Samson23 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Ali misliš, da se lahko vsi znaki med sabo ujemajo ali ne?Ali je kakšno "zlato" pravilo v astrologiji? Ker moje mnenje je, da se vsi znaki med sabo lahko ujemajo. ..vsi znaki se lahko tolerirajo... ujemanje je vprasanje perspektive......vec kot nekdo dela na sebi bolj se ujema z vsemi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ..vsi znaki se lahko tolerirajo... ujemanje je vprasanje perspektive......vec kot nekdo dela na sebi bolj se ujema z vsemi... mislim, da to lahko drži.. vendar za kakšno ujemanje? za ljubezensko ne, ker te najbrž privlačijo le določene energije znakov. jaz se prijateljsko ujemam z eno devico, ampak jo težko prenašam.. pač potrpim, ali je to ujemanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica23 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Ojla,jaz bi tudi zelo lepo prosila, če mi poveste kako greva skupaj: jaz: 11.9.1980, 22:59, Ljubljanaon: 28.7.1980, 4:35, Ljubljana, hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 28.07.1984 idontknowthetime(ona) 02.02.1985 22:05(on) že od nekdaj si želim da nekdo to preštudira.. da vidim če se ujema z mojo teorijo Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Ojla,jaz bi tudi zelo lepo prosila, če mi poveste kako greva skupaj: jaz: 11.9.1980, 22:59, Ljubljanaon: 28.7.1980, 4:35, Ljubljana, Za primerjavo vajinih kart bom pogledala kaj vaju vleče skup.On je dvojni lev, ponosen, precej da na zunanji izgled, s soncem na ASC, precej obrnjen navzven,ti precej drugačna, delovna, pridna malo vase potegnjena rakica po ASC. Vendar vidim, da njegovo sonce na peti levovi stopinji pade na tvojo venero v levu, zato je to precej pomemben podatke, da sta si močno všeč. Venera v levu ti daje precej močno lastno vrednost.Čustveno pogledamo kje imata položeno luno, on v prijateljskem, bolj svobodnem vodnarju, tvoja luna v tehtnici, precej umirjena, s smislom za lepo in taktnost, obe luni v dobrem trigonu.Za ujemanje v seksu gledamo njegov mars (seksualna energija) in tvojo venero (čutnost), oba planeta sta v sekstilu.To pomeni, da se ujemata. Verjetno, vaju je kar nekaj aspektov spravilo skupaj, koliko časa pa razmerje drži pa je odvisno od tranzitov, ki vplivajo na naše planete, oz. hiše.To je precej bolj zamudno in obširno. Na vsak način precej planetov je ugodnih za dobro vezo.Če pogledam še njegov neptun v peti hiši vidim, da on precej idelaizira ljubezen kot tako, ti pa si na tem področju bolj muhasta, včasih mogoče še malo bolj ljubosumna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Pozdravljeni! Tudi mene zelo zanima kako naju zvezde vlečejo skupaj ( ali pa ne). Sploh ker sva oba vodnarja in sva si zelo podobna. Ona: 13.2.1985 Maribor ob 7.30Jaz: 28.1.1974 Celje 12.30 Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica23 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Lunca, najlepša hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atomcek 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Najprej pozdravljeni vsi skupaj. Kljub temu, da že dolgo spremjalam dogajanje na tej strani, sem se šele sedaj odločila prijaviti. In ta tema je tako zanimiva....sem že sama malo brskala po knjigah in naredila karti za mene in za mojega fanta...vendar je kar težko razbrati kaj in kako. Zato vas prosim za pomoč. Jaz: rojena 20.11.1982 ob 04:05 v PostojniFant: rojen 30.03.1987 ob 04:15 v Šempetru pri Gorici Kaj mi lahko poveste o tem? Smrtonosna kombinacija? Priznam, na momente zelo, hahaha.... Najlepša hvala vam za odgovore. Bodite še naprej tako fajn. Citiraj IN REBUS SECUNDIS TIME, IN ADVERSIS SPERA! - V sreči se boj, v nesreči upaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Pozdravljeni! Tudi mene zelo zanima kako naju zvezde vlečejo skupaj ( ali pa ne). Sploh ker sva oba vodnarja in sva si zelo podobna. Ona: 13.2.1985 Maribor ob 7.30Jaz: 28.1.1974 Celje 12.30 popravljam uro rojstva za Njo:- 11.30 verjamem,da je težko odgovarjati toliko ljudem, vsi s svojimi problemčki in vprašanji želimo odgovore in razlage ASAP-no, jaz bom počakal na Vaš odgovor,ker me zelo zanima kaj se vidi. Carpe diem ! Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 enako Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atomcek 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 no potem pa bomo čakali skupaj, a ne? Lep vikend vsem Citiraj IN REBUS SECUNDIS TIME, IN ADVERSIS SPERA! - V sreči se boj, v nesreči upaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 (popravljeno) Pozdravljeni! Tudi mene zelo zanima kako naju zvezde vlečejo skupaj ( ali pa ne). Sploh ker sva oba vodnarja in sva si zelo podobna. Ona: 13.2.1985 Maribor ob 7.30Jaz: 28.1.1974 Celje 12.30 popravljam uro rojstva za Njo:- 11.30 verjamem,da je težko odgovarjati toliko ljudem, vsi s svojimi problemčki in vprašanji želimo odgovore in razlage ASAP-no, jaz bom počakal na Vaš odgovor,ker me zelo zanima kaj se vidi. Carpe diem ! ...bom še malo počakal.. firbec je močnejši... čeprav sem že prebiral knjige o astrologiji in odnosih, me zanima Vaše mnenje- nekoga,ki zna iz ure in kraja rojstva izluščiti še kakšen zanimiv podatek. ** hvala ** Popravljeno 19. september 2007 -> Apogej Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček1 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Pozdravljeni! Mene pa zanima veza ona: vodnar in on:rak. In sicer: ona 31.1.1966 ob 14.40 uri, Maribor on 13.7.1965 ob 20.30 uri, Maribor Ali je v tej vezi kakšna prihodnost? Hvala in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bobipalčka 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Živjo! Sem čito nova na tem forumu zato se še ne znajdem najbolj. Me pa iz čistega firbca zanima ujemanje naju s fantom v astrološkem pogledu...v numerološkem sva si baje usojena Pa da vidimo kako pa pravijo zvezde: Podatki:jaz: 1.6.1983, 19:15, Slovenj GradecOn: 3.3.1984, 14:15, Slovenj Gradec Najlepša hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atomcek 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Živjo! Sem čito nova na tem forumu zato se še ne znajdem najbolj. Me pa iz čistega firbca zanima ujemanje naju s fantom v astrološkem pogledu...v numerološkem sva si baje usojena Pa da vidimo kako pa pravijo zvezde: Podatki:jaz: 1.6.1983, 19:15, Slovenj GradecOn: 3.3.1984, 14:15, Slovenj Gradec Najlepša hvala za odgovor! Hojla, lepo, da nisem sama tuki ki je nova Mi poveš po kakšnem numerološkem izračunu si ugotovila vajino usojenost? Maš kakšno knjigo?Me zelo zanima, kako to gre. Hvala in lep pozdrav. pa pa Citiraj IN REBUS SECUNDIS TIME, IN ADVERSIS SPERA! - V sreči se boj, v nesreči upaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 mene pa tudi zanima, kaka prihodnost čaka par: on: 24.10.1985 , Mariborona: 18.9.1988 , Ljubljana Najlepša hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Oblivion 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 (popravljeno) Pozdravljeni!Mene pa zanima naslednja kombinacija: ON: 15.02.1984, ob 17:26, Murska SobotaONA: 06.05.1988, ura neznana, Murska Sobota Saj vem, da se vodnar in bik "pregovorno" ne razumeta, a vendar.V upanju na cim prejsnjo repliko vas prisrcno pozdravljam! PS: Ko bo mogoce, bom pridodal se uro njenega rojstva. Popravljeno 26. oktober 2007 -> Oblivion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Oblivion 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Pozdravljeni!Mene pa zanima naslednja kombinacija: ON: 15.02.1984, ob 17:26, Murska SobotaONA: 06.05.1988, ura neznana, Murska Sobota Saj vem, da se vodnar in bik "pregovorno" ne razumeta, a vendar.V upanju na cim prejsnjo repliko vas prisrcno pozdravljam! PS: Ko bo mogoce, bom pridodal se uro njenega rojstva. ON: 15.02.1984, ob 17:26, Murska SobotaONA: 06.05.1988, ob 21:55, Murska Sobota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOLOBČICA 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Živjo! Bi mi prosim kdo znal povedati, kako se ujema tale par: čas in kraj rojstva: ona: 9. 3. 1974, 1.15, Ljubljanaon: 29. 12 1970, 2:10, Celje Hvala vam za odgovore. Full bom hvaležna za njih. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Živjo! Bi mi prosim kdo znal povedati, kako se ujema tale par: čas in kraj rojstva: ona: 9. 3. 1974, 1.15, Ljubljanaon: 29. 12 1970, 2:10, Celje Hvala vam za odgovore. Full bom hvaležna za njih. lp Sem pokukala v tvojo karto. Rada bi vprašala samo, kako se počutiš pri tranzitu urana na tvoje natalno sonce? Bi rada vse spremenila, bi spremenila tvoj odnos do moških (mož, oče). Se dogajajo določene spremembe na področju partnerstva. Močan tranzit plutona (višja sila, drastrične spremembe) na tvoj natalni saturn v sedmi hiši (partnerstvo), kaže na to. Pri plutonu pa je tako, da vpliva samo črno ali belo, pri njem ni bež tonov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bibica 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Lep pozdrav Lunca! Že nekaj časa me zanima astrološko ujemanje med mano (24.08.1979, 07:20 Čakovec) in partnerjem (15.05.1980, 00:05 Murska Sobota). A je on v ASC vodnar ali kozorog in kaj njegova kombinacija SONCE-ASC pove o osebi? Upam, da boš imela čas malo pokukat v "zvezde". Lep dan kljub pomanjkanju sončka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katja** 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Živjo! Zanima me kakšna je kaj prihodnost za tole zvezo: jaz: 10.11.1986 ob 12:55 ljubljanaon:02.07.1986 ob 10.00 (točnih minut ne vem) ljubljana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Cau, mene pa zanima kako se ujemava, on ima ASC v ovnu, jaz v strelcu, kaj to pomeni za najin odnos? jaz: 27/01/1983, 4.40 v Ljubljani on: 06/01/1977, 12.00 v Ljubljani Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Zanima me: ONA ima tranzit luna trik asc -2 dninaslednji dan pa ima ON enak tranzit, ki traja tudi 2 dni A se to velikokrat zgodijo taki enaki tranziti pri dveh osebah? Jaz velikokrat opazim enake tranzite z zamikom enega dneva.Žal se premalo spoznam, zato sprašujem. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.