Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ni prav dolgo kar sem prišla iz bolnice, kjer mi je dohtar zabičal, da moram imet čimprej otroke. Pa ne bi šla ravno v globino zakaj, ampak vem pa, da z mojim zdejle nisem ravno na valovni, da bi se to lahko prav kmalu zgodilo. Rečeno je, da sva si usojena x?x , jaz pa to skoz manj čutim.

jaz: 22.7.1976- 9:25 -Kranj

on:8.3.1971 - 4:53 - Kranj

xrolleyesx Veš, tvoj ASC proti koncu device v aspektu, oz. kvadratu s plutonom, precej kaže, da sta se ti in tako tudi tvoj odnos do njega precej spremenila. Prav tako ti je saturn povozil venero v tem letu, zato se je odnos do njega verjetno malo ohladil? Če gledam tranzit urana, ki veselo potuje proti tvojemu DESC nakazuje skorajšnjo spremembo na tem področju. Mogoče spoznaš koga preko komunikacije, interneta, bližnje okolice? Je pa res, da tranzit neptuna preko tvoje pete hiše, hiše ljubezni in otrok malo muti, iluzije? Tvoj partner pa ima preizkušjo s saturnom na partnerskem področju. Ta tranzit bo v njegovi 7.hiši še sigurno do leta 2009, zato se bo v tem času na tem področju precej kalil. Uran preko njegovega sonca ga bo delal precej nervoznega, to je mogoče čutiti že zdaj, ko je v tranzitu?

Čaka ga pa zelo težak aspekt plutona v konjukciji čez marsa, kar pomeni precej agresivne energije na področju planov in prijateljstva. Ta aspekt štejem med precej težke.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Lunca lepa hvala za tvoj čas in kratko razlago. Moram reči, da sem od tebe izvedela precej več kot od neke "astrologinje" ki mi je karto naredila in tudi tolmačila letos septembra. K njej sem prišla precej negotova in pričakovala, da se namesto mene odloči. Neumnost, nisem izvedela kdaj bi bilo najbolje popokat stvari in zapreti vrata za sabo, za zmeraj. Govorila mi je o datumu po 28.oktobru, pa da ni najbolje, da o selitvi razmišljam okoli božiča in novega leta. Skratka sem zopet tam kjer sem bila.

Morda se res odločim in te kontaktiram, da se dobiva.

Lep večer še naprej!

N

Pozdravljeni vsi!

Zdaj pa še mene zanima, kaj se bo reklo za mene in mojega:

jaz: 30.09.1978, 6.00, Maribor

on: 26.11.1976, ure ne vem, Maribor

Upam, da mi bo lahko kdo kaj povedal - sva ali nisva za skupaj...

Hvala pa lep pozdrav iz MB! x:Xx

Lunca lepa hvala za tvoj čas in kratko razlago. Moram reči, da sem od tebe izvedela precej več kot od neke "astrologinje" ki mi je karto naredila in tudi tolmačila letos septembra. K njej sem prišla precej negotova in pričakovala, da se namesto mene odloči. Neumnost, nisem izvedela kdaj bi bilo najbolje popokat stvari in zapreti vrata za sabo, za zmeraj. Govorila mi je o datumu po 28.oktobru, pa da ni najbolje, da o selitvi razmišljam okoli božiča in novega leta. Skratka sem zopet tam kjer sem bila.

Morda se res odločim in te kontaktiram, da se dobiva.

:palec: x:)x Ni kej, smo tle. x;)x

• 2 weeks later...

Uuu, zanimivo tole..

Mene tud zanima kak so meni pa mojemu zvezdice naklonjene al pa nenaklonjene, če se bo komu dalo pokomentirat :)

Jaz: 29.9.1985 ob 11:00 v Mariboru

On: 1.3.1983 (ure ne vem) v Celju

Hvala že vnaprej :)

• 1 month later...

Pozdravljeni!

Težko je brati, da se dva ne ujemata, sploh če že v vseh horoskopih piše da vodnarka in bik ne gresta skupaj, a vendrale me zanima če je to možno? Je razumevanje med nama, vendar na vsake toliko časa pride do problemov. Sva sploh za skupaj?

25.01.1980 ura: 9.44 Celje (jaz)

02.05.1978 ura: ne vem Jesenice (on)

Hvala za odgovor in lp

Bik ljubi zemljo,se pravi zelo prizemljeno znamenje,počasno,trmasto...... kmetovalec,sejalec.... Zemlja!

Vodnar zre v vesolje in opazuje kje bo odkril kakšen nov planet..... po možnosti zelo na hitro,saj se

mu mudi naprej.Raziskovat! Vesolje!

Znamenji sta si popolnoma nasprotujoči.

Ne verjamem,da bi bila zveza uspešna .

Res pa je,da je potrebno pogledati še kaj drugega... ker si lahko po eni strani Bik,imaš pa stelij planetov v Vodnarju(vključno z Luno)

Nič ni enostavno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

(popravljeno)

Pozdravljeni!

Midva sicer nisva skupaj, me pa zanima zakaj se je vse odvijalo tako kot se je. Se da to videti s pomočjo astrologije? :)

Jaz: 11. 12. 1981, 18:55, Celje

On: 16. 9. 1976, ure ne vem, dolenjska

Hvala, pa lep dan.

Popravljeno -> amarilis

Luno imata v istem znamenju, to je zelo dobro za zvezo, ker stvari podobno občutita, tudi drugače bi šla skupaj, mogoče imaš ti večjo potrebo po neodvisnosti kot on, ampak ni nujno. pomembna bi bila tudi njegova ura rojstva.

Ti si napisala bistvo kakor mislis, jaz pa po stari navadi bla bla x:Dx

ne,ne ,ne... zelo cenim kar napišeš .Sva kar na isti valovni dolžini.

Samo,meni si čartov dejansko ne da izrisavat(dajati v program) in potem

interpretirati.Škoda časa ker gre ,več ali manj,vse mimo. x:o)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hvala, Mantis.

Saj nekako tako je bilo. Nekaj naju je noro vleklo skupaj, ampak sva vedno treščila, potem je postalo vse skupaj hladno, že malo napadalno in tekmovalno, dokler se niso stvari pomirile in je eden ali drugi ponovno začel približevati. Skratka bilo je čudno in mučno. Ampak glede na vse negativne aspekte mi ni jasno, kako to, da sva se sploh privlačila. Hecno. :)

Hvala še enkrat - to je bila res izčrpna analiza.

kako bi šlo pa tole

ona 25.12.81, ura 17.32, ljubljana

on 31.5.80, ura 7.15, walvis bay namibija haha (latituda 22:95 južno in longituda 14:50 vzhodno)

hahaha mal za foro mal zares :)

jaz bi tudi prosila, če mi kdo pomaga...saj vem, da čudno zgleda, ampak...

hmmm....

Glede na znamenja bi se morala zelo dobro ujemati, saj je tvoja Luna in njegovo Sonce v istem znamenju, prav tako njegova Luna in tvoje Sonce. To je zelo dobro pri razumevanju. Pri tebi je zelo poudarjen Vodnar. Si verjetno bolj hladna in nedostopna kot on. Med vama obstaja neka magnetična privlačnost. Mogoče je problem impulzivnost. xsrcx

Meni vrze ven, da ni Namibija, ampak SAFR , 14 31, 22 59 ... Menda ni prevelike razlike, ali da ni to isto :eek:

On ima ascendent glih na zacetku Dvojcka ( se pravi, da je morda bIk v ascendnet v resnicii, kaj pa ves, ce tam tocno zapisujejo cas rojstva?) in Sonce v Dvojckih na tem ascendentu, tako da, pri njem bos ugotovila kaksnih 8 osebnosti, najmanj pa 4 osebnosti, to si lahko ziher, nezanesljiv je kot zivo srebro in še mnogo bolj, verjetno zna obljubljat pa vse sproti pozabi, v eni knjigi pise, da so to pravi igrivi Harlekini vecni igralci pa mladenici, blazno je bister, naglo dojemanje...

pa še Luno ima na Neptunu v 7. hisi, rad se zatreska v nedosegljivo, ampak ze naslednji trneutek menja objekt, Luna v Strelcu tud pomeni veliko zensk predvsem v glavi, je prilagodljiv... Najraje pa ima sam sebe, Venera je tud v 1. hisi... pa sladko zna govorit pa obljubljat, tudi, rad se laže in še sam verjame nekaj rece a si ze naslednji moment premisli, in gre naprej... Mozno da ne drzi,ce je Bik ascendent, je dost bolj zanesljiv...

Ti pa si Kozoroginja, zaradi Lune v Strelcu ljubis daljave, stekas ga na nek nacin, ker je tvoja Luna NATANCNO na njegovi Luni in prav tako natancno na njegovem Neptunu, prav tako njegova na tvoji Luni in Neptunu, zanimivo, tega še nisme nikol vidla - tako da vaju povezujejo velike sanje pa ideali, zarad vajine razlicnosti je verjetno cisto fantaziranje in nic drugega, bo pokazal cas... x:)x Custvena nota sigurno da je. Kombin pa pokaze moznosti celo za skupno bivanje, pa dosti energije vlozene v ta odnos, ki je cisto ljubezenski - Sonce - Venera - Mars vse troje v konjunkciji in to v hisi domacega ognjisca, aja ampak v kvadratu vse troje z Neptunom, to pa je videnje v neresnicnih roznatih barvah :o|o: Kaj vem, naj še kdo kaksno rece al drugac razlozi.

Zakaj pa meni določene stvari na tej strani drugače zračuna? Na primer ascendent v raku zanj? In kako da ni Namibija, seveda je. Ne kapiram nič tukaj :) tak da se oproščam, sam nič mi ni več jasno

hmmm....

hja potem nekaj s kordinatami ne bo ok verjetno. in luno naj bi oba imela isto po tistem, kar sem jaz dobila...še kup drugih stvari ki jih omenjaš jaz ne vidim v njegovi karti. bom raziskala :) ali pa če drug kdo ve.

drugače pa je tip prej sramežljiv kot vihrav :)

oziroma ja, če ma kdo kakšen program, ki vrže ta pravi kraj ven..ne bo švoh :)

hmmm....

Oh x:Dx veliko materiala, odgovarjam na OS, vmes sem bila zunaj in kuhala kosilo za mami, upam da mi bo ratalo zdaj v roku pol urice dokončat odgovor, potem pa sem že zmenjena za kavo s temle "resnim odnosašem" x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

HOJLA! x;)x

Mene pa zanima ena veza sej ne vem če se lahko sploh tko izrazim x:Dx x:Dx x:Dx ...Na kraj pameti ni ne enemu in ne drugemu padlo, da se bo kaj kadarkoli zgodilo...In se je in zdaj se dogaja x:Ix x:Ix x:Ix

milijon vprašajev v glavi na katere nimam odgovorov...me pa res zanima če bi sploh lahko šlo...

M 3.5.1983 7:15 Bagdad - irak

Ž 16.8.1979 15:30 Ptuj - Slovenija

že ko pomislim se mi zdi skoraj nemogoče, ampak energija je pa ful močna....

lp x:Ix x:Ix x:Ix

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Najprej sem gledala za 14.4.73, je spet vse lepo postavljeno po reklcih, njegovo Sonce in Venera sta na tvoji Luni, te vezi dajejo veliko razumevanja in so-obcutenja, branja misli recimo, pa njegov Mars je v lepem sekstilu s tvojim Soncem, pa Merkurjem, ni dolgcasa.

Potem pa je ta tvoj omejevalni zahtevni Saturn v kvadratu z njegovo Venero in Soncem, tako da ga na dolgi rok lahko zafrustriras ali pa so med vama razlicne druge okoliscine, da tiste lepe vezi ne morejo polno zaziveti.

Tvoj Kiron je na njegovem Soncu in Veneri, vidva naj bi torej zdravila en drugega prek ljubezni in razvoja, on ti daje pot, da ti naredis korake naprej, napredujes tam, kjer si bla zavrta nekoc, ali pa ti njemu, pa zgleda da ga bolj zaviras kot mu poguma dajes. Pogost tale Kiron v zvezah vseh vrst, ampak tukaj bi se zarad vsega Saturna lahko tud prizadela po moje, ceprav se verjetno poznata v globino duše ali pa se še bosta - ce bo Saturn dopustil, kar je manj verjetno. Zveza ni idealna. Vse skup je videt precej usodno, karmicno.

Ne vem, kok kej on men misli bere, ampak jst njegove zihr ne :sori: Itaq se men zdi, da jst njega frustriram all the time, vsaj glede na fluktuacijo stikov (kakršnihkoli).

ej, tole z zdravljenjem :eek: se pa men tut zdi karmično, res; najprej se mi je zdel, da se mora on neki naučit (lekcija), ampak sm se mogla tut jst (ni vse črno ali belo), tko da ja, sm vesela za vse preživete trenutke skupaj, ne glede na končni izid. xsrcx

Tale 22.12.1980 je pa pravi Lev, ponosen, tud veliko planetov ima v 5. levovi hisi, torej veliko ljubezenskih zvez lahko, veliko sans, dost srece s svojimi potomci, dost ustvarjalen tip je, pa sanjav tud, le da to vcasih skriva. Zenska- kot da jo obcuti kot pretnjo - al pa je mati imela mocan vpliv nanj. Se zapre vase al pa bluzi svoje ideje. Vidva pa, ne vem kaj imata skupnega, izjemno mocnih vezi ni. Ti si impulzivna, on pa ne vem ce je, s to Luno v Raku... Glede na to, da sta njegov Jupiter in Saturn v bliznji opozicji s tvojim Soncme in Merkurjem, a se ti kdaj zdi, kot da si nimata veliko za povedat al pa kot da je nekak kriticen do tebe al kaj. Pa tista inkonjunkcija med njegovo Venero in tvojim Marsom no ja, pa sekstil med njegovim Marsom in tvojo venero, saj bi se vidva ze znala zmenit glede seksa.

Ampak drugace pa se ti zdi, da bi ga kaj rada komandirala al pa kaj takega, glede na tvojega Saturna v opoziciji z njegovim Marsom, ti najbrz gre kaj na zivce, pa bi ga malo sem pa malo tja poganjala?

Vajina Mars pa Sonce in Luna sta sicer v medsebojni recepciji al kako se ze to rece, Samson? zvisan je custven odnos, ampak zdaj, glede na prisotnost Saturna in manko Vnere, Lune, Jupitra, ne nujno v fula pozitivnem.

Glej ti to, v kombinu pa imata Venero na Marsu v hisi prijateljstev, tak da ful sta si vsec, ampak malo premalo je najbrz komunikacije.

Pa še Luna je vv kombonu natanko na ascendnetu, torej nezna zascitniska skrb en za drugega.

Ja babe ga res obbrenčavajo ko zmešane xrolleyesx njegova mat je pa itak posesivna (tko kt ona reče in nič drgač, o njeni kuhi pa ne bi zdele :o|o: )

Čeprav kar se komunikacije tiče - tuky se pa midva ful štekava :palec: njemu lah tut misli berem, v bistvu se dostkrat zgodi, da en drugmu stavke/misli dokončujeva; kar se pa njegove kritike tiče - men se zdi konstruktivna, oz kako nej razložim, mene rado mal odnese (impulzivnost) in se mi zdi, da me on mal brzda, drži prizemljeno (k sm itak skos v enih svojih čb sferah).

Sex xDDx ma se ni, dab se človk pritoževal x8Dx vsaj zaenkrat ne x:o)x

ja, tole s skrbjo je pa res :palec:

Ful hvala za čas in trud x:Ix

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kater aspekt v sinastriji ( če sploh ) je pokazatelj fizičnega nasilja v odnosu. Ali je to že v štartu pogojeno le z natalno karto posameznika ali pa mogoče v natalni karti obeh.

Zdi se mi da neke ženske konstantno zbirajo nasilne moške in nekateri moški ne glede na žensko pretepajo, nekateri so nasilni le pri določenih ljudeh, ...

Hvala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...