mojca* 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 BI lahko kdo pogledal še zame? jaz rojena v Ljubljani 7.11.1986 ob 18.48on pa v Kopru, 9.2.1985 ob 11.15 Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 SAturn kvadrat Venera v sinastriji pomeni karmično vez, ki se bo najbrž končala,... Kaj pa, če je ta njegov Saturn v konjunkciji s njegovim Jupitrom -vaga(pade v njeno 2h) in kvadrira z njeno Venero, ki je hkrati v konj z njenim Soncem -kozorog(4h)? Filing imam, da zna bit to nekaj hujšega,... odnos, ki mu ni namenjeno, da se razvija (ker sta Jupiter in sonce zraven)? Ali ta Jupiter še povečuje oz poudarja to izkušnjo,ki jo da kvadrat med Saturnom in Venero?... Njegov Jupiter pade v njeno 2hišo, kar pomeni, da bi jo znal izkoristiti za denar? Prosim za mnenje oz razlago.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Lunca, a te lahko prosim še tukaj za komentar zgornjega posta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ila 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Pozdravljeni! To je moj prvi vpis v katerikoli form sploh, tako da juhuhu Zanima me kaj menite o tejle kombinaciji: jaz: 31.01. 1982, Ljubljana, 16.23 urion: 21.3. 1982, Ljubljana, 0.21 uri. hvala vam za širitev obzorij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Zvezdyca, kot prvo brez ure rojstev se položaj asc in h1šk izračunati ne da. Drugače pa takole. Primerjati dve karti se vsekakor da. A kaj bi imela ti od tega? Kaj bi imel tvoj srček od tega? Poznam par, katera nimata po karti nič kaj preveč skupnega, nobene povezave ne sonc, lun, vener a imata polno nasprotij fotra saturna. Bi lahko astrolog vprašal kako to da sta se zaljubila? A, skupaj sta že sedmo leto in maksimalno uživata. In če bi ta par spraševal tu na forumu, kako gre skupaj, bi jim dežurni astrologi imeli marsikaj za povedat ali pa z eno besedo veza v kurcu. Ne. Ta par ne. Tega ne rabi! Saj verjamem, da se lepo bere neka usodnost, karmičnost in vse to, a kaj ko ne ljubiš resnično?!In če, se prepusti toku ljubezni, uživaj, se igraj, jo crkljaj to vsem dano a redko uslišano-l`amore!pa srečno pa nasvet, če smem seveda;če še nista skupaj in ti je tip zelo všeč-opozori nase, potem ga pusti pri miru, ne drezaj vanj, ne teži mu in ne patosiraj z glupimi sms-i, verjemi in si zapoj uno od Rolingov, Time is on my side, lalala. Ah, mi moški vseeno rabimo lov :/ Čeprou smo takrat že sami ujeti, eh. zato vas jaz ne sprašujem o moji kombinaciji rojstnih datumov z mojo simpatijo, ker vem da to ni dobr vedet, potem se pa zapičš v vsako malenkost, pa postaneš lahko že obseden z njo, itd. Če na začetku začutiš 'stik', privlačnost , metuljčke ..je to to in temu MORŠ SLEDIT! zdi pa se mi zanimiv tvoj postopek 'zEn' , a mislš da to pri vsakem pali?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 zato vas jaz ne sprašujem o moji kombinaciji rojstnih datumov z mojo simpatijo, ker vem da to ni dobr vedet, potem se pa zapičš v vsako malenkost, pa postaneš lahko že obseden z njo, itd. Če na začetku začutiš 'stik', privlačnost , metuljčke ..je to to in temu MORŠ SLEDIT! zdi pa se mi zanimiv tvoj postopek 'zEn' , a mislš da to pri vsakem pali??mogoče moraš že zato, ker je v zvezdah zapisano da se moraš naučit kaj pomeni se odpoedat nekomu, ki ga imaš rad, ali pa da prviš spoznaš kaj pomeni biti zavrnjen ali izzigran... grem gledat kteri letnik si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 mogoče moraš že zato, ker je v zvezdah zapisano da se moraš naučit kaj pomeni se odpoedat nekomu, ki ga imaš rad, ali pa da prviš spoznaš kaj pomeni biti zavrnjen ali izzigran... grem gledat kteri letnik si a to lahko tud piše v zvezdah, npr. da bom razočarana v ljubezni? kdo od vas pa to zna napovedat? a to lahko tud piše v zvezdah, npr. da bom razočarana v ljubezni? kdo od vas pa to zna napovedat? jst verjamem, da če si neki zlo želiš.. se ti tud izpolni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Postreljajo se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evika1 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 jaz bi pa prosila če bi mi kdo znal povedati kako se ujema par ki sta rojena: 27.5.1978 in 9.3.1977 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 a to lahko tud piše v zvezdah, npr. da bom razočarana v ljubezni? kdo od vas pa to zna napovedat?jst verjamem, da če si neki zlo želiš.. se ti tud izpolni. Predvsem je potrebno pogledat tvojo sedmo, partnersko hišo, njenega vladarja in seveda planete in aspekte le teh v njej. Od tega je precej odvisno. Položaj lepega planeta npr.jupitra ali venere v tej hiši in dobri aspekti teh planetov, sigurno kažejo, da od partnerstva dobivaš precej in dobro. Pri tranzitih slabih počasnih planetov čez to hišo pa prinaša nekaj več težav. Tudi položaj lune (čustva) je precej pomemben pri odnosih. A kdo ve kako gredo skupaj strelci pa strelke? Pri ujemanju v partnerstvu nikoli ne glejte samo znakov. Važno pri ujemanju je položaj lune, venere in marsa (seksualnost) in seveda kako padejo določeni partnerjevi dobri ali slabi planeti v tvoji karti na tvoje planete in v katero hišo. Za pregled kako se dva ujemata je potrebno narediti kompletni karti z uro rojstva, kajti brez ure, ni mogoče določiti ASC- podznak in hiše. A kdo ve kako gredo skupaj strelci pa strelke? Verjetno istočasno oba doživljata npr. tranzit plutona, v tem času precej sprememb pri obeh, kajti pluton samo še zadnji dekadi spreminja življenje, prejšnjima dvema je verjetno orenk presukal sonce. Je pa odvisno, kateri letnik sta, kajti postavitev ostalih planetov je povsem drugačen, imata verjetno druga podznaka, tako, da samo znamenje ni tako pomembno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 a to lahko tud piše v zvezdah, npr. da bom razočarana v ljubezni? kdo od vas pa to zna napovedat?jst verjamem, da če si neki zlo želiš.. se ti tud izpolni. Predvsem je potrebno pogledat tvojo sedmo, partnersko hišo, njenega vladarja in seveda planete in aspekte le teh v njej. Od tega je precej odvisno. Položaj lepega planeta npr.jupitra ali venere v tej hiši in dobri aspekti teh planetov, sigurno kažejo, da od partnerstva dobivaš precej in dobro. Pri tranzitih slabih počasnih planetov čez to hišo pa prinaša nekaj več težav. Tudi položaj lune (čustva) je precej pomemben pri odnosih. LUNCA, sej to ne velja zame, kajne? Ali mi lahko napoveš ali me bo fant, ki si ga v tem času fuuuul želim, postal kdaj moj? MOJ DATUM: 3.1.1985, 10:10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 MOJ DATUM: 3.1.1985, 10:10 Predvidevam, da si rojena v Ljubljani ali Mariboru, ker važen je tudi kraj rojstva, zato še ponovno sporoči.O kakšnem partnerju pa sanjaš? Sanjaš verjetno precej o ljubezni, kajti tvoja venera je postavljena v 12 hišo, zato bo verjetno v tvojem življenju kakšna skrita ljubezen, mogoče celo prepovedana. Taka venera večkrat prinaša take filinge, če ne zares, pa vsaj v glavi. Jupiter bo v kratkem na tvojem MC, vladar pa je v 11 hiši, kar kaže, da je čisto možno, da se ti plani v zvezi z nekim prijateljstvom uresničijo. Imaš zelo lepo 11 hišo, zato imaš verjetno tudi kar nekaj zvezstih prijateljev, oz. jih boš imela. Si verjetno precej čedna in energična punca, zato si mislim, da boš dobila to, kar želiš.Septembra ti tranzit saturna zakorači na DESC (partnerstvo), zato boš verjetno precej stestirana, kar se nekega odnosa tiče. Saturn vse slabe odnose razbije, dobri ostanejo skupaj . V nadaljnih dveh letih boš precej več truda vlagala na partnersko področje. V kolikor nisi v nobenem odnosu, se lahko zgodi, da že septembra pride do veze, verjetno s starejšo osebo, ni nujno, da po letih, pač pa po duši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Saturn vse slabe odnose razbije, dobri ostanejo skupaj . To si pa tako dobro napisala si moram zapomniti. Tako simpl povedano pa tako zadane bistvo. Pa tudi zelo resnično...meni je tranzit Saturna naredil konec dolgoletne veze za katero sem mislila, da je dobra ampak zdaj ko gledam nazaj vidim, da je bilo veliko trplenja in nezadovoljstva.. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Predvidevam, da si rojena v Ljubljani ali Mariboru, ker važen je tudi kraj rojstva, zato še ponovno sporoči.O kakšnem partnerju pa sanjaš? Sanjaš verjetno precej o ljubezni, kajti tvoja venera je postavljena v 12 hišo, zato bo verjetno v tvojem življenju kakšna skrita ljubezen, mogoče celo prepovedana. Taka venera večkrat prinaša take filinge, če ne zares, pa vsaj v glavi. Jupiter bo v kratkem na tvojem MC, vladar pa je v 11 hiši, kar kaže, da je čisto možno, da se ti plani v zvezi z nekim prijateljstvom uresničijo. Imaš zelo lepo 11 hišo, zato imaš verjetno tudi kar nekaj zvezstih prijateljev, oz. jih boš imela. Si verjetno precej čedna in energična punca, zato si mislim, da boš dobila to, kar želiš.Septembra ti tranzit saturna zakorači na DESC (partnerstvo), zato boš verjetno precej stestirana, kar se nekega odnosa tiče. Saturn vse slabe odnose razbije, dobri ostanejo skupaj . V nadaljnih dveh letih boš precej več truda vlagala na partnersko področje. V kolikor nisi v nobenem odnosu, se lahko zgodi, da že septembra pride do veze, verjetno s starejšo osebo, ni nujno, da po letih, pač pa po duši. LJUBLJANA: 3.1.1985, 10:10Lunca!! Absolutno maš prav, da sanjam o ljubezni: to je moj glavni cilj na katerega mislim skoraj vsako minuto!! Napisala si, da bom v naslednjih dveh letih še več truda vlagala na partnersko področje?? že zdaj se mi zdi, da mislim samo na to, groza!! Zaljubljena sem v rakca, ki ima luno v tehtnici, kar je moja točka duha, kot sem gledala po izračunu. Še teden nazaj nisem verjela v te izračune, ampak sedaj absolutno verjamem, da je veliko na tem. Sama sebi nisem verjela, da sem lahko tako zaljubljena, oz.da ima en človek lahko takšen vpliv name.. zato sem naredila izračun horoskopa (ker on verjame v te stvari bolj kot jaz) in kaj pride ven: rak (kot točka sreče) & tehtnica (točka duha). Verjetno tvoje predpostavke veljajo za Ljubljano kot kraj rojstva? LUNCA, HVAAAAAAAAAALA!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Napisala si, da bom v naslednjih dveh letih še več truda vlagala na partnersko področje?? že zdaj se mi zdi, da mislim samo na to, groza!! Ja, ja, misliti ali delati, je kar razlika. S tranzitnim saturnom preko 7 hiše pomeni več kot misliti, pomeni vlagati precej energije prav na to področje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Ok, vendar žal ne vem njegove ure rojstva. PA TUD SE MI ZDI, DA JE BOLJŠ NE VEDT.. KAJ MISLIŠ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Lunca prosim za mnenje in razlago... SAturn kvadrat Venera v sinastriji pomeni karmično vez, ki se bo najbrž končala,... Kaj pa, če je ta njegov Saturn v konjunkciji s njegovim Jupitrom -vaga(pade v njeno 2h) in kvadrira z njeno Venero, ki je hkrati v konj z njenim Soncem -kozorog(4h)? Filing imam, da zna bit to nekaj hujšega,... odnos, ki mu ni namenjeno, da se razvija (ker sta Jupiter in sonce zraven)? Ali ta Jupiter še povečuje oz poudarja to izkušnjo,ki jo da kvadrat med Saturnom in Venero?... Njegov Jupiter pade v njeno 2hišo, kar pomeni, da bi jo znal izkoristiti za denar? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Imaš zelo lepo 11 hišo, zato imaš verjetno tudi kar nekaj zvezstih prijateljev, oz. jih boš imela. Lunca...kako je pa z mojo 11.hišo??Je prazna,vrh je v strelcu.Vladar strelca je jupiter,ki je pri meni v 3.hiši na 25' bika. Tvori pa samo kvadrat z marsom v 1.hiši. Zvestih prijateljev je malo.... Marca ali aprila naslednjo leto bo prestopila progresirana luna iz 10.hiše v 11.hišo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 jaz bi pa prosila če bi mi kdo znal povedati kako se ujema par ki sta rojena: 27.5.1978 in 9.3.1977 Bom jz mal pokomentirala..Sem namreč rojena na isti dan kot tvoj fant. Samo moraš pa napisat (obvezno)točno uro rojstva (od obeh) in tudi kraj rojstva(od obeh)!Drugače je čist brezveze karkoli pisat... Aja..drugače sem čisti začetnik ,kar se tiče astrologije...nekaj osnovenga znanja le imam,tako,da ti bom lahko napisala tudi kaj uporabnega. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdyca 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Zaljubljena sem v rakca, ki ima luno v tehtnici, kar je moja točka duha, kot sem gledala po izračunu. Še teden nazaj nisem verjela v te izračune, ampak sedaj absolutno verjamem, da je veliko na tem. Sama sebi nisem verjela, da sem lahko tako zaljubljena, oz.da ima en človek lahko takšen vpliv name.. zato sem naredila izračun horoskopa (ker on verjame v te stvari bolj kot jaz) in kaj pride ven: rak (kot točka sreče) & tehtnica (točka duha). V bistvu zelo zanimive povezave, ampak je težko razumet, če ne poznaš astrologije dobro. Tudi jaz sem šla vse računat, ampak si žal ne znam razložit tako kot je treba. On ima sonce v ribah, luno v raku in ascendent v levu, jaz imam sonce v strelcu, luno v levu in ascendent v kozorogu. Čutim neko močno povezavo med nama. On ima točko fortune v raku, kjer imam jaz descendent, on ima descendent v vodnarju, kjer imam jaz venero. On ima MC v biku, jaz imam tam točko fortune. Mars imava oba v devici. Nekaj me zelo močno privlači, mogoče zaradi njegove venere v ovnu, ne znam si pa razložit kaj pomeni to, da je njegov kulminantni planet venera, ki je pri meni vzhajajoči. Oba imava neptuna v strelcu in plutona v tehtnici. Jaz imam MC v škorpijonu, kjer ima on IC. IC imam jaz v biku, tako da imava zmnamenja na pozicijah IC-MC ravno zamenjana in tudi ne vem kaj bi to pomenilo. V glavnem, rada se družim z njim, zanimivo se je z njim pogovarjat, lahko bi rekla da je zelo poseben, v bistvu razred zase, ampak odprt, družaben, hkrati pa občutljiv in dojemljiv, pa zelo iskrena,topla in prijetna oseba se mi zdi s sicer z nekaj muhaste narave, ko je muhast, ga 'briga za vse'. Pri meni se ta 'muhavost' npr. kaže na način izbruha negativnih čustev. Ravno to pa mi je všeč pri nasprotnem spolu, da je nekaj posebnega, da razmišlja po svoje. dojela sem ga do potankosti in ga zelo razumem, karkoli mi pove, izrazi stisko, vem kako se odzvati. Mogoče je to zaradi povezave moja luna- nj. ascendent (lev). Oba sva iskrena, rada v družbi, sposobna sva razumeti drug drugega in rada pomagava drugim na način da jim prisluhneva in razumeva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Zaljubljena sem v rakca, ki ima luno v tehtnici, kar je moja točka duha, kot sem gledala po izračunu. Še teden nazaj nisem verjela v te izračune, ampak sedaj absolutno verjamem, da je veliko na tem. Sama sebi nisem verjela, da sem lahko tako zaljubljena, oz.da ima en človek lahko takšen vpliv name.. zato sem naredila izračun horoskopa (ker on verjame v te stvari bolj kot jaz) in kaj pride ven: rak (kot točka sreče) & tehtnica (točka duha).V bistvu zelo zanimive povezave, ampak je težko razumet, če ne poznaš astrologije dobro. Tudi jaz sem šla vse računat, ampak si žal ne znam razložit tako kot je treba. On ima sonce v ribah, luno v raku in ascendent v levu, jaz imam sonce v strelcu, luno v levu in ascendent v kozorogu. Čutim neko močno povezavo med nama. On ima točko fortune v raku, kjer imam jaz descendent, on ima descendent v vodnarju, kjer imam jaz venero. On ima MC v biku, jaz imam tam točko fortune. Mars imava oba v devici. Nekaj me zelo močno privlači, mogoče zaradi njegove venere v ovnu, ne znam si pa razložit kaj pomeni to, da je njegov kulminantni planet venera, ki je pri meni vzhajajoči. Oba imava neptuna v strelcu in plutona v tehtnici. Jaz imam MC v škorpijonu, kjer ima on IC. IC imam jaz v biku, tako da imava zmnamenja na pozicijah IC-MC ravno zamenjana in tudi ne vem kaj bi to pomenilo. V glavnem, rada se družim z njim, zanimivo se je z njim pogovarjat, lahko bi rekla da je zelo poseben, v bistvu razred zase, ampak odprt, družaben, hkrati pa občutljiv in dojemljiv, pa zelo iskrena,topla in prijetna oseba se mi zdi s sicer z nekaj muhaste narave, ko je muhast, ga 'briga za vse'. Pri meni se ta 'muhavost' npr. kaže na način izbruha negativnih čustev. Ravno to pa mi je všeč pri nasprotnem spolu, da je nekaj posebnega, da razmišlja po svoje. dojela sem ga do potankosti in ga zelo razumem, karkoli mi pove, izrazi stisko, vem kako se odzvati. Mogoče je to zaradi povezave moja luna- nj. ascendent (lev). Oba sva iskrena, rada v družbi, sposobna sva razumeti drug drugega in rada pomagava drugim na način da jim prisluhneva in razumeva... ZVEZDYCA, VESELA SEM, DA ME ŠE NEKDO RAZUME.. res čutim močno povezanost med nama.. zdi se mi, da k sm ga prvič vidla, sem začutila njegovo dušo, kr vedla sm kakšen je.. in potem je bilo prav grozljivo, ker se je res izkazal za takšnega!! Saj pravim, da še zdaj komaj verjamem sebi, da lahko tako čutim. Všeč mi je, da je odprt, zgovoren, da razmišlja zelo praktično (podobno kot jaz), analizira.. zdi pa se mi tudi trmast, in malo egoističen (na trenutke), kar pa me sploh ne moti, saj se mi je najprej zdel malo 'preveč' občutljiv, zdaj pa vidim, da na ta način nekako 'sprošča' svojo energijo. kaj misliš, ali je potem takšna zveza med dvema, ki sta si bi rekla podobna (v razmišljanju) uspešna, ali je bolje, da sta si dva različna (kot meni on) in je zato toliko bolj zanimivo v zvezi?? Ali si ti v partnerski zvezi z njim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdyca 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 kaj misliš, ali je potem takšna zveza med dvema, ki sta si bi rekla podobna (v razmišljanju) uspešna, ali je bolje, da sta si dva različna (kot meni on) in je zato toliko bolj zanimivo v zvezi?? Ali si ti v partnerski zvezi z njim? [/b] Hmm, odvisno glede česa različno razmišljata. Lahko je zaradi tega zanimivo in zvezo popestri ali pa po drugi strani nesprejemljivo. Morata vsekakor imeti podobne vrednote kar se tiče družinskega življenja, svobode v partnerstvu, zaupanja in podobno, zelo prav pa pride če imata tudi podobne izkušnje, da je obema ista stvar pomembna. Midva sva oba iz ločenih družin in oba teživa k temu, da greva čimprej na svoje zaradi krivic, ki se nama dogajajo doma. Nisva v zvezi, upam pa da bova kmalu, ker je zelo v redu fant. Meni je bolj všeč, da se zadeva razvija počasi in da se še spoznavava, ker čutim da še ni tisti pravi čas, trenutno imam pa sama dovolj skrbi zaradi faksa in komaj čakam, da se ta zadeva malo sprosti in da bo oktober, takrat bo vse lažje. Ko sva se lani spoznala, je name naredil zelo močan vtis, takega še ni noben tip naredil name. Takoj sem vedela, da sva si oba zelo všeč. Prosil me je tudi za telefonsko in kaka dva meseca po tistem poklical in od takrat se dobivava približno 2-3x na mesec.Doorwoman, te popolnoma razumem in upam, da nama obema končno rata ena lepa ljubezenska zveza s najinima potencialnima kandidatoma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 ZVEZDYCA! Tudi jaz čutim, da mu moram dati čas.. hvala ti za te besede.. UPAM, DA NAMA RES USPE!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 ZVEZDYCA, VESELA SEM, DA ME ŠE NEKDO RAZUME.. res čutim močno povezanost med nama.. zdi se mi, da k sm ga prvič vidla, sem začutila njegovo dušo, kr vedla sm kakšen je.. in potem je bilo prav grozljivo, ker se je res izkazal za takšnega!! Saj pravim, da še zdaj komaj verjamem sebi, da lahko tako čutim. Všeč mi je, da je odprt, zgovoren, da razmišlja zelo praktično (podobno kot jaz), analizira.. zdi pa se mi tudi trmast, in malo egoističen (na trenutke), kar pa me sploh ne moti, saj se mi je najprej zdel malo 'preveč' občutljiv, zdaj pa vidim, da na ta način nekako 'sprošča' svojo energijo. kaj misliš, ali je potem takšna zveza med dvema, ki sta si bi rekla podobna (v razmišljanju) uspešna, ali je bolje, da sta si dva različna (kot meni on) in je zato toliko bolj zanimivo v zvezi?? Ali si ti v partnerski zvezi z njim? Ojla doorwoman,pr men je blo isto z mojim...sam pogledala sem ga pa je bilo z mano "konec"...čutla sem ga tako močno, da nisem mogla verjet kaj se mi dogaja, vendar to se je meni zgodilo že drugič s tem, da sem mislila, da se to zgodi samo enkrat v življenju...drugače sva z mojim zelo različna a hkrati zelo podobna...težko mi je ta odnos sploh opisat...vendar ob njemu čutim, da živim, da se lahko razvijam v svojo smer brez omejitev to pa je meni zelo pomembno... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Ojla doorwoman,pr men je blo isto z mojim...sam pogledala sem ga pa je bilo z mano "konec"...čutla sem ga tako močno, da nisem mogla verjet kaj se mi dogaja, vendar to se je meni zgodilo že drugič s tem, da sem mislila, da se to zgodi samo enkrat v življenju...drugače sva z mojim zelo različna a hkrati zelo podobna...težko mi je ta odnos sploh opisat...vendar ob njemu čutim, da živim, da se lahko razvijam v svojo smer brez omejitev to pa je meni zelo pomembno... meni se je zgodilo prvič.. z tem, da priznam, da sem zraven še zelo 'zbirčna' glede fantov.. kar je po eni strani moja napaka.. saj nobenemu ne pustim blizu. Kdor ne ustreza mojim merilom razmišljanja oz.nima ta prave predstave o partnerstvu, itd. ga enostavno odpišem oz.nočem imeti nobenega opravka z njim.. že takoj na začetku.. in vem, da mi to nič ne pomaga.. ampak taka sem.. in grem težko čez sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.