taraja 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Taraja lahko kaj zame in za mojega poveš? Jaz: 12.10.1978 (18:27) LjubljanaOn.: 3.7.1977 (7:35) Ljubljana Si zelo delavna, dobra analitičarka nasploh, natančna, disciplinirana, kritična, poštena. Poznaš pa tudi lenobo, trmo. Partnerstvo ti zelo veliko pomeni v življenju, od partnerja pa veliko pričakuješ, veliko želiš oz. zahtevaš, vendar ga tudi nekako obožuješ, kar njemu godi( asc. v Levu), si tudi ljubosumna ali posesivna. Obema veliko pomeni intimna plat ljubezni, tudi tebi! Mogoče glede tega tudi kaj posanjariš. Problem je lahko svojeglavost oz. zagledanost vase in trma pri obeh. Imata kvadrat med tvojim Marsom in njegovo Luno, tako da je možen nek nemir med vama.On naj bi bil prav tako svojeglav, ponosen, trmast. Zelo je družaben, družina in dom mu pomenita veliko, prav tako pa je tudi družba in svoboda zanj velikega pomena. V stresnih trenutkih ga lahko zelo premami kalorična hrana. Razmišlja dokaj intuitivno, je impulziven, najbrž precej nagle jeze. Delo mu pomeni veliko, možno je da ima velike cilje v zvezi z njim. Lahko je kdaj preveč čustveno napet. Kako se ti zdi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katja** 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Mantis najlepša hvala za odgovor, sem pa dobila tudi točno uro njegovega rojstva, tako da če bi se ti dalo, mi prosim poglej še enkrat. NAJLEPŠA hvala... jaz: 10.11.1986 ob 12:58, Ljubljanaon: 02.07.1986 ob 10:21, Ljubljana PS: sva par, začela sva hodit 02.07.2005, če to kaj pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 PS: sva par, začela sva hodit 02.07.2005, če to kaj pomaga če je bil ta dan vajino prvo srečanje, pomaga,pomaga Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katja** 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ne, spoznala sva se 26.05.2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katja** 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Mantis še enkrat hvala za odgovor...Sva par, ki je zeeelo navezan en na drugega, morda k temu pripomore tudi dejstvo, da sva oba malo posesivna. Nisva pa tipičen ljubezenski par, saj je pri nama prijateljstva ravno toliko kot ljubezni, v smislu, da so dnevi, ko se dobesedno samo pogovarjava, brez nežnih pogledov..., prav tako pa dnevi, ko sva si popolnoma ljubezensko predana. Drug drugega dopolnjujeva in morda je to tudi razlog, da sva tako tesno povezana, saj veva da eden brez drugega, ne bi mogla funkcionirati tako kot zdaj.Nekatere moje lastnosti kot so ljubosumje, gospodovalnost in podobno privedejo do prepirov, vendar zna takrat on popustiti. v tem smislu čisto drži, da je v najini zvezi nujno prilagajanje, ker sva si res v določenih pogledih popolnoma različna. Dostikrat, ko se spominjava najinih začetkov, ne moreva razumeti kako sva sploh lahko zdržala skupaj, ker sva si res bila zelo različna. Morda pa je ravno to to kar naju je tako privlačilo en na drugemu...Oba sva zelo trmasta, tako v dobrem kot slabem smislu, je pa on zelo delaven in odgovoren, kar pa meni malo manjka.Sama si življenje brez njega zelo težko predstavljam, saj ob njem čutim neko varnost, gotovost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Si zelo delavna, dobra analitičarka nasploh, natančna, disciplinirana, kritična, poštena. Poznaš pa tudi lenobo, trmo. Partnerstvo ti zelo veliko pomeni v življenju, od partnerja pa veliko pričakuješ, veliko želiš oz. zahtevaš, vendar ga tudi nekako obožuješ, kar njemu godi( asc. v Levu), si tudi ljubosumna ali posesivna. Obema veliko pomeni intimna plat ljubezni, tudi tebi! Mogoče glede tega tudi kaj posanjariš. Problem je lahko svojeglavost oz. zagledanost vase in trma pri obeh. Imata kvadrat med tvojim Marsom in njegovo Luno, tako da je možen nek nemir med vama.On naj bi bil prav tako svojeglav, ponosen, trmast. Zelo je družaben, družina in dom mu pomenita veliko, prav tako pa je tudi družba in svoboda zanj velikega pomena. V stresnih trenutkih ga lahko zelo premami kalorična hrana. Razmišlja dokaj intuitivno, je impulziven, najbrž precej nagle jeze. Delo mu pomeni veliko, možno je da ima velike cilje v zvezi z njim. Lahko je kdaj preveč čustveno napet. Kako se ti zdi? Taraja hvala! Full si zadela. Čist tko je kot si rekla. Partnerstvo mi veliko pomeni in od partnerstva veliko pričakujem. Sem zelo ljubosumna, posesivna in sedaj delam na tem, da bom manj. Moj partner je ljubeč, vendar potrebuje svobodo in odklop. Zanima me ali je pri njem v karti kje povdarjena potreba po potovanjih? On namreč potrebuje potovanja v daljše kraje in za dalj časa, da prekine rutino in si napolni baterije. No, nemir navadno med nama stopi prav vtem času njegovih potovanj. Mene namreč to malo moti, čeprav razumem to njegovo potrebo. Mene namreč ne vleče tako pogosto na ta potovanja. HVALA, sej pravim carica si!!!papap Mantis še enkrat hvala za odgovor...Sva par, ki je zeeelo navezan en na drugega, morda k temu pripomore tudi dejstvo, da sva oba malo posesivna. Nisva pa tipičen ljubezenski par, saj je pri nama prijateljstva ravno toliko kot ljubezni, v smislu, da so dnevi, ko se dobesedno samo pogovarjava, brez nežnih pogledov..., prav tako pa dnevi, ko sva si popolnoma ljubezensko predana. Drug drugega dopolnjujeva in morda je to tudi razlog, da sva tako tesno povezana, saj veva da eden brez drugega, ne bi mogla funkcionirati tako kot zdaj.Nekatere moje lastnosti kot so ljubosumje, gospodovalnost in podobno privedejo do prepirov, vendar zna takrat on popustiti. v tem smislu čisto drži, da je v najini zvezi nujno prilagajanje, ker sva si res v določenih pogledih popolnoma različna. Dostikrat, ko se spominjava najinih začetkov, ne moreva razumeti kako sva sploh lahko zdržala skupaj, ker sva si res bila zelo različna. Morda pa je ravno to to kar naju je tako privlačilo en na drugemu...Oba sva zelo trmasta, tako v dobrem kot slabem smislu, je pa on zelo delaven in odgovoren, kar pa meni malo manjka.Sama si življenje brez njega zelo težko predstavljam, saj ob njem čutim neko varnost, gotovost. Ha, svojo vezo si pa opisala tako kot bi brala svojo vezo. Prav zanimivo. Midva sva si tudi full različna, vendar se doplnjujeva. Sva tako prijatelja kot ljubimca itd.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Zanimiva zadevščina to preračunavanje ujemanja. Vendar.... Nekoč je moja ex-cimra na eni od tovrstnih internetnih strani, kjer imaš možnost, da mislim da za 3 osebe preračunaš ujemanje (si razlagam, da je to v primeru, ko imaš tipa, potem pa še enih par dodatnih na rezervi za vsak slučaj??!), preračunavala zase&našega cimra, v katerega se ji je uspelo zagledati. "Zvezde" so (menda) kazale idealno situacijo! Ampak...cimru seveda niti na kraj pameti ni padlo, da bi pokukal za njo (kaj sele pogledal). In seveda smo imeli pestre čase v stanovanju... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 No, saj verjetno bi lahko bila idealna, če bi bil tipček za stvar-pa ni bil. Planeti pa ne morejo vplivati na to, da se dve osebi zaljubita. Planeti vplivajo na tvojo osebnost in kažejo na priložnosti, ki jih lahko izkoristiš ali pa ne. podobno kot name vpliva polna luna-takrat sem čist nevrotična, popadalna in depresivna. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 (popravljeno) Ne bom oporekala Ampak ko sem opazila to temo, sem se takoj spomnila na ta ne ravno prijeten dogodek iz preteklosti.Lahko pa se povem, da sta sedaj oba happy in love. Vsak s svojim partnerjem seveda. Lp Popravljeno 15. februar 2007 -> Aeval Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Nekatere moje lastnosti kot so ljubosumje, gospodovalnost in podobno privedejo do prepirov, vendar zna takrat on popustiti. No mogoče se pri tebi to občuti še bolj, kajti konjukcija venere in plutona v močnem škorpionu, ti pa še sončni znak to, je velik pokazatelj za posesivnost, ljubosumnost, en svoj prav. Čustveno se malo razlikujeta, kajti njegova bikova, trmasta in posesivna luna je bolj stvarna, obrnjena v materialno, ti pa s tvojo ribjo (boj jokcasta), bolj mehkain čustvena. Tranzitni saturn te bo vsaj še dve leti testiral na področju partnerstva in če bosta zdržala več kot dve leti skupaj, potem bosta ostala par, sicer bo odnos prekinjen, če ni iz pravega testa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nikav 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ojla! Moje ime je Nika in sem nova na tem forumu. Tud sama se malce zanimam za horoskop, ampak o tem ne vem toliko kot vi. Imam vprašanje glede tega, kako nama kaže z enim fantom s katerim že nekaj časa nekaj mutiva. Sam jaz nisem čist tipična riba in mam tega počas dost. Je pa on tipičen kozorog, delaven, zaščitniški...kr mi je sicer všeč, ne rečem, ampak se znam tud sama precej dobro brant..kako pa kaže z astrološkega stališča? jaz: 03.03.1983, 09.35, Kranjon: 12.1.1985, ure nevem, Ljubljana Se res lepo zahvaljujem za vsak odgovor.Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 jaz: 03.03.1983, 09.35, Kranjon: 12.1.1985, ure nevem, Ljubljana Seveda nisi tipična riba, če ti pa ASC bika precej močno seka ven, kar ti daje precej trmaste odločnosti, ki je pa navadna riba nima. Tudi škorpionska luna je precej močna, tako, da deluješ precej bolj šorf, kot bi ti tvoje sonce dovoljevalo. Tvoja luna je precej čustveno hladna, kajti je le v družbi s hladnim saturnom. Zanima me, kakšen je tvoj odnos z mamo?Samo sedmo hišo imaš zanimivo in sicer zanimajo te drugačni in veseli, odprti tipi, no vsaj takega si želiš in ga boš verjetno tudi dobila. V zadnjem času te konjukcija urana po tvojem soncu navdaja z nemirom, kar zamenjala bi vse okrog sebe. Brez fantove ure, se karta točno ne more naredit, aspekti pa kažejo, da je precej resen kozorog, verjetno še čeden. Njegova venera je bliz tvojega sonca, kar daje občutek, da sta si všeč, daje ti precej fizične energije, tudi seksualno se verjetno dobro ujemata. Odnos do ljubezenskih vez je pri vama precej drugačen, on je bolj odprt, tvoja venera pa bi lahko v bodoče kdaj pa kdaj prinesla kakšno vezo, ki bi morala biti bolj skrita. Čustveno pa se precej razlikujeta, kajti njegova luna v vagi je precej drugačna od tvoje. Tvoja točka sreče pade čisto poleg njegovega sonca, to je pokazatelj, da vlečeta eden drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Hojla! Mene tudi zanima kako nama kaj kaze za daljso zvezo. Zacela sva 7.1.2006, jaz sem rojena 21.08.1978 ob 09.25, on pa 24.07.1973 ob 08.55, oba v mb.. najinega prvega srecanja pa se ne spomnim, vem samo da je bil 2003 in nekje v januarju oz februarju.. ze takrat mi je bil vsec ampak sva bila oba v vezi in nisva niti pomislila na to, da bova kdaj skupaj.. Trenutno se super razumeva, mene vcasih muci ljubusumje, vendar se je pripravljen pogovorit in mi ugodit, kar zelo cenim.. Zelim si, da bi ta veza vzdrzala, saj ga res ljubim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lariosa 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Še jaz, še jaz! On: 13.6.1985 ob 15.10 (Kranj)Jaz: 18.12.1986 ob 9.20 (Maribor) Prvič sva se videla 2.7.2004, skupaj sva že dobri dve leti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nin trip 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Lunca, najlepša hvala da ste si vzeli čas in se potrudili odgovoriti na moje vprašanjeSe opravičujem, ker vam nisem že prej odgovorila. Zelo dobro ste povedali tisto o nemiru ("V zadnjem času te konjukcija urana po tvojem soncu navdaja z nemirom, kar zamenjala bi vse okrog sebe." ). To popolnoma drži Zanimal vas je moj odnos z mamo: Z mamo sva si karakterno različni. Nasprotja se lahko lepo dopolnjujejo, vendar si znajo tudi lepo nasprotovati . Z mamo sem imela vedno pošten odnos in vedno govorim o stvareh, ki jih trenutno doživljam. Zaslužna je za veliko stvari, ki sem jih dosedaj dosegla in sem ji za to zares hvaležna. Daje mi psihično podporo, ko je največ napetosti. Šla je z mano čez vse težje izive, skupaj z mano tuhtala več dni kako pa kaj, ostajala ponoči z mano če je blo treba kaj na hitro narediti, čakala z mano na rezultate.. Hladen odnos? Ne. Ni sicer tako buren (v pozitivnem smislu mišljeno) kot z mojim očetom, saj sva si preveč podobna in oba kolerika. Moja mama zna dobro kontrolirati čustva. Mogoče imam zaradi tega kdaj občutek, da je ostalo še kaj nedorečenega.Moja mama je rojena je 14.3.1953, 10.45, JeseniceMoj oče: 13.12.1936, 00.30, Šibenik Vezano na vašo razlago horoskopa: -moja hladna luna (mar so škorpijoni v luni hladni?) v družbi hladnega Saturna- mar se ta hlad nanaša le na odnos z mamo ali tudi na partnerski odnos? -"Samo sedmo hišo imaš zanimivo in sicer zanimajo te drugačni in veseli, odprti tipi, no vsaj takega si želiš in ga boš verjetno tudi dobila" Mi hočete povedati, da mi v ljubezni le sedma hiša kaže dobro?! Kako pa s tole Venero, ki se gre skrivalnice v 12.hiši? Menda sem kot naročena za skrivne aferice. Pa saj imam tudi Mars v 12.hiši(na koncu 11.hiše pravzaprav), pa se prav nič ne skrivam, ko je treba udarit nazaj Kako se izogniti vplivu 12.hiše na Venero? -Prav imate, res je čeden. Ne sicer doterana fitnes-labela-lak za nohte varianta, ampak ima višino, držo in obnašanje pravega moškega ob katerem se počutim ženska jaz. Smem vprašat kje iz njegove karte se da razbrati, da je čeden? Ali pa se da mogoče kje iz moje karte razbrati, da mi je zdrav in naraven videz pomemben -Tole mi nekako ni bilo najbolj všeč: "Čustveno pa se precej razlikujeta, kajti njegova luna v vagi je precej drugačna od tvoje." Jaz imam luno v Škorpijonu. Mi lahko to čustveno razliko prosim razložite? Prejšnja objava je od NikeV in je namenjena kot komentar na odgovor Lunce, dne 19.febr. Opravičujem se za drugo registacijo, a sem imela nekaj težav z logiranjem.Hvala še enkrat za Vaš odgovor.Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hojla! Mene tudi zanima kako nama kaj kaze za daljso zvezo. Zacela sva 7.1.2006, jaz sem rojena 21.08.1978 ob 09.25, on pa 24.07.1973 ob 08.55, oba v mb.. najinega prvega srecanja pa se ne spomnim, vem samo da je bil 2003 in nekje v januarju oz februarju.. ze takrat mi je bil vsec ampak sva bila oba v vezi in nisva niti pomislila na to, da bova kdaj skupaj.. Trenutno se super razumeva, mene vcasih muci ljubusumje, vendar se je pripravljen pogovorit in mi ugodit, kar zelo cenim.. Zelim si, da bi ta veza vzdrzala, saj ga res ljubim.. Živjo Sunny girl,prvo kar sem opazila pri tebi je to kar si že sama izpostavila, da si zelo ljubosumna, na to nakazuje tvoja vladarica Venera v konjunkciji z Plutonom na tvojem ascendentu. Tvoja čustva so precej intenzivna-Pluton, neko čustveno negotovost kaže tudi opozicija Lune z tema planetoma. Verjetno si tudi hitre jeze, kar tudi tvoj partner večkrat občuti. Ali je bila to neke vrste ljubezen na prvi pogled oz. če te je njegova pojava takoj očarala? Tvoje Sonce je v konj. z njegovo Venero, kar kaže res lepo oz. brezpogojno ljubezen, hkrati pa konj. Venere z tvojim Saturnom kaže na trajnost. Tvoj Jupiter je v konj. z njegovim Soncem in Merkurjem, kar je spet zelo pozitiven znak, neka korist od odnosa, tako čustvena kot materialna, kaže tudi na obojestransko rast v odnosu. Tukaj je prisotna tudi velika fizična privlačnost (Venera v opoziciji z Marsom). Tvoja Luna v sekstilu z njegovim Jupitrom, kaže, da naj bi bilo neko instinktivno zaupanje med vama vendar izgleda, da je s tvoje strani ta negotovost res velika. Še en pokazatelj, ki kaže na trajnost je sigurno sekstil tvojega Sonce z njegovim Saturnom. Mislim, da sem našla dovolj pozitivnih razlogov, da je veza lahko več kot uspešna, te negotovosti moraš pa sama predelati ampak brez skrbi saj bo. Sporoči mi, kako in kaj? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 mmmm, super odgovor, lepsega si ne bi mogla zeleti se bom potrudla, da bom pri sebi predelala to moje ljubosumje (ki verjetno izhaja iz prejsnjih vez, je bilo dosti varanja..), najbolj me muci ko dobim menstruacijo (vedno na prazno luno), potem je boljse.. kot da bi cistla telo in duha.. hvala za trud in razlago hitre jeze pa nisem, v bistvu se redko razjezim, prej sem uzaljena in se nekaj casa mulim, ampak tudi ne dolgo, ker hocem imet dober odnos z njim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 alo lahko meni kdo pove kako se midva ujemava jaz 27 11 1986 7.24 ptujon 21 11 1980 ----- ptuj upam da dobim odgovorsaj sem nova ajdepapa Sodeč po njegovih znakih, verjetno potrebuješ ti več svobode in neodvisnosti. Oba težita k usklajenosti drug z drugim, vendar obstaja nagnjenost k nestrpnosti in nestanovitnosti.( Mars kvadrat Uran), mogoče še bolj s tvoje strani. Si poštena, prijazna, imaš močen občutek za pravičnost tako v svetu kot nasploh, močno potrebo po intelektualnih izzivih, rada izmenjuješ mnenja, verjetno imaš zelo rada živali in one tebe , zelo intuitivna, prisrčna, veliko ti pomenijo prijatelji in družabno živjlenje, brez tega ne moreš, Merkur in Venera v Škorpijonu ti dajeta globino čustev, ljubosumje in previdnost, lahko pa si zaradi močno zasedene prve hiše preveč zaverovana sama vase. Aspekti med vama so tako dobri kot slabi, zato je lahko v vajinem odnosu tudi napetost. Kažejo pa tudi na vedrino in fizično privlačnost. Tvoja luna je v zračnem znamenju, njegova pa v zemeljskem. Sta si različni, vendar imata tudi skupne značilnosti npr. potreba po toplini, nežnosti.Partner je glede na te znake, ki so na voljo, intenziven, čustven, rad je zaljubljen, ima veliko intelektualne in fizične energije, trmast in svojeglav, verjetno bolj zaprt... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pozdravljeni! Nisem hotela ravno nove teme odpirat zaradi svojega vprašanja (druge podobne že odprte teme nisem našla), bi pa rada vprašala, če se da z astrologijo določit približno obdobje ko naj bi spoznal svojega pravega partnerja (verjetno ima to kaj s tem, ali si že pripravljen/dozorel in sklepam, da se to da videti s tranziti planetov). Mi lahko kdo kaj pove o tem? Pa če se komu da, bi lahko pogledal zame (kr sem nova v astrologiji - in razen osnov ne razumem nič ). Podatki: 11. 12. 1981, Celje 18:55 hvala xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Hvala za odgovor taraja! Kako se pa drugi kaj ujamete s parrtnerji?Ste srečni?Ste sploh že najšli ljubezen svojega življenja? Vedno se smejte, čeprav ste žalostni, ker nikoli ne veste kdaj se lahko zaljubi nekdo prav v ta nasmeh!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shtrukeljchek 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Evo mene tut zanima kako sva si kompatibilna: Jst: 19. 9. 1984 ob 5. 40On: 31. 10. 1973 ob 6. 50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Zakaj pa jaz vedno skoz padem, pa nikol odgovora ne dobim Lepo lepo, lepo prosim, če se bo keri dalo.. Če bi še za naju pogledala kera.. V tretje gre rado pravijo (k tretjič pišem).. Se opravičujem, če sem preveč nadležna, sam sem res radovedna kaj zvezdice za naju pravijo.. Jaz: 29.9.1985 ob 11h, MBOn: 1.3.1983 ob 23:30, CE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pozdravljena Katka,vidim da si rojena ob polni luni kakor jaz. Ali kaj občutiš vplive Lune kajti jaz jih ful...pa poglejmo za vaju...nisi kaj dosti napisala o vajinem odnosu... Ali sta kmalu postala par ko sta se spoznala? Ti ga vidiš kot idealnega partnerja, tukaj je tudi veliko zaupanja in razumevanja, hkrati optimistično razmišljanje, veliko podpore z obeh strani, predvsem te on podpira pri realizaciji svojih ciljev...Drug pri drugemu cenita izvirnost oz. originalnost. Zelo dobro se počutita v družbi drug drugega, se znata zabavati. Tukaj je tudi zelo močna privlačnost, zelo plodna kombinacija-dobro za otroke. Že ko sta se spoznala sta verjetno ugotovila, da si z lahkoto zaupata in povesta več kot običajno-hitra in spontana komnikacija. Imata tudi podobne interese. Kaže se tudi neko obojestransko zavajanje iz koristoljubja, s čimer je lahko ranjen vajin ego. Neka nestrpnost je tudi iz tvoje strani, mislim da si tudi kritična do njegove lenobe in zapravljivosti, lahko tudi do njegovega načina komuniciranja (sumničavost) -vse to se lahko pokaže kasneje. Drugače kaže na trajnost veze. Lep sončen pozdravček, Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shtrukeljchek 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 (popravljeno) Evo mene tut zanima kako kaže za naju: On: 31. 10. 1973 ob 6. 50 LjJst: 19. 09. 1984 ob 5. 40 Ce Popravljeno 26. februar 2007 -> shtrukeljchek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.