Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Meni se pa strašno dopade en ilirskobistriški gospodek in to že 7 let, pa ne vem, če lahko upam na kaj. Včasih se mi zdi, da ja, drugič, da ne.

Njegov datum je 24.9.1954, 9.00, LJ

Bern, če boš, lahko , dej plis, malo poglej, da si ne opečem svojih tačk x:Dx x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Meni se pa strašno dopade en ilirskobistriški gospodek in to že 7 let, pa ne vem,......  da si ne opečem svojih tačk x:Dx  x:px

Jezus Primavera 7 let.....rokavičke gor pa roke stegn..... x:)x ...pa brez zamere horoskop gor al dol! x:)x

pa lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Vse ob svojem času, pravi Saturn.

Podgurc pa: "Ne rini voz na peč, če ne gre."

(Kar pomeni: Ne moreš istočasno počet preveč stvari. Moja astrologija se je v zadnjih dnevih zreducirala na neka štrikanja/sestavljanja skupaj raznih znank in znancev - ena ima težave z možem in njegovo boleznijo, druga je tragično ostala sama, tretji se ponavlja neka bolezen itd. -, pa še kakšno zadevo, ki čaka dlje časa, spišem tule na LNF, pa že časa zmanjka ... Pa še s članki bo zdaj ful posla.)

:xx!:

<{POST_SNAPBACK}>hehe, saj je že sam kirurg po poklicu in zato ponavadi v lateks rokavičkah-le kaj bi bilo, da si jih nataknem še jaz??!! x:Dx  :fiju:  :fiju:  x^x

...pa uporab "mufke" x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Zdej bi pa še jst lepo pobarala Berna, kako kaže moji 6-letni zvezi (ne živiva skupaj, nimava otrok).

Jaz: 01.04.1976 ob 8.15 iz LJ

On: 22.12.1980 ob 19.12 iz LJ

PLIIIIIIIIIIIIIIIS x:Xx x:Xx x:Xx

:fiju: xscratchx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

<{POST_SNAPBACK}>Število samoglasnikov je v premem sorazmerju s hitrostjo odgovora, sem nekako povzela zadnjič iz Bernovega odgovora. x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kaj zaj to pomeni x?x xscratchx Da je potrpljenje božja mast al kaj x:Dx x:Dx :vragec:

Jast bi res rada vedla (kdo pa ne bi x;)x ) čimprej? x:o)x x:o)x

Drugač se bomo pa z božjo mastjo mazal pa upal... xwizardx xnckrivx :fool:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

<{POST_SNAPBACK}> kakšne o ignoriranju  ...

x:)x

Neee, to pa ne; kaj je to xscratchx :fool: :frog: :frog:

Berni, do jutri torej xDDx x:Ix

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

<{POST_SNAPBACK}>Sori vsem, nekaj odgovorov bo jutri, danes sem samo malo pošnofal in že letim v avto. Ni šlo.

Da ravno ne porečete kakšne o ignoriranju anede ...

neee, sploh neeee ...anede x:)x ,razumljivo, sam mirki na promet, napovedi menda niso najbolje,...no "mejčki" se.(lep dan)

pa lp

Mantis mi je že odgovorila, kako bi z astrološkega vidika zgledala tale kombinacija:

ONA: 25.6.1970, 1h 34min

ON: 24.5.1966, 18h 9min

....me pa zanima še, kaj praviš ti, če se ti da seveda malo poglobiti; veza je šele na začetku razvoja....se pa zdi kot, da je to to.

(Tole je najstarejše od nabranega. Tudi zato, ker si en odgovor že dobila. ampak naj bo; boš lahko primerjala.)

Sosednja znamenja navadno ne gresta skupaj, Dvojček in Rak nista izjema, res pa je, da imata vidva v chartih kar nekaj dobrih povezav. Med drugim tvoje Sonce in njegova Luna (Rak) in - kar je še bolj pomembno - drug drugemu prinašata Luno v četrto hišo, hišo doma. Wow! Ascendenta sta si nasproti - Bik-Škorpijon -, kar je prilično v redu. Vroče včasih, potem se pa kar pogliha (do naslednjič). Dolgčas ne more biti.

Malo motita dva elementa v dvanajstih hišah - ali bo obstajal sum (s tvoje strani), da ga fant malo biksa okoli (on pa je samo Dvojček), ali pa bosta celo zadevo nekako skrivala - :eek: .

Njegov način dogovarjanja (dajmo se že dogovorit! tudi na silo včasih) ti bo šel na jetra, on pa bo imel občutek, da ga resniš in omejuješ.

Pred kakršnim koli resnim zapletom se poukvarjaj malo s tvojim Saturnom na ASC - preresna si in preveč zapeta, on pa Dvojček! Nauči se zafrkavati, drugače ne bo šlo ... x:Dx

Ti v njegovo življenje prinašaš korenite spremembe (kasneje), kar zanj ne bo lahko.

Jaz bi vama rekel, da se imejta dobro, ne sodelujta pa poslovno, ker mislim, da bi se čez leta znalo na tistem področju zalomiti.

Pod črto: prilično v redu, bi rekel, samo ne kar pustiti, da stvar teče.

:palec:

jaz 1.11.1977 Lj

on 3.7.1974 Lj.

(Tale srutka se že tolk trudi, da nimam srca de ji ne b reku par stvari ... )

Strašansko rad bi napisal, da je to končno ena čisto okej zveza in da bo šlo vse po maslu, in veča ali manj bo to tako šlo, ampak ČISTO VSE pa le ne.

Znaka skladna (CN in SC), ascendenta tudi (GE in LI), medsebojni aspekti planetov (tudi tistih "težjih") zelo v redu, prava milina pogledat ...

A zrnce je. Uran in Venera sta si močno blizu, zaradi česar bo ta zveza potekala po načelu "vroče-hladno", par dni okej, par dni kot pes in mačka ali pa kot z mrzlo vodo polita, potem pa spet "i tako dvaesosam puta".

Nekoliko moti tudi njegov odnos do denarja, tu bo zahteven ali pa težaven, zaradi česar se zna malo lomiti vse skupaj.

Ostalo je v redu. V začetku s teboj on veliko pridobi, kasneje pa ti z njim. Samozavest, status, samopodoba in to.

:palec:

Njegov datum je 24.9.1954, 9.00, LJ

Nasprotja se privlačijo. Lepo slišati. Ali pa je lepo tudi potem, je pa vprašanje.

Med vama je potrebnih preveč prilagoditev, da bi to lahko šlo čisto v redu. O starostnih razlikah ne govorim navadno, ampak tu je preveč aspektov inkonjunkcije (prilagajanje, prilagajanje!).

Cela zadeva je magična, vabljiva. "Ravno ta je takšen, kakšnega sem si predstavljala." Je pa res, da te bo učil reda. Konec koncev je Tehtnica, ki hoče red in čistočo. Malo te bo motilo. Sonce ima v 11. hiši, se pravi Vodnarjev pridih, kar pomeni, da bo hotel, da je po njegovem, ti pa komaj čakaš, da bo tako, kot drugi rečejo anede? x:Dx

Na vročem področju ne bo najbolje, ker drug drugemu v osmo hišo prinašata Saturna. Veliko se morata naučiti. Med vama je videti tudi nekaj kljubovanja, tvoja svojeglavost ga bo svoj čas pričela motiti. Hotela boš imeti nekaj časa samo zase.

Ker ima on SC v ASC in Saturna na ASC, je bil celo življenje bolj zadržan, sedaj "se je pa jarcu vtrgalo". Še dobro, da si Oven, da imaš dovolj energije za to.

Sta pa si Sonce in Pluton na isti stopinji, se pravi, da je to globoko in čvrsto, včasih pregloboko. Ven pa ne moreš (pravi Pluton). Nekaj si morata dati v tem življenju.

Za premisliti je. Videti je obetavno, a je vredno temeljitega premisleka.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...