aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal se zadrzuj.Tole tut otroc berejo, ves.awww baby Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 I've waited hours for this I've made myself so sick I wish I'd stayed asleep today I never thought that this day would end I never thought that tonight could ever be This close to me Just try to see in the dark Just try to make it work To feel the fear before you're here I make the shapes come much too close I pull my eyes out Hold my breath And wait until I shake But if I had your faith Then I could make it safe and clean If only I was sure That my head on the door was a dream I've waited hours for this I've made myself so sick I wish I'd stayed asleep today I never thought that this day would end I never thought that tonight could ever be This close to me But if I had your face I could make it safe and clean If only I was sure That my head on the door Was a dream The Cure - Close to me Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 No saj zdaj je pa ze risanka mimo.Tko da...knock yourself out!!Kaj a tist k si bla pa zmenena je pa odpadl? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..a gremo se eno.. Lahko bi zletela in ujela svoje sanje,lahko bi se dvignila na njih vse do neba.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> The Cure - Close to me ..jess Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hrenovka, men tale tvoja zadnja tko znana, pa se ne morem spomnit od kje.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 A mas to original a v remixu paula oakenfolda???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hrenovka, men tale tvoja zadnja tko znana, pa se ne morem spomnit od kje.... ..vladko.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 eni radi miksamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Poisoin Ivy strikes again! Ivy midva mava v eni drugi temi mesanje na tapeti, proti ce pozornost tja usmeris. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..vladko.. joj pismu, to bi pa mogla vedet!! ....se spomnem, sem enkrat špricala teorijo glasbe, da sem loh šla s fotrom na nek mali nastop Kreslina (se poznata).... pa sva po nastopu skupaj zapela Čuden si bil že kot otrok..... Tok special. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj pismu, to bi pa mogla vedet!! ....se spomnem, sem enkrat špricala teorijo glasbe, da sem loh šla s fotrom na nek mali nastop Kreslina (se poznata).... pa sva po nastopu skupaj zapela Čuden si bil že kot otrok..... Tok special. men se zdi da ga je vaš fotr enkra clo k nam prpelu ... al smo mi nekam šli... sam vem da se poznata ja pa da je enkrat neki špilu nam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 A vajina fotra poznata Kresota???Hudo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ne od katje fotr ga pozna.... pa mi se poznamo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..moja mami ga pozna..no zdej ga tok ne vid..ampak ,ko je bla se v prejsnji sluzbi..je bil stranka..v trgovini, se razume Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 A pozna mogoce tut Bonota??A bi se dal zrihtat da bi se jest z njim spoznau?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..ma seveda..ti sam povej kje pa kdaj Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Uuuu Bonota bom pa jaz 2.7. v zivo vidla!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 kako ti je pa ratal do kart priti??????Jest sm bil uno soboto ko so jih prodajal ze ob 7:00 na sajtu pa nism mogu not priti. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 WHERE THE STREETS HAVE NO NAME U2 I want to run I want to hide I want to tear down the walls That hold me inside I want to reach out And touch the flame Where the streets have no name I want to feel sunlight on my face See that dust cloud disappear without a trace I want to take shelter from the poison rain Where the streets have no name Where the streets have no name Where the streets have no name We're still building Then burning down love, Burning down love And when I go there I go there with you It's all I can do The city's a flood And our love turns to rust We're beaten and blown by the wind Trampled in dust I'll show you a place High on a desert plain Where the streets have no name Where the streets have no name Where the streets have no name We're still building Then burning down love, Burning down love And when I go there I go there with you It's all I can do jeeeeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuu Bonota bom pa jaz 2.7. v zivo vidla!! ..kje pa.. js za noben koncert nism mogla dobit karte...vse razprodan v sekundi... ..joj, ne mi tega delat!!! ..pa...a bi ti tko cist bajdvej...zamenala.. .. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..strelka, michelle, samson...ajde gremo eno od U2 skupi zapet..za tolazbo, a ste za??? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Moja prijateljica mi je zrihtala. Prek koncerti.net. Za Dunaj mislim, da je bilo v cetrtek en. Jaz bila na faksu, ona pred racunalnikom in dobili sva! Komi cakam! To bo prav fajn praznovanje po koncu izpitov! NE ZAMENJAM!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja prijateljica mi je zrihtala. Prek koncerti.net. Za Dunaj mislim, da je bilo v cetrtek en. Jaz bila na faksu, ona pred racunalnikom in dobili sva! Komi cakam! To bo prav fajn praznovanje po koncu izpitov! NE ZAMENJAM!!!! ..srecnica si.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.