Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, vidiš.In potem (če pustiva boga pri miru) sm jet tisti, ki kao ne sprejema in ne razume?hmm ajd čaw. ja kako ma pa to vezo zdej s sprejemanju in razumevanju, če jaz ne verjamem v boga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kako ma pa to vezo zdej s sprejemanju in razumevanju, če jaz ne verjamem v boga Rekla si:"...nekaj več mogoče je, mogoče pa ni.......gdo ve, včasih se mi zdi da je, spet drugič pa da ni.......ne ukvarjam se pa pretirano s te, ker se me ne zdi smiselno....enkrat bom tk zvedla.v boga pa v bistvu res ne verjamem...in v vso navlako ki spada zravn tud ne....mal srhljivo včasih, ampak pač.......ker se vse v meni upira tej ideji, pač ne morem....kupit teh stvari..." Ne zdi se ti smiselno se ukvarjat s tem. In z vso navlako, ki kao spada zraven boga (v kar duhovni napredek vsekakor spada) tudi ne? Ne moreš kupiti teh stvari? Ne vem, mogoče se motim, ma to mi zveni kot nesprejemanje in ne razumevanje nečesa, kar je pač različno od tvoje sedanjeizkušnje življenja. Kdo potem tle ne sprejema in ne razume? Jst komot sprejmem tvoje poglede, enostavno zato, ker jih živim.Lohk ti moje/naše, kao naflancane duhovne poglede? In spet:nč ni narobe s čemurkoli tle, vse je ok. Vsak ima pač izbiro in lohk verjame v kar koli pač hoče. yuhuhuhu Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 kupit= verjet v to....da nau kake pomote, kao u trgovini pa to tud ne vidim kake povezave med bogom in duhovnim napredkom....eni so kao ful verni, verjamejo v boga in vso navlako k spada zraven(brezmadežno spočetje, vstajenje od mrtvih, božji sin....pa nebeško kraljestvi in pekel........), pa so duhovno čist na nuli, ti bi rekel da so plehki in omejeni bi blo pa tule mogoč fajn prej razčisti ka si gdo predstavlja pod pojmoma bog in duhovni napredek....sam to se pa men res ne da Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.sam to se pa men res ne da tudi meni ne... lp e. Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če te zanima, točno kakšen terapevt sem, izvoli:http://www.insamadhi.com/clearing/index.php inhttp://www.insamadhi.com/clearing/faq.php <--odgovori na pogosta vprašanja... sm preletela mal....u bistvu sm zdej še bolj presenečena nad nekaterimi tvojimi izjavami ker kar sm tam vidla je v bistvu zlo to kar sm js napisala.......odnosi med partnerji, ljudmi na splošno.......to kar sm pač napisala pod globje......preber še enkrat in tam nekje piše: za ateiste in bogaboječe....sama se sicer nimam glih za ateista, bogaboječa pa spet definitivno nism........ti pa praviš da duhovnost in bog korakata tesno skup.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 Hey Todika Oštja, si non stop online, just like me... No, poglejva, mal te moje izjave od blizu... <{POST_SNAPBACK}>sm preletela mal....u bistvu sm zdej še bolj presenečena nad nekaterimi tvojimi izjavami ker kar sm tam vidla je v bistvu zlo to kar sm js napisala.......odnosi med partnerji, ljudmi na splošno.......to kar sm pač napisala pod globje......preber še enkrat Ne rabim prebrat še enkrat, ker te čist razumem, in se s tabo popolnoma strinjam.Razen v tisti točki, glede "globjih" stvari... in tam nekje piše: za ateiste in bogaboječe....sama se sicer nimam glih za ateista, bogaboječa pa spet definitivno nism........ti pa praviš da duhovnost in bog korakata tesno skup.... Hmm.Se pravi, kje se ne razumeva? Mi lohk pmagaš, da ti bom moje razmišljanje bolje pojasnu? Kaj ne gre skupi tle? Aja, hvala za čas, ki si ga posvetila obisku moje spletne strani... Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In z vso navlako, ki kao spada zraven boga (v kar duhovni napredek vsekakor spada) tudi ne? no evo tle maš.......duhovni napredek in bog z vso navlako zame nimata nč skupnega...... in plis bod faca pa mi napiš kaj za vraga so zate tiste globje stvari.....k se mi res na da iskat č si slučajn ž kje to povedo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no evo tle maš.......duhovni napredek in bog z vso navlako zame nimata nč skupnega...... Aha. OK, zame osebno je samo vsakdanje življenje in vse, kar spada zraven, izrednega pomena.Ni pa to vse, kar so naši možgani in živčna sistema sposobni zaznavat, izkusit... In tle potem nastopi to, čemur nekateri pravijo duhovni napredek, jst pa temu rečem iskanje prave sreče, trajne sreče, popolne sreče. Tudi zame se je začelo tko, kot za večino ljudi: bukve, tone in tone teorije, bežanje od problemov v životu itd...In potem poglabljanje vase, meditacije, relaxacije, yoga...in intenzivi razsvetljenja... Po prvi izkušnji samadhija na IR se je zame svet postavil na glavo. Prvič v življenju sm imel odprte oči, gledal sm skozi oči, ne zgolj z njimi.Trenutek popolne sreče, dotik Totalne Izpolnjenosti mi je spremenil smer življenja. Ma to se tko al tko ne da opisat adekvatno, tko da... In seveda, sčasoma sm tem izkušnjam (ja, bilo jih je še več) apliciral povezavo s pojmom Boga.Ma ne tistga boga iz naših cerkva, ampak neki živega, pristnega in izključno initimnega. Neki, kar sem lahko zaznaval v sebi, v svojem srcu... No, da malo skrajšam, zame ima sicer sam duhovni napredek povezavo z Bogom, ni pa potrebno, da temu rečemo tko... Veliko ljudi se ukvarja z notranjo rastjo, razvojem zavesti, in so ateisti. Pa vseeno napredujejo proti trajnejši izpolnjenosti v svojem vsakdanjem življenju. in plis bod faca pa mi napiš kaj za vraga so zate tiste globje stvari.....k se mi res na da iskat č si slučajn ž kje to povedo.... Read above and in članku tam zgori... tnx. Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 pišeš pišeš pa neč na poveš mater a je res tk težko dat na konkretno vprašanje konkretn odgovor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 zdaj si zadela z žebljico na glavico..... ne da se z besedami....so samo približki približkov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pišeš pišeš pa neč na poveš mater a je res tk težko dat na konkretno vprašanje konkretn odgovor Hja, kwa čmo. Lohk probava še enkrat, tokrat z malce bolj specifičnim vprašanjem? Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ma tule še približka ni tk kt da bi mu blo nerodn povedat al ka.....al pa mogoč nima kej povedat, kt politiki..........tri ure gvarijo pa nč ne povejo ma spet sm žleht....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma tule še približka ni tk kt da bi mu blo nerodn povedat al ka.....al pa mogoč nima kej povedat, kt politiki..........tri ure gvarijo pa nč ne povejo ma spet sm žleht....... Morda pa ti nč ne razumeš? Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne da se z besedami....so samo približki približkov besede zavajano in ločujejo, se strinjam. Je treba kej probat, ne le intelektualizirat.Jst sm, kaj pa vi? Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, kwa čmo. Lohk probava še enkrat, tokrat z malce bolj specifičnim vprašanjem? kaj so zate tiste globje stvari? a še enkrat ponovim? povej konkretno zaboga al pa reč da me nč na briga....če sm lohk jaz čist konkretno in brez palamuđenja povedla kaj je zame globoko in pomembno, ja zaka pa ti ne morš? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda pa ti nč ne razumeš? aha zdej sm pa spet js kao butl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj so zate tiste globje stvari? a še enkrat ponovim? povej konkretno zaboga al pa reč da me nč na briga....če sm lohk jaz čist konkretno in brez palamuđenja povedla kaj je zame globoko in pomembno, ja zaka pa ti ne morš? OK, še enkrat:zame je pomembno vsakdanje življenje, še bolj pa tiste izkušnje, ki vsakdanjo zaznavo (vse, kar se nam dogaja ko smo budni, ko sanjamo al pa ko treno spimo) presegajo po svoji Trajnosti in Dokončnosti. bojim se pa, da glede Tega ne bova pršla skupi, ma ne zato, ker ne bi hotela, ampak zato, ker se teh izkušenj ne da adekvatno opisat. Ne maram se ponavlat, tko da bi tel nehu, če ti je ok... Lohk pa prebereš moj članek v celoti, predvsem tisti del, ki opisuje te izkušnje ljudi na IR. Lohk prelstaš spletno stran na http://www.insamadhi.com in se ustaviš tam na povezavi "Kaj je to Samadhi?" Lahko prideš na IR in sama na lastni koži izkušiš to, o čemur vse religije govorijo že tisočletja, moderna znanost pa zadnjih neki let... Lahko pa seveda vse skupi vzameš kot flancanje naroda... Tko al tko te te reči očitno ne zanimajo prav zares... brdnjaw....je rekla muca in šla spat. LOL Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 todika idi do njega...pa je .... brez veze..že cel dan se tu gor pa dol dajeta...pa saj me itak nea nič briga...sam nekak čutim ki mata problem... ne more ti on z besedami opisat kar morš ti občutit...in ta njegov intenziv te prpelje tja po bližnici....da laže zastopš da je vse okoli tebe farsa...pa da nisi ti tvoja čustva...ampak da tisto kar si ti, enostavno občutiš kot preprosto toplino in svetlobo in odpuljenost in kulskost...po domače da ti je vse ravno...in ko ti je vse ravno...laže rešuješ vsakdanje probleme.... ker se več ne enačiš s svojim občutkom jeze ali sovraštva ali veselja...ker s totimi fintami te prpelejo tk daleč da enostavno občutiš....da to pride in gre... eh ložim vatru.... pa ko bosta v luft skočila ...sem vaju skrajno dobrohotno nadlegovala s svojim vtikanjem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>max poskusiva takole...aja, tud sok lahk, valda ....no,ok, če prav razumem si ti nekakšen terapevt, zakaj ti je kot terapevtu težko razumet da je nekdo srečen brez iskanja nekih globjih smislov o življenju, pa o tem ka bo po smrti pa.....in kaj je globje kot to da živiš pomirjen s sabo in ljudmi okoli sebe, da sprejemeš sebe in ljudi okoli sebe, da si toleranten do napak drugih, ker se zavedaš da jih imaš tudi sam, da če lahko komu pomagaš da bo lepše živel mu, če mu pa ne moreš mu pa tudi škodiš ne.......in še in še......no povej.....lia evo js sm zase lepo napisala........zdej me pa zanima kaj je zanga bolj globoko kot in a ni u bistvu to želja vseh k se ukvarjajo z duhovnostjo.......živ boh me nav prepričo da se to ne da napisat....razn č ne veš ka bi napisov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> aha zdej sm pa spet js kao butl Če ti tko pravš ej. Vsekakor pa očitno ne maraš, da ti nekdo reče neki, kar ti ni všeč, kar je v nasprotju s tvojo samopodobo. Jst sm komot lohk politik, flancam ljudi, you name it, ni problema, ti si pa le srečna Todika, a ne. Ok, ni blema ej. No glej, jst sm tle napisu parkrat več, kot sm nameraval, tko da se že ponavljam. Stran spodaj v podpisu je baje dobra in na njej je obilo info o napredku v duhovnosti in v vsakdanjem življenju. Če boš imela še kakšno vprašanje pa mi lohk osebno pišeš. lepo bodi pozdravljena in lahko noč. Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
[max] 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> todika idi do njega...pa je .... brez veze..že cel dan se tu gor pa dol dajeta...pa saj me itak nea nič briga...sam nekak čutim ki mata problem... ne more ti on z besedami opisat kar morš ti občutit...in ta njegov intenziv te prpelje tja po bližnici....da laže zastopš da je vse okoli tebe farsa...pa da nisi ti tvoja čustva...ampak da tisto kar si ti, enostavno občutiš kot preprosto toplino in svetlobo in odpuljenost in kulskost...po domače da ti je vse ravno...in ko ti je vse ravno...laže rešuješ vsakdanje probleme.... ker se več ne enačiš s svojim občutkom jeze ali sovraštva ali veselja...ker s totimi fintami te prpelejo tk daleč da enostavno občutiš....da to pride in gre... v bistvu ne gre za občutenje, ampak neki, kar tudi občutneje presega. drgač si pa zelo lepo napisala, lia. very well said indeed. good night Citiraj InSamadhi.comNapredek v vsakdanjem in duhovnem življenju - vprašajte se vendar! LIFE ForumRazsikovanje človeških potencialov in pogovori o vseh vidikih življenja.Strpna, zrela in prijazna online druščina - LIFE Forum. Vabljeni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 baaaa kok smo zdej kao.......takoj treba neki obračat pa to.....ni glih fajn da človek nekje na pot k samospoznavju, temelju prave sreče zgubi vs smisu za humor in vse grozn resn vzame........... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:in ta njegov intenziv te prpelje tja po bližnici....da laže zastopš da je vse okoli tebe farsa...pa da nisi ti tvoja čustva...ampak da tisto kar si ti, enostavno občutiš kot preprosto toplino in svetlobo in odpuljenost in kulskost...po domače da ti je vse ravno...in ko ti je vse ravno...laže rešuješ vsakdanje probleme.... ker se več ne enačiš s svojim občutkom jeze ali sovraštva ali veseljax^x nočm se glih vn metat no ja, enmal mogoč ampak sej glih to jz probujem dopovedat nekterim na raznih področjih....pa ni glih kakega ekstra haska.......ker to je to, definitivno.....in iz tega vn sledi pol vse ostalo.....sam če to reče ena čist navadna todika, je popluvana da nima pojma......očitno morjo nekteri določene stvari čut iz ust terapevtov da verjamejo.....ker oni so usposobljeni za to, bojo pa ja vedli........ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ja fajn, kaj ga pol nadleguješ.....sej ti je že povedal....da se veseli ker si srečna....te pač vrei ne..... mam filing da maš alergijo na terapevte, poznam jst to bolezen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Porkafix ! Sem prebrala tole štorijo od začetka...zdej me pa še bolj glava boli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.