yoko 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pozdravljeni, temo sem dala v črno luknjo, ker bi se rada razbremenila teh občutkov, ki jih imam, ko imam stik z nevoščjivostjo. Ne vem, kako vi občutite ... toda jaz sem izčrpana po kakršnemkoli srečanju z nevoščljivostjo ali zavistjo. Vem, da je dosti nevočljivcev okrog mene, toda jaz enostavno ne morem biti zraven takih ljudi ...nisem takšna.Ne dajem vtisa, vendar v sebi občutim jezo in tudi žalost. Vprašam pa se, kako naj reagiram na nevošljivost: - umirjeno in sproščeno, tj. naj spregledam tovrstno vedenje... - ALI naj vrnem nazaj v ostrem slogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ma, tisti,ki so nevoščljivi imajo itak že ogromno dela s svojimi filingi Če vrneš, a misliš da se bo končalo? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesi 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pozdravljeni!Moja filozofija je, da tisti, ki so nevoščljivi imajo problem, ki naj ga rešijo sami. To ni moj problem in se s tem nebom ukvarjala. Do takšnih ljudi je treba imeti pišmeuhovski odnos in jih enostavno ignorirati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Naredi, da bodo še bolj nevoščljivi in se delaj, da tega sploh ne opaziš...če bi razmišljali o tem, da prekinemo stike z nevoščljivci, pol se pol Slovenije sploh nebi več pogovarjalo med sabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naredi, da bodo še bolj nevoščljivi in se delaj, da tega sploh ne opaziš...če bi razmišljali o tem, da prekinemo stike z nevoščljivci, pol se pol Slovenije sploh nebi več pogovarjalo med sabo... hm, hm,..... jaz mam pa občutek da ga ni, ki ne bi bil včasih nevošljiv,... pa kaj pol, drugič so pa drugi, tudi tisti, ki govorijo da nikoli niso, bla bla bla, vsi smo krvavi pod kožo in vsi bi radi zase najboljše. To je tko, kot bi prepovedal ljubiti in sovražiti,.... ne da se, sploh bi pa rada videla človeka, ki zna nadzirati svoja čustva. In da bi jih pol še podpihovali?? To je zame zloba. Kajti nevošljivci sami trpijo pri sebi, ampak to ni dovolj, jih je treba še bolj usekat, ker ne znajo kontrolirat svojih čustev, da bodo še bolj trpeli?? Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zakaj se s tem obremenjuješ, če se, imaš ti tudi ta vzorec v sebi, mene enostavno to ne gane, ker je to drugih problem ne moj. Kakor hitro o o nevoščljivosti premišljuješ, si že zapisala vzorec, ki ga prilagajaš svojemu načinu razlage, čeprav je to v drugih in nima s tabo nobene veze. Sam sem bil v nekem obdobju nevoščljiv, pa tudi slučajno nisem vedel, da sem. Šele ko sem se tega zavedel, sem tudi s tem, kar je povzročilo v moji podzavesti ta vpliv, tudi razčistil. Torej pustim drugim naj o tem razmišljajo in se ukvarjajo sami z sabo, ker je to njihova karma, ti se pa tega ogni, ker to ne prinese drugega kot samo neko bolečino. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kaj pa imajo drugi, česar jaz nimam?Kaj pa imajo drugi, kar bi si tudi sama želela?Kaj pa naredim, da dobim to, kar imajo drugi in si tudi sama želim?Čemu sem se pa pripravljena odpovedati, da dobim to, kar imajo drugi in kar si zelo želim?Ali sem pripravljena iti skozi zgodbe, skozi kakršne so šli drugi, da so dobili to, kar imajo in za kar si tudi sama želim, da bi imela? NIČ, NIČ, NIČ, NIČEMUR, NE!!!! Kljub temu, da nam uspe preslepiti same sebe. Uspe nam celo živeti v prepričanju, da smo sposobni se odreči ........ samo da dobimo to, kar imajo drugi in mi nimamo.Ko pa imamo svojih dobrih pet minut, ugotovimo, da temu ni tako. Radi bi svoje življenje zgolj "dopolnili" s stvarmi ali aduti, ki si jih tako želimo. Odrekanje je huda stvar. To ni v našem repertoarju....Foušija ne gori...Hvalabogu NAJBOLJŠA KAZEN ZA "FOUŠNE" OKROG NAS JE TA, DA JIH NE OPAZIMO.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naredi, da bodo še bolj nevoščljivi in se delaj, da tega sploh ne opaziš...če bi razmišljali o tem, da prekinemo stike z nevoščljivci, pol se pol Slovenije sploh nebi več pogovarjalo med sabo... TUDI JAZ SEM ENAKEGA MNENJA KOTI TI!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da bom malo bolj konkretna, poznam osebo, ki verjetno "all my life" že tekmuje z mano. Iz mene izve čim več stvari ali se jih spomni kar na lepem, in jih potem zaradi foušarije obrne v svoj prid, s tem, da istočasno žali (ali opravlja) pred drugimi ali na 4 oči in sebe dviguje v višave. Vem, da ima mogoče komplex manjvrednosti ta oseba ... toda ... Kako biti imun na take stvari Mene to prizadene, vas ne bi verjetno ti paše, saj oseba IZ TEBE izve vse stvari ....In tako kot njo gledaš in misliš o njej takšna si sama Mene to ne prizadene, ker jaz ŽIVIM SVOJE življenje in ne ŽIVLJENJE svojih sosedov ali prijateljev Malo samo sebe izprašaj kašna PA SI TI PA brez zamere samo moj oseben komentar na tale post Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Sory principesa, ko berem te tvoje vrstice, imam občutek, da se ti vidiš v osebi, ki sem jo opisala. ZELO ZANIMIVO, vendar zelo prazno. Zase vem, kakšna sem. Predvsem nisem nevoščljiva in želim drugim vse dobro. Tudi jaz živim samo svoje življenje. Ker me pa tako vedenje moti, enostavno postane to del mojega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni, temo sem dala v črno luknjo, ker bi se rada razbremenila teh občutkov, ki jih imam, ko imam stik z nevoščjivostjo. Ne vem, kako vi občutite ... toda jaz sem izčrpana po kakršnemkoli srečanju z nevoščljivostjo ali zavistjo. Vem, da je dosti nevočljivcev okrog mene, toda jaz enostavno ne morem biti zraven takih ljudi ...nisem takšna.Ne dajem vtisa, vendar v sebi občutim jezo in tudi žalost. Vprašam pa se, kako naj reagiram na nevošljivost: - umirjeno in sproščeno, tj. naj spregledam tovrstno vedenje... - ALI naj vrnem nazaj v ostrem slogu Seveda prvo možnost izberi. Ravno v tem je problem, da smo okupirani s tem, kaj si mislijo drugi o meni. Zakaj pa? Meni je samo pomembno kaj si mislijo o meni moji najbližji, tiste ki imam najbolj rad. Samo njim verjamem, kar se tiče moje osebnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni, temo sem dala v črno luknjo, ker bi se rada razbremenila teh občutkov, ki jih imam, ko imam stik z nevoščjivostjo. Ne vem, kako vi občutite ... toda jaz sem izčrpana po kakršnemkoli srečanju z nevoščljivostjo ali zavistjo. Vem, da je dosti nevočljivcev okrog mene, toda jaz enostavno ne morem biti zraven takih ljudi ...nisem takšna.Ne dajem vtisa, vendar v sebi občutim jezo in tudi žalost. Vprašam pa se, kako naj reagiram na nevošljivost: - umirjeno in sproščeno, tj. naj spregledam tovrstno vedenje... - ALI naj vrnem nazaj v ostrem slogu pomaga ,ce se poglobis v osebo ,ki se ti zdi nevoscljiva.jaz v taki osebi najprej vidim,da trpi za pomanjkanjem pozornosti in se marsicem.obcutim tudi socustvovanje,namesto tistih obcutkov ,ki jih ti obcutis.enostavno transformiram obcutke v pozitivne in se ne obremenjujem prevec z izjavami ali dejanji te osebe.saj ima ta oseba ze dovolj svoje nesnage,negativnih custev,da bi se jaz pomagala to bed energijo siriti.in ne morem tej osebi zameriti,ker njena nevoscljivost ni namenjena nikoli meni osebno,nic nima opraviti to z mano.to je problem te osebe,ki lahko preraste v se hujso obliko.zato jo gledam z drugacnimi ocmi in socustvovanjem,ker vem da trpi.in ce ji ti pokazes svojo pozitivo,na tak nacin ,ki si ga sploh ne pricakuje,se oseba mal zamisli,mogoce tudi to uvidi.poskusis jo gledati naravnost v oci ,globoko ,na obrazu tvojem naj bo viden razumljiv pogled,prijazen.vendar to uspe le ce sama tako cutis,igrati tega ne mores.zato bos pa morala najprej v sebi narediti spremembo in se vprasati zakaj sploh tako negativno reagiras na ta problem.zakaj te zalosti,ce pa to nima veze s tabo,ampak je oseba v konfliktu s seboj.zakaj potem pustis siriti negativno energijo.ko bos v sebi zacela iskati pozitivno energijo,bos nasla tudi kanal skozi katerega bos spuscala negativno in te take brezvezne nevoscljivosti niti slucajno ne bodo mogle dohiteti,ker enostavno v tebi ne bo vec prostora,kjer bi se lahko negativa zbirala.enostavno jo bos spustila da gre mimo tebe svobodno,ne da bi se ustavljala ob tebi ali v tebi.sprosti se in se ukvarjaj s seboj in ne s problemi drugih ljudi.in nikoli ne obsojaj,ker se na tem svetu vse vrti in vse se slej ko prej vraca.nikoli ne ves kdaj te kaj doleti in ce ne ravnas po svoji morali in v najboljsi mozni obliki do sebe ali drugih.....potem te zna kdaj kaj presenetiti v podobni obliki.ne pozabi na razumevanje in socustvovanje do ljudi,ki to potrebujejo in konec koncev to potrebujes tudi ti.zelim ti vse najlepse,se posebej usmerjanje vase. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 (popravljeno) Kdor pravi , da ni nikoli nevoščljiv pač laže. Popravljeno 2. junij 2005 -> optimistka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor pravi , da ni nikoli nevoščljiv pač laže. zamisli se malo,preden kaj takega reces.seveda obstajajo ljudje ,ki niso nevoscljivi,halo?vsi smo drugacni in ne mors rec,da smo vsi nevoscljivi al pa da kdo laze. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zagotovo kdaj pomisliš da bi imela nekaj kar ima nekdo vsaj za sekundo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zagotovo kdaj pomisliš da bi imela nekaj kar ima nekdo vsaj za sekundo? :xx!: nikoli vsem privoščim , kar sama sebi privoščim, lahko rečem da ne poznam nevoščljivosti.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se podpišam pod principesso... in svet je tako lep anede DIANA Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>svet je čist usran, jaz in ti pa lepe, čiste... se podpišem pod to... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zagotovo kdaj pomisliš da bi imela nekaj kar ima nekdo vsaj za sekundo? nikol........zmeraj preveč iskreno pohvalim,ker v resnic to čutim...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zagotovo kdaj pomisliš da bi imela nekaj kar ima nekdo vsaj za sekundo?mi ni tocno jasno kako to lahko reces "zagotovo". Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andora 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 nevoščljivost...jah se mi zdi, da imam zadnje čase s tem vedno več opravka...ena kolegica mi je nevoščljiva za vse kar naredim in imam... ...še posebej na ocene...pa smo na faksu...HALLO! vcasih sem verjela da so ljudje tam okoli 20 leta ze odrasli...a nažalost sem se motila...tudi to je človeško!lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor pravi , da ni nikoli nevoščljiv pač laže. torej hoces reci da lazem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 nevoščljivosti in zavisti pač ni v mojmu lajfu, nimam cajta se še s temu ukvarjat pol tud js lažem ma klinc, pol že.......velik nas je lažnivcev videt sam vsaj nevoščljivi nismo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 a.......o čem tle? hja, občasno me popade, sam hitr mine, k vse drugo..... poskušam se ne istovetit sam ni lahko...... bo bolš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 nevoščljivost?a to kej za pojest Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.