borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Še vedno nismo zvedeli za tablico Bi jo bilo fajn videti, da se vidi kakšne numerološke vibracije povzroča. Cvilčica, če se bojiš, mi jo pa pošlji na OS, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz se držim tega recepta, ki pri meni ziher pali. Če je kaj narobe z avtom, tiste napake nikakor it popravljet, ker bo takoj nekaj drugega crknilo. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 S takim avtom lahko udobno živiš od zavarovalnin, v moje kante se noben noče zaletet, ker je na 200 m jasno da ne bom ustavu. Še dobr da so službeni avti v igri, pa da na urgenci ni hude gužve med tednom. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se držim tega recepta, ki pri meni ziher pali. Če je kaj narobe z avtom, tiste napake nikakor it popravljet, ker bo takoj nekaj drugega crknilo. To se tudi pri meni dogaja, samo kar v nedogled pa tudi ne moreš pustiti okvare, ker pol nastane še večja škoda. Meni so crknili brisalci, sem se kar sama lotila popravljanja in menjave varovalk.ker prednji niso delali, sem nekako menjala varovalke in na koncu zdaj dela zadnji brisalec, prednji pa samo, če pritisnem na zadnjega.. . Ne vem, kako je to ratalo, ampka važno, da dela, samo zato, da ni bilo spet treba k mehaniku...To mi je muka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se tudi pri meni dogaja, samo kar v nedogled pa tudi ne moreš pustiti okvare, ker pol nastane še večja škoda. Meni so crknili brisalci, sem se kar sama lotila popravljanja in menjave varovalk.ker prednji niso delali, sem nekako menjala varovalke in na koncu zdaj dela zadnji brisalec, prednji pa samo, če pritisnem na zadnjega.. . Ne vem, kako je to ratalo, ampka važno, da dela, samo zato, da ni bilo spet treba k mehaniku...To mi je muka.Sam Tesla bi tu zavidal te elektro iznajdbe Jaz pravim, če gre za okvaro s katero ne ogrožaš varnosti (mislim tak na puno) jo pustim, do konca, ker v vsakem primeru moraš menjat cel del pa je čist hin al samo na pol No, in ko menjam, crkne nekaj drugega Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ejjjjjjjjjjj....dons zjutri sm pršla do avta, pa mi je na havbi sedela črna mačka....nism nč pluvala...najprej sm se mal zamisnla, kaj je to enznak, pol sm si pa rekla :''Ah, itak si bla čarovnca, pa te je sam mal pršlapozdravt in spomnt na stare dobre cajte!'' A ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Dobu drug avto, prejšenj lastnik bi kaj bolj zanesljivga...Pa sam jermen za alternator mu je riknu. :xx!: Zdaj pa šraufat, to je k da bi novo bejbo spoznal, (v angleščini je avto itak ženskega spola tko da ni nč čudnga da so muhaste) K jo jaz spustim skoz roke in mal zlezem pod njo in ostalo bo tapravaMa NOISE rodovnik, vajena hrupa Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.