Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zal NE. Je veliko vezi, ampak izpostavimo najpomembnejso. Santos, tvoja Venera je na 24* Skorpijona in Ksantipin Uran je na 25* Skorpijona, planeta sta en na drugem in to je eden mocnejsih aspektov nezdruzljivosti. Trajnost custev je nemogoca. LJudje so si privlacni, morda vsakic ko se srecajo, lahko preskoci, ko pa so skupaj, pa vejo, da nimajo dost skupnega, pa da so jim vsec razlicne stvari.

Cim vidis taksno vez, je sploh nesmiselno gledat vse ostalo.

Potem pa še Luna kvadrat luna itd... razlicnost

:vragec: Se mi je kr zdel...Santos je itak edinstven :inocent: x:Dx xg:Dx

Ksantipa

morda se kje srečava v drugem življenju...(upam), nikad se nezna x:px x:Dx x;)x

Mantis

thanks x:Xx x:Dx xsrcx

Mick

z veseljem bi jaz njo po goli ritki... :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Mick

z veseljem bi jaz njo po goli ritki... :vragec: x:Dx

Jaz tud x:px :vragec: Tak bi jo nažgal, da se neb hiter vsedla spet nanjo..... :vragec:

No, pa ne smem. x^x Kaj veš, še ji kje zapaše...... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lahko kdo kaj pove glede

Jaz: 18.9.1988, 17:46, Lj

On: 4.1.1990, ne vem ure, Mb

Situacija pa je, da sva bla skupaj in sva trenutno narazen. se splača sploh poskušat še?

Ti si verjetno bolj dinamična kot on. Si energična, živahna, optimistično usmerjena in ambiciozna, rada razpravljaš, izmenjuješ mnenja z drugimi, rada imaš intelektualne izzive. Mogoče si kdaj premalo taktna oz. obzirna zaverovana sama vase. Pluton v Škorpijonu v 8. hiši ti daje intenzivnost, intuicijo, čustvenost, raziskovalni duh...Rada imaš tudi svojo neodvisnost(asc. v vodnarju), imaš pa tudi veliko željo po partnerstvu tudi kadar nisi v zvezi. Od partnerja veliko pričakuješ, nanj bi rada bila ponosna, si mu predana. On je bolj premišljen, stvari rad načrtuje, je stvaren in ambiciozen, čustveno verjetno prej zaprt kot odprt, rad se pobaha, verjetno je izbirčen pri izbiri partnerja, delaven, mogoče dokaj strog. Pomembno je, da je fizično in miselno aktiven. Luna v Ovnu in Mars v Strelcu mu dajeta bolj živahno energijo, mogoče tudi hitro reagira oz. je impulziven.

Imata sekstil in trigon med Marsom in Venero, tako, da se sigurno privlačita in je med vama neka vedrina. Tudi med Soncem in Merkurjem imata trigon, zato je tudi medsebojna komunikacija v redu. Mars kvadrat Uran pa verjetno povzroča napetosti, mogoče kakšne bolj silovite prepire?? Luni se tudi dobro ujameta, obe v ognjenih znamenjih. x:)x

Spet se rinem v ospredje...... xcivx x:px x:Dx in copy pastam post....

Hello.... bi pristavila piskerček, ampak samo zato, ker ne dojamem odnosa, ki ga imava, no, nisva par.... ne bi imela pa nič proti icon_smile_big.gif .... komplikovano in preveč za razlagat.... Zanima me.... kakšen je odnos, na čem temelji, oziroma, kakšne so možnosti....

Torej Jaz: 20.08.1970 11.11 LJ

On: 15.09.1974 ure ne vem, vem pa, da je po asc. škorpion (KP)

Tnx že v naprej....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Torej Jaz: 20.08.1970 11.11 LJ

On: 15.09.1974 ure ne vem, vem pa, da je po asc. škorpion (KP)

No škoda, ker ni njegove ure, zato je njegova karta pratično pokaže samo postavitev natalnih planetov, brez hiš in ASC.

Mislim, da se komunikativno precej dobro ujemata, kajti njegov merkur je v konjukciji s tvojo venero. Tvoja venera v vagi je precej drugačna kot njegova v devici, ki ne izraža čustev navzven. On je precej močna devica, saj je v tem znamenje pri njem vse od venere, lune, sonca in točke sreče.

Ti si boš sigurno želela partnerja, ki bi ti bil obenem velik prijatelj, zato si ga boš tudi poiskala iz prijateljskih krogov (vladar DESC je venera, venera v 11 hiši). Res pa njegov jupiter (optimizem in širjenje duha) pade na vrh tvoje pete hiše, hiše ljubezni, zato te sigurno nekaj vleče k njem. Fino pa bi bilo, če bi imela njegovo uro.

oj!

a lahko prosim pogledaš najino ujemanje? imava dostikrat krizo,zato ne vem več,če se še splača zgubljat energijo

jaz: 15.04.1984, 18.15, ce

on: 19.09.1979, ne vem ure, ce

hvala,p

mi lahko prosim nekdo interpretira tole postavitev.

Njeno Sonce v konjukciji z mojim Uranom (sonce pade v mojo 4.hišo Tehtnice) x?x

Always outnumbered - never outgunned!

Verjetno sta se našla ravno takrat, ko sta iskala nekaj nenavadnega oz. drugačnega....Ali sta si bila takoj všeč? ....kaže pa na negotovost in nestabilnost...sigurno pa ni dolgočasno...sta zelo spontana...zelo pomembna vama je svoboda...sploh s tvoje strani...ker pa to pade še v tvojo 4. hišo, ki predstavlja tudi dom, bi rekla, da bo zelo pestro, veliko vzponov in padcev oz. odvisno kako to vzameš...sploh pa to ne vzami kot za zagotovilo, ker je še miljon drugih stvari, ki jih je potrebno gledat...zelo pomembno je meddrugim tudi kakšna je ta konjunkcija oz. koliko stopinj je oddaljeno Sonce od Urana itd...

lp

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Verjetno sta se našla ravno takrat, ko sta iskala nekaj nenavadnega oz. drugačnega....Ali sta si bila takoj všeč? ....kaže pa na negotovost in nestabilnost...sigurno pa ni dolgočasno...sta zelo spontana...zelo pomembna vama je svoboda...sploh s tvoje strani...ker pa to pade še v tvojo 4. hišo, ki predstavlja tudi dom, bi rekla, da bo zelo pestro, veliko vzponov in padcev oz. odvisno kako to vzameš...sploh pa to ne vzami kot za zagotovilo, ker je še miljon drugih stvari, ki jih je potrebno gledat...zelo pomembno je meddrugim tudi kakšna je ta konjunkcija oz. koliko stopinj je oddaljeno Sonce od Urana itd...

lp

Ja Pinka zelo prijazno si me pocrklala s tem odgovorom. Hvala.

Ja, veš s to vezo še ni nič, sva znanca, ki se vidiva vsakih 10 let, hehe. Oba pa sama x;)x . Ja mi je privlačna za ponoret. Kokr Uran zna hitr dati, tud hitr vzame, bljek :xx!:

Sicer si pomagam brez njene ure, tko da bajt še ni narisanih x:)x

ja konjukcija je precej natančna 1.40a stopinje, v mojo 4.bajto pade njen merkur, pluton, sonce, mars in sev.lunina zanka xrolleyesx . Sicer drugače kar obetavno izgleda saj sta sonci v trigonu /vodnar/tehtnica), moje sonce v vodnarju trigon na njeno luno v dvojčkih, pa obe luni v sextilu (dvojček-devica), moje sonce in njen mars v trigonu in njen uran na moje sonce v trigonu in njena severna zanka v trigonu z mojim soncem. V glavnem 5 trigonov na moje sonce :eek:

Veneri v kvadratu, kar mislim da je bolje kot če nista aspektirani, xrolleyesx ? in marsa v natančnem sextilu!

Ata Saturn tud ni tok slabo aspektiran, njeno sonce, merkur in pluton trigon na mojega saturna, pa saturna sta med seboj v sextilu. No je pa tud smotana tale opozicija; njen saturn opozicija na mojo venero 0,52s :o|o: ???? Kaj to pomeni, da ata Saturn bremza mojo venero, al kaku?

Njen vertex v konjukciji 1.30a na mojem Asc :eek: :palec: Nekje prebral, da je taka pozicija Vx-a karmična xrolleyesx ???

A se ti bo dalo tole malo pokomentirat? Sej nekaj se trudim a mi je tale forum in splet v največjo pomoč.

Always outnumbered - never outgunned!

No je pa tud smotana tale opozicija; njen saturn opozicija na mojo venero 0,52s :o|o: ???? Kaj to pomeni, da ata Saturn bremza mojo venero, al kaku?

Njen vertex v konjukciji 1.30a na mojem Asc :eek: :palec: Nekje prebral, da je taka pozicija Vx-a karmična xrolleyesx ???

Ja ta ata saturn glih to dela...pa s časoma bi se ji zdel preveč nezrel...verjetno bi jo motilo tudi tvoj način izkazovanja ljubezni...neka ljubosumnost tudi kako daješ "ljubezen" drugim...če štekaš kaj mislim...

Tale Vertex na Asc ti pa sigurno daje neko usodnost. :palec: :palec: :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

LP...trenutno se dobivam z tipom, pa me zanima, kakšne so kaj najine možnosti, da iz tega kaj nastane...

jaz: 25.7.1986 ob 1:30 v MB

on: 24.3.1983, ure ne vem, v MB

je pa ravno ON končal 6letno vezo, zdaj se pa dobiva z mano, poznava se že odkaj sva bila v plenicah. hvala že za naprej, za odgovor

(popravljeno)

LEP POZDRAV VSEM!MENE RES AMPAK RES ZANIMA KAKO SE JST IN MOJ FNT UJEMAVA IN KAKO NAMA KAŽE,KER NAJIN ODNOS JE RES ZANIMLJIV IZ VSEH POGLEDOV(SE MAVA RADA HKRATI SE PA VCASIH NE MOREVA NITI VIDETI,NEHALA SVA ŽE EN MALI MILJONČKRAT,MA RES VIHRAVA VEZA,RES NEVEŠ KDAJ BO POČILO PRI NAMA IN KDAJ BOVA SPET SKUPI MAH RES SMESNO ALI PAČ...)PROSM NEKOGA KI SE RES RAZUME,DA MI DA ODGOVOR NA PODLAGI NAJINIH ROJSTNIH PODATKOV ALI SVA SI USOJENA? :2src:

JST xDDx :9.6.1985 OB 18:40;LJUBLJANA

ON :2src: :4.4.1985 OB 13:15;CAZIN

Popravljeno -> BONBONČEK

Pozdravljeni... zanimiva tema...

seveda sem tu, ker tudi mene zanima kako se ujemava jaz in moj partner. Trenutno imava težave v partnerskem odnosu, in me zanima ali so prehodne narave, ali so usodne za najin odnos? Torej, ali bo najin odnos obstal, ali propadel?

Jaz: 3.6.1982, 9.12, Ljubljana

On: 7.2.1980, 3.45, Ljubljana

Hvala za odgovor,

LP

Pozdravljeni še od mene. Tale forum prebiram že nekaj časa, ampak oglasil sem se šele zdaj.

Tudi mene zanima kako kaže najini vezi, trenutno je neka kriza, upam da je prehodne narave.

Jaz 13.12.1967 on 3,05 Ptuj

Ona: 23.11.1970 ob 7,15 v Koln

Če bi kdo si vzel malo časa bi bil zelo vesel.

ejjjjjjjjj...mene tudi zanima :2src:

moja malenkost 23.05.1980 Kranj

njegovo veličanstvo: 8.10.1975 100km od Minhna oz. WEILHEIM

yessssssss xsrcbumx ...men se zdi, da sva kot noč in dan, ampak filing je pa norooooo doberrrrrr

...samo je še zelo sveže x:Ix

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

torej:

JAZ 13.35

ON 7.35

hvala klarus x:)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ejjjjjjjjj...mene tudi zanima :2src:

moja malenkost 23.05.1980 Kranj

njegovo veličanstvo: 8.10.1975 100km od Minhna oz. WEILHEIM

Kot veš, si dvojčica z ASC v devici in tvoj ASC je že celo leto precej časa pod vplivom tranzitnega plutona, kar spreminja tebe in istočasno tudi področje partnerstva. Če si bila zdaj brez spremeljevalca, ti ga je prinesel, verjetno pred časom odnesel, kajti pri plutonu je vedno tako, če imaš ti vzame, če nimaš, ti da.

Pri primerjavi vajinih kart vidim, da se telesno precej privlačita, kajti njegov marsovski potencial na koncu dvojčka je zelo blizu tvoje venere, zato je to dober znak, vsaj privlačnost precejšnja. Da je to potrjeno gledam njegov venero v devici in tvojega marsa v devici, kar kaže spet precej podobno privlačnost.

Čustveno se bosta tudi ujela, čeprav je tvoja luna precej bolj hladna, zemeljska, prizemljena (v devici), njegova luna v škorpionu pa precej intuitivna, mehka, vendar čustev navzven ravno tako ne pokaže preveč.

Zate me zanima, kako se razumeš z mamo, kajti luna in saturn sta precej skupaj, kar kaže, da je odnos bolj hladen, včasih zatežen, v mnogih primerih otrok ne raste z mamo. Pred tremi leti ti je saturn precej ohladil tvojo venero in možnost je bila, da bi se takrat razšla z ljubljeno osebno, neke blokade na vsak način, težave pa precej kar se tiče službe, kariere, študija, mogoče enega od staršev.

wowwwwww hvala, sem ti OS poslala x:Xx

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...