Primavera 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Meni se pa strašno dopade en ilirskobistriški gospodek in to že 7 let, pa ne vem, če lahko upam na kaj. Včasih se mi zdi, da ja, drugič, da ne. Njegov datum je 24.9.1954, 9.00, LJ Bern, če boš, lahko , dej plis, malo poglej, da si ne opečem svojih tačk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se pa strašno dopade en ilirskobistriški gospodek in to že 7 let, pa ne vem,...... da si ne opečem svojih tačk Jezus Primavera 7 let.....rokavičke gor pa roke stegn..... ...pa brez zamere horoskop gor al dol! pa lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 hehe, saj je že sam kirurg po poklicu in zato ponavadi v lateks rokavičkah-le kaj bi bilo, da si jih nataknem še jaz??!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Bern, please a lahko še meni poveš? PLEASE!?jaz 1.11.1977 Ljon 3.7.1974 Lj.very truly thank you Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Bern nima časa, sem ga že jaz spraševala par poistov nazaj (đizus,, sem tečna!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ufffff, škoda. jaz sem ga že zadnjič spraševala. sej štekam, da je zaseden. revež, k ga pa tooook napadamo. če je pa dober. upam, da pridemo vsi na vrsto. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vse ob svojem času, pravi Saturn. Podgurc pa: "Ne rini voz na peč, če ne gre." (Kar pomeni: Ne moreš istočasno počet preveč stvari. Moja astrologija se je v zadnjih dnevih zreducirala na neka štrikanja/sestavljanja skupaj raznih znank in znancev - ena ima težave z možem in njegovo boleznijo, druga je tragično ostala sama, tretji se ponavlja neka bolezen itd. -, pa še kakšno zadevo, ki čaka dlje časa, spišem tule na LNF, pa že časa zmanjka ... Pa še s članki bo zdaj ful posla.) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no, saj. vse ob svojem času, sam da pridemo na vrsto. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Imam Merkurja v sekstilu s Saturnom.....bom že počakala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vavvvv..... pridem tud jaz na vrsto..imam nekaj "norih kombinacij za preverit."....opsa Moji:24.6.1968 Nm(14.15uri)On:15.3.1964 domaX: 4.8.1962 NmCmoooookec ! HVALA za odgovor! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, saj je že sam kirurg po poklicu in zato ponavadi v lateks rokavičkah-le kaj bi bilo, da si jih nataknem še jaz??!! ...pa uporab "mufke" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Zdej bi pa še jst lepo pobarala Berna, kako kaže moji 6-letni zvezi (ne živiva skupaj, nimava otrok). Jaz: 01.04.1976 ob 8.15 iz LJOn: 22.12.1980 ob 19.12 iz LJ PLIIIIIIIIIIIIIIIS Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>PLIIIIIIIIIIIIIIIS Število samoglasnikov je v premem sorazmerju s hitrostjo odgovora, sem nekako povzela zadnjič iz Bernovega odgovora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Število samoglasnikov je v premem sorazmerju s hitrostjo odgovora, sem nekako povzela zadnjič iz Bernovega odgovora. Kaj zaj to pomeni Da je potrpljenje božja mast al kaj Jast bi res rada vedla (kdo pa ne bi ) čimprej? Drugač se bomo pa z božjo mastjo mazal pa upal... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Jest sem pa ugotovila, da imajo ljudje, ki mi malo najedajo včasih kje kakšnega leva očitnega, ne v soncu, ampak kakšne lune in asc levji Grem na safari zdej, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Sori vsem, nekaj odgovorov bo jutri, danes sem samo malo pošnofal in že letim v avto. Ni šlo. Da ravno ne porečete kakšne o ignoriranju anede ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 hmm jaz... 4.2.1983 ob 20.20 .... mson ....6.10.1975 ob 11. 50 ... mb je to možnost trajne veze?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kakšne o ignoriranju ... Neee, to pa ne; kaj je to Berni, do jutri torej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Berni, do jutri torej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sori vsem, nekaj odgovorov bo jutri, danes sem samo malo pošnofal in že letim v avto. Ni šlo. Da ravno ne porečete kakšne o ignoriranju anede ... neee, sploh neeee ...anede ,razumljivo, sam mirki na promet, napovedi menda niso najbolje,...no "mejčki" se.(lep dan)pa lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Mantis mi je že odgovorila, kako bi z astrološkega vidika zgledala tale kombinacija:ONA: 25.6.1970, 1h 34minON: 24.5.1966, 18h 9min....me pa zanima še, kaj praviš ti, če se ti da seveda malo poglobiti; veza je šele na začetku razvoja....se pa zdi kot, da je to to.(Tole je najstarejše od nabranega. Tudi zato, ker si en odgovor že dobila. ampak naj bo; boš lahko primerjala.) Sosednja znamenja navadno ne gresta skupaj, Dvojček in Rak nista izjema, res pa je, da imata vidva v chartih kar nekaj dobrih povezav. Med drugim tvoje Sonce in njegova Luna (Rak) in - kar je še bolj pomembno - drug drugemu prinašata Luno v četrto hišo, hišo doma. Wow! Ascendenta sta si nasproti - Bik-Škorpijon -, kar je prilično v redu. Vroče včasih, potem se pa kar pogliha (do naslednjič). Dolgčas ne more biti. Malo motita dva elementa v dvanajstih hišah - ali bo obstajal sum (s tvoje strani), da ga fant malo biksa okoli (on pa je samo Dvojček), ali pa bosta celo zadevo nekako skrivala - . Njegov način dogovarjanja (dajmo se že dogovorit! tudi na silo včasih) ti bo šel na jetra, on pa bo imel občutek, da ga resniš in omejuješ. Pred kakršnim koli resnim zapletom se poukvarjaj malo s tvojim Saturnom na ASC - preresna si in preveč zapeta, on pa Dvojček! Nauči se zafrkavati, drugače ne bo šlo ... Ti v njegovo življenje prinašaš korenite spremembe (kasneje), kar zanj ne bo lahko. Jaz bi vama rekel, da se imejta dobro, ne sodelujta pa poslovno, ker mislim, da bi se čez leta znalo na tistem področju zalomiti. Pod črto: prilično v redu, bi rekel, samo ne kar pustiti, da stvar teče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 (popravljeno) evo....on 05.10.1968 v Ce ura neznana ona 30.05.1980 v Mb aja ura 14:25 pa da vidmo Popravljeno 15. september 2005 -> Todika Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jaz 1.11.1977 Ljon 3.7.1974 Lj.(Tale srutka se že tolk trudi, da nimam srca de ji ne b reku par stvari ... ) Strašansko rad bi napisal, da je to končno ena čisto okej zveza in da bo šlo vse po maslu, in veča ali manj bo to tako šlo, ampak ČISTO VSE pa le ne. Znaka skladna (CN in SC), ascendenta tudi (GE in LI), medsebojni aspekti planetov (tudi tistih "težjih") zelo v redu, prava milina pogledat ... A zrnce je. Uran in Venera sta si močno blizu, zaradi česar bo ta zveza potekala po načelu "vroče-hladno", par dni okej, par dni kot pes in mačka ali pa kot z mrzlo vodo polita, potem pa spet "i tako dvaesosam puta". Nekoliko moti tudi njegov odnos do denarja, tu bo zahteven ali pa težaven, zaradi česar se zna malo lomiti vse skupaj. Ostalo je v redu. V začetku s teboj on veliko pridobi, kasneje pa ti z njim. Samozavest, status, samopodoba in to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Bern, najlepša hvala! priznam, da si zeloooo dober! sem ti en pir dolžna! al pa kar dva Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Njegov datum je 24.9.1954, 9.00, LJNasprotja se privlačijo. Lepo slišati. Ali pa je lepo tudi potem, je pa vprašanje. Med vama je potrebnih preveč prilagoditev, da bi to lahko šlo čisto v redu. O starostnih razlikah ne govorim navadno, ampak tu je preveč aspektov inkonjunkcije (prilagajanje, prilagajanje!). Cela zadeva je magična, vabljiva. "Ravno ta je takšen, kakšnega sem si predstavljala." Je pa res, da te bo učil reda. Konec koncev je Tehtnica, ki hoče red in čistočo. Malo te bo motilo. Sonce ima v 11. hiši, se pravi Vodnarjev pridih, kar pomeni, da bo hotel, da je po njegovem, ti pa komaj čakaš, da bo tako, kot drugi rečejo anede? Na vročem področju ne bo najbolje, ker drug drugemu v osmo hišo prinašata Saturna. Veliko se morata naučiti. Med vama je videti tudi nekaj kljubovanja, tvoja svojeglavost ga bo svoj čas pričela motiti. Hotela boš imeti nekaj časa samo zase. Ker ima on SC v ASC in Saturna na ASC, je bil celo življenje bolj zadržan, sedaj "se je pa jarcu vtrgalo". Še dobro, da si Oven, da imaš dovolj energije za to. Sta pa si Sonce in Pluton na isti stopinji, se pravi, da je to globoko in čvrsto, včasih pregloboko. Ven pa ne moreš (pravi Pluton). Nekaj si morata dati v tem življenju. Za premisliti je. Videti je obetavno, a je vredno temeljitega premisleka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.