Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=17"][b]Napoved za 17. teden[/b][/url] - [b]25. april - 1. maj 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 ma ne no... nasvet sem mela tolk dobr ( ) napisan, pa sem nekaj zamutila in ne shranila... ... in mi ga je skenslalo... potem pa se sonce in merkur... ampak vseen dajem gor... morda se kak stavek napisem... sam ko pisem v nekem takem impulzu... kdo bi vedel, kaksen tocno stavek sem imela v glavi... Butast. Zoprn. No, ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Vseeno bodo ti dnevi zelo naklonjeni druženju, zabavi in uživanju, čutili bomo močno medsebojno povezavo, v ozračju bo veliko magnetizma in tudi ljubezni. Še vedno smo nestrpni v vsem, hočemo hitre poteke dogodkov in, če se odvijajo prepočasi, skušamo vplivati nanje in jih na silo pospeševati. … What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 [color="blue"]Super, napoved je! Sem si že sprintala, samo prebrati je treba še... pol pa kako rečemo! Marsa: hvala! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 zaspana fulllll...upam da čimprej mine... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Thx, Marsa Mal sem že naveličana teh [i]napetosti[/i], saj mi je všeč, če dogaja, sam na živce mi gre že ta nestrpnost počasi... Hvala za napovedi, mi velikokrat pomagajo, včasih, ko sem že na najboljši poti, da po ovnovsko butnem z glavo, se ustavim in se mi v mislih prikaže napoved... Moram priznati, da nisem vedela, da sem zmožna takšne samodiscipline...in napovedi mi pri tem pomagajo.. sam vseen je že tečno, grem na dopust in na morju so vedno ekstremne razmere, posebej ob tem letnem času...se bo treba pošteno v roke vzet in premagat kakšne zaletavosti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 [color="red"]Sonce se je konec preteklega tedna premaknilo v znamenje uživaškega Bika; zdaj smo bolj usmerjeni v vse, kar je otipljivega, bolj kot v prejšnjem obdobju si dajemo opraviti s hrano, prebujeni so prav vsi naši čuti. Zaradi ugodnega vpliva Urana bomo bolj dinamični in tudi prilagodljivi kot smo sicer, ko je Sonce v tem znamenju, bolj bomo dovzetni za novosti in lažje in hitreje se bomo prepustili kakemu trenutnemu impulzu[/color] Ulala,Marsa! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Aha! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Uuuuu.....tega pa ni za spregledat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Všečno! Se samo stopnjuje. delamo na sebi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Marsa hvala za napoved... no jaz imam pa danes krizo,ampak prav drugačno kot ponavadi... mogoče je kriv Saturn direktno na moji Luni ter Kironček v navezi z Venero - sej sekstil glih ni najbolj slab tranzit ane ampak se ne dam, sem že doma povedala, da danes me ni, tko da čez nekaj trenutkov pobegnem v naravo... zanimivo včeraj sem imela B.Adamsa s seboj, pa me ni premamil, mi je bil zvok tišine ljubši... upam, da imate boljši dan kot jaz ter želim vam samo tisto najlepše iz napovedi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Pih. Thanx za fidbek. ja, tule je hudourno.... kot bi bil danes mrk (in to soncev)... cista tema... sam je odstekano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 [quote name='Bobnar' date='25. Apr 2005 ob 12:58'][post="429184"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]huu, to se bo seksalo [/quote] [quote name='contesa' date='25. Apr 2005 ob 13:13'][post="429201"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Aha! [/quote] [quote name='Mick' date='25. Apr 2005 ob 13:19'][post="429206"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Uuuuu.....tega pa ni za spregledat. [/quote] luna u škorpjonu jz mam tud mal dost te nestrpnosti. k bi vse rada zdej takoj, pa valda da ne more bit vse zdej takoj in pol sm vsa frfrasta spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 take utrujenosti pri sebi pa še nikoli nisem doživela Še roke se mi ne da premaknt...najraje bi zaspala tlele za mizo...čudn tole Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 [color="blue"]OBLUBIM, da se ne [i]bom ukvarjala s svojimi notranjimi filmi[/i], NE. (mislim, da mi tole sploh ne ugre, pravzaprav sem zmenjena za eno tako delo na sebi...; potem je pač ravno pravi čas, juhej! ) Sem povsem prepričana, da mi bo v tem tednu [i]uspel kakšen izjemen dosežek [/i]in tudi to, da [i]se bo razkrilo (ne)kaj zelo pomembnega in osvetlilo zadeve[/i]! Komaj čakam! [i]Zagotovo bom počela (ne)kaj nenavadnega[/i]. Oblubim. JA. [i]Zdaj so ugodni dnevi za zdravljenje, meditacijo in ukvarjanje s seboj! [/i]Sem rekla... (grem na eno delavnico za 5 ali 6 dni!) VAžička sem. [i]Upam, da bodo tam vsi naklonjeni tudi druženju, zabavi in uživanju, močna medsebojna povezava pa bo samo nam v prid! Huh, v ozračju bo ljubezen... [/i]kako si že te želim... [i]Sonce je v znamenju uživaškega Bika, ... dajemo si opraviti s hrano[/i]: a zato sem tako nekam čudno in zelo in spljoh lačna? [i]Imeli bomo pomemben ali usoden stik s kom za nas zelo pomembnim[/i]: komaj čakam! Evo, tale post bi lahko kar naslovila s [b][color="red"]KOMAJ ČAKAM[/color][/b]! Lep teden vsem, ki jim zvezde nočejo biti naklonjene! Ostali ap itak uživajte! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hm mal smotan tale mrk promet pa to.. a ne? joj kak so pa dons vsi tečni.. komi čakam da greeem... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 [quote name='sončk' date='25. Apr 2005 ob 14:32'][post="429302"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] take utrujenosti pri sebi pa še nikoli nisem doživela Še roke se mi ne da premaknt...najraje bi zaspala tlele za mizo...čudn tole Lp, S [/quote] mene tud utrujenost daje... že enepar dni. bi kr spala in spala. in zujtrej ne morm ustat (na srečo mi ni trebe ) upam, da bo v parih dneh tole minil... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 [color="blue"]Js sm včeri popoldne tud zadremala neki... pojma nima, kdaj se mi je nazadnje to naredilo. Ampak potem pa sem bila sveža kot rožica, ki sem jo pa morala zaliti z nekaj solz. Joj, kako se je včasih fajn smilit sam sebi in malo pojokcat. Potem sem bila kot prerojena. Danes smo pa delovno... dokler se nas ne loti lenoristis! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Jaz sem pa dons total sikala, trobila in vse v prometu, VSI so mi sli na jetra in zolc in tko... Mu moras prosnjo napisat, da spelje na zeleni! Joj bi bila kaksen zaj*** prometni inspektor, pa bi pocasne pa take, ki zavirajo promet sam skenslala. Povsod totalna guzva! Skocim sam na trg po jajca (ker je ravno dons *moja* branjevka z jajci) in blazota!!!!!! Kaj se to spet nabavlja za oni en dan al kolk bo zaprto.... cekarji, vrece, kilazhe vsega boga, pa to ni res... In sem bila total nestrpna in clo mal sem sikala.. prav nisem se mogla zadrzat... Mater!!! Ovca pa res nisem... kok mi gre na zivce tkole folk, ko cist zmedeno tam se premikajo, brez energije in orientacije, kar sam tko mal se grejo guzvat al kwa!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Marsa, tole si pa tako zabavno opisala! Pa se nisva srečali! Jaz sem šla pa po gajbico jagod . Tako so lepe kot narisane, pa dobre tudi. Mi jo je prodajalec opral, ko nisem hotela probati umazane res so sladke,pa še malo smetane zraven,mljask. ([color="yellow"]čeprav imam zraven raje Muškat)[/color] Ljudje pa so res kot zombiji, sploh ne gledajo kje hodijo in v koliko se jih zaletijo med svojo potjo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bah, promet SEm šla danes pozneje v službo, tako da sem (sva) pred tem še bila na tržnici. Samo kaj vse vidiš... na semaforju pri Gosposvetski je ena ženska kar pustila, da ji avto zdrsne nazaj in zadela tistega za njo, potem se je pa še nekaj bunila... folk pušča avte na sredi ceste, da ne moreš mimo... tipo ustavil v križišču, ko je za levo še gorela zelena... ah, ne nazadnje je tudi M. vso pot prevozil z ugasnjenimi lučmi... skratka, kaos Pa folk, ki se štuli vsepovsod s tistimi nakupovalnimi vozički in še zganja užaljenost, če se v trenutku ne umakneš s poti saj v bistvu sem se skoraj zabavala, a vseeno ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 [color="blue"]kljub temu pa bomo nekako težki in izpraznjeni ...[/color] izpraznjeni [color="blue"]nenadoma nas bo spet vleklo med ljudi[/color] [color="blue"]bolj bomo dovzetni za novosti bomo imeli pomemben ali usoden stik s kom za nas zelo pomembnim[/color] [color="blue"]Teden bodo zaznamovale tudi poškodbe (predvsem bodo občutljiva kolena, kolki in gležnji, pa tudi roke, zapestja), še posebej pa se pazimo opeklin in ureznin[/color] Frendica se je porezala v službi, tam cca 15 šivov, od zapestja navzgor(rakica) Starejša soseda si je zlomila gleženj(rakica) Mlajši sosed podlegel poškodbam v službi...žalostno [color="blue"]kot so glavoboli[/color] Glavobol me spremlja vsak dan, se ga pa da omilit. Kljub vsemu pa nek notranji mir... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 oona, me veseli, da si ok.... men je danes tud fajn, drugač pa mal niha od do you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 [quote name='Amis' date='27. Apr 2005 ob 15:07'][post="431301"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]oona, me veseli, da si ok.... men je danes tud fajn, drugač pa mal niha od do [/quote] haha, jaz sem trenutno se pripravljam na Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.