Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Energija je ful mocna ja, zarad tocnih kvadratov med vajinima Marsom in Venero, pa lepa sekstila sta, drugac pa Bik pa Lev - prevec je teh neravnovesij za skladnost, pa ves kaj, ti itak rada nasprotujes, imas Mars v 7. hisi, pa rabis mocno osebo, al pa skupaj s to osebo nastopata proti drugim... V resnici ga itak ne poznas, ker tip ima namrec polno 12. hiso in praviloma ti ljudje lahko delujejo dalec stran od oci javnosti v tajnih organizacijah, prezivljajo zivljenje v zaporih, ali pa delajo za dobrobit drugih po bolnisnicah in sanatorijih itd...vendar je ta zadnja moznost mal verjetno, ker tip je agressiv, cesar NE pokaze, pa socutja nima ama nista, itak da ne bos verjela, ker je od drugod, kar je zgleda zadnje case na mojo paniko pr zenskah vredno najvec, a res je hladen, stacionaren, brezcuten, dela vztrajno in pocasi, pa zarad te Lune v Kozorogu res ne more imet veliko obcutkov za zenske potrebe in custva in njegova zena mora bit tradicionalna gospodinja, s tem da kariera pa mu je pomembna, ful ima smisel za biznis, vendar za prikriti biznis, dela na svojo roko lahko, Mars ima na Soncu, dokaj fizicne moci in agresije je to tud, lahko bi bil sportnik. Zanimivo pa je, da ima Luno na vrhu 9. hise, torej zelo pomembno zensko ali zenske njegovega zivljenja so tujke, lahko!

Ti pa, ceprav si kot goba, ki vsrkavas obcutke drugih in zarad tega velikokrat pod napacnim vplivom drugih, bi lakho imela veliko srece v partnerstvu, odprta bi ti bila vrata mnogokje, ne bi smela samevat ti, imas veliko smisla za dragocenosti in ne za manjvredn, ti vzames samo najboljse.

Na tvojem mestu bi bla previdna, ker Saturn ti visi na vrhu 9. hise, Saturn pomeni usodo, karmo, ucenje, trpljenje, katastrofe, no in 9. hisa predstavlja tujino in tujce, tukaj so usodne preizkusnje.

Dogajat se pa zna še kar... Gledam tranzite (vplive) zate letos od 2006 /07 in trenutno ti usodni, karmicni Saturn hodi po tvoji Veneri in Soncu. Sonce predstavlja moskega v tvojem zivljenju. Zgleda da je on zate tisti usodni, morda pravi ali ne, se bo pokazalo kasneje. On je imel zadnjih nekaj mesecev tezje case za sabo, pa mu gre zdaj na boljse, ko mu Saturn ne dela vec ovir pri delovanju.

Lahko da sta si blizje kot meni to izgleda, zarad prilagajanja. (inkonjunkcije)

ja sej v bistvu štekam pa se skoraj da strinjam sam drugače ni tujec, le rojen je bil tam...in me ful preseneča, da ni sočuten ker ga čutim kot še nisem...pa bla v šestletni vezi pa še kej takega nisem doživela....Kar se pa agresije tiče...hm ja ljubosumje mislim da ga daje...sem par dni nazaj opazla...me pa preseneča razlika v letih, saj si nikoli nisem mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo...pa se je...

xDDx xDDx xDDx hvala za razlago, itak pa bom verjetno tekom dogajanja še kej vprtašala...Kar se pa tiče gobe in vsrkavanja občutkov...hm po šestletni vezi, ki me je pustila totalno na tleh sem še trikrat dubla granato direkt v ksiht in zdaj ko lahko rečem da sem se pobrala prav hrepenim po energiji...nikoloi be samevam le zaupam več ne...sem previdna...vem kako lahko boli...

HVALA ŠE ENKRAT

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljeni,

zanima me kako kaže temu "razmerju" ki je trenutno na mrtvi točki :(

Moi: 16.10.1981, 02:30 KP

On: 11.12.1966, 01:30 LJ

Najlepša hvala za pomoč!

Ni ravno slabo, ker imata nekatere dobre aspekte. Poleg tega imaš ti Sonce, on pa ascendent v tehtnici, Venero tudi oba v Strelcu, oba iščeta v partnerju tudi dobrega prijatelja in sogovornika. S tem da, si ga ti verjetno bolj lastiš in rabiš čustveno varnost in trdnost, on pa več svobode in umika. Je tudi intenziven. Luni sta skregani, Bik in Strelec občutita zelo različno.

Luni imata oba v takem nežnem in prijaznem znamenju, ampak eden v zračnem drugi v vodnem, zato čutita malo drugače. Sta pa oba znamenja romantična xsrcx . Poleg tega imaš ti Luno v istem znamenju kot on ascendent. To je zelo v redu. Zelo si želiš biti s partnerjem, ampak imaš hkrati zelo veliko potrebo po neodvisnosti, nočeš, da bi te zveza kakorkoli utesnjevala. Veliko ti pomeni druženje z drugimi in prijateljstvo nasploh. Težko izražaš čustva in jih pogosto tlačiš v sebi, čeprav tega ne daješ videti. V zvezi si pogosto zbegana in imaš mešane občutke. Pomembno je, da te partner razume. On daje velik pomen čustvom v razmerju, je tudi sočuten, ljubezen jemlje dokaj resno, kdaj pa imata verjetno kakšen nesporazum, ker je on kdaj nagnjen k prepirčkom, tudi ti si zelo impulzivna. Nekako tako, kaj misliš?

živjo taraja!

hvala ti za tako hiter odgovor...moram priznat da si mene zelo dobro opisala za njega pa uf pojma nimam ker nisva skupaj...neki se plete ampak moram rečt da ko se mu skušam bolj približat oz. kakšno pojasnilo dobit postane hladen, nežen in prijazen to pa bo držalo. Me je zanimalo če naj v bistvu sploh vztrajam če sva za skupaj...

Mantis hvala za pogrešanje in kaj naj rečem razen,da sem tega vesela.

Pri meni gre vse tko, bolj na brzake. x:Dx

Včasih si želim,da bo o astrologiji povedala kaj več,vendar ugotavljam,da

nekak ne gre.Ljudje smo,enako jaz,željni hitrega odgovora,čeprav je

površen.

Kar se tebe tiče se lahko samo pohvalno izrazim.Kar tako naprej.

Mislim,da si krasen,potrpežljiv,astrolog :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

bi se jest svoj loncek pristavla (sem ze v vecih temeh vprasala za najino vezo, pa me noben ne j.... :ermm: ) v upanju, da se bo komu dal pogledat x;x

on: 20.04.1980 Trbovlje, 23:15

jaz:10.03.1975, ljubljana, 05:15

Na zacetku najine veze je blo kar nekaj tezav, predvsem on je bil popolnoma halden, zdaj so se pa stvari obrnile, in sem jest tista ki se nekako ohlajam....v bistvu sem dobila kar sem hotela, zdaj mam pa obcutek kot da to ni vec to.....

bi se jest svoj loncek pristavla (sem ze v vecih temeh vprasala za najino vezo, pa me noben ne j.... :ermm: ) v upanju, da se bo komu dal pogledat x;x

on: 20.04.1980 Trbovlje, 23:15

jaz:10.03.1975, ljubljana, 05:15

Na zacetku najine veze je blo kar nekaj tezav, predvsem on je bil popolnoma halden, zdaj so se pa stvari obrnile, in sem jest tista ki se nekako ohlajam....v bistvu sem dobila kar sem hotela, zdaj mam pa obcutek kot da to ni vec to.....

Čeprav si Riba, si drugače tudi zelo Vodnarka, zato si zelo prizadevaš ostati tudi v partnerstvu svobodna in neodvisna. Rada pomagaš in spodbujaš tako druge kot partnerja, si prijateljska, sočutna, tudi romantična. V ljubezni dokaj strastna in intenzivna. Si pa tudi odmaknjena in hladna (vodnar), trmasta, včasih zelo impulzivno čustveno odreagiraš. Partnerju pa je zelo pomembna čustvena bližina, je skrben, zaščitniški, pomembna mu je družina. V razmerju je pomembno, da se počuti razumljen, enakovreden, partner mu mora biti tudi dober prijatelj. Tudi v partnerstvu mu veliko pomenijo intelektualni izzivi. Luni imata v znamenjih, ki ne čutita enako, prav nasprotno. Ascendenta pa gresta lepo skupaj. xsrcx

Pozdravljeni!

Meni je pa nekaj let nazaj ena "vedeževalka" (ki se ukvarja še z drugimi duhognimi stvarmi), povedala, da najina zveza ne bo šla, da sva si kot pes in mačka ipd. Ampak jaz, trma kakršna sem, sem vztrajala - čeprav je bilo na začetku hudo (pa še zdaj včasih škripne).

Bi prosila še za vaše "videnje", ta zaresno. :vio:

Jaz: 29. 3. 1980, 9:08

On: 15. 2. 1973, 22:00

Hvala!

Mi je ful nerodno, se bom kar skrila nekam, ne pa nisem, ti si, se tega ucis pa placujes za to x:Ix x:)x pa še slisim take stvari od tebe, ki jih ziv dan nisem nikjer prebrala :palec:

dobri predavatelji,delajo čudeže . :inocent:

Sedaj sem v fazi ko vem samo to,da nič ne vem.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Kater aspekt v sinastriji ( če sploh ) je pokazatelj fizičnega nasilja v odnosu. Ali je to že v štartu pogojeno le z natalno karto posameznika ali pa mogoče v natalni karti obeh.

Zdi se mi da neke ženske konstantno zbirajo nasilne moške in nekateri moški ne glede na žensko pretepajo, nekateri so nasilni le pri določenih ljudeh, ...

:palec: Res, nasilneža se lahko spozna po natalu, zakaj pa nekatere ženske vlečejo nase ravno take moške, se pa dogaja ravno tako, kot tiste, ki vlečejo nase pijance. Večkrat sem gledala karto, kjer je bil oče pijanec, prvi mož ravno tako in zdaj pri tretjem ugotavlja, zakaj jo vlečejo ravno taki. Mislim, da so to energije, ki niso razrešene in zato se s takimi vzorci srečuje, da predela določeno karmo. x;)x

Čao vsi ki vas zanima dogajanje na tem področju....Imam eno prošnjo...kolegica je čist not padla in jo zanima kej več o tej vezi, ki je itak več ni ampak razloga zakaj je temu tako... :o|o:

Ona: 13.1.1984 - 7:30 KRANJ

On: 16.3.1982 - 5:30 LJUBLJANA

Jst sem sicer mau počekirala ampak itak nisem profi in me zanima če sem šla v pravo smer...

Hvala x:Dx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Čao vsi ki vas zanima dogajanje na tem področju....Imam eno prošnjo...kolegica je čist not padla in jo zanima kej več o tej vezi, ki je itak več ni ampak razloga zakaj je temu tako... :o|o:

Ona: 13.1.1984 - 7:30 KRANJ

On: 16.3.1982 - 5:30 LJUBLJANA

Jst sem sicer mau počekirala ampak itak nisem profi in me zanima če sem šla v pravo smer...

Hvala x:Dx

Opaaa, kdo pa je ta kolegica? :eek: Ne morm verjet, pa ta je zame. x;)x x:Dx x:Dx

Imava iste venere pa njena mi pade v mojo partnersko bajto, pa merkur tud, aja pa še njena točka sreče. Njen DC v raku, kar je moj Asc, moj DC v kozorogu, kar je njen Asc+Sun. No in še malenkost, luni v harmoničnem znamenju, jest devica ona kozorog. Čustveno :palec: uredu!

In moj severni lunin vozel v konjukciji na njenem AC-ju. sploh :palec:

Aja, unga iz Lj pa nea poznam in ne morm interpretirat x:Dx x:Dx x;)x

Always outnumbered - never outgunned!

PA TALE KOLEGICA JE ŠE IZ TVOJGA KONCA....HEHEHE

Pa še fejst je - cimra drgač....

Zakaj ne morš interpretirat?njenga bivšga nezemljana.... :xx!:

PA TALE KOLEGICA JE ŠE IZ TVOJGA KONCA....HEHEHE

Pa še fejst je - cimra drgač....

iz mojega konca? Ja kako pa. x:Dx Saj ne more bit drugač, hehe. Da je fejst pa vrjamem.

opa, sej njen bivši ima tud venero v vodnaku. In imata jih v konjukciji (privlačnost, razumevanje en drugega, podoben tejst), sm že doživel ta aspekt. Fletno :palec:

Ja ne vem zakaj je temu tako, da sta prekinila. Lahko tranzitni saturn v opoziciji z njegovo venero, no to je blo že nekaj časa nazaj, pol leta? Najboljše, da sama povpraša dežurne astrologe.

Sicer skeptik, a vseeno.

jaz: 08.12.1972 16:54

ona 22.06.1979 zgodaj dopoldne.

Upam, da izostanek natancne ure njenega rojstva ne pokvari izracunov, ocen.

Nisi tipičen strelec, si bolj globok in intenziven v razmišljanju, kritičen, bolj previden, svoje probleme skrivaš, intuitiven, tudi trmo dobro poznaš, rad imaš različne užitke v življenju, komunikativen mogoče ja, vendar ne ravno odprt, v razmerju ti je zelo pomembno tudi intelektualno ujemanje s partnerko, glede na njene planete verjetno tudi njej, mogoče ti je celo izziv, da ona ve več kot ti. Si tudi ljubosumen in sumničav, kljub temu, da si Strelec in asc. Dvojček, kar značilnost omili, saj ta dva znaka nista pristaša ljubosumja. Verjetno kdaj tudi sarkastičen. Tudi partnerka je glede na znamenja intuitivna, zgovorna. Je bolj razumska kot tipičen rak, zaradi Lune in Venere v dvojčkih, čutna ljubimka. Tudi ona verjetno pozna trmo. Dobro se ujemata tvoj asc. in njena Luna, to je zelo dobro. Prav tako tvoja Luna in njeno Sonce, Luni med sabo pa ne. Mislim, da se kar ujemata, ampak brez ure rojstva je manj natančno.

Da si skeptik pa veliko pripomore tudi asc. v Dvojčkih. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...