Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bluz gnjus U mom odjelu ima mjesta,ima mjesta za sve,za sve te sitne, male uši,životinjice drage. U mome tjelu ima krvi,ima krvi za sve,za sve te male, žedne stvore, životinjice drage. Ima mjesta za bluz gnjusza to jadno malo djete,životinjicu dragu. U mojoj glavi ima majka,ima majka za sve,za sve te lude, lude stvariživotinjice drage. ima mjesta za bluz gnjus...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 the boy is mine - brandy & monica Brandy- Excuse me, can I please talk to you for a minuteMonica- uh huh, sure, you know you look kinda familiar Brandy- Yeah, you do too but, umm,I just wanted to know do you knowsomebody named you,you know his name. Monica - Oh, yeah definitely I know his name. Brandy - I just wanted to let you know he's mine. Monica - Huh..no no, he's mine. You need to give it up.Had about enough.It's not hard to see,the boy is mine. Brandy - I think it's time we got this straight,let's sit and talk face to face.There is no way you could mistake him for your man,Are you insane? Monica - See I know that you may bejust a bit jealous of me.Cause' you're blind if you can't seethat his love is all in me. Brandy - See I tried to hesitate,I didn't want to say what he told me.He said without mehe couldn't make it through the day,ain't that a shame. Monica - And maybe you misunderstood,Plus I can't see how he couldwanna take his time and that's all good.All of my love was all it took The boy is mine.You need to give it up.Had about enough.It's not hard to see,the boy is mine.I'm sorry that youseem to be confused.He belongs to methe boy is mine. Monica - Must you do the things you doKeep on acting like a foolYou need to know it's me not youAnd if you didn't know it girl it's true. Brandy - I think that you should realize,And try to understand whyHe is a part of my lifeI know it's killing you inside. Monica - You can say what you wanna say.What we have you can't take.From the truth you can't escape.I can tell the real from the fake. Brandy - When will you get the picture.You're the past, I'm the futureGet away it's my time to shineif you didn't know the boy is mine. Monica - You can't destroy this love I've foundYour silly games I won't allowThe boy is mine without a doubtYou might as well throw in the towel Brandy - What makes you think that he wants you,when I'm the one that brought him toThe special place that's in my heart,he was my love right from the start Brandy: He belongs to me (sang in chorus)Monica: The boy is mine, not yours (after chorus)Brandy: But mine!Monica: Not yours!Brandy: But mine!Monica: Not yours!Brandy: But mine! I'm sorry that youseem to be confused.He belongs to methe boy is mine. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 jest bi vas rad slišau pet, ne pa besedila brat.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest bi vas rad slišau pet, ne pa besedila brat.... Priklop slušalke...sliššššššš...mam dober ritem.... Kadar te vidim ko se mi smeješ sreča sije iz oči obnašaš se, kot da sem senca kot da me ni. Kadar te vidim na dnu duše, mi spomin spet oživi, tih spomin in bolečina ki še tli. Vedno si sanjal njoOOo, meni pustil si laži, jaz pa mislila sem le nate, vse noči. Vedno si sanjal njoooooOO, mi lagaal vse dni, jaz pa mislila sem le nate, vse noči.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hey... kliknite na link, prižgite zvočnike & poskušajte mal v tem stilu... če že druzga ne, dvigne raven razpoloženja http://www.groening.org/flash/Karaoke.swf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Evo zdej pa moja najbolj jokava, najbolj intenzivna za-zile-rezat pesem!!!! Ostao sam sasvim sam da lezim na suncuJa zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi rukuJa molio sam da se napune moja mora i rijekeU njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece. I pjevamBudi moja voda, ja sam sada vatraIzgorjecu.Prolij se po meni, budi sve sto zelimJa zivjecu. Ostao sam sasvim sam da lezim na suncuJa zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi rukuJa znao sam da ces doci, doci i donijeti kisuJa cekao sam kao suha zemlja kad ceka svoju vodu. I pjevamBudi moja voda, ja sam sada vatraIzgorjecu.I kazemProlij se po meni, budi sve sto zelimJa zivjecu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hmmm.... sve što želiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 IVY don't tease me!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 why not? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>why not? Zato ker sem otrocek in bom joku ce ne nehas.Ne mi najprej z liziko mahat pred nosom, pol pa z njo po nosu vrtat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehehehehe.... kok sem se nasmejala te bom z liziko po ritki natepla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 vajin dialog je prekunštna znanost zame...a znata bl po kmečk zdej razložit, kva se dogaja...zakaj je mighty Samson tako prežaljen? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 aja, pa od kod vam ta besedila...dejte še izvajalca zravn napisat...k nč ne poznam...razn Avsenika Tistga Feryja Souvana sm tut jest vedu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Ze dolg mi obljublja seskanje, pol ko pa pride do tega da dolocimo parametre seskanja(kraj, cas, orodje...) pol pa nic od Ivy. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 i just wanna rock you all night long.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>i just wanna rock you all night long.... Mal se zadrzuj.Tole tut otroc berejo, ves. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..samo tij.. Ti, sam' ti, poštimaš lohk ta svetti, sam' ti, pržgeš mi sonce spet.Ti, sam' ti, nobedn drugzmešaš me lahk tko zloin zafilaš mi srce z lubeznijo Samo tij me lejko spremenišsamo tij me lejko gor zbidijš.Gda se tekneš me z rokoufčujtin, zacumprala si me,šče f senjaj, prava sitij, samo tij! Ti sam' ti, me lahka spremenišsuper si, usodna se mi zdiš.Kadar primes me,poštekam te, začarala si me, in pol sajnam te, ti, sam' , ti! Samo tij, lejko poboukšaš svejt,samo tij, lejko vižgeš posvjetsamo tij, pa nišče večzmejšaš mi glavou,pa napuniš mi srce z lubeznijof vladko & jonas Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hrenovka, http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_appl.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hrenovka, http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_appl.gif ....ane, ane? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 hrenovka to si ful lepo zaepla.Dej plis se Dan neskoncnih sanj!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hrenovka to si ful lepo zaepla.Dej plis se Dan neskoncnih sanj!! ..nism cist zihr kdo to poje, pa ce isto mislm.. ..pomoc Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Isto kreso.Sej ves:tudi ti si prisla mrzlih rok do ognjisca v dan neskoncnih sanj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bova skupaj ..hrenovka...duet en dva tri.. DAN NESKOČNIH SANJ Vlado Kreslin Ravno jaz iz noči sem peljal tvojo dušo V dan neskončnih sanj Jaz otrok mrtvih senc postal sem luč Rad te imam Ljubim brez telesa upam brez srca. Tudi ti si prišla mrzlih lic do ognjišča V dan neskončnih sanj Moja kri v tebi vre, a glej zbežiš, rad te imam Toda jutro vabi v dan neskončnih sanj nazaj. Veš zame onkraj zavetja nimajo cvetja Mraz je in tema, mraz je in tema. Tudi ti si prišla mrzlih lic do ognjišča V dan neskončnih sanj Moja kri v tebi vre, a glej zbežiš, rad te imam Toda jutro vabi v dan neskončnih sanj nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Uhuhu...To mi deli. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..to.. ..strelka mal prehitevas. .. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.