fibi 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ojli! S fantom sva začela hodit pred sedmimi leti, nato sva imela daljši premor, sedaj pa sva ponovno skupaj in razmišljava o skupnem življenju. Kako kaj kaže za naju? jaz: 10.12.1981on: 11.11.1976 Najlepša hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Tnx Pinka..Uf, luna ja, se mi zdi da sem full bolj razdražljiva in občutljiva v času polne lune, drgač sem kr stabilna, ampak takrat me pa vsaka malenkost spravi v jok..Glede fanta pa - sma se že prej tak na videz poznala, ko sma se tak bolj spoznala pa sma po kakšnem mesecu, dveh postala par. Interese mama res full podobne, komunikacija je pa mal šibka točka trenutno, od začetka se mi je zdelo da si lahk vse povema, zaupama, tak ko si napisala, sam zdaj pa se mi zdi, da je vse skupaj mal zamrlo in da se sploh ne znama več pogovarjat drug z drugim, ampak živima drug mimo drugega.. Čeprav se mi po eni strani zdi, da sem jaz tista ki se mal nazaj držim, ne začenjam debat, že zato, ker imam občutek, da se z njim ne morem več pogovarjat, ker ni interesa z njegove strani (ker je pač parkrat me zavrno - češ me ne zanima mi ne rabiš razlagat).. Kaj pa vem no.. Bo že.. Tnx za odgovor, da si potešila mojo radovednost LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Še jaz, še jaz! On: 13.6.1985 ob 15.10 (Kranj)Jaz: 18.12.1986 ob 9.20 (Maribor) Prvič sva se videla 2.7.2004, skupaj sva že dobri dve leti.Tebi zelo veliko pomenijo družabno življenje in prijatelji. Na prijateljstvo gledaš tudi resno in potrebuješ prave prijatelje. Si pravična, sočutna, človekoljubna, čutna. Imaš tudi močno domišljijo (Mars v ribah, Luna v Raku), domiselna, čustvena. Čeprav si strelka, nisi tipična strelka, živahnost in zanos Strelca ti umirja ascendent v kozorogu. Verjetno si večkrat tudi zamišljena in molčeča. Mogoče imaš premalo samozavesti. Družina ti veliko pomeni. Od partnerja pričakuješ zaščito, varnost.Njemu veliko pomeni, da je od tebe čustveno sprejet. Če je napaden, se odzove hitro in jezno. Tudi on ima močna čustva, je pa tudi razumski. Je zgovoren, družaben, radoveden, iznajdljiv, tudi nestrpen. V partnerstvu mu je pomembna lepota, čustvena varnost, hrepeni po partnerju, globlja čustva skriva, je tudi trmast. Do družinskih članov je tudi zelo prijateljiski. Zelo možno je, da sta se zaljubila na prvi pogled. Mogoče ima kdaj partner občutek, da ga ne jemlješ resno. Med vama obstaja fizična privlačnost oz. napetost. Oba imata nekako tudi filozofski način razmišljanja. Vajini Luni se nista usklajeni, oven čuti stvari drugače kot rak. Rak je bolj ponotranjen, ovnova čustva pa so bolj silovita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lariosa 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Taraja, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Tnx Pinka..Uf, luna ja, se mi zdi da sem full bolj razdražljiva in občutljiva v času polne lune, drgač sem kr stabilna, ampak takrat me pa vsaka malenkost spravi v jok..Glede fanta pa - sma se že prej tak na videz poznala, ko sma se tak bolj spoznala pa sma po kakšnem mesecu, dveh postala par. Interese mama res full podobne, komunikacija je pa mal šibka točka trenutno, od začetka se mi je zdelo da si lahk vse povema, zaupama, tak ko si napisala, sam zdaj pa se mi zdi, da je vse skupaj mal zamrlo in da se sploh ne znama več pogovarjat drug z drugim, ampak živima drug mimo drugega.. Čeprav se mi po eni strani zdi, da sem jaz tista ki se mal nazaj držim, ne začenjam debat, že zato, ker imam občutek, da se z njim ne morem več pogovarjat, ker ni interesa z njegove strani (ker je pač parkrat me zavrno - češ me ne zanima mi ne rabiš razlagat).. Kaj pa vem no.. Bo že.. Tnx za odgovor, da si potešila mojo radovednost LP Živjo Katka,glede komunikacije ti predlagam, da se enkrat res usedeta in vse razčista zato, ker ko se nekaj vleče je še slabše. Povej mu, da mu sploh več ne poveš več kot pol stvari, ki so se ti zgodile prav zato, ker čutiš da z njegove strani ni več interesa. To ti svetujem čisto iz svojih izkušenj, ker sem jaz 5 let "trpela" v takšni zvezi, ker se nisva znala pogovarjat. Nikar ti tega ne privoščim, ker zaradi te izkušnje vem, da je komunikacija v zvezi zelo pomembna poleg fizične privlačnosti in spoštovanje drug do drugega. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fibi 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ojli! S fantom sva začela hodit pred sedmimi leti, nato sva imela daljši premor, sedaj pa sva ponovno skupaj in razmišljava o skupnem življenju. Kako kaj kaže za naju? jaz: 10.12.1981on: 11.11.1976 Najlepša hvala za odgovor! Mene ste pa pozabili... Res bi bila zelo zelo vesela odgovora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shtrukeljchek 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Evo mene tut zanima kako kaže za naju: On: 31. 10. 1973 ob 6. 50 LjJst: 19. 09. 1984 ob 5. 40 Ce Evo jst tut.. Sm že 2x mim padla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Lahko kdo kaj pove glede Jaz: 18.9.1988, 17:46, LjOn: 4.1.1990, ne vem ure, Mb Situacija pa je, da sva bla skupaj in sva trenutno narazen. se splača sploh poskušat še? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ne. Ni dobro pogrevat ohlajenega. Ima postan ukus! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hello.... bi pristavila piskerček, ampak samo zato, ker ne dojamem odnosa, ki ga imava, no, nisva par.... ne bi imela pa nič proti .... komplikovano in preveč za razlagat.... Zanima me.... kakšen je odnos, na čem temelji, oziroma, kakšne so možnosti.... Torej Jaz: 20.08.1970 11.11 LJ On: 15.09.1974 ure ne vem, vem pa, da je po asc. škorpion (KP) Tnx že v naprej.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kaj pa jaz: 01.01.1979 02:30, Koper in ona: 7.3.1980 00:15 Lj. Firbec me matra...kako in kaj ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kaj pa jaz: 01.01.1979 02:30, Koper in ona: 7.3.1980 00:15 Lj. Firbec me matra...kako in kaj ? O ti, ti a firbec te matra? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 O ti, ti a firbec te matra? Čist malček... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mantis? Lahko še meni razložiš kombinacijo z mojim fantom? Jaz: 12.10.1978, Ljubljana, 18:27On: 3.7.1977, Ljubljana, 7:35 P.S.: Sem se zmotila, ti mi še nisi razložila najine karte Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ni pa rečeno, da ga ne boš še naprej provocirala ane ? ps ne vem zakaj sem te imela za malce starejšo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Cool, cool. Če boš lahko, bi bila zelo vesela. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hvala, res! Te bom kar poslušala, še oddan je poleg vsega, tako da raje ne bom drezala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sej si že z vprašanjem malce dreznila ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ni pa rečeno, da ga ne boš še naprej provocirala ane ? ps ne vem zakaj sem te imela za malce starejšo Veš za koga gre, ane? Včasih res ne morem iz svoje kože! Verjamem, da si mislila, da sem starejša, to je pa tko, če odraščaš v dohtrski familiji, kjer nimajo nikol časa zate Še dobro, da nisem tud jaz dohtrca! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ma ne si ista letnica kot moja sestra in ona je bila vedno moja mala mlada in otročja zame ni isto, da nisi slučajno tega zamešala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ne, nisem. Rada se delam otročjo, verjetno zato, ker kot otrok nisem imela časa za to! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ne verjamem vec, da je astrologija malo za hec.sigurno ni lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 jaz bi se še rada menla z vami, pa moram it ... delo caka. Kja je to takega, ce Ksantipazeza Santosa, saj je on prvi vprasal bom pogledala, pa ne še zdaj in ne prevec izcrpno, tista prva karta je pac zahtevala veliko casa... Ali pa naj Taraja ali kera druga pogleda, saj ni panike, ziher Santos sprasuje za hec, malo za res Ksantipa, to pa res, sem ti napisala, ampak sem zbrisala vmes, zanimivo res, dominantna tvojega Saturna na MC, res je tu pogosto zelo mocan vpliv starsev in njihovih pricakovanj v zvezi s teboj, ki jih je tezko uresnicit.. Malo za hec in malo za res! Hvala, res! Lepo se imej, ko prideš nazaj pa izračunaj še za naju s Santosom, da ne bo žalosten! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Nisem nič tazga mislila, ne bit tok zategnjeni no! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mala, kaj si te spet všpičla? Te bi blo treba po goli ritki...... Bom santosa angažiral Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.