Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Fishi, upam, da ves da to pomeni, da se moras se posnet in tukaj prilepit link Kaksno Fallin' ali pa kaj podobnega ker tisto od alicie si res nenormalno dobro zapela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 hihi.... mal je problem s fallin... ker se potem priključi zbor, pa ne morem sama čez sebe večglasno pet ne.... Drgač sem pa hotla uploadat Don't speak... pa ne gre.... ...mogoče ker je wav format.... je pa s spremljavo.... ....sam če ne morem uploadat... ne bo nič... Tnx Michelle... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Sej ni treba vecglasno Lahko malce po svoje nardis pa je Don't speak je tudi ena zelo fajn pesmica Se priporocam/o Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ... ....refren od Anike.... Kje si.... http://www.geocities.com/ribica_katja/kjesi.mp3 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Super, je pasalo za Lahko noc Poskrbi se kaksno za dobro jutro Hvala, rulas!!! Nocka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tnx.... nočko Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Limp Bizkit......My way Check, check, check check... out my melody SpecialYou think you're specialYou doI can see it in your eyesI can see it when you laugh at meLook down on meYou walk around on meJust one more fightAbout your leadershipAnd I will straight upLeave your shitCause I've had enough of thisAnd now I'm pissed YeahThis time I'm 'a let it all come outThis time I'm 'a stand up and shoutI'm 'a do things my wayIt's my wayMy way, or the highway Check out, check check... out my melody Just one more fightAbout a lot of thingsAnd I will give up everythingTo be on my own againFree again YeahThis time I'm 'a let it all come outThis time I'm 'a stand up and shoutI'm 'a do things my wayIt's my wayMy way, or the highway Some day you'll see things my wayCause you never knowWhere, you never knowWhere you're gonna go Check out, check check... out my melody Just one more fightAnd I'll be historyYes I will straight upLeave your shitAnd you'll be the one who's leftMissing me YeahThis time I'm 'a let it all come outThis time I'm 'a stand up and shoutI'm 'a do things my wayIt's my wayMy way, or the highway Some day you'll see things my wayCause you never knowWhere, you never knowWhere you're gonna go Check out, check check... out my melody Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 You'll Never Be Alone Artist:Anastacia the world is changingand time is spinning fastit's so amazing how you came into my lifeI know it seems all hope is goneI know you feel you can't be strongand once again the story ends with you and I and anytime you feel like you just can't go onjust hold on to my loveand you'll never be alone hold onwe can make it through the fireand my loveI'm forever by your sideand you knowif you should ever call my nameI'll be right thereyou'll never be alone hopeless to describethe way I feel for youno matter how I trywords would never doI looked into your eyes to findas long as love is alivethere ain't nothing we can't make it through anytime, or only for a whiledon't worrymake a wishI'll be there to see you smileoooh hold onwe can make it throught the fireand my loveI'm forever by your sideand you knowif you should ever call my nameI'll be right thereyou'll never be alone through the fire, by your sideI will be there for you so I'm, don't you worry(and you know, I'll be there)you'll never be a... aloneheya heyeaaaah hold onwe can make it through the fireand my loveI'm forever by your sideand you knowif you should ever call my nameI'll be right thereoh baby, hold on hold on(we can make it through the fire)we can make it babyand my lovesaid I'm forever by your side, yeah(and you know)if you should ever call my namesaid I'll be, I'll be right thereoh, oh, ooooh hold onyeah yeah(we can make it through the fire)yeah yeahoh no(my love)I know, and you know (I'm forever by your side)yeah yeah yeah yeah yeah yeah(and you know)(if you should ever call my name)(I'll be right there) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 šele zdaj to opazila... wow, ribica, to pa je nekaj ... super glas Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hvala Coccinelle.... Djordje Balašević - Jaroslava Umesto molitve rekla si "O tom ću misliti sutra..." Sa šminkom od gara, ko Skarlet O'Hara... Tvoj preslikan lik I dugo plutala ko brodolomnik ka obali jutra Nekad tišina zna prepasti džina, kad ispusti krik Još jednu noć si izgurala sama... Čehov je zaspao blaženim snom Ni nezna da je prohujala tama pod prozorom Vetar je vežbao violončelo.. Čežnjive skale u nedogled Zora ti brižljivo pipnula čelo... Negde u tebi je goreo led Princezo, javi se... Još imam džep u kom se hladni prsti zgreju Pošalji poruku... Da vidim jednom to pisamce na displeju Sve mi nedostaje... Čuvam u damastu još kalup tvoga vrata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... šta ti je? Plima banalnosti tvoj svet zapljuskuje k'o Atlantidu Dok šmrka bioskop, fali ti neko da napravi geg Da ti za rođendan ispiše sonet na komšijskom zidu I s bandom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg? Na podmetaču još crtam tvoj profil Suvisna pitanja izbegnem fintomIme ti ispišem u svakoj strofi... Nevidljivom tintom Pod mojom jelkom do proleća stoji... Jedino dar tebi namenjen Zauvek fosil tvog struka postoji... Na mome dlanu okamenjen Princezo, javi se... neke se pobede dobijaju na juriš Ne tvrdoglavi se.. Priznajem javno da se genijalno duriš Opasno postaje... Na durske akorde se paučina hvata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... Princezo, dosta je... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 My immortal (spet brez spremljave ) http://www.geocities.com/ribica_katja/immortal.mp3 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 U madona Ta je pa tak tezek komad, cestitam, da si ga tako dobro ujela. Ful lepo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> My immortal (spet brez spremljave ) http://www.geocities.com/ribica_katja/immortal.mp3 Enkratna Prav prijetno te je poslušat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Zmelkoow....Klub ljudi z resnimi težavami Če ti zjutraj ko je kriza avto ne vžge in ti med dopustom vedno ribica umre stalno živiš v krizi identitete ne znaš raztrgat perforirane serviete če ti obup redno skače pred oči smrt te voha in po šunki ji dišiš v boljšo prihodnost ceste ni nobene rad bi bil zver a si le malo ščene Pridi pogledat v naš novi klub sami težki pacijenti vrženi na kup vsakega muči vsaj ena težava vsak bo prisegu da njegova je prava mali karlo je že kot otrok skužu kaj je to kvalitativni preskok samo iz mase ljudi z velikimi problemi lahko pridejo ven tako dobri refreni;Problemi so problemi bojo in kurc jih gleda problemi so problemi bojo in klinc jih gleda seveda problemi so problemi bojo in klinc jih gleda problemi so problemi bojo al pa nevsako tolko tudi kakšen od njih umre vsako tolkoČe se ti dojenčki smejejo v obraz ko se smejiš ti vedno škripa glas ostaneš trezen še po dvajseti pivi gledaš v kamne in misliš da so živi ob dobri priliki hitro zamižiš ko je šla mimo greš za njo in jo loviš čim mine panika postane dolgočasno kar imajo drugi je zmeraj najbolj krasno Pridi pogledat v naš novi klub sami težki pacijenti vrženi na kup vsakega muči vsaj ena težava vsak bo prisegu da njegova je prava mali karlo je že kot otrok skužu kaj je to kvalitativni preskok samo iz mase ljudi z velikimi problemi lahko pridejo ven tako dobri refreni Problemi so problemi bojo in kurc jih gleda problemi so problemi bojo in klinc jih gleda aneda problemi so problemi bojo in klinc jih gleda seveda problemi so problemi bojo al pa ne vsako tolko tudi kakšnega žaba požre vsako tolko Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Mich in Santos Ceca - Stereo bol U suprotom smeru vozim dvesta na sattuga brza je i peske prestize meovo na radiu nasa je pesma, zar ne? Na zadnjom sedistusa crne haljine cvetu mojim venamapromila vise od 5samo ta nasa stvarprokleto ziva je Ne bih stala ni da kidam zivcestani pesmo stani izdajice Ref.Kao stereo boli ove noci blizu si tia deset ljubavi josdaleko si Halo ima li kogau ovom obraku nemirazove te zauvek tvojaLajka iz svemira Kroz olujnu noc vozim bez farovaprasina secanjaza mnom podize seovo na radiu nasa je pesma, zar ne? Tvoj satu u pregradije za rukavicepo mokrim staklima krvave musicesamo ta nasa stvarprokleto ziva je Ne bih stala ni da kidam zivcestani pesmo stani izdajice Ref. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ....refren od Anike.... Kje si.... http://www.geocities.com/ribica_katja/kjesi.mp3 Uauu! Ribica, imaš še kaj takega na zalogi? Se mi je kar koža naježila zelo čist in prodoren glas imaš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Bil si bel galeb v sončni žarek,jutra ujettvoja tiha misel je v tišino skrila zven besed..ko iskal si v sebi sjaj neba oblakov iz žeja...sam postal si neskončna kaplja morjani me s teboj...a ti v meni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z menoooooooooooooooooojše si tu z menoj zdaj eno sva obaena pesem ena miselen utrip srcaše si tu z menoj in v meni boš ostalmisel ena z novim jutrom sebe si mi dal Ti poznaš moj svet v kapljo tiho solze ujettvoja pesem ni vsak dan zrcalo mojih let pripet,ko bom naša v sebi del neba del svojega srcabom prišla postala v tebi del morja...ni me s teboooooooj..a ti v meni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z menojšeeeeeeeeeeeeee si tuuuuuuuuuuuuu z menoj zdaj čutiva obaeno pesem eno misel en utrip srcaaaaaaaaaaaaae si tu z menoj..in v meni boš ostaaaaaaaaaaaalnisem sama ti zavedno sebe si mi daluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uauu! Ribica, imaš še kaj takega na zalogi? Se mi je kar koža naježila zelo čist in prodoren glas imaš! ...tnx.... ma sej sem že kar nekaj linkov nalepla sem.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Black Velvet -Alannah Mules Mississippi in the middle of a dry spellJimmy Rogers on the victrola up highMama's dancing with baby on her shoulderThe Sun is setting like molasses in the sky.The boy could sing, knew how to move, everything.Always wanting more, he'd leave you longing for. Black velvet and that little boy smileBlack velvet with that slow southern styleA new religion that'll bring you to your kneesBlack velvet if you please. Up in Memphis the music's like a heat waveWhite lightning, bound to drive you wild.Mama's baby's in the heart of every school girl"Love me tender" leaves 'em cryin' in the aisleThe way he moved, it was a sin, so sweet and true. Always wanting more, he'd leave you longing for. Black velvet and that little boy smileBlack velvet with that slow southern styleA new religion that'll bring you to your kneesBlack velvet if you please. Every word of every song that he sang was for you.In a flash he was gone, it happened so soon, What could you do? Black velvet and that little boy smileBlack velvet with that slow southern styleA new religion that'll bring you to your kneesBlack velvet if you please.Black velvet and that little boy smileBlack velvet with that slow southern styleA new religion that'll bring you to your kneesBlack velvet if you please. ...If you pleaseIf you please Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...tnx.... ma sej sem že kar nekaj linkov nalepla sem.... Bom pogledala(poslušala) Black Velvet, pa sem jaz pela na nastopu-(mi je nora pesem,taka prava, da ti grejo mravljinci) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ma ja, ful mi je žal, da sem te zamudila na pikniku.... Na kakem nastopu to? Jz sm pela na valeti Torn, oče me je pa spremljal s kitaro.... ....too bad da nimam posnetka.... Aja, Black velvet je FUUUUUUUUL hud komad.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 DAVE MATTHEWS BAND - Stay (Wasting Time) We were walking Just the other day It was so hot outside You could fry an egg Remember you were talking I watched as sweat ran down your face Reached up and caught it at your chin Licked my fingertip Wasting time Let the hours roll by Doing nothing for the fun Little taste of the good life Whether right or wrong Makes us want to stay stay stay stay for awhile Later on The sun began to fade Then the clouds rolled over our heads And it began to rain Oh we were dancing mouths open Splashing tongue taste For a moment this good time would never end You and me you and me Just wasting time I was kissing you You were kissing me love From good day into a moonlight Now a night so fine Makes us wanna stay stay stay stay stay for awhile Wasting time I shall miss these things When it all rolls by What a day Wanna stay stay stay stay stay for awhile Hey love Oh just groping you Rolling in the mud Stay a while Come on love Wanna stay stay stay stay stay for awhile Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Wish You Were Here , PINK FLOYDSo, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears, wish you were here. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 "Summer Moved On" - AHA Summer moved onAnd the way it goesYou can't tag along Honey moved outAnd the way it wentLeaves no doubt Moments will passIn the morning lightI found out Seasons can't lastAnd there's one thingLeft to ask Stay, don't just walk awayAnd leave me another dayA day just like todayWith nobody else around Friendships move onUntil the dayYou can't get along Handshakes unfoldAnd the way it goesNo one knows Moments will passIn the morning lightI found out Seasons can't lastSo there's just one thingLeft to ask Stay, don't just walk awayAnd leave me another dayA day just like todayStay, don't just walk awayWith nobody else around Seasons can't lastAnd there's just one thingLeft to ask Stay, don't just walk awayAnd leave me another dayA day just like todayStay, don't just walk awayWith nobody else around Summer moved on Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Alice Cooper......Poison Your cruel deviceYour blood, like iceOne look could killMy pain, your thrillI want to love you but I better nottouch (Don't touch)I want to hold you but my sensestell me to stopI want to kiss you but I want it toomuch (Too much)I want to taste you but your lipsare venomous poisonYou're poison running through myveinsYou're poison, I don't want tobreak these chainsYour mouth, so hotYour web, I'm caughtYour skin, so wetBlack lace on sweatI hear you calling and it's needlesand pins (And pins)I want to hurt you just to hear youscreaming my nameDon't want to touch you butYou're under my skin (Deep in)I want to kiss you but your lipsare venomous poisonYou're poison running through my veinsYou're poison, I don't wannabreak these chainsPoisonOne look could killMy pain, your thrillI want to love you but I better nottouch (Don't touch)I want to hold you but my sensestell me to stopI want to kiss you but I want it toomuch (Too much)I want to taste you but your lipsare venomous poisonYou're poison running through myveinsYou're poison, I don't wannabreak these chainsPoisonI want to love you but I better nottouch (Don't touch)I want to hold you but my sensestell me to stopI want to kiss you but I want it toomuch (Too much)I want to taste you but your lipsare venomous poison, yeahI don't want to break these chainsPoison, oh noRunnin' deep inside my veins,Burnin' deep inside my veinsIt's poisonI dont't wanna break these chainsPoison Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.