Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ti si clovek, ki se mocno navezujes custveno, pa še Bik si v ascendentu

Napaka - DVOJČKA mam v ascendentu.

Drugače si kar zadel - ta moj moški je trmast do amena, jaz sem pa tudi, zato včasih težko "prideva skupaj" glede kakšnih stvari - ampak to rešujeva preko pogovorov (sama tudi hodim na čustveno inteligmeco in tudi on ni povsem imun).

kazejo, da ppari s to opozicijo vcasih niti ne zivijo skupaj, bolj jim ustrezajo obiski.

No, nama ne. Že skoraj od začetka živiva skupaj, kar je 3 leta. x^x Obema je to prva taka zares resna zveza (skupno življenje). Na samem začetku je bilo res bolj tako-tako, je trajalo, da je on odprl in me sprejel vase. Jaz pa sem bila takrat še čisto zatreskana in pripravljena na vse (v smislu Nic me ne bo odgnalo, ne jebem tvojih obrambnih mehanizmov) - zdaj ne bi bila vec, ampak se je tudi on precej spremenil.

kot da bi ti cez cas spoznala, da bi s tem moskim tezko kaj ustvarila ali pa bi se ti zdelo, da bi on vse porabljal zase

Ful se podpirava in se bodriva. Je pa včasih egoističen in se ne premakne za ped. To pač karakterne lastnosti, kaj čmo. Včasih porabim precej časa, da mu kako stvar predstavim (ne da ga prepričam), samo razložit tako, da jo bo tudi on razumel, je včasih težko. In pol sem tud sama precej hitro odzivajoča se, pa se spreva.

tako da je bolecin še in še

Na zacetku jih je bilo neprimerno vec kot zdaj - velikokrat me je prizadel, jaz pa sem vztrajala in potem se je zgodilo tole

pa si ja obcutila razdore med vama, al si imela obcutek locenosti med vama in je ze obstajal pravi moment, da se razideta?

Bingo! Saj sva se - zdaj bo ze skoraj leto tega - sem bila jaz tista, potem pa je on zacel delat premike na sebi v pozitivno smer in sva se pobotala. Je bilo pa res leto ohladitve - ampak zdaj je OK.

Ampak bos ponovno na preizkusnjah v bodoce, ko bo tranzitni Saturn delal opozicjo na tvoje Sonce.

Kdaj pa bo to? recimo, cez leto, dve?

Drugace se pa oba zavedava, da mava bolj zakompliciran lajf, ampak se imaVA rada in zeliva gradit na najini zvezi. Me je zanimalo, odkod taki vzponi pa padci (no, saj zdaj jih je manj) - se bo treba oborozit. x:px Drugace si pa znava izkazovat ljubezen in naklonjenost, tudi on, si podarjava kake malenkosti, ki nama kaj pomenijo, ali si napiseva pisemce - kar tako.

Pa še nekaj: a ne gresta moj asc (dvojcek) in njegovo sonce (vodnar) in njegov asc (lev) in moje sonce (oven) vec kot dobro skupaj?

Pa se to: Od kod vidis, kako grejo MOJI planeti na NJEGOVE - vsi ti tranziti pa to? x:Ix

Pa HVALA za izrcpen odgovor. xflowx

Deli na socialnih omrežjih

Zivjo,

kako pa kaj meni kaže:

ona: 05.07.1982 20:10 (Rijeka-Hrvaska)

on : 05.07.1985 -------(Slavonski Brod-Hrvaska)

Ure njegovega rojstva zal ne vem x8Dx

Hvala za odgovor x;)x

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

Tvoja partnerka zaradi Saturna v 1. hiši mogoče deluje bolj resno oz. umirjeno. Pogosto menjuje razpoloženja, zelo je intuitivna, razmišlja pa tako logično kot intuitvno. Je zgovorna, tudi analitična. Velikokrat je zaskrbljena oz. notranje nemirna in črnogleda. Je kritična in samokritična. Zna biti precej trmasta. Ostro izraža svoja mnenja. Ima močno potrebo po čustveni in finančni varnosti. Je nežna, ljubeča. Rada dobro zasluži, denar ji veliko pomeni, prav tako tudi služba. Rada dela. Ima močan čut za dolžnost. Poklic jo mora tudi čustveno zadovoljiti. Verjetno pa ji primanjkuje samozavesti oz. je plaha in nesigurna ali pa je bila v preteklosti in je zdaj vedno boljše in pridobiva na samozavesti. Nekatera čustva skriva v sebi in težko govori o njih. Njena družina je v preteklosti precej vplivala nanjo. Za družino, ki si jo je oz. si jo bo ustvarila pa ima ideale in lepa pričakovanja. Prav tako ima ideale v partnerstvu. Je nakako tako?

V resnici si jo zadela srhljivo natancno. Sedaj postajam pocasi bojec.

:eek: xrolleyesx A to pomeni, da ni glih pozitivno videnje najine zveze?Ali je tako zakomplicirano vse skupaj, no saj midva sva kr zakomplicirani osebi....Vsekakor upam, da se bo katera odločila in mi vseeno povedala kaj vidi....saj ne bo konec sveta x;)x x?x Sam nikakor ne prideva skupaj, kljub temu da vztrajava..... x:)x Hvala vseeno xDDx
Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

Mantis, kapo dol! res. Ful stvari si zadela. :palec:

Hah, moja mati - sem živela samo z njo, oče pa je prihajal občasno (kadar sta se kregala, je bilo hudo, kadar pa se nista, pa boljše, čeprav ga je evdnos ekirala - in ga še :o|o: ). Moja mati ima name (je imela) močan vpliv, je ful zaščitniška, posedovalna, avtoritativna oseba - še zdaj. Samo, ker že te 3 leta ne živim več z njo, se je to malce umirilo - čeprav mi še vedno očita nekatere stvari in se kar ne more izkopat iz zamer (ona je 19. 3. 1947, Murska Sobota, ure ne poznam). Bile pa sva si izredno bluzu, si vse povedale, potem pa ona enih stvari ni mogla razumet/sprejet in zdaj imava zelo malo stikov, pa vedno mi neke "nauke" tala. Visoka pričakovanja ima do mene. Če ji kaj ni prav, naredi "surlo" kot kak užaljen otrok. Njenega odnosa do mene (zdaj, v mojih odraslih letih) ji ne morem odpustit oz. vsaj za tisto pikico komunikacije, ki jo imava, želim en spoštljiv odnos - recimo, da se je zdaj končno male na dobro spremenilo, čeprav je še zdaleč od dobrega.

Z mojim misliva zelo resno (čez čas otroci pa to xsrcx ). Oba sva se veliiiko spremenila v tem času, ne moreš verjet. Res je, da mava bolj garaško zvezo, ampak se splača. In on isto vlaga kot jaz.

Ne veš, kako si me razveselila s tem zadnjim odgovorom. :2src: Sem bila ob prejšnjem kar malo potrta. In tudi to je res, da se včasih vprašam, ali je to to (sploh, ker morava oba res delat na zvezi), potem pa si po drugi strani rečem, what the heck, saj nič v življenju ni garantirano. On je pa na momente kar depresiven (ampak ne bolezensko), pa tudi to prebrodiva.

Še enkrat ti hvala za vse - če pa še kak komentar napišeš, bpm pa tudi vesela. x;)x

Mantis živijo!

Lahko še meni poveš, kako greva s partnerjem skupaj? Bi bila zelo vesela.

Jaz: 12.10.1978 (18:27)

On: 3.6.1977 (7:35)

Lep pozdrav!

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Mantis živijo!

Lep pozdrav!

Mantis živijo!

Lep pozdrav!

Nelika (simpatično ime) kaj pa kraj rojstva?

Aja, sorry. Oba sva rojena v Ljubljani.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kje bil lev.....v drugi bajti al kje :o|o: :vragec:

megla te je vzela x^x

Audente, sm šel rajš na Katschi, 2 dni sonca x^x :palec:, včer pa nekaj takega kot v četrtek na kuclu :xx!:

Žur slp! :xx!: :vragec: , sami upokojenci pa vnukinje. Smučarija vrhunska za te razmere!

A praviš da ti saturn po sedmi teži :o|o: x:)x

Jest sm se kr z njim zmenil, da bom probal sam poštimat, če pa ne bo šlo, naj pa mau porine x:Dx x:Dx x;)x

Always outnumbered - never outgunned!

Audente, sm šel rajš na Katschi, 2 dni sonca x^x :palec:, včer pa nekaj takega kot v četrtek na kuclu :xx!:

Žur slp! :xx!: :vragec: , sami upokojenci pa vnukinje. Smučarija vrhunska za te razmere!

A praviš da ti saturn po sedmi teži :o|o: x:)x

Jest sm se kr z njim zmenil, da bom probal sam poštimat, če pa ne bo šlo, naj pa mau porine x:Dx x:Dx x;)x

:eek: aha a tko ti to....sem mislila da vodnarji držijo besedo.....ja nič....bo treba na čaj k občini x:px da uničmo Saturna x:)x x:Dx

no saj na luclu je blo tudi včeri fajn...pa v soboto.....zdaj pa počasi malo V Dolomite x:px x:px x:px :palec:

Jst sem pa od vsega hudga kr zbolela...vročina...poln nos...sinusi zamašeni...uaaaaaaaaaa...pa še ležat morm skos...me ubija.... :V: :V: :V:

bo pa kakšna huda knjiga padla... xrolleyesx

vsi zdravi...fajn se mejte...pa vitaminov polno skledo!!!!!

x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

:eek: aha a tko ti to....sem mislila da vodnarji držijo besedo.....ja nič....bo treba na čaj k občini x:px da uničmo Saturna x:)x x:Dx

no saj na luclu je blo tudi včeri fajn...pa v soboto.....zdaj pa počasi malo V Dolomite x:px x:px x:px :palec:

Čaj pri občini? Ravno zdaj grem tja. A kar naročim?

Always outnumbered - never outgunned!

(popravljeno)
evo prihajam x:Dx

alo

lahko meni kdo pove kako se midva ujemava

jaz 27 11 1986 7.24 ptuj

on 21 11 1980 ----- ptuj

upam da dobim odgovor

saj sem nova

ajde

papa

Popravljeno -> crna

Upam, da ne boste jezni ker tako vztrajam, ampak resnicno me zanima kako se midva ujameva

kako pa kaj meni kaže:

Ure njegovega rojstva zal ne vem

Hvala za odgovor xyiyax oz.veselim se ga, mi bo v veliko pomoč xcrossfingx xrosex

Upam, da ne boste jezni ker tako vztrajam, ampak resnicno me zanima kako se midva ujameva

kako pa kaj meni kaže:

Ure njegovega rojstva zal ne vem

Hvala za odgovor xyiyax oz.veselim se ga, mi bo v veliko pomoč xcrossfingx xrosex

Si delavna, zgovorna, miselno spretna, intuitivna, prijazna, vendar vase zaprta. Čustva zadržuješ v sebi in jih zelo težko izražaš, morda si kdaj celo lažeš o njih, čeprav znaš na ljubezen, tako kot na druge stvari pogledati resno. Rada imaš dinamiko v ljubezni, iščeš varnost. Možno je tudi, da partnerja ne vidiš takega kot je dejansko in ga povzdiguješ. Problem zna bit pesimizem in pomanjkanje samozavesti.

Vajini Sonci gresta lepo skupaj, Luni pa si nista podobni, obe sta sicer hladni in distancirani, ne čutita pa stvari enako.

Po teh znamenjih sodeč je partner nežen, ljubeč, impulziven, nagle jeze in jo tudi težko umiri, drugače pa je bolj samozavesten in optimističen. Problem je lahko, ker sta oba trmasta in čustva zadržujeta v sebi. x:)x

Taraja lahko kaj zame in za mojega poveš?

Jaz: 12.10.1978 (18:27) Ljubljana

On.: 3.7.1977 (7:35) Ljubljana

x:)xTaraja, hvala ti za odgovor. Drzi kar si povedala zame. Najbolj to, da sem vase zaprta, prevec, sej ko pa mi poci film pa povem za 10 let nazaj. x:)x Problem pri nama je da težko izražava čustva, trmastva sva ja, sam hvala bogu, da znava popustiti, nekako tako se skregava pa je cez nekaj casa spet vse ok. :sori:

:flower: Hvala za trud.

OK, sem zvedla točno uro :)

Jaz: 29.9.1985 ob 11h zjutraj- Maribor

On: 1.3.1983 ob 23.30 - Celje

Pliiis, ko bo kera mela čas če še meni pogleda.. Lepo, lepo prosim..

Ste tak fajn za druge napisale... Hvala x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...