Mihela 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Sreča je tako lepa tema, no sej vem tuki gre za samospoznavaje kot temelj sreče. Vendar a se ne bi mal pogovarjali o sreči. A sem samo jaz mahnjena nanjo. Pa zopet mislim sreči, ki pride iz srca in te ohranja zadovoljnega ne glede na kar koli. A je še kdo, ki ljubi ta občutek, ki je seveda lahko posledica samospoznavanja, ali meditacije, ali nekega preskoka v človeku ( ki je lahko posledica kakršene že koli realne situacije) , ko spozna , da nobena zunanja stvar ni toliko vredna, da bi se zaradi nje odrekel prekrasem občutku, ki te napolnjuje znotraj. A je kdo od vas občutil, da če si srečen tudi v težavah, da imajo te manjšo moč in da jih s tem lažje razrešuješ, da če si pozitiven v težavah, da si bolj sosoben za iskanje novih poti. No upam, da je še kdo mahnjen na to temo. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja fajn, kaj ga pol nadleguješ.....sej ti je že povedal....da se veseli ker si srečna....te pač vrei ne..... Ma ni tko hudo, dai dai. Edino kar ne maram po forumih je to, da se ponavlam. In v temu topicu se to že dogaja, tko da... So, I think I will refrain form repeating myself... mam filing da maš alergijo na terapevte, poznam jst to bolezen Ja dej, praviloma smo terapevti vsi pametni in vedno imamo prav... In še plačevat nas je treba... ma shjooj! lia čaw Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 [So, I think I will refrain form repeating myself...Ja dej, praviloma smo terapevti vsi pametni in vedno imamo prav... In še plačevat nas je treba... ma shjooj! lia čaw tist kar z denarjem plačaš je še najcenej...vse ostalo več košta....suma sumarum ponavljanje je mati učenja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 Sreča je tako lepa tema, no sej vem tuki gre za samospoznavaje kot temelj sreče. Vendar a se ne bi mal pogovarjali o sreči. A sem samo jaz mahnjena nanjo. No upam, da je še kdo mahnjen na to temo. Ja, jst sm sicer upal, da se bomo o tem menli, ma smo malo zabluzili... Pa zopet mislim sreči, ki pride iz srca in te ohranja zadovoljnega ne glede na kar koli. A je še kdo, ki ljubi ta občutek, ki je seveda lahko posledica samospoznavanja, ali meditacije, ali nekega preskoka v človeku ( ki je lahko posledica kakršene že koli realne situacije) , ko spozna , da nobena zunanja stvar ni toliko vredna, da bi se zaradi nje odrekel prekrasem občutku, ki te napolnjuje znotraj. A je kdo od vas občutil, da če si srečen tudi v težavah, da imajo te manjšo moč in da jih s tem lažje razrešuješ, da če si pozitiven v težavah, da si bolj sosoben za iskanje novih poti. Ja, jst poznam to, ja. In prav zarad tega tudi organiziram IR, ker je to pač ena od poti do takega občutka notranje izpolnjenosti...Ma pstimo ta IR zdej. Moje osebno mnenje je, da je sreča sicer res odvisna (v končni fazi) od samospoznaje, je pa seveda dosti dela tudi pred (in pa tudi po) takirealizaciji. Reševanje problemov, recimo. Nekje sm že omenu, da lahko svojo resnično srečo oz. stanje v življenju testiramo glih na teh področjih:- sex oz. spolnost- finance (služba, biznis, upravljanje z kešem)- odnosi do avtoritet (starši, skrbniki)- partnerski odnos- odnos do otrok. Praviloma se naša sreča nekak zreducira glih na teh področjih... Filing, ki ga omenjaš pa je vsekakor lepa in dobrodošla pomoč v življenju. Ma marsikdo ga nima na razpolago, na žalost... Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ko se tolk različnih ljudi najde je težk debatirat o sreči brez da bi mal zabluzli.......ker si pod srečo vsak predstavlja nekaj drugega.....mene trenutno mal finance jebejo in bi se najdu gdo k bi u moji situaciji bil blazno nesrečen...no js pač nism, se ne obremenjujem s tem, k vem da bo bolš....zdejle vsak cajt pa tud se vsake tolk najde kak zrelak k mi proba grenit življenje....pa ne šmirglam sploh takih stvari, se me ne dotaknejo, k se mi zdi zguba cajta z njimi se ukvarjat.....najbol bogi so tk sami Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko se tolk različnih ljudi najde je težk debatirat o sreči brez da bi mal zabluzli.......ker si pod srečo vsak predstavlja nekaj drugega..... Lepo povedano. To each its own. Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kaj je to "PRAVA SRECA"??!! Govoris o enosti.. v naslovu pa imas pravo sreco?? Ce je sreca lahko prava.. potem srece ne more biti.. ker ocitno so potem dve.. Ce je nekaj dvoje.. je isto kot da ni nicesar.. .. To je tko, kot bi reku, da ne more bit EN rdeč avto. Če je avto lahko rdeč..potem avto na more biti..ker sta potem dva (avto in rdeč???) če pa je dvoje..je isto kot da ničesar ni.. Pol pa preberem še kompliment za analitičen um. Mah kašn analitičen um neki, čista bedarija. Samostalnik ma lahk več pridevnikov, pa je še zmeri eden Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Sreča - men je pa to tok čudna tema...... k mislim, da se je težko pogovarjat o tem, če prej vsak ne pove, kaj to zanjga sploh je, k najbrž niti dva človeka ne mislita isto..... zame pomeni to neodvisnost, svoboda, pa sprejemanje vsega, kar je okoli mene (ne rata zmer, priznam )....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.