Amis 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ...sej za večer včasih to prav pride.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jst sem pa trenutno oboje v enem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 [quote name='contesa' date='26. Apr 2005 ob 12:47'][post="430337"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa, tole si pa tako zabavno opisala! Pa se nisva srečali! Jaz sem šla pa po gajbico jagod . Tako so lepe kot narisane, pa dobre tudi. Mi jo je prodajalec opral, ko nisem hotela probati umazane res so sladke,pa še malo smetane zraven,mljask. ([color="yellow"]čeprav imam zraven raje Muškat)[/color] Ljudje pa so res kot zombiji, sploh ne gledajo kje hodijo in v koliko se jih zaletijo med svojo potjo! [/quote] Njami, jaz sem si jih tud zazelela, pa je bla povsod taka guzva, jaz pa cist presvicana s fitnesa, pa se nisem hotla prehladit pa tam cakat prevec. Ja, zombiji, [quote name='coccinelle' date='26. Apr 2005 ob 13:59'][post="430402"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... na semaforju pri Gosposvetski[/quote]hecno, istega dne sem namrec prav tam (!) videla nekaj, kar me je mal... potrlo... zastoj je bil, v kriziscu pri Levu, nasproti, na vogalu pri ex delavskem domu, parkiran dzipek SV, en clio al kaj tacga (majhnega), pa se kapsi so prisibal glih tedaj... pa najprej nisem nic videla, pol pa nenadoma zagledam, da ena zenska (mislim da bolj mlada punca kaksna) lezi na tleh... v takem polozaju postrani... ni bilo zlo strahotno videt, krvi in tko, videti je bilo tudi, da je pri zavesti (ne vem, kako je bilo to videt, zdaj se sprasujem, po cem sem sklenila, a nekak... se mi je tko zdelo)... a je tko zalostno zgledal..... sredi ceste da nekdo lezi... [quote name='oona' date='27. Apr 2005 ob 15:00'][post="431298"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]kljub temu pa bomo nekako težki in izpraznjeni ...[/color] izpraznjeni [color="blue"]nenadoma nas bo spet vleklo med ljudi[/color] [color="blue"]bolj bomo dovzetni za novosti bomo imeli pomemben ali usoden stik s kom za nas zelo pomembnim[/color] [color="blue"]Teden bodo zaznamovale tudi poškodbe (predvsem bodo občutljiva kolena, kolki in gležnji, pa tudi roke, zapestja), še posebej pa se pazimo opeklin in ureznin[/color] Frendica se je porezala v službi, tam cca 15 šivov, od zapestja navzgor(rakica) Starejša soseda si je zlomila gleženj(rakica) Mlajši sosed podlegel poškodbam v službi...žalostno [color="blue"]kot so glavoboli[/color] Glavobol me spremlja vsak dan, se ga pa da omilit. Kljub vsemu pa nek notranji mir... [/quote] Oj, ful sem vesela ko te vidim Oona, te ze nekaj cajta nisem videla, pa veseli me, ko vidim, da si dobre volje, imas nekaksno pozitivno energijo, tud zamenjala ikonco in vse! (*thanx, ker si prisla tole napisat semle!! - zal pa mi je za soseda in frendico, ) Ej neverjetno, da me bo pa SONCE opeklo, si pa nisem mislila. Dons me je, imam rdece rame. In pekoce. [quote name='oona' date='27. Apr 2005 ob 15:33'][post="431306"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]haha, jaz sem trenutno se pripravljam na [/quote] [quote name='Selene' date='27. Apr 2005 ob 15:36'][post="431308"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jst sem pa trenutno oboje v enem [/quote] jaz sem pa vse v enem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ta teden mi z izjemo enega dneva sploh ni bil všeč. Prav dušil me je. Ful si želim, da bi naslednji bil boljši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 ne saj sori,, to ni blo namenjen teb, ampak men. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 [quote name='Marsa' date='1. May 2005 ob 23:14'][post="434195"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/quote] saj je praznik dela danes ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 saj. in jaz sem petek 13 - zame ne velja, pri meni je vse obratno. ob nedeljah delam, ker pa je praznik dela, dons pa ne. ma ne da se mi, ves kaksen projekt je bilo tole strizenje zdaj??? garanje... pa pase mi cvekat... v zenu mal... pa tko... ne pa... energije drugacne v vesolje dajat... zdaj drugo iz mene hodi... jaz sem tle riba... se prepuscam toku - vendar ne pa tolk, da bi me kar sam nosilo... mal ipak usmerjam tole... svojo pot... celo proti tokovom plavam vcas... vendar tud to je dobro. joj kok nakladam dons - a pravim to v napovedi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ma, saj to pravim... zakaj bi bilo vedno po nekih 'reglcih'? včasih se je treba predati, pa tudi če 'napoved' (ali pa kaj drugega, vstavi po potrebi) ni takrat, ko vsi pričakujej(m)o... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 saj... glih to hocem rect... v bistvu gre se najmanj za napoved, ampak za stvari, ki 'jih moras' naredit... al jih naredis, al pa cas porabis drugace, a konstruktivno... ne pa s slabo vestjo, ker ne delas onega drugega... to je brez veze - pol delaj pac ono. cist simpl. haha... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Marsa, tale napoved je bila upam, da bo tudi naslednja taka! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 ... lenoba ribja crnogorska... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Saj nisem zato rekla! Sem resno mislila! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 saj vem... res vem, sam si zraven se pomeziknila (vem pa tud to, zakaj - ker si vedla, da me bos bocknila, hoces noces - cesar v bistvu nisi hotla, ker si res resno mislila )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Hehe,saj bo,Marsa! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Prejšnji teden sem imela avto pri mehaniku, potem pa mi je crknil med prazniki na morju. Pridem domov, pa perem, perem..pa crkne stroj.... Pišuka..v denarnici mam pa totalno sušo... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 [quote name='contesa' date='26. Apr 2005 ob 13:47'] Jaz sem šla pa po gajbico jagod . Tako so lepe kot narisane, pa dobre tudi. Mi jo je prodajalec opral, ko nisem hotela probati umazane res so sladke,pa še malo smetane zraven,mljask. ([color="yellow"]čeprav imam zraven raje Muškat)[/color] dober okus moram rečt! Men tud muškat paše bolj kot smetana zraven, hihih.. pijančki Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 [quote name='oona' date='2. May 2005 ob 23:34'][post="434902"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Prejšnji teden sem imela avto pri mehaniku, potem pa mi je crknil med prazniki na morju. Pridem domov, pa perem, perem..pa crkne stroj.... Pišuka..v denarnici mam pa totalno sušo... [/quote] oona sočustvujem. pr nas se je to začel točno 1.januarja. crknu pralni stroj, sesalc, bojler, hladilnik, pa še sosed mi je gume prerezu, mobitel padu na tla in nehu delat, očala polomila... dobr da sem mela službo smo vse zrihtal. sej je pa zdej umiril. morm kr prste prekrižat, da se nav spet kej. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.