Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

A tako hudo je :sori:

Ja, ne morem verjet ampak stvar je ravno te dni prišla točno na tak nivo kot je bilo opisano, ujela sem ga nagovarjat drugo, zahtevala naj prekine....on pa meni, da je on men lojalen in da lah on govori kar če eni punčki, itak sem si pa jaz vse to sam mal zmisnla k si rada delam probleme xrolleyesx seveda I love it xrolleyesx ..in da on ne bo čist nč s prjatlco prekinu, ker sta itak sam prjatla pa ni blo nč, če mu nočem na besede verjet pa tud prov on je svoje povedal xrolleyesx jaz nej pa delam s tem kar hočem. In to, da sem še kako prilagodljiva je njegov razlog zakaj je z mano....ker se on kao čustveno itak ne veže (kao posledice preteklosti)...bo pa vedno z mano, ker je z mano res preprosto bit-torej ker lahko dela kar on hoče z mano in še kom zraven, če se vpraša za mojo interpretacijo. xrolleyesx Mism k da bi mi vzel kladivo in srce raztreščil na 1000 in en košček!! Ampak brez skrbi, dost mam tega sranja....mislm če šeenkrat tole mojo razlago preberem se res vprašam kdo je tlele nor...in ni on, jaz sem!

Deli na socialnih omrežjih

• 10 months later...
  • Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ojla!

Bi mi prosim kdo znal povedati, kako se ujema par z naslednjimi karakteristikami:

čas in kraj rojstva:

ona: 7. 3. 1980, 10.50, Kranj

on: 13. 7. 1980, 22.40, Kranj

Ali pa če mi lahko svetujete, kje lahko to vprašam?

Zelo veliko bi mi pomenili vaši odgovori in najlepša hvala!

Lp, -Anna-

Boyana

viš kakšna škoda k jaz nisem astrolog, od mene bi ziher dobila takojšnji odgovor, od tukajšnjih šalabajskov pa žal ne, verjetno sem jih jaz pregnal, ali pa so del zasavskega lobija :)

No se bom pa jaz potrudil okol tega kaj zvezde pravijo, uporabil bom ekonometrični račun, ekonometrija je skor isto k matematika sam da nikol ne doseže ta prav rezultat.

Čak da vidm, Ne ne gresta skupaj, on pije in to skriva pred teboj poleg tega ima mozolj na zadnjici, ki v sekstantu z Jupiterjem odkriva tri gon- to pomeni da se ljubimka s tremi ženskami, to je v ponedeljek sredo in petek, ko ga ni doma in pravi da je na gasilskih vajah.

a sem kaj zadel? :inocent:

ma niti približno hehehehhehehe....

On je veliko prestar zate, in kljub temu še precej nezrel, pazite se njegovega hišnega ljubljenčka, zoper vas kuje zamero in hkrati zaroto.

Zdravje bo sicer odlično, paziti se je treba le naglavnih uši.

Denar? odlično, niti centa ne boste zapravili za nepotrebno, na loteriji se vam nasmiha dobitek..

skratka kot par ne bosta trajala od tu več kot tri tedne, pustila ga boš pa ti, ker ga boš dobila na raćunalniku igrat opolzke igrice.

To je pa res napoved in pol. x!x

Boyana

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...