klarus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 O hvala, saj to kar tako malo, nestrokovno... men je to zelo strokovno se vidi, da z ljubeznijo delaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
murva 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ti si clovek, ki se mocno navezujes custveno, pa še Bik si v ascendentuNapaka - DVOJČKA mam v ascendentu. Drugače si kar zadel - ta moj moški je trmast do amena, jaz sem pa tudi, zato včasih težko "prideva skupaj" glede kakšnih stvari - ampak to rešujeva preko pogovorov (sama tudi hodim na čustveno inteligmeco in tudi on ni povsem imun). kazejo, da ppari s to opozicijo vcasih niti ne zivijo skupaj, bolj jim ustrezajo obiski.No, nama ne. Že skoraj od začetka živiva skupaj, kar je 3 leta. Obema je to prva taka zares resna zveza (skupno življenje). Na samem začetku je bilo res bolj tako-tako, je trajalo, da je on odprl in me sprejel vase. Jaz pa sem bila takrat še čisto zatreskana in pripravljena na vse (v smislu Nic me ne bo odgnalo, ne jebem tvojih obrambnih mehanizmov) - zdaj ne bi bila vec, ampak se je tudi on precej spremenil. kot da bi ti cez cas spoznala, da bi s tem moskim tezko kaj ustvarila ali pa bi se ti zdelo, da bi on vse porabljal zaseFul se podpirava in se bodriva. Je pa včasih egoističen in se ne premakne za ped. To pač karakterne lastnosti, kaj čmo. Včasih porabim precej časa, da mu kako stvar predstavim (ne da ga prepričam), samo razložit tako, da jo bo tudi on razumel, je včasih težko. In pol sem tud sama precej hitro odzivajoča se, pa se spreva. tako da je bolecin še in šeNa zacetku jih je bilo neprimerno vec kot zdaj - velikokrat me je prizadel, jaz pa sem vztrajala in potem se je zgodilo tolepa si ja obcutila razdore med vama, al si imela obcutek locenosti med vama in je ze obstajal pravi moment, da se razideta? Bingo! Saj sva se - zdaj bo ze skoraj leto tega - sem bila jaz tista, potem pa je on zacel delat premike na sebi v pozitivno smer in sva se pobotala. Je bilo pa res leto ohladitve - ampak zdaj je OK. Ampak bos ponovno na preizkusnjah v bodoce, ko bo tranzitni Saturn delal opozicjo na tvoje Sonce.Kdaj pa bo to? recimo, cez leto, dve? Drugace se pa oba zavedava, da mava bolj zakompliciran lajf, ampak se imaVA rada in zeliva gradit na najini zvezi. Me je zanimalo, odkod taki vzponi pa padci (no, saj zdaj jih je manj) - se bo treba oborozit. Drugace si pa znava izkazovat ljubezen in naklonjenost, tudi on, si podarjava kake malenkosti, ki nama kaj pomenijo, ali si napiseva pisemce - kar tako. Pa še nekaj: a ne gresta moj asc (dvojcek) in njegovo sonce (vodnar) in njegov asc (lev) in moje sonce (oven) vec kot dobro skupaj? Pa se to: Od kod vidis, kako grejo MOJI planeti na NJEGOVE - vsi ti tranziti pa to? Pa HVALA za izrcpen odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Zivjo, kako pa kaj meni kaže: ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska) Ure njegovega rojstva zal ne vem Hvala za odgovor Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boltezar 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Tvoja partnerka zaradi Saturna v 1. hiši mogoče deluje bolj resno oz. umirjeno. Pogosto menjuje razpoloženja, zelo je intuitivna, razmišlja pa tako logično kot intuitvno. Je zgovorna, tudi analitična. Velikokrat je zaskrbljena oz. notranje nemirna in črnogleda. Je kritična in samokritična. Zna biti precej trmasta. Ostro izraža svoja mnenja. Ima močno potrebo po čustveni in finančni varnosti. Je nežna, ljubeča. Rada dobro zasluži, denar ji veliko pomeni, prav tako tudi služba. Rada dela. Ima močan čut za dolžnost. Poklic jo mora tudi čustveno zadovoljiti. Verjetno pa ji primanjkuje samozavesti oz. je plaha in nesigurna ali pa je bila v preteklosti in je zdaj vedno boljše in pridobiva na samozavesti. Nekatera čustva skriva v sebi in težko govori o njih. Njena družina je v preteklosti precej vplivala nanjo. Za družino, ki si jo je oz. si jo bo ustvarila pa ima ideale in lepa pričakovanja. Prav tako ima ideale v partnerstvu. Je nakako tako?V resnici si jo zadela srhljivo natancno. Sedaj postajam pocasi bojec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 A to pomeni, da ni glih pozitivno videnje najine zveze?Ali je tako zakomplicirano vse skupaj, no saj midva sva kr zakomplicirani osebi....Vsekakor upam, da se bo katera odločila in mi vseeno povedala kaj vidi....saj ne bo konec sveta Sam nikakor ne prideva skupaj, kljub temu da vztrajava..... Hvala vseeno Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
murva 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Mantis, kapo dol! res. Ful stvari si zadela. Hah, moja mati - sem živela samo z njo, oče pa je prihajal občasno (kadar sta se kregala, je bilo hudo, kadar pa se nista, pa boljše, čeprav ga je evdnos ekirala - in ga še ). Moja mati ima name (je imela) močan vpliv, je ful zaščitniška, posedovalna, avtoritativna oseba - še zdaj. Samo, ker že te 3 leta ne živim več z njo, se je to malce umirilo - čeprav mi še vedno očita nekatere stvari in se kar ne more izkopat iz zamer (ona je 19. 3. 1947, Murska Sobota, ure ne poznam). Bile pa sva si izredno bluzu, si vse povedale, potem pa ona enih stvari ni mogla razumet/sprejet in zdaj imava zelo malo stikov, pa vedno mi neke "nauke" tala. Visoka pričakovanja ima do mene. Če ji kaj ni prav, naredi "surlo" kot kak užaljen otrok. Njenega odnosa do mene (zdaj, v mojih odraslih letih) ji ne morem odpustit oz. vsaj za tisto pikico komunikacije, ki jo imava, želim en spoštljiv odnos - recimo, da se je zdaj končno male na dobro spremenilo, čeprav je še zdaleč od dobrega. Z mojim misliva zelo resno (čez čas otroci pa to ). Oba sva se veliiiko spremenila v tem času, ne moreš verjet. Res je, da mava bolj garaško zvezo, ampak se splača. In on isto vlaga kot jaz. Ne veš, kako si me razveselila s tem zadnjim odgovorom. Sem bila ob prejšnjem kar malo potrta. In tudi to je res, da se včasih vprašam, ali je to to (sploh, ker morava oba res delat na zvezi), potem pa si po drugi strani rečem, what the heck, saj nič v življenju ni garantirano. On je pa na momente kar depresiven (ampak ne bolezensko), pa tudi to prebrodiva. Še enkrat ti hvala za vse - če pa še kak komentar napišeš, bpm pa tudi vesela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Mantis živijo! Lahko še meni poveš, kako greva s partnerjem skupaj? Bi bila zelo vesela. Jaz: 12.10.1978 (18:27)On: 3.6.1977 (7:35) Lep pozdrav! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 V resnici si jo zadela srhljivo natancno. Sedaj postajam pocasi bojec.Hvala, če sem res tako dobro zadela, astrologija mi je namreč kot en hobi nisem pa noben astrolog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Mantis živijo! Lahko še meni poveš, kako greva s partnerjem skupaj? Bi bila zelo vesela. Jaz: 12.10.1978 (18:27)On: 3.6.1977 (7:35) Lep pozdrav! Mantis živijo! Lahko še meni poveš, kako greva s partnerjem skupaj? Bi bila zelo vesela. Jaz: 12.10.1978 (18:27)On: 3.6.1977 (7:35) Lep pozdrav!Nelika (simpatično ime) kaj pa kraj rojstva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Aja, sorry. Oba sva rojena v Ljubljani. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Kje bil lev.....v drugi bajti al kje megla te je vzela Audente, sm šel rajš na Katschi, 2 dni sonca , včer pa nekaj takega kot v četrtek na kuclu :xx!: Žur slp! :xx!: , sami upokojenci pa vnukinje. Smučarija vrhunska za te razmere! A praviš da ti saturn po sedmi teži Jest sm se kr z njim zmenil, da bom probal sam poštimat, če pa ne bo šlo, naj pa mau porine Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Audente, sm šel rajš na Katschi, 2 dni sonca , včer pa nekaj takega kot v četrtek na kuclu :xx!: Žur slp! :xx!: , sami upokojenci pa vnukinje. Smučarija vrhunska za te razmere! A praviš da ti saturn po sedmi teži Jest sm se kr z njim zmenil, da bom probal sam poštimat, če pa ne bo šlo, naj pa mau porine aha a tko ti to....sem mislila da vodnarji držijo besedo.....ja nič....bo treba na čaj k občini da uničmo Saturna no saj na luclu je blo tudi včeri fajn...pa v soboto.....zdaj pa počasi malo V Dolomite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jst sem pa od vsega hudga kr zbolela...vročina...poln nos...sinusi zamašeni...uaaaaaaaaaa...pa še ležat morm skos...me ubija.... bo pa kakšna huda knjiga padla... vsi zdravi...fajn se mejte...pa vitaminov polno skledo!!!!! Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 sreda..kaj se je zgodilo??? Jaz pa limonce otepam...in se bacili ne primejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 aha a tko ti to....sem mislila da vodnarji držijo besedo.....ja nič....bo treba na čaj k občini da uničmo Saturna no saj na luclu je blo tudi včeri fajn...pa v soboto.....zdaj pa počasi malo V Dolomite Čaj pri občini? Ravno zdaj grem tja. A kar naročim? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Čaj pri občini? Ravno zdaj grem tja. A kar naročim? evo prihajam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 (popravljeno) evo prihajam alo lahko meni kdo pove kako se midva ujemava jaz 27 11 1986 7.24 ptujon 21 11 1980 ----- ptuj upam da dobim odgovorsaj sem nova ajdepapa Popravljeno 12. februar 2007 -> crna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 je bil dober čaj...sem ga spila v miru mantis tebe je pa res t užitkom brat O hvala, saj to kar tako malo, nestrokovno... najboljša si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Upam, da ne boste jezni ker tako vztrajam, ampak resnicno me zanima kako se midva ujameva kako pa kaj meni kaže: ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska) Ure njegovega rojstva zal ne vem Hvala za odgovor oz.veselim se ga, mi bo v veliko pomoč xrosex Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jaz bi tud za naju vprašala (sem enkrat že vprašala pa ni bilo odgovora...) Jaz: 29.9.1985 ob 11h - MariborOn: 1.3.1983 (mislim da ob 2h zjutraj,sam nisem 100%) - Celje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Upam, da ne boste jezni ker tako vztrajam, ampak resnicno me zanima kako se midva ujamevakako pa kaj meni kaže: ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska) Ure njegovega rojstva zal ne vem Hvala za odgovor oz.veselim se ga, mi bo v veliko pomoč xrosex Si delavna, zgovorna, miselno spretna, intuitivna, prijazna, vendar vase zaprta. Čustva zadržuješ v sebi in jih zelo težko izražaš, morda si kdaj celo lažeš o njih, čeprav znaš na ljubezen, tako kot na druge stvari pogledati resno. Rada imaš dinamiko v ljubezni, iščeš varnost. Možno je tudi, da partnerja ne vidiš takega kot je dejansko in ga povzdiguješ. Problem zna bit pesimizem in pomanjkanje samozavesti.Vajini Sonci gresta lepo skupaj, Luni pa si nista podobni, obe sta sicer hladni in distancirani, ne čutita pa stvari enako. Po teh znamenjih sodeč je partner nežen, ljubeč, impulziven, nagle jeze in jo tudi težko umiri, drugače pa je bolj samozavesten in optimističen. Problem je lahko, ker sta oba trmasta in čustva zadržujeta v sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Taraja lahko kaj zame in za mojega poveš? Jaz: 12.10.1978 (18:27) LjubljanaOn.: 3.7.1977 (7:35) Ljubljana Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 x:)xTaraja, hvala ti za odgovor. Drzi kar si povedala zame. Najbolj to, da sem vase zaprta, prevec, sej ko pa mi poci film pa povem za 10 let nazaj. Problem pri nama je da težko izražava čustva, trmastva sva ja, sam hvala bogu, da znava popustiti, nekako tako se skregava pa je cez nekaj casa spet vse ok. Hvala za trud. Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 kako je vam lepoajde uživate zakaj pa jaz ne dobim odgovora veselo valentinovo vsemlp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 OK, sem zvedla točno uro Jaz: 29.9.1985 ob 11h zjutraj- MariborOn: 1.3.1983 ob 23.30 - Celje Pliiis, ko bo kera mela čas če še meni pogleda.. Lepo, lepo prosim..Ste tak fajn za druge napisale... Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.