Sprehajalec 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Zadnič sm dal v napačno temo zgleda, pa ni najbolj delovalo.. Tk da, ribca moja, za jutr. Hvala Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 tole mate pa hudo zabirokracirano mogoče si pa jest preveč preprosto vse predstavljam....sem razumel, da je treba samo prijavo za temo dat profesorju v podpis, napisat diplomo, in jo profesor odobri...(pri mojem ni zagovora), potem pa še nek obrazek na referatu izpolniš, in to je to...Lejka, upam, da ti uspe brez komplikacij vse narediti potem je pri tebi res enostavno, če bo šlo tako kot praviš ........................................sama sem čakala mesec in pol na odobritev teme, sedaj nekje jo bom oddala (ko dobim potrjeno od mentorja, da je vse ok), nato pa še čakam mesec do dva na zagovor........... pa še to......pri nas odobri temo komisija, zato tako dolgo..........sestanejo se namreč le enkrat na mesec ali pa na dva meseca ........sem mislila, da je povsod tako no, pa vso srečo............nam vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Kolk sem jest lena. Že eno leto se spravljam pisat diplomo. Če mi jo uspe letos naredit, bo tud fajn.Ko bi blo vsaj vse to že mimo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 tenkju ribica, čeprav nisem računala nate. pomagaj mi še pri STCSL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 tenkju ribica, čeprav nisem računala nate. pomagaj mi še pri STCSL. ko sem videl tale STCSL, sem najprej pomislil, da mora bit to nek nov Mercedesov model....šele čez pol ure mi je kapnilo, da je to mogoče samo starocerkvena slovanščina ribica, hvala ti za pol leta službe, ki je bila luštna, danes delam zadnji dan, naj bo lepo preživet. in naj prosiiiim, v naslednjih dveh mesecih napišem diplomo od začetka do konca in to tako, da bo za Prešernovo nagrado Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 cashy, tisto drugo bo. bemu, zgleda da kerakoli smer si na filofaksu, veš, da se na slovenistiki vsi zafrkavajo s STCSL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hvala, upam, da bo več pameti kot sreče (enkrat za spremembo ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mačona za tvojo stcsl....sej bo, še vsi smo mogl to skoz dat, tko da boš tud ti jst bi pa prosila za mal sreče pr zsd-ju dons...prosm, prosm Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Tigrčk, dost sreče, čeprav ne vem, ker izpit je to. to še me vse čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Tigrčk, dost sreče, čeprav ne vem, ker izpit je to. to še me vse čaka. ufff...nočš vedt - je tud stcsl. not vključena poleg vsega ostalga :xx!: pa hvala Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mačona za tvojo stcsl....sej bo, še vsi smo mogl to skoz dat, tko da boš tud ti jst bi pa prosila za mal sreče pr zsd-ju dons...prosm, prosm dons kwa sploh delaš tle gor?!? good luck Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 aha, zgodovinska slovnica ali podoben šit. ja, same slabe stvari sem slišala o tem. boring. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 uh še dobr, da ne študiram slovenščine in se v sočutju pridružujem vsem nesrečnim slovenistom naj jim bo usoda mila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pr kateri imaš? pr orlovi al smoletovi? Vsekakor pa srečno. Meni je bil to (poleg STCSL in slovanskega jezikoslovja) najbolj blesav izpit. orlova...na srečo...k smoletova je pa še bl kr neki Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 se strinjam totalno odveč Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Hej, no, mal optimizma ... ZSD ni tko grozen kot zgleda na prvi pogled ... sicer je res, da sem se ga tut js z muko spravljala učit, ampak sem navsezadnje ugotovila, da je lažje če se greš učit z manjšim odporom kar je treba je treba, izpitu se izognit ne da, tko da nima smisla, da si učenje otežuješ z mislijo: "Kako zelo odveč je ta stvar." Res je, da bi blo velik bolj pametno, da bi imeli na slovenščini še kkšn mal bolj koristen predmet, kot so razni stcsl-ji in zsd-ji, ampak ubadati se s temi zadevami je čist brez veze, ker spremenil se ne bo nič ... vsaj za nas ne ... mgoče kdaj za naše zanamce Sicer pa tut mene letos še čaka zsd2 Sej bo x!x Nobena stvar ni tko grozna, kot se zdi na prvi pogled. No, ko sem pa že ravno v tej temi ... ribica prosim mal pomigi zame ... aprila bom šla delat kr neki izpitov ... pomagi mi, da mi bo šlo kokrtok ok Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Hej, no, mal optimizma ... ZSD ni tko grozen kot zgleda na prvi pogled ... sicer je res, da sem se ga tut js z muko spravljala učit, ampak sem navsezadnje ugotovila, da je lažje če se greš učit z manjšim odporom kar je treba je treba, izpitu se izognit ne da, tko da nima smisla, da si učenje otežuješ z mislijo: "Kako zelo odveč je ta stvar." Res je, da bi blo velik bolj pametno, da bi imeli na slovenščini še kkšn mal bolj koristen predmet, kot so razni stcsl-ji in zsd-ji, ampak ubadati se s temi zadevami je čist brez veze, ker spremenil se ne bo nič ... vsaj za nas ne ... mgoče kdaj za naše zanamce Sicer pa tut mene letos še čaka zsd2 Sej bo x!x Nobena stvar ni tko grozna, kot se zdi na prvi pogled. No, ko sem pa že ravno v tej temi ... ribica prosim mal pomigi zame ... aprila bom šla delat kr neki izpitov ... pomagi mi, da mi bo šlo kokrtok ok Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 osvežujem, ker potrebujem še danes neko nujno informacijo...mi kdo zna prosim povedat, kaj je to "roza mapa", v postopku pridobitev diplome.hvala vam za vse informacije... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 V knjigarno FF pojdi po roza mapo. To je mapa (prijava) za diplomski izpit, ki jo izpolneš, odneseš v tajništvo, da ti potrdijo, da si opravil vse izpite, potem pa z njo v referat.to sem opravil že julija kaj pa sedaj? jo moram iti nazaj tja iskat in z njo k profesorju? ali so jo že poslali nazaj na oddelek, kjer čaka, da diplomiram?potrebujem na zagovoru že natisnjeno diplomo? nimam blage veze, kako potekajo ti postopki za diplomo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 uh še dobr, da ne študiram slovenščine Jaz sem zbežal v prvem letniku. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 hmm, kako se prijaviš na zagovor na referat? ali kličeš tja, in poveš, kako si domenjen z mentorjem glede zagovora, ali kaj ....ker moraš biti predhodno prijavljen na referatu, če želiš zagovarjat...sicer pa jaz niti ne bom imel pravega zagovora, mentor mi bo le ocenil nalogo in pridobil podpis še enega profesorja kot člana komisije...tako, da ne vem, kaj vse potrebujem, da zaključim z diplomo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aha, aha...Mysti, hvala za podatke, če bom še kaj rabil, se oglasim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 birokracija na FF ubija :xx!: Jep. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Zlata ribica, dej mi pomagej da se skoncentriram, ker mi resno zmanjkuje casa! Dolge prekinitve studija so slaba, slaba odlocitev se posebej malo pred koncem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hvala ribica 9ke že dolgo nisem dobil zdej pa samo še ustni del da bi šel tako lepo twigywigy s repokom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.