Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Opaaa, kdo pa je ta kolegica? :eek: Ne morm verjet, pa ta je zame. x;)x x:Dx x:Dx

Imava iste venere pa njena mi pade v mojo partnersko bajto, pa merkur tud, aja pa še njena točka sreče. Njen DC v raku, kar je moj Asc, moj DC v kozorogu, kar je njen Asc+Sun. No in še malenkost, luni v harmoničnem znamenju, jest devica ona kozorog. Čustveno :palec: uredu!

In moj severni lunin vozel v konjukciji na njenem AC-ju. sploh :palec:

Aja, unga iz Lj pa nea poznam in ne morm interpretirat x:Dx x:Dx x;)x

Pa sej bi vama blo dolgčas, glede na tvojo interpretacijo.... x;)x x:px x:)x

temu ex...marsikej ni jasn v življenju in se očitno spopada s samim s sabo in ne ve kaj je morala...in sem čekirala njegove planetke kje se smukajo...

Drgač pa hvala zEn.... :2src:

Jst se pa trenutno tko dobr počutm v svoji koži....vse štima...danes sem preživela s frendico večer globokih tem....ob čaju in urah ki kar tečejo.... ko ugotoviš, da si premalokrat povemo, da se imamo radi...

x;)x sej se mogoče malce plehko zdi a pomaga.... x;)x

x:Xx x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo,

kako pa kaj meni kaže:

ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)

on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska)

Ure njegovega rojstva zal ne vem x8Dx

Hvala za odgovor x;)x

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

a to se vidi iz astrološke karte ali kako

alo, ti seme! Vidi se, vidi lahko marsikaj. Tako kot moj mladostnišk videz z luno v devici x;)x

Ja, če je kozoroginja v soncu in še v asc., je verjetno visoka, atletske postave, ...in venera v vodnarju smo pa tam :2src: x:Dx

Da ti ne bo dolgčas sem tole najdu zate Horoskop in videz

Always outnumbered - never outgunned!

alo, ti seme! Vidi se, vidi lahko marsikaj. Tako kot moj mladostnišk videz z luno v devici x;)x

Ja, če je kozoroginja v soncu in še v asc., je verjetno visoka, atletske postave, ...in venera v vodnarju smo pa tam :2src: x:Dx

Da ti ne bo dolgčas sem tole najdu zate Horoskop in videz

meni pa dolgčas x:Dx x:Dx le kaj vpliva name, da sem upokojenka, zgledam pa kot najstnica x:px

luna bog si ga vedi kje ali Venera v kje že..................ha ha ha....ljubezen je tista ki nas lepša xsrcx

Ja pa še res je...men gre prav na živce, ker je same pizdarije in se ji prav nič ne pozna x:Dx x:Dx x:Dx ...hud geštelček...brez miganja...ko sem jo na Šmarno vlekla ji ni blo prav nič všeč...pa Šmarna k je hribček...hahaha

Vidva pa prav pinkponk igrata...to bo še zanimivo...me prav zanima če bo Audi vzela svoja mačka na čaj... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

uživajte!!! Jst grem na Rožnik, da se mau zluftam...prav paše anorak in gas po trim stezi...

Pa še misli mau prevetriš, zadnje čase mam velik stvari za prežvečit...

LP

Naj upa, da se ne srečava x:Dx x:Dx x;)x

JST UPAM, DA SE SREČATA.... x:Dx x:Dx x:Dx

Glede na to, da sem začela zaupat svoji intuiciji imam občutek, da si prav zanimiv fant... x;)x

Ker pa je kolegica in ji želim sam d best stvari.... x:px x:px x:px

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Vidva pa prav pinkponk igrata...to bo še zanimivo...me prav zanima če bo Audi vzela svoja mačka na čaj...

ja kaj pa ti misliš :palec: veš da bom :vio: kdo bo sicer čaj plačal x^x x:)x

moja 2.bajta v levu plača x^x x:Dx, pa za mačka tud ne bo problem tist kozarc mleka ;)

JST UPAM, DA SE SREČATA.... x:Dx x:Dx x:Dx

Glede na to, da sem začela zaupat svoji intuiciji imam občutek, da si prav zanimiv fant... x;)x

Ker pa je kolegica in ji želim sam d best stvari.... x:px x:px x:px

No, verjetno imaš ti tud hud sexipilen gištel x^x x;)x Poznam take mudele, ki jim je treba zelo malo za linijo.

A ti pa anorak pa gas na Rožnik x^x :palec: . Fajn, fajn! Tud sam grem vsaj 1x na teden malo v naravo, na en počasen rehabilitacijski tek (vse v enem paketu; fizična in mentalna meditacija x:px x:Dx ). Paše fuull.

Pri tvoji kolegici sem vrgel uč na tranzit saturna. Hja, sej si ji sprehaja že en let in pol po sedmi hiši (do konc septembra). Učenje partnerstva, pa iskanje svoje druge polovice, išče tisto čisto vez. No sej verjetno sedaj že ve kaj ji ustreza in kaj želi od partnerstva. Saturn je učitelj in sodnik in tisto kao "pravo" vezo testira, no testira tebe.

Saturn čez sedmo hišo pomeni novo rojstvo v smislu odnosa. Center našega osredotočenja je oblikovanje partnerstva, lahko se pojavlja tudi neka starejša oseba, prepoznavati moramo, zakaj partnerstva v preteklosti niso delovala, postati moramo realni.Učimo se reči ne drugemu človeku, partnerstvo dobi prostor in začne dihati.

Če se pustimo učiti, nam prinaša čistejše vezi med partnerjema, poroko, poglobitev odnosa.

Tranzi Saturna nam pokaže, kaj nas moti in tisto je še posebej važno. Vsekakor pa v tranzitu spoznamo sebe kot partnerja.

Vse dobro!

Hej...sej v bistvu če mene vprašaš imaš popolnoma prav....moja kolegica pa bo to verjetno še spoznala, res pa je, da se ji pripeljejo sami tako, od katerih se nekaj nauči in ponavadi tudi kar precej boli....zato pa sva prosili enga fejst dečkota za pomoč x;)x x;)x

drgač pa ful hvala ker tut sama zdej mau čekiram te planetke in je očitno saturn resnično eden od pomembnejših...velike spremembe...veliko znanja....

Sama sem trenutno v tisti fazi, ki kar čutim česa vse se še moram naučit in življenje me prav pčripelje v take situacije s katerimi se morm spopast kokr sama vem in znam...če pa boli pa še toliko bolje...rastem...

Mam pa še eno prošnjo ampak ti pošljem na os. z obrazložitvijo... x:Ix x:Ix x:Ix

tnx... x:Xx

Zivjo,

kako pa kaj meni kaže:

ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)

on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska)

Ure njegovega rojstva zal ne vem x8Dx

Hvala za odgovor x;)x

Kuc Kuc x?x a meni pa ne bo noben pomagal x:(x :inlove: x:Dx Me ful zanima kako kaj kazejo moje zvezde x:px

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

moja 2.bajta v levu plača x^x x:Dx, pa za mačka tud ne bo problem tist kozarc mleka ;)

moj maček ne pije mlekaaaaaaa.......... x:Ix

Pri tvoji kolegici sem vrgel uč na tranzit saturna. Hja, sej si ji sprehaja že en let in pol po sedmi hiši (do konc septembra). Učenje partnerstva, pa iskanje svoje druge polovice, išče tisto čisto vez. No sej verjetno sedaj že ve kaj ji ustreza in kaj želi od partnerstva. Saturn je učitelj in sodnik in tisto kao "pravo" vezo testira, no testira tebe.

Saturn čez sedmo hišo pomeni novo rojstvo v smislu odnosa. Center našega osredotočenja je oblikovanje partnerstva, lahko se pojavlja tudi neka starejša oseba, prepoznavati moramo, zakaj partnerstva v preteklosti niso delovala, postati moramo realni.Učimo se reči ne drugemu človeku, partnerstvo dobi prostor in začne dihati.

Če se pustimo učiti, nam prinaša čistejše vezi med partnerjema, poroko, poglobitev odnosa.

Tranzi Saturna nam pokaže, kaj nas moti in tisto je še posebej važno. Vsekakor pa v tranzitu spoznamo sebe kot partnerja.

Vse dobro!

dragi moj ....to se meni dogaja ...isto sranje.....kao do septembra se bo to dogajal....jaz pa sebe ne dohajam in me meče stalno tja proti robu......bemu te odnose in partnerje in želje....... x^x

ampak sej bo saturn vse zrihtal...a ne????? :vragec:

Taraja, mogoce postanem kaj manj skeptika. Presenecen nad stevilom zadetkov, se morem dokopati do njene ure rojstva. Se bodem se javil.

Kakorkoli, po Katancevo, kapo dol.

xDDx xDDx xDDx welcome in the club...

Hoj, Mantis!

Ne sekiraj se....si pač povedala kako ti vidš...saj si bila vprašana...ona pa ve kaj čuti in če bi bila prepričana ne bi toliko spraševala.....

Vse pohvale za tvoj trud, ko si vzameš čas in tako lepo razložiš. Veliko se tudi drugi naučimo iz tega :palec: xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

lepo brat tole.....me prav zanima, kam se bo obrnilo....kako se te stvari pol pokažejo v 3d......pa tud tale razmišljanja v zvezi s položaji so kul..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jooj, hvala hitri odgovor! Rožice so samo za zahvalo, drugače se pa moram žal kar strinjati z napisanim, čeprav si včasih še malo lažem zraven! Mah, bom že prišla na čisto. Drugače se je pa tale dolgooooletna veza lansko leto prekinila, je najbrž razvidno zakaj, a ne!

LP, Kuky

Pozdravljeni!

Meni je pa nekaj let nazaj ena "vedeževalka" (ki se ukvarja še z drugimi duhognimi stvarmi), povedala, da najina zveza ne bo šla, da sva si kot pes in mačka ipd. Ampak jaz, trma kakršna sem, sem vztrajala - čeprav je bilo na začetku hudo (pa še zdaj včasih škripne).

Bi prosila še za vaše "videnje", ta zaresno. :vio:

Jaz: 29. 3. 1980, 9:08, Ljubljana

On: 15. 2. 1973, 22:00, Trbovlje

Hvala!

Lepo prosim, če kdo še na tole odgovori. Sem poslala en teden nazaj, pa nobenega odgovora. :C:

Taraja : sem pridobil mankajoco informacijo- sicer pospremljeno z cudnim pogledom, a vseeno .

Torej vse skupaj je neako tako :

8.12.1972 , 16:54, Ljubljana

22.06.1979, 09:30, Novo mesto.

Pa hvala za trud/analizo.

Tvoja partnerka zaradi Saturna v 1. hiši mogoče deluje bolj resno oz. umirjeno. Pogosto menjuje razpoloženja, zelo je intuitivna, razmišlja pa tako logično kot intuitvno. Je zgovorna, tudi analitična. Velikokrat je zaskrbljena oz. notranje nemirna in črnogleda. Je kritična in samokritična. Zna biti precej trmasta. Ostro izraža svoja mnenja. Ima močno potrebo po čustveni in finančni varnosti. Je nežna, ljubeča. Rada dobro zasluži, denar ji veliko pomeni, prav tako tudi služba. Rada dela. Ima močan čut za dolžnost. Poklic jo mora tudi čustveno zadovoljiti. Verjetno pa ji primanjkuje samozavesti oz. je plaha in nesigurna ali pa je bila v preteklosti in je zdaj vedno boljše in pridobiva na samozavesti. Nekatera čustva skriva v sebi in težko govori o njih. Njena družina je v preteklosti precej vplivala nanjo. Za družino, ki si jo je oz. si jo bo ustvarila pa ima ideale in lepa pričakovanja. Prav tako ima ideale v partnerstvu. Je nakako tako?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...