Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

ČAO!LUNCA A BI LAHKO ŠE MENI MALO OPISALA KAKO TI VIDIŠ NAJINO ZVEZO?PA KAKO SE UJEMAVA V KARAKTERNIH LASTNOSTIH,KER SE MI ZDI DA SVA SI RAZLIČNA KOT NOČ IN DAN,A VENDAR SE IMAVA RADA!RES BI TI BILA HVALEŽNA IZ SRCA,ČE BI MI NEKAKO ODPRLA OČI IN SLIKO KAKO NAMA KAŽE PA TKO NAPREJ... x:Ix
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ČAO!LUNCA A BI LAHKO ŠE MENI MALO OPISALA KAKO TI VIDIŠ NAJINO ZVEZO?PA KAKO SE UJEMAVA V KARAKTERNIH LASTNOSTIH,KER SE MI ZDI DA SVA SI RAZLIČNA KOT NOČ IN DAN,A VENDAR SE IMAVA RADA!RES BI TI BILA HVALEŽNA IZ SRCA,ČE BI MI NEKAKO ODPRLA OČI IN SLIKO KAKO NAMA KAŽE PA TKO NAPREJ... x:Ix

x:Dx x;)x S katerih podatkov? Sej nisem šlogarca. x;)x

xrolleyesx Sorry, daleč nazaj nisem brskala, zdaj pa vidim tvoje podatke, se bom potrudila. Vendar žal tako ekspresno to res ne gre, je le treba obe karti skup vršt in pokukat. x;)x

.hiši hiši

JST xDDx :9.6.1985 OB 18:40;LJUBLJANA

ON :2src: :4.4.1985 OB 13:15;CAZIN

No kot veš je pomembno pri ujemanju predvsem njegov mars in tvoja venera, fino je, če sta tudi sonce in luna v dobrem aspektu in pa seveda to, da ne pride do kakšnih neugodnih konjukcij med vajinimi planeti.

Pri vama je njegov planet mars (seks, fizična energija) v široki konjuiciji s tvojo venero (čutnost, smisel za lepoto, ljubezen) v biku, zato je med vama precej iskre za telesno privlačnost. Sicer je v tvoji natalni karti opozicija med soncem in uranom (prva in sedma hiša), kar je en pokazatelj za možne nenadne ločitve od ljubljene osebe. Njegov uran je tudi v čisti opoziciji s tvojim sončkom, zato prihaja pri vama večkrat do kakšnih nesporazumov in kratkih prekinitev.

Tvojo luno, ki je v mehkih in čutnih ribah napada vpliv tranzitnega urana, zato kar nekaj časa vlada v tvoji duši notranji nemir, nervoza, vezano predvsem v domu, mogoče vezano tudi na enega od staršev?

On ima lepo aspektirano sedmo hišo (hišo partnerstva) s prekrasnimi planeti v 9.hiši (tujina), zato sem mnenja, da bo svojo bodočo družico poiskal tu (kajti zanj, rojen Cazin), je Slovenija tujina.

Če gledam približajoče se tranzite urana, ki bo kvadriral kmalu tvoje sonce, bi rekla, da bo obstajala možnost prekinitve na področju partnerstva.

Sicer za podrobnejšo analizo je potrebno pogledat še solar in progresije.

• 2 weeks later...

Hej hej,

js še enkrat probam, če mi bo kdo odgovoril kako greva s partnerjem skupaj... enkrat ste me že preskočili :zalostko: , pa upam, da bom tokrat prejela odgovor, ker me res prou zanima kaj se kaj vidi med nama :irs:

Jaz: 3.6.1982, 9.12, Ljubljana

On: 7.2.1980, 3.45, Ljubljana

Fuuul, fuuuuul hvala za odgovor,

LP

Cau, mene tudi zanima kako se ujemava, jst 27/1/83 Ljubljana 4.40, on 23/8/80 Ljubljana, ure pa zal ne vem. Hvala !! Lp
No matter where you go, your destiny follows you!

Živjo Lunca,

ko boš imela čas in voljo bi te prosila, da še za naju pogledaš tako lepo te je brat. Res si super. Glede najine veze ti lahko povem to, da sva skupaj 2 leti in je vse super razen, da sva včasih preveč sama oz. sva najraje sama, poleg tega je on na mojo žalost delaholik. Lp in hvala.

Jaz: 14.11.1978 ob 10:34 v Lj.

Lubi: 21.4.1983 ob 9:25 v Lj.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Živjo Lunca,

Jaz: 14.11.1978 ob 10:34 v Lj.

Lubi: 21.4.1983 ob 9:25 v Lj.

x;)x Po moje je tole ena karmična veza, kar priča zamenjan ASC in DESC z minimalno razliko, zato se ti in tvoj " špegu", kar nekako dopolnjujeta. Njegova levja luna, ki precej da na zunanjost, čustva na odru x;)x je v lepem sekstilu z njegovo venero, kar kaže na precej prijaznega fanta. Za privlačnost morava pogledat položaj tvoje venere in njegovega marsa. x:Dx x;)x Ta dva sta v ekzaktni opoziciji, kar pomeni nasproti eden drugemu in pri teh dveh je bolje, da sta v kakršnem koli aspektu, samo da sta, brez aspekta živita tko eden mimo drugega, brez kakšnega žara. x;)x

Zanimivo pa je, da njegova venera b dvojčku je v opoziciji s tvojim marsom, kar kaže spet na močno privlačnost, to pomeni na kvadrat. x;)x Je res, da je tvoja venera bolj posesivna kot njegova dvojčkasta, bolj površna, pa še v 12 hiši jo ima, kar pomeni, da lahko kdaj kaj skrije, prikrije. x;)x

Sicer pa tvoj neptun v 12 hiši daje možnost, da poslušaš svojo intuicijo in sama boš točno vedela, kdaj kaj ne špila. :palec:

Živjo Lunca to je bilo pa hitro. To se bo čudno slišal ampak že od prvega trenutka, ko sem ga videla sem vedla, da je to ena karma čeprav ravno ne vem kakšna???... hkrati pa je bila to zelo močna privlačnost...lahko bi rekli ljubezen na prvi pogled...kar zagotovo priča dvojna popolnoma enaka eksaktna opozicija (obe sta točno 15' razlike)...on je drugače res izjemno prijazen...glede Lune v Levu pa ne bi rekla, da da dosti na zunanjost, ker ga skoz jz neki morim to ne paše to je uredu in to ne....on bi dal kr neki nase čeprav se malo prebuje in mu to postaja bolj pomembno...glede njegove Venere sem bila že nekajkrat opozorjena ampak kaj naj rečem sej vsi nekaj prikrivamo noben ni angelček...za enkrat mislim, da ni tak tip k bi skakal čez plot (če pogledaš o tem priča tudi njegov Saturn v 5. hiši, ki kaže na neko resnost) ampak res je tudi, da nikoli ne veš kako se bova oba z leti spreminjala...če glede intucije je pa tko, da jo še danes kar dostikrat preslišim čeprav sem že takoj prvič dobila odgovor ga še vedno iščem in iščem dokler ne ugotovim, da je bilo tisto prvo dejansko res tisto tapravo...

Res hvala in se seveda še beremo... x;)x

Lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mantis hoj! Jst sem ti čisto pozabila feedback poslat od tistega bika, za katerega si mi gledala enkrat x:px ti moram rečt da si zadela v nulo, kar se je sicer izkazalo šele kasneje x!x nedolžni videz včasih vara, vidim pa da horoskop nikoli ne laže x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

To ne drzi. Bolje da sta v sorodnih znamenjih ali v kombinu povezana z lepim aspektom. Imamo vec primerov, kjer opozicija na koncu razdvaja.

In sem tocno opisala, kaj in kako in kdaj, pa trdis svoje. Koliko primerov si pregledala, da lahko to trdis?

:palec: Draga Mantis, hvala bogu, da je kar nekaj teorij. Do njih se prikopljemo seveda samo v primerih. Od leta 1988 sem jih pregledala kar nekaj, tako, da jih niti ne štejem. Mnenja pa sem, da je v vsakem primeru bolje, da sta planeta v aspektu, kot ne, sicer res živita eden mimo drugega. Sigurno pa je boljše, če sta v lepem aspektu, kajti to prinaša daljši obstoj veze. x;)x Važno je, da je med dvema kemija, kdaj pa se enemu seksa, drugemu ne, je pa odvisno tudi od drugih stvari, npr. lune, kajti precej je takih, ki seksajo z glavo. x;)x

Guest mačona

No ja, ko ze govorite o aspektih, ali je bolje sploh nic ali karkoli, samo da je, ker ce ne "zivita en mimo drugega" ...

Ziher ni fajn kvadrat med Soncema dveh oseb, ker nimata ama nista skupnega. Ni v tem primeru bolje, ce sploh ni aspekta kot pa kvadrat? :inocent:

Kokr vse dobr vemo je pr moških tako, da oni bi itak skor skoz, me ženske pa odločamo kdaj (govorim o seksu). Potem Mantis ti praviš, da bi bilo celo bolje nič kakor pa opozicija. Moram rečt, da se mi zdi, da naju ta opozicija kar podžiga, ker mi je on še vedno ful privlačen medtem, ko je pri vseh drugih privlačnost zelo hitro zbledela. Npr. če dam primer bivšega s katerim sva imela sekstil njegove Venere z mojim Marsom in konjukcijo njegovega Marsa z mojo Venero...ne vem zakaj ampak je privlačnost zelo hitro minila vsaj z moje strani...seks mi je bil z njim kmalu čist odveč ....seveda so bile tudi druge stvari a ne

No ja, ko ze govorite o aspektih, ali je bolje sploh nic ali karkoli, samo da je, ker ce ne "zivita en mimo drugega" ...

Ziher ni fajn kvadrat med Soncema dveh oseb, ker nimata ama nista skupnega. Ni v tem primeru bolje, ce sploh ni aspekta kot pa kvadrat? :inocent:

Prej je bilo govora o aspektih med venero pri ženski in marsom v moški karti, zato je fino, če sta planeta v aspektih. Pri soncu je pa tako, da so vedno govorili, da taka znamenja ne pašejo skupaj, pa jih poznam, ko živijo poročeni že 30 let. Taki ljudje, ki imajo sonce v kvadratu ali opoziciji, so res energetsko drugačni od drugega partnerja, ker pa se nasprotja privlačijo, jih potegne skupaj, važno pa je, da v taki karti pogledamo še ujemanje lune, venere, marsa in še kaj. x;)x

Recepta za čisto pravo ujemanje ni, je nekaj tudi karmičnih vez, ki se jim ne da umaknit.

nekam se mi zdi, da so tud take reči rešljive, če dva hočeta...če jima je pomembno...drugač pa ne...je pa res, da morta bit oba, drgač zihr ni nič......

izzivi so pa stvar osebnega pristopa...men so všeč....sam je pa tud res., da se jih lahko človek naveliča....kakorkoli...lajf mora bit pester..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj vem, da je treba gledat celo karto, samo kako pa je z ascendenti. Bi rekla da je dobro za prijatelje, če je enak ascendent (v strelcu za stopinjo razlike), ker smo si na en način precej podobni, mogoče preveč.

In, kaj pa če sta mars in venera v inkonjunkciji? xrolleyesx

Hvala.

LP

gore so fajn

Živjo Lunca,

ko boš imela čas in voljo bi te prosila, da še za naju pogledaš tako lepo te je brat. Res si super. Glede najine veze ti lahko povem to, da sva skupaj 2 leti in je vse super razen, da sva včasih preveč sama oz. sva najraje sama, poleg tega je on na mojo žalost delaholik. Lp in hvala.

Pinka preber si šeenkrat svoj post boš morebiti kaj razbrala. Hehe, vse je super, aneda.

Sicer pa, saj ti veš, sam rada bi da bi bilo še napisano .)

Mantis opozicija Lunca, hoho

Always outnumbered - never outgunned!

Jaz sem imela z enim znancem Mars v tocni opoziciji z Marsom. Mater kak mi je bil tecen, nisva se mogla uskladiti glede dejavnosti niti na skupnem dopustu niti na delu. Ko bi jaz to , bi on nekaj drugega.

Čau, Mantis

hehe, dobr sekaš. Sm proti! Tako se govori. Al si proti al pa za :palec:

Da te nekaj vprašam, kaj pomeni v sinastriji, če so bajte obeh v harmoničnih znamenjih, napr. Asc rak, njen Sco ; 2. Lev, njena Strelc in tako naprej.

Pomeni to podoben pogled na npr. denarne zadeve, dom, partnerja itd.?

To Mantis! Na Lotos, kle maš pa tuhtaj čez praznike, hehe.

Delate škodo? Zakaj? Pa sej sami sprašujemo za vaše nasvete. Kaj izberem je prou moja stvar. Se zaljubljaš, se odljubljaš, ljubiš in sovražiš,..opozicij je polno in tudi še ne pomeni, da je črna barva grda, slaba. Jest osebno ne bom zastavil svojega srca v neko sinastrijo, itak mi lahko začnete razlagat o aspektih čist druge osebe in se bom našel notri. Ne pozabite! Moj um je zvit in zlahka bije bitke srca.

Če je srček naš edini kompas, ki nas pelje po naši pravi poti, haha prava al ne prava-moja pot, se sprašujem, mu probam prisluhnit in če se bom začutil, resnično začutil samega sebe, bom ziher, da je tako prav. Pa če je veza še tako v pizdi, jebiga, ne glede kake štose imava, sem zelo rad z njo. A pa jo res ljubiš? Ja ljubim jo z vsem svojim bitjem, a nikakor pa ne brezpogojno, ker ljubosumlje, varanje, navezanost mi niso neznanke in v tem se prepoznam.

Ja, filajte me, moj um rabi informacije, ne samo od tu, tudi od tam, kjerkoli, sam da so, da se oboroži, ker ve, da so mu dnevi šteti.

Dej zdej pa že nakladam.

Mantis, anyway, dobr pišeš, ker pišeš trezno in realno. Jebiga, če je stvar za spljuvat, ja kaj, mi boš zdaj zamolčala Saturn oppo.Venus, pa pripopala palec na Mars trine Venus?!!

Fajn bodi .)

Pinka preber si šeenkrat svoj post boš morebiti kaj razbrala. Hehe, vse je super, aneda.

Sicer pa, saj ti veš, sam rada bi da bi bilo še napisano .)

Mantis opozicija Lunca, hoho

Veš, da vem! Mi je pa ful zanimivo vse to v zvezi astrologijo in odkrivanje le te hkrati pa marsikaj v najinih kartah ne vidim kar vidi kdo drug a ne to pa še ne pomeni, da ne vem kakšen je najin odnos - to bi blo pa res čudno a ne....

Lp x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...