Lisbona 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Kaj pa ,če je njegov mars na njenem ascedentu ..oz...njena venera na njegovem ascedentu??Kako pomembni so v sinastriji aspekti med ascedentom in osebnimi planeti??Ali so bolj sekundarnega pomena al kako?? hvala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 (popravljeno) A lahko kdo plizzz se za naju pogleda:jst: 27/01/1983 ob 4.40, Ljubljanaon: 23/08/1980 ure zal ne vem, Ljubljana Hvala!! Popravljeno 27. april 2007 -> ice Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fiksideja 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jaz 10.4.1978 nova gorica - slovenia 45_58_00 E in 13_39_00 N ob 8.40hona 1.6.1980 baden - svica 47_27_36 E in 8_19_24 N ob 4.50h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 .opozicija marsA Vs. veneraB v sinastriji da je slab aspekt??? ...men se zdi, da je per se kvecjemu dober sploh dvojen... men se zdijo aspekti med venero in marsom v sinastriji res vsi dobri, najboljsa konjunkcija, potem opozicija, kvadrat, trigon in sextil.....je pa treba NAJPREJ pogledat karto vsakega posebej... potem sele gledat sinastrijo in potem nardit SINTEZO obojega... npr. mars A opoz. venera B, pri cemer je A mocan Sco. z marsem v sco, B pa mocan Bik z venero v Biku se mi zdi super... ce pa je recimo A mocan Sco. z marsem v Ovnu, B pa mocna Vaga z venero v Vagi... mhm... naf sed... ..gledat aspekte tko matematicno je v osnovi precej brezplodno ucenje... vseen al se gres tko astrologijo al pa ce ucis macka lajat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Čist iz firbca, če se slučajno komu da ona: 21. 11. 1980, 11.05, Kranjon: 4. 11. 1975, 11.55, Trbovlje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 naf..sed, kaj je to. Ne grejo mi v glavo tisti pari, ki se baje skoz nahajajo v simbiozi, tak zgledajo pa drugi zanje tako recejo (samo 3 take primere) pa nimajo nic med Marsom in Venero. Zato pa po mojem od najbolj + do najbolj - gre tako : Mars 0* Venera, trigon, sekstil, opozicija, kvadrat. Nekje so tud zapisi tu od zacetka, da pri Mars 90* Venera precej mozno pride do varanja. Pa to nobena matematika ni, pa lajanje tud ne, Samson, rajsi jih gledam zunaj, kak delujejo v praksi, pa mislim, da opozicija ni vredu. Se pa strinjam, da je Mars opozicija Venera bolje kot pa Mars opozicija Sonce. Ti Amia, dobro poznas vpliv Sonca v opoziciji z Marsom. Ugotavljam eno in isto stvar, da kdor ful sprasuje in isce upanje, tu itak v karti ne stima vse. Urejeni srecni pari NE vprasajo, razen res za hec. In se mi zdi tezko pisat, da kljub istemu ascendentu in Veneri na Jupitru imata tud Uran v opoziciji na Luni in to natancno, pa mogoce nista za ozenit. Kaj pa ce sta In to je opozicija. Razdvaja. Ce uran locuje posebno v opoziciji (najbolj v konjunkciji s partnerjevim planetom) zakaj bi bila Mars opozicija Venera boljsa kot trigon? Ker tako pise v knjigi Velika sola astrologije? Omenjas primer Skorpijona in Tehtnice, ampak ta dva nimata veliko skupnega in po Soncih nista kompatibilna in je ze tukaj razkorak med njima, ceprav je res, da se lahko Tehtnica prilagaja bolj kot ostali, mnogo bolj in da odlocajo druga znamenja in aspekti med njima, ker ni nic doloceno ;ce pa je Mars v Tehtnici, Venera pa v Ovnu in NI opozicije, pa je to medsebojna recepcija, kar nas je ucil Astrotalisman, to pa je dobro. NI pa povedal, ali je boljse, ce je hkratno opozicija ali tudi brez aspekta. Spomnim pa sem, da je rekel, ali vidim, kaj dela medsebojna recepcija (dobrega) tudi brez aspekta. Primer še v samem natalu : nekdo ki ima Luno v Biku, Venero pa v Raku, je nezna topla oseba, ceprav nima med Luno in Venero nobenega aspekta (tocno ta primer je omenil) Ne vem pa nic o tem, kar si napisal ti, Mars v Skorpionu in Venera v Biku in me zanima razlika v ujemanju, ce gre za opozicijo Marsa v Skorpijonu z Venero v Biku in kaksno je ujemanje, ce gre za opozicijo Marsa v Biku z Venero v Skorpijonu. Videt natal, skapirat lastnosti, pricakovanja nekoga in kako se dojame z drugim, premalo takih primerov. Poznam en par, 10 let skupaj, ona Venero v Ovnu, on pa Mars v Tehtnici, NI opozicije, baje seks nonstop, imata tud trigone med Sonci in Marsi, z obeh strani. Mislim si vseeno, da to predvsem zarad njegovega Marsa na Soncu, na Plutonu in Uranu, da je pac taki. Gledat natal, to ja, naredit SINTEZO, pa je ze nekaj cist drugega Samson, veckrat si se ze izkazal s korektnim dopolnilom oz. s splosnim znanjem, ki ga vsi imamo, tudi brez kake prakse in zato res mislim, da bi lahko tukaj sodeloval ne le v ta namen, ampak pomagal neznanim ljudem tukaj, ki sprasujejo, ker drugace je to brezplodno zapravljanje naucenega ..prvo kot prvo se mi zdi, da so aspekti med venero in marsom precenjeni... jap prav si slisala... OK, na zacetku je to lahko cist fajn zadeva, sam ljudje niso skupaj sam zaradi sexa... aspekti sonceA-lunaB so precej pomembnejsi kot pa venera-mars... ce hoces nekaj dolgotrajnega, ce mas samo venera-mars medaspekte in nic drugega ni, potem kaj kmalu lahko prides do dveh super fukfrendov, ne pa nujno cesa vec... ena taka super harmonija se lahko razvije pa tut med clovekoma ki mata dvojne venera-sonce aspekte, ko si ze ravno omenjala HARMONIJO, pomenijo pa tut zaljubljenost(cisto ljubezen)... aspekti venera-mars so le redko tisti, ki dva cloveka prinesejo skupi.... ..Velike sole astrologije ne poznam... na sreco sem se astrologije ucil iz zbirke March&McEvers(po Bernovem priporocilu)... mars 90 venera varanje... tega pa res ne poznam... ...nimam casa za obsirnejse sodelovanje na forumu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 naf..sed, kaj je to. Ugotavljam eno in isto stvar, da kdor ful sprasuje in isce upanje, tu itak v karti ne stima vse. To je verjetno res. Vidim sebe, prej ko ni bilo nobenih problemov, me astrologija sploh ni zanimala. Samo, če jemlješ zvezdice samo kot en del okolja in kot pomoč pri nadaljnih odločitvah, se mi zdi čist v redu. Če obstaja med dvema nekompatibilnost na kakšnih drugih ravneh, recimo zaradi genetskih dejavnikov (beri proteinov), je sama razporeditev planetov najbrž premalo za zelo dobro vezo. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fiksideja 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 jaz 10.4.1978 nova gorica - slovenia 45_58_00 E in 13_39_00 N ob 8.40hona 1.6.1980 baden - svica 47_27_36 E in 8_19_24 N ob 4.15h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 sreco sem se astrologije ucil iz zbirke March&McEvers... kako se pa pride do te zbirke? ... V knjižnicah je še nisem videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Lahko jo preko neta naročiš ali pa si jo downloadaš. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Za naročit sem našla... S kje si jo pa lahko free downloadaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Jz sem si kar z emula, če slučajno ne veš kaj je to...gre za en program k ti iz neta dol vleče kar hočeš Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mal sem gledala mamin chart ...Njen Pluton je direkt gor na mojem Soncu, OMG. :xx!: Pa njen Saturn dela kvadrat z mojim Jupitrom in Uranom ... A je pol čudno, če imam občutek, da me hoče nenehno kontrolirati in da zatira vse moje jupitrove in uranove energije, ki jih že tako težko izražam?Drugače pa ma ona Sonce v Raku, Luno v Ribi, Venero in Mars v Dvojčkih, Merkur v Raku ... Ima v glavnem lepo aspektirane planete, sploh Sonce, edino Mars je prav grdo kvadriran ... Z Uranom, Saturnom in Jupitrom ... škoda, ker ne vem rojstne ure, da bi videla še vrhove hiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mal sem gledala mamin chart ...Njen Pluton je direkt gor na mojem Soncu, OMG. :xx!: Pa njen Saturn dela kvadrat z mojim Jupitrom in Uranom ... A je pol čudno, če imam občutek, da me hoče nenehno kontrolirati in da zatira vse moje jupitrove in uranove energije, ki jih že tako težko izražam?Drugače pa ma ona Sonce v Raku, Luno v Ribi, Venero in Mars v Dvojčkih, Merkur v Raku ... Ima v glavnem lepo aspektirane planete, sploh Sonce, edino Mars je prav grdo kvadriran ... Z Uranom, Saturnom in Jupitrom ... škoda, ker ne vem rojstne ure, da bi videla še vrhove hiš. mačona..si me spodbudila,da sem šla še jz gledat mamin in fatrov chart...In sem čist šokirana.. Na žalost tud jz nimam ure rojstva...sam vseeno... Jz in moja mama se v nulo štekava. Lahko se tudi po 4 ure neprekinjeno pogovarjava,smejiva se istim šalam,skupaj jočeva...čist podobni sva si.. Pa mam v moji natalni karti same slabe aspekte z luno(luna kvadart saturn,luna kojukcija uran,luna opozicija venera).In zdj šele vidim... Njeno sonce je na mojem ascedentuNjen merkur konjukcija moj ascedentNjena venera konjukcija moje sonceNjen mars konjukcija moje sonceEdino tale aspekt je še tako očiten ..ampak bolj slabNjen jupiter opozicija moj uran Drugač pa...mislim..same konjukcije..Full sva si podobni...isto razmišljava..ma vse... Pri fatru je pa čist obratno... Sam ena konjukcija je:Njegov mars na moji luni...Drugač pa sami težki aspekti...Njegovo sonce opozicija moja veneraNjegova luna opozicija moja veneraNjegov merkur opozicija veneraNjegov pluton na mojem saturnu. Glih te opozicije njegovega sonca ,merkurja in lune z mojo venero so mi dali full mislit...Namreč on si je full,full želel fantka in,ko je mama drugič zanosila,so vsi govorili..ja zdj bo pa fantek..Vsi so si želeli fantka...najbolj seveda moj fatr... :xx!: In tile aspekti dost kažejo,da so njegove energije blokirale žensko oz.deklico v meni..Namreč do svojega 4.leta sem se imela za fanta..Skoz sem v komunikaciji uporabljala moški spol in tud obnašanje in oblačenje je bilo temu primerno..Moško energijo sem v sebi občutila zelo dovgo..tam nekje do 2.razreda OŠ...potem pa sem se počasi začela zanimati za zadeve kot so barbike,pa čopke sem začela nosit...Končno sem postala deklica.... A prav razmišljam lunca??? Upam,da boš lunca malo pokomentirala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Jz in moja mama se v nulo štekava. Lahko se tudi po 4 ure neprekinjeno pogovarjava,smejiva se istim šalam,skupaj jočeva...čist podobni sva si.. Pa mam v moji natalni karti same slabe aspekte z luno(luna kvadart saturn,luna kojukcija uran,luna opozicija venera). Vajina veza je precej karmična. Tvoje sonce in njena luna v istem znaku je že en pokazatelj, verjetno imata sploh čisto konjukcijo, kar pa žal ne moreš vedet, ker nimaš njene ure. Sonce na tvojem ASC je en pokazatelj več, da je to tista prava simbioza, ki vaju druži, kljub temu, da ima tvoja luna nekaj slabih aspektov. V glavnem vsi njeni ključni planeti vplivajo na tvoje sonce, zato se tudi razumeta. Aspekt jupitra na tvoj uran v opoziciji, pa mogoče kaže, da ji ravno ni všeč tvoje poglabljanje v astrologijo. Pri fatru je pa čist obratno... Sam ena konjukcija je:Njegov mars na moji luni...Drugač pa sami težki aspekti...Njegovo sonce opozicija moja veneraNjegova luna opozicija moja veneraNjegov merkur opozicija veneraNjegov pluton na mojem saturnu. Glih te opozicije njegovega sonca ,merkurja in lune z mojo venero so mi dali full mislit...Namreč on si je full,full želel fantka in,ko je mama drugič zanosila,so vsi govorili..ja zdj bo pa fantek..Vsi so si želeli fantka...najbolj seveda moj fatr... :xx!: In tile aspekti dost kažejo,da so njegove energije blokirale žensko oz.deklico v meni..Namreč do svojega 4.leta sem se imela za fanta..Skoz sem v komunikaciji uporabljala moški spol in tud obnašanje in oblačenje je bilo temu primerno..Moško energijo sem v sebi občutila zelo dovgo..tam nekje do 2.razreda OŠ...potem pa sem se počasi začela zanimati za zadeve kot so barbike,pa čopke sem začela nosit...Končno sem postala deklica.... A prav razmišljam lunca??? RAZMIŠLJAŠ ČISTO PRAVILNO. Ti našteti aspekti z očetovo karto tudi kažejo, da ga sprejemaš in razumeš malo drugače, čeprav pa njegovo sonce, kot razumem v vagi v konjukciji s tvojo severno zanko, kaže, da tudi ta veza ni čisto po naključju. A si ti njega izbrala za očeta, ali on tebe za hčer, na vsak način, se bosta eden od drugega učila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 od moje mame ic skor čisto pade na mojo luno njena prva vnukinja ma pa zamenjan ic in mc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 od moje mame ic skor čisto pade na mojo luno njena prva vnukinja ma pa zamenjan ic in mc Pri vseh pomembnih karmičnih vezah najdemo vpleteno luno, sonce, ASC z zanko ali drugimi senzitivnimi točkami kot sta IC in MC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Jaz sem pa luft? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 hvala lunca He,he...sem se full nasmejala,ko si napisala,da moji mami ni ravno všeč moje poglablanje v astrologijo..Prav na živce ji grem,,ko začnem o astrologiji govort... Glede mojega očeta...od njega sem se pa res že full dost naučila in tudi on od mene..Mi je všeč,ker ceni moje mnenje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Jz sem si kar z emula, če slučajno ne veš kaj je to...gre za en program k ti iz neta dol vleče kar hočeš Ja, ok sem si inštalirala ta eMule... Samo še vedno ne najdem nikjer, da bi lahko to zbirko downloadala... al pa sploh kakega seznama, kaj lahk vse downloadaš ... Se ne znajdem lih najboljš... A mi Pinka lahko prosim kaki link podaš ali kaj podobnega, kjer lahko pridem do te zbirke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Lunca, to me pa res zanima, kaj bi pomenil Uran starša na mojem descendentu? Kaj pa Mars oz. oboje skupaj? Nesprejemanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Epica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Pozdravljeni! Redno in že dolgo prebiram ta forum in že velikokrat sem tukaj našla odgovore na svoja vprašanja, prijavila pa sem se komaj zdaj. Ker ne najdem poti ven iz začaranega kroga , ki ga sestavljava moj prijatelj in jaz. On - škorpijon, 16.11.83 (ob 19.11), jaz - tehtnica, 22.10.81 (ure ne vem). Poznava se kake pol leta in ves ta čas je najin odnos eno samo skakanje iz ene skrajnosti v drugo. Nisva sposobna normalno komunicirat, kregava se za vsako figo, on se zapira, jaz ne morem ostat brez odgovorov. Že nekajkrat sva poskušala prekiniti najin odnos, a se vedno znova vračava, ponavadi prvi korak naredi on, jaz pa se odzovem. Je pa prišlo že tako daleč, da čutim, da ta odnos ni zdrav (četudi zgolj prijateljski, s primesmi nekakšne čudne medsebojne privlačnosti), a vseeno pa hkrati čutim, da je med nama nekaj več. Kot bi bila uročena, ne morem in ne morem stran in očitno tudi on ne. Lahko kdo kaj svetuje, lepo prosim, četudi sem novinka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Lunca, to me pa res zanima, kaj bi pomenil Uran starša na mojem descendentu? Kaj pa Mars oz. oboje skupaj? Nesprejemanje? Ni nujno, mogoče samo precej močan vpliv enega od staršev na tvoje partnerstvo, mogoče več borb in nestabilnega obnašanja na to področje. Vse pa je seveda odvisno od samega aspekta tega urana še na druge planete. Lahko pomeni precej odprt odnos, svoboden, kar pa sploh ni slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Kaj pomeni v sinastriji,če pade od njega severni vozel na njeno sonce???A je to karmična vez,mogoče? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Kaj pomeni v sinastriji,če pade od njega severni vozel na njeno sonce???A je to karmična vez,mogoče? When your Sun is conjunct your partner's North Node, one of the major themes of your relationship is developing each other's talents and strengths. This contact is a powerful one. Instant friendship is probable, but if there is any hesitance, it is likely on the part of the North Node person. The Sun person expresses many of the qualities that the North Node person is intuitively drawn to expressing, and any reluctance on the Node person's part really represents a fear of progress. More probably, this relationship is attractive and carries with it some unspoken promise of growth. There is a feeling of "going somewhere" through this relationship. You are likely to be quite active together, spurring each other on frequently. vir: cafeastrology synastry na tej strani vse sev.lunine vozle obravnavajo kot najlepši aspekt v sinastriji, na ASC, DESC, Luna in Sonce. Faktor +4 -4 je recimo Venera v kvadratu z Saturnom,... No poznam pa dva primera, ki ne govorita ravno temu vprid oziroma je treba tud ostale planete pogledat; prvi- njegova luna v točni konjunkciji na njen vozel, pa vrhovi hiš harmonični, pa harmoničen ascedent in luni, še jupiter v trigonu z soncem, drugi- spet enaka podobnost zgornjemu še za malenkost bolj "karmično"; Lunini vozel na njenem Desc, Asc na njegovem Desc in obratno, pa še vertex v konjunkciji z njegovo luno, sonca v harmoniji, a kaj ko imata oba primera skupni imenovalec: venera natančna opozicija s saturnom, bljek-kar pomeni, da ta dva se že zbližata težko, če se, je en ?interes Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.