Sreda 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Opaaa, kdo pa je ta kolegica? Ne morm verjet, pa ta je zame. Imava iste venere pa njena mi pade v mojo partnersko bajto, pa merkur tud, aja pa še njena točka sreče. Njen DC v raku, kar je moj Asc, moj DC v kozorogu, kar je njen Asc+Sun. No in še malenkost, luni v harmoničnem znamenju, jest devica ona kozorog. Čustveno uredu! In moj severni lunin vozel v konjukciji na njenem AC-ju. sploh Aja, unga iz Lj pa nea poznam in ne morm interpretirat Pa sej bi vama blo dolgčas, glede na tvojo interpretacijo.... temu ex...marsikej ni jasn v življenju in se očitno spopada s samim s sabo in ne ve kaj je morala...in sem čekirala njegove planetke kje se smukajo... Drgač pa hvala zEn.... Jst se pa trenutno tko dobr počutm v svoji koži....vse štima...danes sem preživela s frendico večer globokih tem....ob čaju in urah ki kar tečejo.... ko ugotoviš, da si premalokrat povemo, da se imamo radi... sej se mogoče malce plehko zdi a pomaga.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Zivjo, kako pa kaj meni kaže: ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska) Ure njegovega rojstva zal ne vem Hvala za odgovor Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Pa sej bi vama blo dolgčas, glede na tvojo interpretacijo.... Naj upa, da se ne srečava Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 a to se vidi iz astrološke karte ali kako alo, ti seme! Vidi se, vidi lahko marsikaj. Tako kot moj mladostnišk videz z luno v devici Ja, če je kozoroginja v soncu in še v asc., je verjetno visoka, atletske postave, ...in venera v vodnarju smo pa tam Da ti ne bo dolgčas sem tole najdu zate Horoskop in videz Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 alo, ti seme! Vidi se, vidi lahko marsikaj. Tako kot moj mladostnišk videz z luno v devici Ja, če je kozoroginja v soncu in še v asc., je verjetno visoka, atletske postave, ...in venera v vodnarju smo pa tam Da ti ne bo dolgčas sem tole najdu zate Horoskop in videz meni pa dolgčas le kaj vpliva name, da sem upokojenka, zgledam pa kot najstnica luna bog si ga vedi kje ali Venera v kje že..................ha ha ha....ljubezen je tista ki nas lepša Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 alo, ti seme! Vidi se, vidi lahko marsikaj. Tako kot moj mladostnišk videz z luno v devici Ja, če je kozoroginja v soncu in še v asc., je verjetno visoka, atletske postave, ...in venera v vodnarju smo pa tam Ja pa še res je...men gre prav na živce, ker je same pizdarije in se ji prav nič ne pozna ...hud geštelček...brez miganja...ko sem jo na Šmarno vlekla ji ni blo prav nič všeč...pa Šmarna k je hribček...hahaha Vidva pa prav pinkponk igrata...to bo še zanimivo...me prav zanima če bo Audi vzela svoja mačka na čaj... uživajte!!! Jst grem na Rožnik, da se mau zluftam...prav paše anorak in gas po trim stezi...Pa še misli mau prevetriš, zadnje čase mam velik stvari za prežvečit... LP Naj upa, da se ne srečava JST UPAM, DA SE SREČATA.... Glede na to, da sem začela zaupat svoji intuiciji imam občutek, da si prav zanimiv fant... Ker pa je kolegica in ji želim sam d best stvari.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Vidva pa prav pinkponk igrata...to bo še zanimivo...me prav zanima če bo Audi vzela svoja mačka na čaj... ja kaj pa ti misliš veš da bom kdo bo sicer čaj plačal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Vidva pa prav pinkponk igrata...to bo še zanimivo...me prav zanima če bo Audi vzela svoja mačka na čaj... ja kaj pa ti misliš veš da bom kdo bo sicer čaj plačal moja 2.bajta v levu plača , pa za mačka tud ne bo problem tist kozarc mleka Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 JST UPAM, DA SE SREČATA.... Glede na to, da sem začela zaupat svoji intuiciji imam občutek, da si prav zanimiv fant... Ker pa je kolegica in ji želim sam d best stvari.... No, verjetno imaš ti tud hud sexipilen gištel Poznam take mudele, ki jim je treba zelo malo za linijo. A ti pa anorak pa gas na Rožnik . Fajn, fajn! Tud sam grem vsaj 1x na teden malo v naravo, na en počasen rehabilitacijski tek (vse v enem paketu; fizična in mentalna meditacija ). Paše fuull. Pri tvoji kolegici sem vrgel uč na tranzit saturna. Hja, sej si ji sprehaja že en let in pol po sedmi hiši (do konc septembra). Učenje partnerstva, pa iskanje svoje druge polovice, išče tisto čisto vez. No sej verjetno sedaj že ve kaj ji ustreza in kaj želi od partnerstva. Saturn je učitelj in sodnik in tisto kao "pravo" vezo testira, no testira tebe. Saturn čez sedmo hišo pomeni novo rojstvo v smislu odnosa. Center našega osredotočenja je oblikovanje partnerstva, lahko se pojavlja tudi neka starejša oseba, prepoznavati moramo, zakaj partnerstva v preteklosti niso delovala, postati moramo realni.Učimo se reči ne drugemu človeku, partnerstvo dobi prostor in začne dihati.Če se pustimo učiti, nam prinaša čistejše vezi med partnerjema, poroko, poglobitev odnosa. Tranzi Saturna nam pokaže, kaj nas moti in tisto je še posebej važno. Vsekakor pa v tranzitu spoznamo sebe kot partnerja. Vse dobro! Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Hej...sej v bistvu če mene vprašaš imaš popolnoma prav....moja kolegica pa bo to verjetno še spoznala, res pa je, da se ji pripeljejo sami tako, od katerih se nekaj nauči in ponavadi tudi kar precej boli....zato pa sva prosili enga fejst dečkota za pomoč drgač pa ful hvala ker tut sama zdej mau čekiram te planetke in je očitno saturn resnično eden od pomembnejših...velike spremembe...veliko znanja.... Sama sem trenutno v tisti fazi, ki kar čutim česa vse se še moram naučit in življenje me prav pčripelje v take situacije s katerimi se morm spopast kokr sama vem in znam...če pa boli pa še toliko bolje...rastem... Mam pa še eno prošnjo ampak ti pošljem na os. z obrazložitvijo... tnx... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Zivjo, kako pa kaj meni kaže: ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska) Ure njegovega rojstva zal ne vem Hvala za odgovor Kuc Kuc a meni pa ne bo noben pomagal Me ful zanima kako kaj kazejo moje zvezde Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 moja 2.bajta v levu plača , pa za mačka tud ne bo problem tist kozarc mleka moj maček ne pije mlekaaaaaaa.......... Pri tvoji kolegici sem vrgel uč na tranzit saturna. Hja, sej si ji sprehaja že en let in pol po sedmi hiši (do konc septembra). Učenje partnerstva, pa iskanje svoje druge polovice, išče tisto čisto vez. No sej verjetno sedaj že ve kaj ji ustreza in kaj želi od partnerstva. Saturn je učitelj in sodnik in tisto kao "pravo" vezo testira, no testira tebe. Saturn čez sedmo hišo pomeni novo rojstvo v smislu odnosa. Center našega osredotočenja je oblikovanje partnerstva, lahko se pojavlja tudi neka starejša oseba, prepoznavati moramo, zakaj partnerstva v preteklosti niso delovala, postati moramo realni.Učimo se reči ne drugemu človeku, partnerstvo dobi prostor in začne dihati.Če se pustimo učiti, nam prinaša čistejše vezi med partnerjema, poroko, poglobitev odnosa. Tranzi Saturna nam pokaže, kaj nas moti in tisto je še posebej važno. Vsekakor pa v tranzitu spoznamo sebe kot partnerja. Vse dobro! dragi moj ....to se meni dogaja ...isto sranje.....kao do septembra se bo to dogajal....jaz pa sebe ne dohajam in me meče stalno tja proti robu......bemu te odnose in partnerje in želje....... ampak sej bo saturn vse zrihtal...a ne????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boltezar 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Taraja, mogoce postanem kaj manj skeptika. Presenecen nad stevilom zadetkov, se morem dokopati do njene ure rojstva. Se bodem se javil.Kakorkoli, po Katancevo, kapo dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Taraja, mogoce postanem kaj manj skeptika. Presenecen nad stevilom zadetkov, se morem dokopati do njene ure rojstva. Se bodem se javil.Kakorkoli, po Katancevo, kapo dol. welcome in the club... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boltezar 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Taraja : sem pridobil mankajoco informacijo- sicer pospremljeno z cudnim pogledom, a vseeno .Torej vse skupaj je neako tako :8.12.1972 , 16:54, Ljubljana22.06.1979, 09:30, Novo mesto. Pa hvala za trud/analizo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 moja 2.bajta v levu plača , pa za mačka tud ne bo problem tist kozarc mleka Kje bil lev.....v drugi bajti al kje megla te je vzela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Hoj, Mantis! Ne sekiraj se....si pač povedala kako ti vidš...saj si bila vprašana...ona pa ve kaj čuti in če bi bila prepričana ne bi toliko spraševala..... Vse pohvale za tvoj trud, ko si vzameš čas in tako lepo razložiš. Veliko se tudi drugi naučimo iz tega Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 lepo brat tole.....me prav zanima, kam se bo obrnilo....kako se te stvari pol pokažejo v 3d......pa tud tale razmišljanja v zvezi s položaji so kul..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pozdrav, pa še jaz bi vprašala glede astrologije odnosov med:- jaz 12.5.1978 ob 21.25 Lj. in- on 18.8.1974 ob 14.00 Lj. Hvala , Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Jooj, hvala hitri odgovor! Rožice so samo za zahvalo, drugače se pa moram žal kar strinjati z napisanim, čeprav si včasih še malo lažem zraven! Mah, bom že prišla na čisto. Drugače se je pa tale dolgooooletna veza lansko leto prekinila, je najbrž razvidno zakaj, a ne! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
murva 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pozdravljeni! Meni je pa nekaj let nazaj ena "vedeževalka" (ki se ukvarja še z drugimi duhognimi stvarmi), povedala, da najina zveza ne bo šla, da sva si kot pes in mačka ipd. Ampak jaz, trma kakršna sem, sem vztrajala - čeprav je bilo na začetku hudo (pa še zdaj včasih škripne). Bi prosila še za vaše "videnje", ta zaresno. Jaz: 29. 3. 1980, 9:08, LjubljanaOn: 15. 2. 1973, 22:00, Trbovlje Hvala! Lepo prosim, če kdo še na tole odgovori. Sem poslala en teden nazaj, pa nobenega odgovora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 a mi lahko kdo pove kako greva skupaj:jaz: 12. 3. 1993on: 14. 9. 1992 Hvala za vnaprej Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Taraja : sem pridobil mankajoco informacijo- sicer pospremljeno z cudnim pogledom, a vseeno .Torej vse skupaj je neako tako :8.12.1972 , 16:54, Ljubljana22.06.1979, 09:30, Novo mesto. Pa hvala za trud/analizo.Tvoja partnerka zaradi Saturna v 1. hiši mogoče deluje bolj resno oz. umirjeno. Pogosto menjuje razpoloženja, zelo je intuitivna, razmišlja pa tako logično kot intuitvno. Je zgovorna, tudi analitična. Velikokrat je zaskrbljena oz. notranje nemirna in črnogleda. Je kritična in samokritična. Zna biti precej trmasta. Ostro izraža svoja mnenja. Ima močno potrebo po čustveni in finančni varnosti. Je nežna, ljubeča. Rada dobro zasluži, denar ji veliko pomeni, prav tako tudi služba. Rada dela. Ima močan čut za dolžnost. Poklic jo mora tudi čustveno zadovoljiti. Verjetno pa ji primanjkuje samozavesti oz. je plaha in nesigurna ali pa je bila v preteklosti in je zdaj vedno boljše in pridobiva na samozavesti. Nekatera čustva skriva v sebi in težko govori o njih. Njena družina je v preteklosti precej vplivala nanjo. Za družino, ki si jo je oz. si jo bo ustvarila pa ima ideale in lepa pričakovanja. Prav tako ima ideale v partnerstvu. Je nakako tako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 mantis tebe je pa res t užitkom brat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katja** 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Caw!Mene pa zanima astrologija odnosov za: jaz: 10.11.1986, 12:58, Ljubljanaon: 02.07.1986, Ljubljana (natančne ure žal ne vem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.