Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>PRIMAVERA!

Pregledal sem ta "novi" chart sinastrije. Čisto v redu je, da je en dan kasneje. V "prejšnji" poziciji je Luna s tvojimi planeti delala kar nekaj inkonjunkcij (rekli bi lahko "potreb po čustvenih prilagoditvah"), to sedaj odpade.

Poleg tega je njegova Luna sedaj postavljena v začetek 11. hiše in ne v 10. hišo plus vkonjunkcijo s Plutonom, kar je zanj lahko dolgoročno moreče (od otroštva dalje - gl. moj pasus o materi). Pa še ima Luna sedaj dva zanimiva in tvorna aspekta z Marsom (120°) in Venero v 01 (60°).

Pod črto je to neprimerno bolje (in več šans) kot tisto prej.

xDDx

x^x :yumy: :yumy: :yumy: :yumy: x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro Bern :palec:

Oprosti ...nisem te imela namen izsiljevati :C: ..Preprosto me je zanimalo ,ker se je zadeva z Levom začela razpletati in ni mi bilo jasno ,kam pelje.Nekih globijh čustev tuki ni ....je pa privlačnost ...nežnost ,ki zgleda oba pogrešava v svojih vezah. :sori:

Kar se tiče :2src: CMOKCEV,ti jih še vedno pošiljam do neskončnosti...in naprej... x:Ix :2src:

Iz srca hvala... xsrcx

FIRBČNA

Ah kaj, saj sem ti od samega začetka nameraval napisati nekaj o OBEH, saj je šele v tem fora. Pa o izsiljevanju nič ne vem, meni se tu in tam samo kaj utrne pa zapiše. Sem že danes zjutraj napisal, da sem očitno BIVŠA Devica, ker včasih se mi tudi slučajno ni nič nikoli utrnilo, ampak je bilo vedno vse tako strašno pod kontrolo. Tipično.

Če pa že pošiljaš cmokce, jih pa kar daj, še vedno bolje, kot da dobivam :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: , anede ...

xDDx xDDx

..kaj pa tale kombinacija?

jaz: 30.6.1974 ob 8:50

on: 16.6.1981 ob 22.50

Tale kombinacija ni kar tako. Zna biti, da bo trajala. Če bo do nje seveda prišlo. Veliko se morata naučiti eden od drugega. Da nekaj je vmes (simpatija itd. - ali si bolj zagreta ti?), je vidno.

On je brihta z nenavadnimi idejami, a verjetno z malo manj izobrazbe, kot bi hotel. Ti si tu močnejša in to ga fascinira, privlači. Boš pa pometla z nekimi njegovimi strahovi ali predsodki - ali pa jih ustvarila na novo. Ne ve se, Pluton dopušča obe razlagi ...

On tebi prinaša svojo energijo v deseto hišo - je tvoj šef morda? Ali je samo "tolk v biznisu da ven ne vidi"? Skozenj lahko pridobiš na veljavi, kar tudi ni malo. Še posebej če/ker si Rakovica, ki ji "imeti" nekaj pomeni, od varnosti naprej ...

Stik ni ZELO močan, razdiralnih medsebojnih aspektov tudi ni, malo bo Saturn ohlajal zvezo tu in tam. Bolj se mi zdi kot "dogovorjena zveza" ali pa "zveza iz navade". Pokanja petard tu ne bo.

x;)x x:)x

Jaz: 9.9.1980 ob 9:08 zjutraj, Ljubljana

On: 9.4.1974 ob 11:10 zjutraj, Ljubljana

Baje se device in ovni ne razumejo. Samo... nama za enkrat laufa. Kaj pa pravijo zvezde?  :inocent:

Device in Ovni se lahko kar dobro razumejo, le prilagoditi se morajo malo. Kar Devici navadno ni težko, pri Ovnu pa ... Ker je pri vaju Oven ON, bo to težje. Kdo se bo prilagajal, se več ali manj ve ...

Njegov Uran na tvojem ASC pomeni privlačnost, magijo, odločnost itd., a tudi veliko dogajanja, sprememb. Če ne bi samam imela močne enajste hiše, ki tudi "diši" po Vodnarju tako kot tisti Uran, bi bila ena od tistih "zdolgočasenih" Devic in s tem tipom ne bi imela kaj početi. Tako pa je kar živo. To je tudi nekaj, kar malo nadjača tisto o "Devicah pa Ovnih". Na vajino srečo.

On je včasih prehiter pa si naredi kako škodo. Kot bi sprejemal odločitve proti sebi :eek: ... Ti mu pomeniš druženje in komunikacijo, kaj strašno globljega pa ne. Je preveč zaverovan v kariero ...

Tebi on pomeni princip sodelovanja (za Devico najpomembnejši) (morda bosta kdaj delala skupaj) in tudi financ, pa hoče te spraviti h knjigi.

Zveza sama ni kdovekaj močna, tudi ni pokazateljev, da bi bila neizogibna ali trajna ali kaj takega. Če se bosta odločila raziti, bo to čisto enostaven klik. Če se bosta odločila živeti skupaj, se bosta za to zmenila na eni večerji. Tak dogovor ne bo trajal dolgo. Že zaradi tega ne, ker bo imel tvoj dragi takoj zatem telefon ...

Tebi velja samo še opozorilo, da pazi na svoje živce. Pri 40h ali 50h bi znala imeti zelo resne probleme z njimi. OK?

x:)x

Lep pozdrav vsem,

Dragi Bern, ta teden bodo vsi, ki so te gnjavili za odgovore tako ali drugace , lahko zaprli kljuncke, ker si pridkan...Vem, da moje vprasanje ravno ne sodi v to rubriko, ki zadeva partnerstva, imam pa eno tezavo. Moj sin je unikatni porednez, hiperaktivec...Problemi so z njim predvsem v vrtcu, pa me zanima ali se iz astro karte pokaze zakaj je tako...Od kje ta njegova energija, ki nas bo pobrala...uf, vsaj mene...vcasih zbiram zadnje atome moci zanj...Rojen je 07.03.2000 v Lj. ob 18.18...

Za vsako pomoc pri njegovem razumevanju ti bom hvalezna...

LP,

M.

Lep pozdrav vsem,

ja mene tud zanima kaj pravijo "zvezde" na tole kombinacijo:

ona 2.11.1982 ob 06.45 Postojna

on 26.7.1978 ob 00.40 Šempeter pri Gorici

Hvala :)

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

<{POST_SNAPBACK}>

Zveza sama ni kdovekaj močna, tudi ni pokazateljev, da bi bila neizogibna ali trajna ali kaj takega. Če se bosta odločila raziti, bo to čisto enostaven klik. Če se bosta odločila živeti skupaj, se bosta za to zmenila na eni večerji. Tak dogovor ne bo trajal dolgo. Že zaradi tega ne, ker bo imel tvoj dragi takoj zatem telefon ...

Živ, Bern!

Me je kar malo pretreslo to, kar si napisal - sicer nič kaj novega, samo ... je veliko drugače to vedeti, kot pa prebrati.

Glede tvojega odgovora imam podvprašanje:

Ne razumem stavka, da dogovor ne bo trajal dolgo, ker bo on imel telefonski pogovor ... s kom? Hočeš reči, da je podvržen k varanju? Ali bo samo preveč zaposlen ...

<{POST_SNAPBACK}>Živ, Bern!

Me je kar malo pretreslo to, kar si napisal - sicer nič kaj novega, samo ...  je veliko drugače to vedeti, kot pa prebrati.

Glede tvojega odgovora imam podvprašanje:

Ne razumem stavka, da dogovor ne bo trajal dolgo, ker bo on imel telefonski pogovor ... s kom? Hočeš reči, da je podvržen k varanju? Ali bo samo preveč zaposlen ...

Ah, ne delaj si preveč težav, tako se jaz hecam. Ampak če v hecu obstaja malo resnice, potem sem cikal bolj na zaposlenost kot pa na varanje. Razen če te vara z lastno kariero - (temu se navadno ne reče tako, ampak princip je isti x;)x ).

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Ah kaj, saj sem ti od samega začetka nameraval napisati nekaj o OBEH, saj je šele v tem fora. Pa o izsiljevanju nič ne vem, meni se tu in tam samo kaj utrne pa zapiše. Sem že danes zjutraj napisal, da sem očitno BIVŠA Devica, ker včasih se mi tudi slučajno ni nič nikoli utrnilo, ampak je bilo vedno vse tako strašno pod kontrolo. Tipično.

Če pa že pošiljaš cmokce, jih pa kar daj, še vedno bolje, kot da dobivam  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec: , anede ...

xDDx  xDDx

...tole tvoje nekontrolorsko obnašanje (pisanje) je zelo simpatično...in pravi gušt prebrat...če greš v tej netipični smeri naprej, bomo, vse tako kaže, vsi zadovoljni.... x;)x .... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla!

smrc, smrc... jaz sem pa t'ko z'lo žalostna bolha... izgubljena v tisočero labirintih nore zaljubljenosti... uff!

ne prepoznam se več... meče me iz ene skrajnosti v drugo, izgubljam tla pod nogami in slutim da iz tega ne bo prav nič dobrega... oh...

mi lahko nekdo, lepo lepo lepo prosim, pove kako nama kaže... oziroma mi nakaže pot iz te moje zaljubljene norosti?

- jaz: 12.04.1973, ljubljana, ob 18.47h

- on: 10.05.1975, šabac/yu, ob 19.10h ali 20.10h (nisem ziher, ker mi pacek noče povedati, pravi pa da je bik/škorpijon... ne vem...)

v naprej hvala,

bolhica.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...