cvilčica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sliši se najbrž nenavadno, ampak... No, naj razložim od začetka. Kupila sem nov avto (20.8.2002). Že pri nakupu je imel v vratih na voznikovi strani manjšo udrtino, ki pa so jo popravili. Čez kakšno leto mi ga je popolnoma stolkla toča (mislim da je datum 18. ali 19. 8.2003), potem sem imela prometno nesrečo (2.4.2004), v kateri sta bila razbita sprednji in zadnji del avta (k sreči samo materialna škoda), letos pa 19. januarja vlom (ukradli so mi airbag), dobra dva tedna kasneje (4.4.) še ena prometna nesreča (v zadnja vrata se mi je zaletel manjši tovorjnak), pred kratkim (11.4.) pa majša nesreča na parkirišču (edino v tem primeru sem bila kriva jaz). Aja, pa še to: avto bo avgusta star šele 3 leta! Vsi mi pravijo, da naj avto prodam, da ima slabo karmo, da sem s tem avtom magnet za nesreče.... Jaz pa ne razumem. Razmišljam, zakaj bi se to dogajalo ves čas. Nekaj mora bit. Je tažava v meni? Mi res kdo pošilja toliko negativne energije (ampak niti ne vem kdo bi mi želel kaj slabega)? Ali pa je avto preprosto res magnet za nesreče? Ne razumem sporočila teh nesreč. Na začetku sem mislila, da sem preveč "navezana" na avto (ful sem pazila, kje sem ga parkirala). Sam tega zdaj ne delam več. Prijatelj mi je svetoval, da naj avto odpeljem žegnat, ker naj bi to pomagalo. No, tega zaenkrat še nisem naredila... So datumi povezani med seboj? Nekaj števil avta sem enkrat malo seštevala, pa ni prišlo nič pametnega (je pa tudi res, da nisem ravno strokovnjak v numerologiji). Ima kdo kakšno idejo, zakaj se to dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mal poglej z numerološkega vidika.... številka tablice, pa datum registracije, itd.....Jaz sem ugotovila, da mam na registrskui tablici iste številke, kot so moje cifre od Devetzvezdnega Ki: 1 9 6 (v tem zaporedju! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sem pričakovala, da bom našla retro Merkur v času nabave avtomobila. A je direkten in celo v Devici. Moti ga aplikativen kvadrat s Saturnom. Od tod težave, ovire. Saturn je tovornjak, toča, poškodovana pločevina...Obenem so nenadni, nepričakovani dogodki povezani z Uranom, ki je 20.08.2002 bil v opoziciji z Marsom in Soncem. Če čutiš, da je z avtom nekaj... naredi kaj, žegnat ali ... ali prodat... Odloči se, da hočeš, da bo s tvojim avtom vedno vse po sreči, ker samo s tem, ko začneš razmišljati, da nekaj z avtom "ni vredu", že pritegneš smolo čisto sama. Moč misli je ogromna. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 to se je meni dogajalo pri prvem avtu. avto prodaj.... ce ima slabo energy. Ne rabi pa bit posebna tema za to in tud ne v duhovnosti (ker s tem nenazadnje pripisujes se vecji pomen temu in dajes tezho) - tako da tole najverjetneje nekam prestavim. Sicer pa - zivjo in dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 cvilčica, se ti ne zdi, da je blo far too much narobe s tvojim avtom?Zdej pa mu reč DOST. Dej mir zdej, če nočeš končat na odpadu! Al pa nekje kjer ga bojo za rezervne dele razžagal, če bo še kr nagaju! Ne sme bit več nč narobe! Je svoj bonus pokuril..Sem misla da se ti kvari kr naprej.. pa se misla že zamislt kak bi ga reklamirat blo treba.. v takem primeru bi se ga blo pa najboljš znebit, ker če elektronika nagaja, bo nagajala non stop. Enmu tipcu je clio nagaju tri leta, kamorkol se je pelu so ga mogl šlepat... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Cvilčica, avto ima "devetzvezdnokijevske lastnosti kovine - 7", če gledam so vse nesreče sledile v letnicah ko so energije padale, avto kupljen v "7", potem, nesreča v letu "6", pa potem dve v letu "5", pa letos v letu "4". Zanimivo bi bilo vedeti tablico in tip avtomobila. Je pa bil avto kupljen v letu št. 4, kar pomeni, da se lahko pojavijo kakšne ovire in da ne upraviči vedno svojih pričakovanj. Kar ti predlagajo moji predhodniki ni slabo, jaz bi še dodal, daj obišči temo o Vilinskih simbolih, obišči Album Vilinskih, pa si nariši simbole, ki bi jih imela v avtomobilu......."previdnost, zaščita proti zlobi, pozornost in popravilo napak, itd." Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zanimivo res, da si izbrala ravno tematiko Duhovnost za tvoj avto, kako to?In se strinjam, da si s tem dala še dodatno Saturnovo težo... Nekoč sem že napisala nekje, da se je treba "naštelati na plus" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 mislim da je res največ odvisno od tvojga pozitivnega al pa negativnega prepričanja....jaz ko sm šla svoj prvi avto kupit je blo ful čudno....taprvo valda sm bla ful hepi, komi čakala pa to, pol tisti dan k je blo treba it sm mela pa en tak grozn občutek, ful slab...in nism hotla sama prpelat avta, je mogu še en kolega it zravn....pol k smo bli pa že tule u savinski smo šli pa na kavo pa še eni drugi kolegi so pršli zravn in so se vsi namene spravli ka se zdej grem, dej sm pa avto kupla pa mi ga morjo drugi vozit...u glavnem so mi ful zatežili, jaz pa totalno bed filing še zmeri....in so me tolk cajta masirali da sem pol že sama seb rekla ok, bom pa pelala do doma sej ta 2 km, kaj pa če bit.....gremo v avto, grem rikverc, obrnem, dam v prvo in spelam....sem totalno spregledala neki in sesula cel levi sprednji konc.... pol pa vsi nekej panika pa to, jaz sm se pa sam nasmejala, kao sej sm vedla, da le ni blo hujšga....je zgledalo kt da sm zanalašč, sam valda nism...sam nism pa bla čist nč presenečena, čist nekak normalno se mi je zdelo...po tistem nisem mela niti ene same pizdarije z avtom več.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Nič ni s tvojim avtom narobe, ti ne znaš vozit sej veš da se hecam. Jaz imam motor, pa sem imela z istim motorjem dvakrat promerno nesrečo, s tem da nisem bila kriva sama in od takrat ga ne pogledam več. Pa je popravljen in vse. Ampak ga bom prodala, pa kupila drugega. Sej mi je mal žal, sam nočem se vozit z istim motorjem. Ne sam da nikol ni več toliko zanesljiv za vožnjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Hvala za vaše odgovore. Preden sem bojavila temo sem gledala, kam bi to lahko še drugam dala, ampak se mi je tu zdelo najbolj primerno. Sam mal razmišljala o tem, kar ste napisali... Na začetku sem res mal verjela, da bo skos neki narobe, ker sem že dobila poškodovan avto, ampak sem se pri prvi prometni prepričevala, da je dovolj raznih nesreč in da bo od takrat vse OK. Mogoče je pa težava v tem, da sem podzavestno še vedno prepričana, da bo nekaj narobe in moram to nekako spremeniti. Ne vem. Bom poskušala upoštevati vaše nasvete, pa da vidimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mi smo imeli zakleto katrco. Že prvi teden, ko jo je mami kupla, jo je na parkirišču nekdo karamboliral. Ukradli gume. Vedno je bilo kaj narobe. Na koncu so odpeljali cel avto. :xx!: Pa za eno S2000ko vem, da je bila tudi zakleta, ne moreš verjet, pa ni bil kriv lastnik.... najprej bila testni avto, pa so jo kmalu spravli na streho. Popravli in prodali. Jo je potem kupil kolega, pa je blo še zmeraj kaj narobe. Menjal mašino, ko mu je šla zaradi napake mehanika, pred blokom ukradli gume in pustili avto na diskih , enkrat ušla iz tovornjaka, ko so jo peljali na servis.... jo je hotel ulovit en na tovornjaku pa mu je odbijač ostal v rokah.... Ma, vedno neki. Šel na primorsko, pa ker je imel letne gume, raje ni riskiral in šel domov s kolegom.... pa po zimske gume, da bi jih potem dol zmontiral.... no ko je prišel dol, je ugotovil, da so mu majstri pozabili dat zraven varnostni ključ, zato se je vseeno moral peljat domov z letnimi gumami.... poledica..... na avtocesti ga obrnilo za 180°, se umaknil na odstavni pas in čakal....... pa je ena škoda vanj čelno.... on pa v jarek...... prodal avto. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preden sem bojavila temo sem gledala, kam bi to lahko še drugam dala, ampak se mi je tu zdelo najbolj primerno.Saj ni nic hudega, , to sem zarad tebe rekla predvsem. lahko ima slabo enregijo, lahko pa ne...A najslabse je, ce se ti postavljas, skoz imam smolo, avto je zaklet pa taksno. recimo ko so meni tretjic avto razsuli, so rekli sosedje, joj vi imate pa res smolo.sem rekla, oh kje pa - totalno SRECO imam!!!Jaz sem se tu in vse. Ce je tolk bad, ocitno je meni (bilo, vsaj v tem avtu) prihranjeno. Bomo videl, kaj bomo s tem (s tole temo). Aja, registracijska moje petke - F777Z. :P (in natancno taka je bila).Tud jaz ko sem se prvic vanjo usedla, sem cutila, da je bila zeletena in... kar mrazil me je mal, sem bila od vsega zcetka nezadovoljna z njo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Imaš prav. Sam res ne razmišljam, da mam smolo. Pravzaprav sem že pri prvi prometni razmišljala, da sem imela mogoče srečo, ker sem bla zaradi prometne zadržana in bi se v tem času zgodilo kaj dosti hujšega. Optimistka, kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Kot je tud prav! kar na + se nastelaj, pa bo najboljs! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imaš prav. Sam res ne razmišljam, da mam smolo. Pravzaprav sem že pri prvi prometni razmišljala, da sem imela mogoče srečo, ker sem bla zaradi prometne zadržana in bi se v tem času zgodilo kaj dosti hujšega. Optimistka, kaj? ja sej fajn to da si + Moraš biti, ker če si negativc potem normalno da se ti bodo dogajale hude stvari Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>z avtom se morš pogovarjat, tako, v garaži ko sta sama, ga gledat in poslušat. to pali, stoposto. jaz večinoma vozim italijane (ki bi najblji največji jajc), pa vsi služijo v nulo!!! pa ne sam pogovarjat, hvalit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ...pa božat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Jajca, avto. Ce je ze kdo mislil, da je ze vse videl :1klik2klik Only in America Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jajca, avto.avto Z jajci...only in America Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Jaz bi vraga že po toči prodala! :xx!: Kaj boš s tako kanto, ki ti dela samo stroške. Avto je potrošni material. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sliši se najbrž nenavadno, ampak... No, naj razložim od začetka. Kupila sem nov avto (20.8.2002). Že pri nakupu je imel v vratih na voznikovi strani manjšo udrtino, ki pa so jo popravili. Čez kakšno leto mi ga je popolnoma stolkla toča (mislim da je datum 18. ali 19. 8.2003), potem sem imela prometno nesrečo (2.4.2004), v kateri sta bila razbita sprednji in zadnji del avta (k sreči samo materialna škoda), letos pa 19. januarja vlom (ukradli so mi airbag), dobra dva tedna kasneje (4.4.) še ena prometna nesreča (v zadnja vrata se mi je zaletel manjši tovorjnak), pred kratkim (11.4.) pa majša nesreča na parkirišču (edino v tem primeru sem bila kriva jaz). Aja, pa še to: avto bo avgusta star šele 3 leta! Vsi mi pravijo, da naj avto prodam, da ima slabo karmo, da sem s tem avtom magnet za nesreče.... Jaz pa ne razumem. Razmišljam, zakaj bi se to dogajalo ves čas. Nekaj mora bit. Je tažava v meni? Mi res kdo pošilja toliko negativne energije (ampak niti ne vem kdo bi mi želel kaj slabega)? Ali pa je avto preprosto res magnet za nesreče? Ne razumem sporočila teh nesreč. Na začetku sem mislila, da sem preveč "navezana" na avto (ful sem pazila, kje sem ga parkirala). Sam tega zdaj ne delam več. Prijatelj mi je svetoval, da naj avto odpeljem žegnat, ker naj bi to pomagalo. No, tega zaenkrat še nisem naredila... So datumi povezani med seboj? Nekaj števil avta sem enkrat malo seštevala, pa ni prišlo nič pametnega (je pa tudi res, da nisem ravno strokovnjak v numerologiji). Ima kdo kakšno idejo, zakaj se to dogaja?Jaz bi ga že zdavnaj prodal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ja, prodal, in s tem sebično dopustil, da se drugim začnejo dogajati "nesreče", ki jih lahko spravijo še v grob, namesto, da bi ga peljali na odpad... sej se zezam, no Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi vraga že po toči prodala! :xx!: Kaj boš s tako kanto, ki ti dela samo stroške. Avto je potrošni material. Hehehehe,pr teb je pa to čist res! Če bi se dal bi ga kombinirala k cunam pa dnevnem počutju,a? Drgač pa, prodej kanto,kva se matraš! Boli me kurac za druge! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 No, torej:Porodam dobro ohranjen avto, po vseh prometnih in ostalih nesrečah odlično popravljen (se nič ne vidi, da bi sploh kje kdaj kej blo) in ki se ne ujema s trenutno lastnico. Kakšni interesenti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 daj mi 5 jurjev, pa ga vzamem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.