Dellery 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Toliko jih je že "zlajnanih" ali ima morda kdo kaj novega, kar je napisal sam ali morda kje našel... Saj ne rabi biti ravno za lahko noč... ampak tako nasploh... vem, da tema verjetno že obstaja... ali pa tudi ne... Hvala! Dellery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 eden..ne vem kdo ga je napisal... So dnevi, so leta in so pomladi, ko se imamo preprosto radi.So trenutki, ko je treba na novo začetiin so ljudje, ko jih je treba preprosto objeti. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 bleda luna sije....gor z neba,dol na tla.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No pa še ena misel ...od nekoga Ljubezen je največja čarovnija kar jih je. Ce znas ugotoviti kako dela v tvojo korist in ne proti tebi,sam postanes velik čarovnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 PRIJATELJ "Nasvidenje prijatelj moj, upam, da se kmalu spet srečava in ko bova skupaj, bo to najsrečnejši dan." - James Riley Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Sanjam,Da zares sem cepec,neumni stari slepec.Sanjam,vse noci in dneve,Poljube, roke, ki so me objele x:o)xSanjam,Da je v objemu mojem šepetala:"na pot poljub ti dajem v dar,iz ljubezni čiste sem ga dala,v upanju, da zate bo enkraten čar." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 mmmmmmmmmm i like it..... x!x Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Včeraj sem poslal angela, da bi te čuval, toda vrnil se je zelo hitro. Vprašal sem ga, zakaj in odgovoril mi je, da ni potrebno paziti na drugega angela. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.