Skoči na vsebino

za faks

flikca

Recommended Posts

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx Za vse, ki potrebujejo moc, zaupanje... x:)x

pa se zame plisss za ju3, da bom skoncentrirana, z spominom 100% ne, da ga mi bo 99% zastekalo, pa se skrilo nekam v vrat, s katerim ne razmisljam, jaooo res prosim samo za ju3 xgoldfishx xrolleyesgx x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

kapica, sploh ne skrbi...bolj kot znanje bo na profesorja napravila vtis tvoja pojava in samozavest...seveda, če je izpit ustni :)

pri pisnem imaš pa tako čas razmisliti, tudi ne bo problema x8Dx xsuperx xokx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hvala ti, ves kako lepo pozitivno se tole trenutno bere x:Ix x:)x x;)x

ja najprej je pisni cez uro do dve so rezultati, in pozitivni ima-jo-mo se ustnga tko, da pride res koncna ocena... ale ca cao x:Xx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

• 3 weeks later...
ni pomagala :C: za 0,3 procenta je sfalila (mislm ni ribica sfalila, js sm sfalila) :sori: pa nebi se jezila kaj vem za 10%, 20% 30% 40%... ampak 0,3% , to je 0 pri zaokrozevanju??? :eek: :O: brrrr... mah pa tud to mora bit za neki dobr... tk, da tnx vseen x:Xx

pa 0,3 % mi je zmanjkal... pa pogoj je ta izpit! :sori:

grrrrrrrrr res se mi fullll za mal zdi!!!!!!! 0,3% to to to ja ni to ni nic ni to, mah :o|o:

ribica naslednjic te pa, saj ves, vse tiste procente, kt do zdaj samo se 0,3% vec! x:)x xsrcx

aliana, macona xgoldfishx xcrossfingx

Kapica, res škoda x:(x

prepričan sem, da si ena izmed tistih, ki se ob neuspehih nauči več, kot ob zmagah, sploh ob takih tesnih, kot je bil ta. Vsaj veš, da ti ne manjka veliko za uspešno opravljen izpit in ti ne bo treba zato par mesecev (preveč) študirat x:)x

Veliko uspeha želim vsem, ki jih še čakajo izpiti v jesenskem roku x:)x

btw, a ma še kdo težave s smeškoti, ker meni se dostikrat sploh ne pojavi njihov seznam?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Kapica, res škoda x:(x

prepričan sem, da si ena izmed tistih, ki se ob neuspehih nauči več, kot ob zmagah, sploh ob takih tesnih, kot je bil ta. Vsaj veš, da ti ne manjka veliko za uspešno opravljen izpit in ti ne bo treba zato par mesecev (preveč) študirat x:)x

Veliko uspeha želim vsem, ki jih še čakajo izpiti v jesenskem roku x:)x

btw, a ma še kdo težave s smeškoti, ker meni se dostikrat sploh ne pojavi njihov seznam?

odvisn od kaksnih neuspehov, ja tle upam, da ne bo blema, mal ponovit pa mora bit!

p.s.: glede smeskotov men dela vse oki, razn ko enga kliknem, mi vsi ostali nehajo "migat" x:Dx x:Xx

el nino: jaaa to je ful mal, lih s tem se mal tezk sprjaznim, zato pa tle tolk tezim... :sori: ma je se en rok na zacetku septembra... tk da se s tem tud tolazm, ceprav se mi cist nc ne lubi :vragec: x;)x

(kako pa tebi gre)

meni gre v k.... zgrešil nek za dostojnih 10% tk da mam zdej en rok brez tizga hehe jeseni šele ;) pa matematko morem še jao jao...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Ribica, zlata ribica, prosim, da najdem moc in voljo v sebi, da dokoncam ta faks.

Spodobno koncam, po moznosti.

x:px xwizardx :detelca: xgoldfishx

Saj se bom potrudila, res se bom! xbookx :switz:

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Amen.

:detelca: :detelca: :detelca:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ribica...naj se pravilno odločim za fax...

ribica...naj bo moja odločitev pravilna

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ajda....... xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx :detelca:

No ribica, potem pa še za mene letos malo pomigaj, da mi bo šlo vse v prvo kot do zdaj in seveda s takšnim povprečjem še v naprej........

xribax xribax xribax :detelca: xcrossfingx xwizardx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...