Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Hej mantis... Te lahko še jaz vprašam za "najino" analizo?

jaz: 08.09.1980 13:50 Jesenice

on: 28.02.1976 19:20 Kranj

Kako kaže najino ujemanje - jaz sem devica v soncu in luni, on pa v ascendentu?

sleepwalking past hope
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uff, tole je zelo zanimivo... Nekaj resnice je vmes...

V bistvu pa je tako, da sva skupaj že šesto leto, vmes sva sicer imela nekaj kriz, ampak načeloma nič večjega. Res pa je, da sem jaz večna borka, drama kraljica, ki se more vedno nekaj dogajat. Zakaj in od kje imam to - nimam pojma. Ampak enostavno ne prenašam mirnega in dolgočasnega življenja.

Pri nama drži vse tisto, kar si rekla glede nasprotij, ampak v smislu, da ima on tisto, kar jaz nimam in obratno - predvsem se veliko učiva drug od drugega... In če povem po pravici - ON je tisti, katerega sem iskala. Poznala sva se že precej prej, predno sva začela "hodit", predem sva postala par - oba sva bila takrat v vezi, ampak tako močno sva se privlačila... S časoma je (priznam) ta "živalska" privlačnost izginila, ostala nama je povezanost na višji ravni, nekako se ujameva tam zgoraj "v višavah"... Na drugih frekvencah in v drugih dimenzijah...

Kako je potem s tole peto hišo? Namreč prihaja čas, ko bova počasi ustvarjala "štalco". Seveda so ti pogovori obema bolj nujno zlo, recimo o otrokih in poroki - oba sva sanjača... Zdaj sva pri tem, kam v tujino se bova šla poročit in kakšni geniji bodo najini otroci :) So nama otroci namenjeni ali ne? V bistvu sva oba ravno v letih, ko bi bil čas že nekaj naredit na tem področju :)

Njega si opisala v nulo, čeprav mislim, da si izpostavila predvsem slabe točke... Ja, res je sanjač in veliki "govorec" - to se tiče predvsem njegove službe. In JA, res se izraža na fin način, včasih mi gre prav na živce :) Včasih najde kakšno besedo, ki sploh ne vem, od kod jo potegne... Da moram prav v slovar gledat in si mislim "a ne zezaš?!" Vedno govori, kaj vse se bo zgodilo, kako bo eksplodiralo v službi, kako bo vse nekam poslal, pa nikoli nič. Jaz to VEM, zato se ne obremenjujem s tem.

Je pa tudi prijazen, družaben, vedno v središču pozornosti in nasmejan, je pravi "kolega", kot si rekla - to jaz nisem... Ni pa odločen, trd in včasih zajeban, kot sem jaz :) In se učiva... Sva v šoli :) V prvi klopi, no to sem jaz, on je v oslovski :) :)

Mantis, res si super tole napisala, res si zadela... Sploh ne morem verjet. Se mogoče iz teh kart da razbrat o najinih prejšnjih življenjih? Sva bila že kdaj skupaj, glede na to, da se ujameva v duhovnem smislu, si bereva misli in se občutiva tudi ko nisva skupaj?

Me pa zanima še nekaj... (če ti ni odveč)... Kako je z mojim "višjim študijem"? Ta hiša je pri meni precej zasedena, hiša višjega študij in tujine... Zanima me predvsem moj duhovni razvoj - VEM da je nekaj na tem, čutim ga in sanjam, in čeprav vem, da mogoče še ni čas, me vseeno zanima, kdaj bo prišel...

Pošiljam ti veeeeeeeeeelikooooooooooooooo toplega sončka, danes je res nek poseben dan ;)

Hej, mantis, kako je z mojim kironom v peti hiši - kako je to povezano z otroci?

Kompozit pa pravi malo drugace, to je druga tehnika, ki pravi, kako 2 funkcionirata skupaj kot eno ; najvecji napor je spet kao vlozen v druzbene, karierne cilje, ne gre brez ovir. Zanimanje za okolico predvsem, ne pa za vaju. Tu sta Saturn in Mars namrec. En drugemu sta lahko tezek steber.

Venera na vrhu 7. hise kaze na prijetno sodelovanje, toplino.

Polna 2. hisa pa, da sta vidva sposobna iz nic ali malo ustvariti veliko ali zelo veliko : realizirati. To je sicer super vpliv.

Kombin pa kaze neakj malo drugace, ker je Neptun v 2. hisi, pa zdaj en znam razlozit tega in ustrezno povezat s prvim pozitivnim vplivom 2. hise iz kompozita.

Najbolj pade naprej dejstvo, da so tudi v teh 2 tehnikah poleg sinastrije hisa doma (4.), zabave in otrok (5.) in srecne prihodnosti oz. prijateljstva (11. hisaa) prazni. A polne pa so vama spet hisa tujine, filozofije, religije in bluzenja, komunikacije. Kaj nama pri vsem tem priporočaš?

sleepwalking past hope

Ej ne mores verjet, ampak zelo mocan obcutek sem imela, da sta ze dolgo skup, ful dolgo, ceprav nisi z nicemer nakazala in si mi celo postavila navednice tamle, ces "najina" veza, ki jim nisem verjela niti malo in sem vseeno napisala tako, kot da ne bi vedela nicesar, skoda ker nisem malce prilagodila, mogoce bi lakho na druge nacine razlagala kaksen aspekt, sicer pa se še ucim, kako ven iz vsega dobro potegovati, za zdaj mi itak ne gre, pa berem drug folk, ki to zna. Njega sme izpostavila, ker sem gledala nate, na tvojo korist nekak, pa ves kaj, jaz rada simfam cez moske kar skoz, ce le morem.

No, saj ravno zaradi tega nisem nič omenila :) Me je sprva zanimal samo opis, ki si mi ga dala... Ne glede na to, da se šele učiš, mislim, da si fejst in pametna punca, veliko si povedala, le tako naprej! x^x

Tisto kar pravis, dojemanje na visji ravni, je znacilno za dopolnjevanje pri opozicijah Sonce-Luna, duh in dusa sta povezana in med njima je skoz (lakho telepatski) most, zgleda da je vama to uspelo ;vcasih folk odneha z izgrajevanjem odnosa do te mere. (kaksen Mars z Venero in vse ostalo ne daje tega vpliva)

Meni osebno se zdi duhovni razvoj in duhovna veza pomembnejša od vsega ostalega. Mislim, da je to nujno za obstoj vsake veze, če seveda hočeš, da traja... Midva veliko potujeva, ker enostavno MORAVA oba potovat. Je že res, da ne preneseva samote, ampak včasih morava oba pobegnit iz tega sveta, v katerem živiva. In tudi potovanja so učenje, se mi zdi da še najboljše...

sleepwalking past hope

Kako bo s tujino, otroci, prejsnja zivljenja, pocakaj, pridem nazaj, zdaj imam nekaj nujnega za nardit, bom pol pogledala zate, solarni horoskop in to, mogoce kaj pokaze. Po moje paglede na to dobro poznavanje en drugega in na vse, kar si odgovorila, da sta kaj za skup za vedno, nisem pa še videla nobene take karte oz. takega ujemanja in kaksno je potem iz taksnih povezav druzinsko zivljenje, ce je. Kaj pa nacrti, mislim, imas mogoce nacrt, kdaj? Ker zaenkrat se še lovita, kje bosta zivela, ce prav razumem in torej zagotovo bosta? Kaj pol delata bolonjske programe? ker brez njih vsaj v Evropi ne mores delat poklica, razen za cistit, ker nobena nasa "ne-bolonjska" tam ni priznana, sem sama spoznala :innocent: Duhovni razvoj, zakaj pa ambicija. ta se dogaja nonstop. Se ga ne da oprijeti, je v tebi in ne vem, kako ga najbolje oznaciti, ker ima vsak svojo resnico in vsak zase ve, ce duhovno napreduje in kaj je tisto, s cimer je moc to sploh izmeriti oz. poimenovati, kaj je.

Po pravici, če se nama kaže tujina, da bova tam živela (ampak jaz mislim, da ravno živela tam ne bova, jaz sem preveč patriot in na dom navezana, najbrž bo vse ostalo pri potovanjih), potem to zagotovo ni Evropa. Ne bi nič "profitirala", če bi se zaposlila v Evropi. Evropa sama nama nima ničesar ponudit (vsaj meni) in najbrž posledično tudi midva ne Evropi - z izjemo kakšne Rusije ali Finske... Z drugo idejo v glavi... Bolj naju oba vleče latinski svet, defenitivno sva oba živela tam v "past lifes". On je bil mogoče brazilski šaman, jaz pa inkovska kraljica :) JOKE To so mogoče samo nabožne želje, ali pač... Vidiš v tem smislu me zanima duhovni razvoj. On mi neprestano pravi, da sem "čarovnica", seveda v pozitivnem smislu. Kar vem, kaj bo in zakaj bo... Od nekdaj me zanimajo te okultne vede, mislita, življenje in smrt... Transcendenca... Šamanizem... In vem, da sem/sva TU doma, ampak potke so kar nekam skrite, veš...

Ja, zaenkrat se še loviva, kje bova živela. Trenutno sva pri moji mami, jaz sem pač vse pustila (službo in to) in predano študiram. Letos bo diploma (upam), potem pa služba. Seveda naprej šola ob delu obvezno. Jaz bom kar celo življenje v šolo hodila :) No, in ker jaz študiram, še nekako nimava možnosti, da bi šla na svoje, ker jaz nočem živet za najemnino. Mogoče tukaj vidiš to lovljenje glede skupnega življenja... On bi šel že zdavnaj na svoje, jaz še ne... Ampak saj veš - vse ob svojem času in jaz VEM, da ta čas pride tudi zame...

Uff, komaj čakam, da se razpišeš, veš :)

sleepwalking past hope

Glede tečajev... Imam iniciacijo v reiki, v raznorazne šamanske ne verjamem... Šaman si rojen, ne pa posvečen ;) Ampak vseeno bi bilo lepo... Mogoče si človek nekatere stvari preveč želi in zato sanja in si umišlja, kako je poseben... Ali se motim?! Ne, se ne, jaz sem posebna (saj je vsak)...

No, če se boš spomnila, kaj je poslanstvo na vrhu devete hiše, le napiši...

Kar se tiče materialnih dokazov mistike, je takole... Tiste cerkvice mi ne pomenijo nič, mi pa veliko pomenijo nekateri kraji, predvsem v Peruju in Mehiki... Veš, ko nekam prideš in si tam "doma", čeprav si v tem življenju prvi (in ne zadnjič). No, meni se je to zgodilo v odročnih krajih (predvsem) Peruja, ko sem bila sama s sabo, naravo, kamni... Z živim in neživim...

Jasnovidnost - JA, za astralno projekcijo nisem sigurna, če povem po pravici niti ne vem, kaj to je, ampak sliši se fajn :) Zdravilne moči - odprti kanali, človek že avtomatsko teži k temu... Reiki mi je dal veliko, čeprav ni na dnevnem načrtu, ampak bolj privilegij... Pa saj veš - ne prehitevaj, vsaka stvar ima svoj čas. Nekoč mi je bilo rečeno, da preveč želim pokazat svoje kvalitete drugim in se zato zajebem... Zafrknem ;) Naj pustim času čas in ljudem dam "privilegij", da me spoznajo tako kot sem... Jaz butara, pa bi najraje kar vse takoj in ljudem na pladenjčku prinesla pokazano, v smislu "'lejte, kako sem super in kaj zmorem"...

Aja, je to že tisti pravi pregled, pa solarna karta, a še nisi prišla do tja? :) :) veš, kako je fajn poslušat (brat) take stvari ;)

O duhovnem razvoju sme ti prej napisala...

Zdaj pa o otrocih, upam d ame ne bojo prehiteli, ker bom kmalu letela s kompa.

S kironom v 5. hisi oseba vcasih igra burkeza, zabava druge, v otostvu nje verjento bila prisiljena v solocena obnasanja, zaradi cesar je na nek nacin vecno otrocja, ima ful potrebo po priznanju, zelo dobro razume tuje otroke, svoje pa vcasih malce manj in so lahko izvor njene bolecine, lahko da pridejo malce pozno. Sicer pa ni prevec slab vpliv tole.

Sicer pa si se izrazila s tem nacinom, da o otrocih in o tem razmisljata kot o nujnem zlu, halo x:Dx Mislim da si ti zenska, ki ji je najpomembnejsa lastna dobrobit, ki jo dosezes z duhovnim razvojem in posvecanjem studiju, in pri tem si izbrala partnerja, ki ti sledi in ocitno nimas poudarjenega hrepenenja po materinstvu, kot ga ima kaksna z Luno v raku. Nic zato, prazna 5. hisa pri tebi pac pomeni, da to podrocje v zivljenju ni tako pomembno, nikakor pa ne pomeni, da se ne bi izpolnilo x;)x zato je pa dobro, da imas takega partnerja, ki pa ima polno 5. hiso in se bo dobro znasel z otroci. V njem je nekaj mladostnega, iskrivega, mislim da je dobro, da ni tudi on zgolj oz. predvsem ambiciozen, ampak mu je pomembno to podrocje, bos videla, nimas se cesa bat v primeru,ce jih bosta res imela.

Za materinstvo se gleda predvsem solarni horoskop in tranziti. In pri tebi te caka najprej letos in drugo leto veliko dela, odgovornosti, preprek, ki jih bos vtrajno premagovala- Saturn, usodni planet namrec potuje skozi tvojo itak ze najpomembnejso 9. hiso, vprasanje je samo, kako bo na vso to deloholicnost gledal partner:)

Ta cas je solarna Luna sicer na vrhu 5. hise v plodnem Biku, ampak ne vem, ce je cas ravno primeren.

Res ne bi rada dajala napotkov, kako in kdaj. Medtem ko tebi celo leto hodi Saturn po Soncu in vseh planetih, hodi tvojemu partnerju Jupiter po Veneri in luni. Tako da jaz bi bla raje kar tiho. x:Dx Se bosta ze zmenila, al ne. x8Dx

Za naprej ti v tranzitih kaze napredovanje na vseh podrocjih, misljeno je leto 2008, uspesnost zate posebno v prvi polovici.

Aha, vidim, da sva kar istočasno pisali :)

Ne ne, trenutno razmišljava o poroki v tujini, kot nujnem zlu, ker imava neke ideje, ampak se nama zdi vse tako... za lase privlečeno.

Kar se tiče otrok je pa takole... Jaz bi jih ful rada imela (svoje), ampak kot sem rekla "vse ob svojem času". Sem pa študentka pedagogike in imam željo še naprec študirat klinično psihologijo, mogoče psihiatrijo. Otroci so mi zakon. Tudi delam z otroci, ki potrebujejo pomoč in to kot prostovoljka. Uživam z njimi... Najbolj se vidim v kakem zavodu, z otroci, ki imajo duševne težave, avtisti, narkomani, zlorabljenimi otroci... Vidiš, spet nekaj drugačnega od "normalnega". Mislim, da mi to predstavlja kiron v 5. hiši. Je možno?

sleepwalking past hope

Evo mene, čisto nova sem tukaj čeprav vas berem...

Kako pa nama kaže (na nekaterih področjih sva si neverjetno blizu...čeprav zvezde verjetno kažejo drugače?)

Ona: 10.3.1962 Jesenice (9.30)

On: 6.10. 1960 Kranj (10. 10)

Najlepša hvala za odgovor, se ga že vnaprej veselim, pa kakršen koli že bo.

Lep pozdrav vsem!

Anyone?

To je preveč splošen opis, niso samo znamenja, ki se ujemajo dokaz, da veza blesti ali ne, potrebno je pogledat vse aspekte, stopinje planetov so tudi pomembne, na splošno važno je pogledat celotni obe karti, za kar pa forumi ne služijo.

Bo pa verjetno kakšna obrazložila kratko ujemanje znamenj na splošno, kar pa lahko tudi sama pogledaš na mali šoli astrologije, kjer so opisi lune, sonca in ASC, potem pa primerjaj. Na tak način se astrologija uči, v kolikor tega ne želiš, potem ti bo moral nekdo raztolmačit.

Evo mene, čisto nova sem tukaj čeprav vas berem...

Kako pa nama kaže (na nekaterih področjih sva si neverjetno blizu...čeprav zvezde verjetno kažejo drugače?)

Ona: 10.3.1962 Jesenice (9.30)

On: 6.10. 1960 Kranj (10. 10)

No vajini luni sta v biku, čustveno precej podobna, usmerjeno skozi materialno, tvoja ribja venera precej čutne narave v trigonu z njegovim marsom v raku, to je širok trigon, ki pozitivno vpliva na vajino telesno privlačnost. Vajini veneri (čutnost) sta obe precej mehki, on ima venero v seksipilnem škorpijonu, tvoja v umetniških ribah. Kaj bo prinesel tebi tranzit urana (sprememba) na sonce, ne vem. Očitno bo neka sprememba v vezi miške osebe, nekaj boš hotela na brzaka spremenit, se osvobodit. Je pa nekaj nejasnosti v vezi službe, mogoče razmišljanje ni povsem realno. Kar nekaj pomembnih tranzitov te čaka.

Pri njem uran precej spreminja njegovo 4 hišo (dom, družina), zato lahko pričakuje spremembe na tem podorčju. V zadnjem letu in pol je saturn precej preverjal njegovo ljubezen, zato je lahko prišlo do kratkega stika?? Njegova natalna venera je v 12 hiši (podzavest), kar večkrat pomeni, da je njegova ljubezen lahko prikrita, skrita, mogoče je njegov partner vezan?

Cau, mene pa zanima kako se ujemava, on ima ASC v ovnu, jaz v strelcu, kaj to pomeni za najin odnos?

jaz: 27/01/1983, 4.40 v Ljubljani

on: 06/01/1977, 12.00 v Ljubljani

No matter where you go, your destiny follows you!

Cau, mene pa zanima kako se ujemava, on ima ASC v ovnu, jaz v strelcu, kaj to pomeni za najin odnos?

Veza gledana na povezavo ASC v ognjenih znakih v trigonu je odlična, tebi je všeč njegova energičnost, magnetizem, njemu tvoja filozofija in izvirnost. Če bi bila za vezo pomembna sta ASC, potem bi bila to sigurno odlična veza.

Se oproščam. Dodajam podatke:

ona 11.7.1975 5.35 Ljubljana

on 19.8.1971 12.05 Ljubljana

Tranzit saturna zadnje dve leti preko tvoje prve hiše in preko lune, nazadnje še preko venere lansko leto , je prinesel očitno nekaj blokad tudi na ljubezenskem področju. Ti ljubezen precej idealiziraš, to kaže položaj neptuna v tvoji hiši ljubezni. Položaj lune v mogočnem levu in položaj sonca v 12 hiši v raku, ne pokažeta svojih čustev v pravi meri.

Od 3.2. naprej je pluton odlično položen na venero, zato precej boljše vpliva na tvojo lastno vrednost. Mogoče se ti ljubezen nasmiha preko posla? Od 13.2 naprej pa je uran odlično položen na tvojo sonce, zato nekaj nenadnih ugodnih preobratov v vezi z moško osebo.

Tudi on ima luno in venero v mogočnem levu, zato vama to kar odgovarja, oba želita ljubezen, ki blesti, čustva, ki se včasih kažejo precej teatralno. Tudi on je verjetno končal eno vezo zadnje dve leti, prehod saturna preko leva ga je precej utrudila.

Tvoja točka sreče pade na njegovo sonce, kar kaže, da ti kar sede tale levček.

živjo!

s fantom živiva skupaj že tri leta...pa imava tu pa tam kašne krize...in me zanim kako se ujameva...

jaz : 04.05.1984 ob 3.15

on: 07.07.1983 ob 23.53

Že v naprej se lepo zahvaljujem,

jana

Sicer se amatersko zanimam za astrologijo, ampak "keča" naslednje zveze na dojamem xDDx :

27.06.1973 18'35 h Mb

02.04.1956 05'30 h Lj

x?x x?x x?x

---------------------

LUNCA, kolikor sem vas prebirala, bi me zelo zanimalo, kaj menite o tej vezi :palec: !

ali lahko se jaz dobim odgovor za zvezo

ona 03.03.1977 2.30 Ljubljana

on 19.09. 1973 18.35 Novo mesto

Hvala!

Zanimivo, da ste našla prav devico, kar je nasprotje vašemu sončku, to pomeni iščete v partnerju nekaj, kar sami nimate. Kobinacija ribe in strelca kaže, da ste pred dvema letoma doživela precejšnjo transformacijo sebe kot osebnosti, tako zunaj kot znotraj, spremenila povsem svojo filozofijo in prepričanje. Partner za vas mora biti simpatičen, pri njem vam ne sme biti dolgčas, zato iščete tiste zanimive. Uran na sončku vam je leto in pol nazaj povsem spremenil svojo lastno in mogoče tudi finančno vrednost. Tak tranzit mogoče prinese partnerstvo nenadoma ali ga tako hitro tudi prekine?

Tudi on je bil pred letom precej pod vplivom tranzita plutona na njegovo sonce, kar pomeni, da se je precej spremenil, lahko je vplivalo to tudi na njegovo zdravje?

Zanima me, kako je vplival tranzit saturna čez vašo natano pozicijo saturna, ki je v konjukciji z luno? Je imelo to vpliv na vaše materintvo, mogoče na blokado zakonskega življenja?

Vaš uran in njegova venera sta precej blizu skupaj, zato lahko vi precej spremenite njegov način čustvovanja? Mislim, da vam uran šele pripravlja eno preverjanje enega odnosa, kajti prihaja v kvadrat z vašim ASC in hkrati DESC, kar pomeni, da se bo nekaj spremenila na relaciji VI-ON, seveda je odvisno v kakšenm odnosu sta trenutno. Vi konjčujete obdobje sade satija, zato boste po sedemletnem malo težjem obdobju zaživela precej drugače.

---------------------

LUNCA, kolikor sem vas prebirala, bi me zelo zanimalo, kaj menite o tej vezi :palec: !

Ja, me pa prav zanima, kaj se dogaja zdaj v tvojem partnerstvu, kajti že lep čas si na udaru precej močnih planetov in sicer tranzit plutona ti seka kvadrat na tvoj natalni saturn, mars čez saturna, ki je v opoziciji s plutonom. Mars je ponavadi dva meseca in pol v enem znaku, sedaj pa je bila njegova pot retrogradna, zato se je dolgih šest mesecev zadržaval v tvoji sedmi hiši, hiši partnerstva. Tudi tranzit saturna čez osmo hišo, hišo zakona, seksa, verjetno že nekaj časa blokira, šteka?

Če je tole tvoj mož. oz. partner je bil tudi nekaj težav pri prehodu plutona čez luno, saj zahteva to precej čustvenih pretresov okrog ženskih oseb, žene, ljubice, mame. Čustveno se s to osebo močno privlačita, precej se prepletajo čustva in erotika, saj imaš luno na koncu bika, on pa venero na koncu bika na istih stopinjah. Ti kot introvertirana rakica deluješ povsem drugače, kot korajžen in direkten oven, ki je praktično oven na kvadrat, saj je tudi po podznaku oven. Ti si po ASC tudi ognjena, strelec, zato vama gre skupaj.

Tranzit plutona na vrh tvojega zenita bo povzročil precejšnjo spremembo, mogoče službe, mogoče tvojega statusa, zakona? No o tem bi lahko pisarila, vendar forum ni namenjen takim razpravam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...