konj 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 kar se ljubezni tiče. Nasploh pa ti bo zaznamovano leto 2009. Verjetno bo povezano z nosečnostjo. Saturnov kvadrat z venero je večkrat pravi test za vezo. Vse kar ni iz dobrega materiala, gre ponavadi narazen, pri nekaterih se mogoče veza kasneje obnovi. V zadnjih treh letih je tranzit saturn šel čez 8 hišo, zato verjetno tudi uživancije kar se tiče seksualnosti, ni bilo velike. 28.11. ti jupiter v sekstilu na venero prinaša prijetno prijateljstvo, po domače povedano, ti se boš počutila v tem času precej bolj zadovoljno in kot veš, pritegneš k sebi prav take energije.Marca 2009 je jupiter dobro aspektiran z luno, z ASC, maja še trigon s soncem, skratka prinaša najprej željo potem pa realizacijo. Seveda taki aspekti delujejo, če si nekdo to želi. Pri astrologiji je pomembno to, da upoštevamo tudi osebno voljo človeka. Je pa res, da je mogoče posredno zaradi takih energij marsikdo dobil voljo in potem željo, ker energije delujejo. Aha, tranzit Jupitra na Luno in Asc... Sem že enkrat nekoga nekaj spraševala, če bi to lahko pomenilo nosečnost in dobila odgovor, da ni nujno, kajti manjka še vpletenost venere in marsa. Spet druga mi je kot možnost za nosečnost izpostavila leto 2012. ... V solarju je za naslednje leto polna 6hiša... sem mislila, da bodo izzivi glede usklajevanja vsakdanjih obveznosti (glede na to, da nameravam nadaljevati študij), a evo si mi dala nov pogled, kajti lahko bi bili tudi problemi z zdravjem. .... Upam, da se mi res ne zgodi, da zanosim s kakšnim, ki ga poznam komaj en mesec ... To bi si pa res nakopala veliko sranje :xx!: Hvala ti Lunca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Aha, tranzit Jupitra na Luno in Asc... Sem že enkrat nekoga nekaj spraševala, če bi to lahko pomenilo nosečnost in dobila odgovor, da ni nujno, kajti manjka še vpletenost venere in marsa. Spet druga mi je kot možnost za nosečnost izpostavila leto 2012. ... V solarju je za naslednje leto polna 6hiša... sem mislila, da bodo izzivi glede usklajevanja vsakdanjih obveznosti (glede na to, da nameravam nadaljevati študij), a evo si mi dala nov pogled, kajti lahko bi bili tudi problemi z zdravjem. .... Upam, da se mi res ne zgodi, da zanosim s kakšnim, ki ga poznam komaj en mesec ... To bi si pa res nakopala veliko sranje :xx!: Hvala ti Lunca Možnost je tudi leta 2012 takrat ti bo šaril jupiter po hiši otrok, vendar sem v večini primerov opazila, da je potrebno izkoristit tranzite jupitra na ASC, sonce in luno v primerih, da nekdo malo težje zanosi, ker je takrat precej več šans. Skratka v lanskem letu si imela jupitra na ASC, zato je bila enkratna priložnost. Težav z zdravjem ne bo posebnih, edino tranzit saturna na luno, zna prinest kakšno prehladno obolenje oktobra meseca. Na brzaka očitno ti ne boš zanosila , kajti to se rado dogaja z vpletenostjo urana v peti hiši, mogoče natalno, lahko tudi tranzitno. Tega iz tvoje karte ne vidim. Ampak prva nosečnost naj ne bi bila problem, kajti jupiter, ki je v osmi hiši kaže, da boš verjetno dobro prenašala prvo nosečnost, samo na kilažo bo treba popazit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Na brzaka očitno ti ne boš zanosila , kajti to se rado dogaja z vpletenostjo urana v peti hiši, mogoče natalno, lahko tudi tranzitno. Tega iz tvoje karte ne vidim. Ampak prva nosečnost naj ne bi bila problem, kajti jupiter, ki je v osmi hiši kaže, da boš verjetno dobro prenašala prvo nosečnost, samo na kilažo bo treba popazit. Fajn takole, če dobim kake nove informacije Možnost lansko leto je lahko da bila, a se je prejšnji partner vmes raje odločil drugi narediti otroka, meni pa ni upal priznati, dokler nisem od neke tretje osebe izvedela, da se mu je pravkar rodil otrok. No, toliko o moških... Se mi je pa takrat začelo prvič v življ. tožit po otroku (nikoli prej nisem bila za te stvari), še nisem pogruntala ali je to mogoče celo kakšen občutek maščevanja v smislu da mi je bilo vzeto nekaj kar bi moglo biti pravzaprav moje. Sem bolj podrobno gledala pomlad 09 in opazila tranzitnega urana (na venero-vladarja 5h), marsa in venero. No sej, če bo možnost in želja ... glede na moja leta bolje prej kot kasneje,... čeprav mi manjka že obstoječa daljša veza, imeti otroka z nekom, ki si ga šele "včeraj" spoznal mi zveni zelo padalska varianta oz. izhod v sili, ki se ti kasneje maščuje. Zato pa si videla v karti dve zvezi. Oh, raje neham ... Tnx again Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Iz tvoje karte je razvidno, ne glede na neaspektirano sonce, kakšen tip partnerja bi želela imet ob sebi. Ali lahko še meni lunca napišeš...tko iz astrološkega vidika... Kako bi opisala "moje" moške ?? Privlačijo me individualisti.Samostojni.Nenavadni.Nepredvidljivi.Ki povdarjajo enakost med ljudmi.Resni.Odgovorni. To vse nekako spada pod domeno vodnarja.A ne?Pa poglejmo: Mars je v vodnarju.Venera je sicer v ovnu,vendar na 23' stopinji...torej na vodnarjevi stopinji... Pa tudi sonce tvori aspekte z uranom.Sonce trigon uran..In še moj ASC je vodnar...tako,da tudi sama oddajam te energije.Sonce je v 1.hiši. In tvori še ta dva aspekta;sonce konjukcija merkursonce kvadrat neptun. Hmmmm..... Sonce je skregano z vladarjem sonca(sonce kvadrat neptun) ....vendar obožuje vladarja ASC-edenta(sonce trigon uran).. Zanimivo.. ..lunca Prosim lepo. Ps; na descedentu,ki je v levu, imam pa saturna. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Sem bolj podrobno gledala pomlad 09 in opazila tranzitnega urana (na venero-vladarja 5h), marsa in venero. No sej, če bo možnost in želja ... glede na moja leta bolje prej kot kasneje,... čeprav mi manjka že obstoječa daljša veza, imeti otroka z nekom, ki si ga šele "včeraj" spoznal mi zveni zelo padalska varianta oz. izhod v sili, ki se ti kasneje maščuje. Zato pa si videla v karti dve zvezi. No, če lansko leto ni bilo otroka, želja je verjetno bila. Tranzit jupitra čez ASC prav prinaša več optimizma kar se tega tiče, zato te je prijelo. Ti gledaš tranzitni uran na venero, ki je vladar pete hiše, to pa pomeni, da lahko kar hitro pride do zasuka na tem področju. Naj te potolažim, moj uran je natalno v peti, jaz sem moža poznala dva meseca, zanosila in srečno živela skupaj 20 let. Otrok, si je na brzino izbral taka starša, brez oklevanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Ali lahko še meni lunca napišeš...tko iz astrološkega vidika... Kako bi opisala "moje" moške ?? Privlačijo me individualisti.Samostojni.Nenavadni.Nepredvidljivi.Ki povdarjajo enakost med ljudmi.Resni.Odgovorni. To vse nekako spada pod domeno vodnarja.A ne?Pa poglejmo: Mars je v vodnarju.Venera je sicer v ovnu,vendar na 23' stopinji...torej na vodnarjevi stopinji... Pa tudi sonce tvori aspekte z uranom.Sonce trigon uran..In še moj ASC je vodnar...tako,da tudi sama oddajam te energije.Sonce je v 1.hiši. In tvori še ta dva aspekta;sonce konjukcija merkursonce kvadrat neptun. Hmmmm..... Sonce je skregano z vladarjem sonca(sonce kvadrat neptun) ....vendar obožuje vladarja ASC-edenta(sonce trigon uran).. Zanimivo.. ..lunca Prosim lepo. Ps; na descedentu,ki je v levu, imam pa saturna. Brez pripomb, si precej dobro analizirala. Nič čudno, da so ti všeč točno taki, kot praviš. Močan DESC, ki mu vlada sonce (moški) že pove svoje, rada bi sončkastega, močnega, poleg tega pa še odgovornega (saturn na DESC). Tisti mars (ljubimec) v vodnarju je lahko mal drugačen, vendar saturn na DESC želi tudi resnost in odgovornost. Takih sicer ne prodajajo na veliko, ampak se ga pa dobi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 ... poznala dva meseca, zanosila in srečno živela skupaj 20 let. Otrok, si je na brzino izbral taka starša, brez oklevanja. ok hvala... Upanje umre zadnje torej A te lahko še tole vprašam, ko ravno sprašujem (obljubim, da potem pa neham):progresivno sonce mi menja tudi hišo - in sicer iz 11 v 12h(in leto zatem še iz škorpijona v strelca) 12hiša mi deluje nekam zaprta vase, odmaknjena od ljudi, filozofska,ipd... glede na prisotnost strelca z vladarjem v 8hiši... A to pomeni kakšno raziskovanje smrti? Nujno torej ukvarjanje s kakšno psiho, z alternativnimi stvarmi... ali lahko to 12hišo apliciram tudi na področje npr. ekonomije? ... Skušam se namreč predstavljat čez par let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Brez pripomb, si precej dobro analizirala. Nič čudno, da so ti všeč točno taki, kot praviš. Močan DESC, ki mu vlada sonce (moški) že pove svoje, rada bi sončkastega, močnega, poleg tega pa še odgovornega (saturn na DESC). Tisti mars (ljubimec) v vodnarju je lahko mal drugačen, vendar saturn na DESC želi tudi resnost in odgovornost. Takih sicer ne prodajajo na veliko, ampak se ga pa dobi. Hvala. Hehehe..Kot ljubimec(mars v vodnarju)je lahko(mora biti )malo drugačen(zelo inovativen , kreativen in odštekan na trenutke )Drugače pa prevlada resnost in odgovornost. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 ok hvala... Upanje umre zadnje torej A te lahko še tole vprašam, ko ravno sprašujem (obljubim, da potem pa neham):progresivno sonce mi menja tudi hišo - in sicer iz 11 v 12h(in leto zatem še iz škorpijona v strelca) 12hiša mi deluje nekam zaprta vase, odmaknjena od ljudi, filozofska,ipd... glede na prisotnost strelca z vladarjem v 8hiši... A to pomeni kakšno raziskovanje smrti? Nujno torej ukvarjanje s kakšno psiho, z alternativnimi stvarmi... ali lahko to 12hišo apliciram tudi na področje npr. ekonomije? ... Progresivno sonce iz 11 v 12 hišo bo precej bolj nagnjeno k raziskovanju višjega, okultnega. Znak strelca to precej omogoča. Glede na vladarja v 8 hiši, boš precej dovzetna za raziskovanje prav tega področja, mogoče dobiš še kak utrinek, da boš gledala na smrt z manjšim strahom. Tista ekonomija pa dvomim, da paše v to področje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 P.luna v 12 hiši tudi pomaga pri raziskovanju samega sebe, svojih globin..čiščenje notranjosti....mogoč je pa to samo pri meni, ker mi luna potuje(še malo) skoraj istočasno s sade satijem in imam 12. hišo v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Progresivno sonce iz 11 v 12 hišo bo precej bolj nagnjeno k raziskovanju višjega, okultnega. Znak strelca to precej omogoča. Glede na vladarja v 8 hiši, boš precej dovzetna za raziskovanje prav tega področja, mogoče dobiš še kak utrinek, da boš gledala na smrt z manjšim strahom. Tista ekonomija pa dvomim, da paše v to področje. Me začenja vlečt in zanimat regresija... In včasih mi je resno žal, da sem študirala ekonomijo in ne psihologijo... Zdej bi šla študirat naprej, a se ne morem odločit kaj mi bo bolj v veselje management ali kaka astropsihologija vsaj... ok, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Me začenja vlečt in zanimat regresija... In včasih mi je resno žal, da sem študirala ekonomijo in ne psihologijo... Zdej bi šla študirat naprej, a se ne morem odločit kaj mi bo bolj v veselje management ali kaka astropsihologija vsaj... ok, hvala Psihologijo laho študiraš poleg vsega drugega, tisto neodločanje med menagementom ali astropsihologijo pa je precej čudno, kajti to sta pa tako različni veji, je precej odvisno od stila življenja, hahahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Ja, se strinjam ... približno tolk različna kot tehtnica in škorpijon (ki mi prednjačita v karti) Včasih imam občutek, da si želim lih tisto kar nimam... Če bi bila zdajle v psihologiji, bi pa mogoče želela biti tam kjer sem zdaj. Pa še nekaj v zvezi z tujimi jeziki bi hotla zraven. Moram se očitno naučiti razlikovati med hobi in službo... Oziroma bi mi pasalo biti aktivna na več različnih stvareh in imet pri tem svobodo pri izbiri kaj kdaj. Hehe, sanjam ,... Kot si rekla, lahko teme alla psihologija študiram poleg vsega drugega. Intuicija mi pravi, da pride to na vrsto malo kasneje. Lep vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Ja, se strinjam ... približno tolk različna kot tehtnica in škorpijon (ki mi prednjačita v karti) Kot si rekla, lahko teme alla psihologija študiram poleg vsega drugega. Intuicija mi pravi, da pride to na vrsto malo kasneje. Točno to, res precej primerljivo z znakoma tehtnice in škorpijona, ki je precej okulten in nagnjen k psihoanalizi, tehtnica precej bolj k harmoničnim odnosom in povsem drugačnim željam.Zadnji stavek pa pove, oz. tvoja intuicija ti pove, da imaš časa za proučevanje še na pretek, vse dobre stvari pridejo mal kasneje, kot posladek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anakonda 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Hej, lep pozdrav vsem skupaj! Sem čist nova na forumu, čeprav že stara znanka LN foruma. Končno zbrala pogum, da se prijavim, pa tud sama kej napišem. Obožujem astrologijo, že nekaj let, čeprav je trenutno še pretežka, da bi si znala kej zračunat. Ok, ascendent, pa luno še razumem, hiše, pa tranziti, pa ... oh, kok je tega ... se pa že zaplete. Zato prosim nekoga, ki obvlada to stvar - več berem forum, bolj vidim, da res ful obvladate, da še zame, pa za mojga lubčka pogleda, kako nama kej kaže ... ONA: 10. 11. 1983, Ljubljana (10:32 min)ON: 12. 5. 1983, Ljubljana (18:55 min) Hvala že vnaprej, res bom hvaležna, itak se pa se slišimo kej. Polžek je končno prilezel iz svoje hišice! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matej_pop 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 Okej.. Prosim za vaše mnenje če bova zdržala skupaj jaz: 18.3.1986, Kranjona: 6.4.1992 Kranj hvala vsem, ki boste povedali svoje mnenje, izkušnje, ... upam da nama bodo pomagale pri odločitvi kako in če naprej! m Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 haha ma jao ste smotani da to sprašujete kogarkoli razen sebe have fun while you can - pa ne se s tem obremenjevat če bosta čez 5 let še skup al ne. Who cares. Ljudje pridejo in grejo tak pač je v živlenju. Če ne gre več naprej je bolš prekint ko neki se matrat, itak je pa na začetku zmeraj več ali manj ok. Če pa nekje na poti prideš na križišče pa že potem greš od tam naprej. Sicer pa sami stavek "ali bova zdržala skupaj"?! kaj a se matrata že zdej da sta skupaj al kako? Če tako razmišljaš že zdaj pol ne vem zakaj se sploh trudiš bit z nekom. To bi lahko napisal nekdo ki je z nekom že leta in leta in sta dala skozi že marsikaj dobrega in tudi slabega in tam res zna biti problem ko so ljudje ujeti v nekem krogu in ne znajo iz njega ker so preveč navajeni drug na drugega in si ne predstavljajo drugačnega življenja in se nekako trudijo oz. prisilijo ostat skupaj pa čeprav bi bilo veliko bolje zanje če bi naredili tisti korak naprej. U glavnem če že zdaj tako razmišljaš to ne pomeni nič dobrega za zvezo ker očitno nekaj ni v redu da greš nekoga vprašat, oz. bi moral vsak najprej pri sebi razčistit zadeve. Če bi bilo vse ok in idealno ne vem zakaj bi sploh komu prišlo na pamet da bi kogarkoli spraševal kaj se bo zgodilo z njima v prihodnosti. Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 haha ma jao ste smotani da to sprašujete kogarkoli razen sebe have fun while you can - pa ne se s tem obremenjevat če bosta čez 5 let še skup al ne. Who cares. Ljudje pridejo in grejo tak pač je v živlenju. Če ne gre več naprej je bolš prekint ko neki se matrat, itak je pa na začetku zmeraj več ali manj ok. Če pa nekje na poti prideš na križišče pa že potem greš od tam naprej. Sicer pa sami stavek "ali bova zdržala skupaj"?! kaj a se matrata že zdej da sta skupaj al kako? Če tako razmišljaš že zdaj pol ne vem zakaj se sploh trudiš bit z nekom. To bi lahko napisal nekdo ki je z nekom že leta in leta in sta dala skozi že marsikaj dobrega in tudi slabega in tam res zna biti problem ko so ljudje ujeti v nekem krogu in ne znajo iz njega ker so preveč navajeni drug na drugega in si ne predstavljajo drugačnega življenja in se nekako trudijo oz. prisilijo ostat skupaj pa čeprav bi bilo veliko bolje zanje če bi naredili tisti korak naprej. U glavnem če že zdaj tako razmišljaš to ne pomeni nič dobrega za zvezo ker očitno nekaj ni v redu da greš nekoga vprašat, oz. bi moral vsak najprej pri sebi razčistit zadeve. Če bi bilo vse ok in idealno ne vem zakaj bi sploh komu prišlo na pamet da bi kogarkoli spraševal kaj se bo zgodilo z njima v prihodnosti. Teyonas, imaš prav, pa nimaš prav. Res je potrebno pri sebi razčistit zadeve, vendar smo ljudje pri svojem dojemanju in zaznavanju zelo obremenjeni z lastnimi projekcijami in pristranskimi ter omejenimi vzorci razmišljanja - tako, da niti sebe niti drugih v dejanski luči pogosto sploh nismo zmožni videti (vsaj ko smo zelo mladi). Več ali manj doživljamo svet samo v njegovih sencah.Tukaj nam lahko zelo pomaga astrologija - konkretno primerjalna partnerska analiza (sinastrija). Horoskop namreč pokaže kakšen je človek v resnici - onkraj vseh mask in primerjalna analiza pokaže skladnost posameznikovih življenjskih stremljenj, temperamentnih odzivanj, karakternih potez itd. Vse to je zelo pomembno za partnersko kompatibilnost, saj je zelo težko biti dalj časa z nekom, ki ti je v resnici zelo tuj, ko ga malo bolj spoznaš.Partnerstva so precej spolzek teren in ni vedno kar tako enostavno za reči sva ali pa nisva za skupaj. Ljudi pa pač zanima ali bodo ostali dalj časa (vedno) skupaj, ker si pač to želijo. Vsak od nas si v bistvu želi najti neko optimalno kompatibilno in hkrati zanimivo ter razvojno vezo, ki bo stabilna in v kateri se bo energija optimalno pretakala, kar bo rezultiralo v občutki izpolnjenosti in celovitosti. Navsezadnje smo samo polovica, ki ji manjka drugi del. Sinastrija je izjemno uporaben pripomoček za ugotavljanje tovrstnih potencialov in Indijci jo redno uporabljajo pri sklepanju (dogovorjenih) porok. Če bi se ljudje pogosteje posvetovali z astrologi pred sklepanjem resnih (poročnih) vez, bi bilo po mojem manj nejasnosti in morda tudi manj ločitev. Sicer pa za tiste, ki sprašujete - navedite tudi natančno uro rojstva (piše v rojstnem listu)! Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 ... se pa tudi strinjam, da tako "preverjanje" ni za vse. Moraš znati stvari oz. tako pridobljene informacije pravilno tolmačiti in jih ne vzeti kot svete ... Mislim, da to pride ko si dalj časa v stiku z astrologijo in ko delaš na sebi (kajti potem znaš ločit sebe in tisto kar ti nekdo takole pove oz. ju znaš pravilneje povezati). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 hja že res da je veliko ljudi pri svojem dojemanju in zaznavanju zelo obremenjenih - ampak to je ravno moj point. Recimo da sta dva skupaj več ali majn srečna in brez težav in se odločita da jima nekdo tole izračuna. Iračun pokaže da nista ravno idealna za skupaj. Sem 100% da se bodo taki ljudje potem s tem še bolj obremenjevali in potem bodo pa res prišle težave in odtujitev med njima. Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matej_pop 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 evo, dopisujem še ure rojstva.. Sedaj pa upam da mi bo znal kdo svetovat, kako in kaj jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 hvala vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matej_pop 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 hvala ti! Seveda pa prosim, da mi kaj o tem napiše še kdo.. jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 še enkrat hvala vsem, ki boste odgovorili! hvala ti! Seveda pa prosim, da mi kaj o tem napiše še kdo.. jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 še enkrat hvala vsem, ki boste odgovorili! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 hvala ti! Seveda pa prosim, da mi kaj o tem napiše še kdo.. jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 še enkrat hvala vsem, ki boste odgovorili! hvala ti! Seveda pa prosim, da mi kaj o tem napiše še kdo.. jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 še enkrat hvala vsem, ki boste odgovorili! Matej, mislim nate (ker vidim da ti to veliko pomeni), samo malo še potrpi! Takale analiza mi vzame kar kakšni dve urici (ob pogoju spočite glave), - da jo spravim na papir; vendar ker je danes nedelja imam druge plane. Zdajle sem samo na hitro pokukala na forum.Sicer ti je Mantis že vse bistvene stvari povedala.Vsi ki sprašujete se zavedajte, da so sicer tovrstne usluge pri dobrih astrologih zelo drage (saj zahtevajo veliko znanja, pa tudi nekaj časa), zato je težko pričakovati, da bo nekdo, ki sprašuje dobil številne odgovore.Da pa se ne bo Anakonda počutila zapostavljeno, dobi tudi ona odgovor. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 evo, dopisujem še ure rojstva.. Sedaj pa upam da mi bo znal kdo svetovat, kako in kaj jaz: 18.3.1986, Kranj, 22:10ona: 6.4.1992 Kranj 22:30 hvala vsem! Kar se tiče primerjalne astrološke analize bi najprej dejala tole: Le ta ne more ponuditi eksplicitnih odgovorov na to ali sta dve osebi za skupaj ali ne, lahko pa da precej realno sliko značajske skladnosti in skladnosti življenjske usmeritve in ciljev. Iz rojstne karte ni moč videti osebnostne in duhovne zrelosti posameznika, zato se ne da z popolno gotovostjo reči, kako se partnerja soočata z dinamiko njunega odnosa, ki je razvidna v primerjalni analizi. Pri mlajših osebah je izraz njihove osebnosti še nekoliko latenten, kar pomeni, da se bodo različni vidiki osebnosti v vsej razsežnosti izrazili polno tekom življenja. Tudi partnerska dinamika se izrazi lahko šele po določenem času, vsekakor pa slej ko prej se. Tukaj bi še dodala, da še tako idealna partnerska skladnost ne pomaga, če posameznika v vezi preveč ovirajo njegove notranje nerazrešene napetosti in konflikti. Kolikor vidim, sta po mojih izkušnjah, dokaj tipičen primer para. Primerjalna analiza lepo potrjuje tvojo nekolikšno negotovost glede te zveze. Mnoge zveze namreč kažejo, da v njih radi pokukamo malo izza vogala – tja, kjer je še nekaj nepoznanega in ravno zato tudi privlačnega. Biti z nekom, ki ti je preveč podoben zna namreč biti tudi dolgočasno. Hkrati pa take zveze, v katerih stremimo k »novim obzorjem« prinašajo tudi negotovost glede dolgoročne združljivosti dokaj različnih oseb. Glede tega lahko najdeš odgovor samo sam – v sebi. Sicer pa je praktično nemogoče najti povsem optimalno vezo, določene napetosti se bodo vedno pojavile, je pa vprašanje kje je meja, ko je teh napetosti in različnosti preveč. Težja združljivost najglobjih vidikov osebnosti pa vsekakor ni najboljši kazalec na dolgi rok. Kažejo se nekatere lepe skladnosti med vama, ki se nanašajo v prvi vrsti na prijetne občutke živosti, vznesenosti, erotične privlačnosti med vama. Tudi v svoji bolj površinski pojavi sta si podobna. Oba ascendent škorpjon z Plutonom zraven. Oba delujeta kot intenzivni, čustveni in močni osebnosti z potencialom dominantnosti, vendar to ni vajino najglobje bistvo – se pravi tisti del s katerim se človek najbolj identificira, ki ga najbolj čuti kot pravi jaz. Vajini globji bistvi – jaza sta nekoliko bolj različna, zato ju bosta nekoliko težje združevala. To konkretno pomeni, da se bosta morala bolj truditi, da bosta lahko prijatelja. Erotična prijetnost in občutek živosti ob nekom ni isto kot občutek globje bližine in sorodnosti. To tudi pomeni, da se v takem primeru osebi težje vživljata druga v drugo in se zato tudi težje razumeta. Poleg tega se zaradi tega lahko razlikujeta tudi v življenjskih ciljih in stremljenjih ter v vsakodnevnih navadah in potrebah. Skupno vama je tudi, da sta oba bolj energični osebi, a hkrati tudi senzibilni – pri tebi je to še bolj izrazito - ti v svojem bistvu precej nežna dušica. Ti skušaš to svoje nežnejše bistvo integrirati z bolj energičnimi in borbenimi vidiki sebem (tvoja punca tudi na nek način), zato znaš biti včasih tudi eksploziven in borben. Morda so sicer te energije v tebi še zavrte, ker se v tebi kaže dokaj velika napetost po ustrezni ozavestitvi tega dela sebe; vendar se boš tekom življenja gotovo srečeval tudi s to bolj agresivno platjo sebe. Tvoja mati in oče sta bila verjetno oba nekoliko bolj energična in možno je, da si se ob njiju počutil tudi kdaj zavrtega ali pa pretirano vznemirjenega. Ker si globoko v sebi zelo občutljiv in nežen lahko kadar se počutiš ogroženega na vplive okolja odreagiraš tudi zelo impulzivno in agresivno. Čustva te lahko čisto odnesejo. Pazi, da te glede tega ne odnese predaleč in da ne bi pretirano skušal uporabljati agresijo in težnjo po dominantnosti za nadzor drugih – tudi partnerke. Tvoja punca je kar precej neodvisna in svobodnjaška oseba in bo težje ustrezala tvoji nekoliko bolj konzervativni notranji podobi ženske. Morda ti je bližje kot ljubica, kot pa kot žena oz. partnerka. Verjetno je bolj družabna ali pa vsaj bolj zgovorna kot ti. Težje bo prenašala enoličnost in predvidljivost vsakdana kot ti. Se mi zdi, da bo ona nekoliko težje razumela tebe, kot pa ti njo. Ona je sicer tudi čustvena in nežna v nekaterih vidikih sebe, vendar je v svojem najglobjem bistvu nekoliko drugačna od tebe. Komunikacijsko sta sicer lepo skladna in verjetno se brez večjih težav pogovarjata. Morda se kdaj v komunikaciji pojavi kakšna želja po prevladi – bolj iz tvoje kot njene strani. Ona se zna ob tebi kdaj počutiti zavrto, predvsem v izražanju svoje volje in pa želje po službeni in karierni uveljavitvi. Sreča ji bo verjetno naklonjena glede delovnega mesta in službenega uveljavljanja ali pa bo vsaj stremela k temu in jo bo delo zelo osmišljevalo. Ti boš malo manj usmerjen v družbeno uveljavitev in izražanje kot ona. Zaključila bi, da imata sicer nekaj skupnega, vendar po vseeno potrebno nekaj truda za razumevanje drug drugega. Sicer sta pa oba še zelo mlada (sploh tvoja punca) in se nikamor ne mudi. Nekateri pari se spoznajo kot zelo mladi in tudi ostanejo skupaj, čeprav več partnerskih izkušenj pred resno ustalitvijo po mojem bolj koristi kot pa škodi. Sicer pa lahko odgovore najdeš samo sam. Želim vama vso srečo! Hej, lep pozdrav vsem skupaj! Sem čist nova na forumu, čeprav že stara znanka LN foruma. Končno zbrala pogum, da se prijavim, pa tud sama kej napišem. Obožujem astrologijo, že nekaj let, čeprav je trenutno še pretežka, da bi si znala kej zračunat. Ok, ascendent, pa luno še razumem, hiše, pa tranziti, pa ... oh, kok je tega ... se pa že zaplete. Zato prosim nekoga, ki obvlada to stvar - več berem forum, bolj vidim, da res ful obvladate, da še zame, pa za mojga lubčka pogleda, kako nama kej kaže ... ONA: 10. 11. 1983, Ljubljana (10:32 min)ON: 12. 5. 1983, Ljubljana (18:55 min) Hvala že vnaprej, res bom hvaležna, itak se pa se slišimo kej. Polžek je končno prilezel iz svoje hišice! Kar se tiče primerjalne astrološke analize bi najprej dejala tole: Le ta ne more ponuditi eksplicitnih odgovorov na to ali sta dve osebi za skupaj ali ne, lahko pa da precej realno sliko značajske skladnosti in skladnosti življenjske usmeritve in ciljev. Iz rojstne karte ni moč videti osebnostne in duhovne zrelosti posameznika, zato se ne da z popolno gotovostjo reči, kako se partnerja soočata z dinamiko njunega odnosa, ki je razvidna v primerjalni analizi. Pri mlajših osebah je izraz njihove osebnosti še nekoliko latenten, kar pomeni, da se bodo različni vidiki osebnosti v vsej razsežnosti izrazili tekom življenja. Tudi partnerska dinamika se izrazi lahko šele po določenem času, vsekakor pa slej ko prej se. Tukaj bi še dodala, da še tako idealna partnerska skladnost ne pomaga, če posameznika v vezi preveč ovirajo njegove notranje nerazrešene napetosti in konflikti Ker se že nekaj spoznaš na astrologijo ti bom kar bolj z astrološkimi simboli opisovala.Ja, to je ena od tistih ne ravno zelo pogostih vez, ko si rečem: kar dobro sta se tale dva našla. Kar dobro kompatibilna in pa tudi dinamično – razvojna veza. Ni sicer tistega najbolj intenzivnega občutka bližine in sorodnosti, ki se pojavlja ob močnih konjunkcijah sonc in lun, vendar pa številni trigoni in pa opozicije – kar lepo! Za nameček pa en dinamičen kvadrat med venerama. Opozicije seveda predstavljajo tudi nekaj trenja, vendar kažejo na komplementarnost in dopolnjevanje in so zato v partnerstvih pogoste. Lepa skladnost lun aspektiranih z marsoma kaže na sorodnost čustvenih in instiktivnih odzivov, na sorodnost vsakodnevnih navad in potreb, ki zagotavljajo občutek varnosti in »nahranjenosti«. To omogoča občutek bližine drugega z drugim, občutek razumevanja in prijateljske vezi. Oba sta dokaj materialistični in praktični osebi, tvoj fant še bolj kot ti.Škorpjonova potreba po poglobitvi, prebavi izkušenj, tranformaciji in odmrtju vsega preživetega se dopolnjuje z bikovo potrebo po ustalitvi zasidranju, stabilnosti in nespremenljivosti. Obema pa je skupna želja po posedovanju, čutnih užitkih, moči – biku bolj na ravni fundamentalnih zemeljskih občutij, škorpjonu pa bolj na globjih čustvenih ravneh. Tvoj fant je nekoliko bolj samozadosten in enovit v sebi kot ti (močan stelij v biku z soncem in luno), sicer ima veliko potrebo, da se zares najde in uresniči v odnosu do drugega – partnerja, vendar v svoji notranji nerazpetosti težje vidi sebe z drugega zornega kota in s tem bolj objektivno. Takšne osebe zato tudi druge ljudi težje razumejo. To je morda tista notranja ovira v njem, ki otežuje kvalitetnejše odnose. On je tudi kar dosti energična oseba, vendar imaš tudi ti nekaj tega v sebi, tako da ni prevelike različnosti glede tega. Ti združuješ v sebi več različnosti in kompleksnosti (sonce škorpjon, luna kozorog), si pa nagnjena tudi nekoliko k nesigurnosti , labilnosti in pretirani lahkotnosti in naivnosti (Neptun na ascendentu - strelec). Če boš premagala to začetno blokado, ki te ovira predvsem ko se lotevaš novih stvari, potem bo šlo v redu naprej. Tvoj fant je kar se tiče tega bolj previden in celo nekoliko zavrt in nezaupljiv. Včasih ko se lotevata česa ti bolj pritiskaš na gas oz. se zaupljivo prepuščaš, on pa bremza; ko pa stvar že steče pa zna biti tudi obratno, da ti postaneš bolj previdna. Razvidna je lepa telesna privlačnost, kvadrat med venerama pa kaže, da je le ta tudi nekoliko ambivalentna – to pomeni da se pojavlja privlačnost različnosti, ki sproža lahko tudi določene občutke napetosti in odpora. V okusih glede tega, kaj je lepo sta si nekoliko različna in te okuse težje usklajujeta. Sicer imata tudi oba nekoliko napeto aspektirani veneri z neptunoma, Naptuna pa s tem nekoliko dušita tudi drug drugega. Oba nosita bolečino iz otroštva, ki temelji na hrepenenju po večji toplini, zlitosti in izpolnjenosti (tudi v telesnih stikih) v zgodnejših letih, kateri ni bilo zadoščeno v zadostni meri – blokada sicer ni zelo močna. V ljubezenski odnos zato v večji meri projecirata to neizpolnjeno hrepenenje, ki lahko rezultira v preveliki potrebi po izpolnitvi s strani drugega. Ker sta oba dokaj »fiksni« osebnosti je nevarnost da se pretirano obesita drug na drugega, morda kar nekako prisesata. Nagnjena sta k idealiziranju partnerja in zveze, morda kdaj romantično zaslepljena, pripravljena kdaj tudi zaigrati, da je vse lepo, četudi ni. Ohranita tudi lastno individualnost in ne pričakujta preveč, da lahko drug drugemu predstavljata začetek in konec sveta. Večja nevarnost za to je pri tvojem partnerju kot pri tebi. Ti boš našla svoje sonce tudi v družbenih sferah v večji meri kot on. Sicer vama kar lepo kaže in le tako naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mojca Aleksandra 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Lahko samo nekaj pripomnim? Kaj ne bi bilo fajn, da bi se z brskanjem po njunih kartah strinjala tudi parterja tistih, ki sta postavila vprašanje na tej zadnji strani? Ali pa se ju lahko analizira oz. razgali ne glede na to, če se jima sploh sanja, da nekdo sprašuje za njiju? Samo sprašujem, no... LP, M. PS: nisem brala teme za nazaj, ampak mislim, da gre za iste stvari. Citiraj Omnia mea mecum porto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.