Skoči na vsebino

Zaklet avto?

cvilčica

Recommended Posts

Jaz se držim tega recepta, ki pri meni ziher pali. Če je kaj narobe z avtom, tiste napake nikakor it popravljet, ker bo takoj nekaj drugega crknilo. :inocent: x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

xNNx S takim avtom lahko udobno živiš od zavarovalnin, v moje kante se noben noče zaletet, ker je na 200 m jasno da ne bom ustavu. Še dobr da so službeni avti v igri, pa da na urgenci ni hude gužve med tednom. x:o)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se držim tega recepta, ki pri meni ziher pali. Če je kaj narobe z avtom, tiste napake nikakor it popravljet, ker bo takoj nekaj drugega crknilo. :inocent:  x:)x

To se tudi pri meni dogaja, samo kar v nedogled pa tudi ne moreš pustiti okvare, ker pol nastane še večja škoda. Meni so crknili brisalci, sem se kar sama lotila popravljanja in menjave varovalk.ker prednji niso delali, sem nekako menjala varovalke in na koncu zdaj dela zadnji brisalec, prednji pa samo, če pritisnem na zadnjega.. x^x . Ne vem, kako je to ratalo, ampka važno, da dela, samo zato, da ni bilo spet treba k mehaniku...To mi je muka.

<{POST_SNAPBACK}>To se tudi pri meni dogaja, samo kar v nedogled pa tudi ne moreš pustiti okvare, ker pol nastane še večja škoda. Meni so crknili brisalci, sem se kar sama lotila popravljanja in menjave varovalk.ker prednji niso delali, sem nekako menjala varovalke in na koncu zdaj dela zadnji brisalec, prednji pa samo, če pritisnem na zadnjega.. x^x . Ne vem, kako je to ratalo, ampka važno, da dela, samo zato, da ni bilo spet treba k mehaniku...To mi je muka.

Sam Tesla bi tu zavidal te elektro iznajdbe x:)x Jaz pravim, če gre za okvaro s katero ne ogrožaš varnosti (mislim tak na puno) jo pustim, do konca, ker v vsakem primeru moraš menjat cel del pa je čist hin al samo na pol x:)x No, in ko menjam, crkne nekaj drugega x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Ejjjjjjjjjjj....dons zjutri sm pršla do avta, pa mi je na havbi sedela črna mačka....nism nč pluvala...najprej sm se mal zamisnla, kaj je to enznak, pol sm si pa rekla :''Ah, itak si bla čarovnca, pa te je sam mal pršlapozdravt in spomnt na stare dobre cajte!'' A ne? :inocent:

xNNx Dobu drug avto, prejšenj lastnik bi kaj bolj zanesljivga...

Pa sam jermen za alternator mu je riknu. :xx!: Zdaj pa šraufat, to je k da bi novo bejbo spoznal, (v angleščini je avto itak ženskega spola tko da ni nč čudnga da so muhaste) x:Dx

K jo jaz spustim skoz roke in mal zlezem pod njo in ostalo :inocent: bo taprava

Ma NOISE rodovnik, vajena hrupa

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...