Skoči na vsebino

smrčanje

rolar

Recommended Posts

Bemu -jaz sem se že tudi prebudila, ko zadrnjohala. Kristus..samo tega mi še je traba, da smrčim.

Fotr pa žaga tako, da so ga na cesto slišali včasih..zdaj imata nove okne..mati je navajena, pravi da ne more spat, če fotr ne žaga -in to v obe smeri..obojestransko žaganje torej..

pes tudi smrči ja x:px pismo...pa punci sem že tudi slišala...joj..smrčačice.com

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Moj tudi smrči (fant, ne kuža :P) in uporabljam čepke ali pa spim v drugi sobi. Razen kadar se ga skupaj nasekava, pa tako trdno spim, da ne slišim njegove motorke :D

Čepki so zelo efektivni, samo problem je v tem, da pogosto padejo ven iz ušesa. Če pa ne padejo, pa zjutraj ne slišim budilke in se zaspim... Tako da tole ni fajn, prav nič :(

Roses are red, violets are blue...

Jaz sem pa zbrskala ene fajn čepke (une pisane, mislim da jih je ene 8 v paketu, fajn se jih da prat in jih maš lahk za ful velikokrat..) in me sploh ne motjo pa čist sem že pozabla kako xsrcx smrči x:Dx

alarm na mobitelu pa še vedno uspem slišat zjutraj xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

uf tile čepki :wacko: sm jih uporabljala tedi k sm nočne žgala, pr nas pa štemali in razbijali na vlko :o|o: no, sj sm fajn spala in to, sam sm se navadla na ono tišino čisto, pa so mi pol še ptiči šli na živce xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

• 3 weeks later...
Uhhhh

mene pa smrčanje blazno moti, sploh tisto večtonsko, sam ne smrčim skoraj nikoli, je pa res da slabo spim in me zbudi vsak šum.

Po moje tisti ki trdno spijo snom pravičnika, tissti malo bolj smrčijo. x:)x x:)x

eeee to sm sprintal da bom zheni pokazal,,,

le zakaj ona nech ne smrchi???

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...