Skoči na vsebino

za faks

flikca

Recommended Posts

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ribica :D v petek imam izpit 15.9. moj zadnji letos, hkrati pa najbomembnejši samo še ustni del imam :) pisni sem bil priden nemalo hvale tebi tu... zdej pa še maloooo prosim prosim za ustni :)

:*

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

xgoldfishx prooosim pomagaj malo...jutr bojo rezultati...nej nardim, ker sem se res prpravljala in mi je kr dobro šlo...pa me je vseeno takooooo strah da mi ne bo uspelo xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

pa tut v torek, da bom mela malo več sreče kot prejšnjič, ko sem izmed 40ih vprašanj dobila ravno edini 2, na katera nisem vedla odgovora :C: ...dej mi moči, da bom lahko še vstrajala... malo je še upanja v meni in strah me je, da ga ne bo zmanjkalo in bom obupala... xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

hvala, hvala in še enkrat hvala xgoldfishx nardila sem izpit x:Dx xvrtcx xsrcbumx xrainbowx

...zdej pa še samo v sredo malo pomigaj z repkom xgoldfishx , da se mi še pri tem malo nasmehne sreča pa bo :detelca: xcrossfingx :detelca:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

prosim zlata ribica...malo pomigaj ob 10.00, si zaslužim opraviti ta izpit

xrainbowx xyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ribi, najlepša ti hvala za današnji dan na faksu, vse je šlo kot po maslu...

hvala ti za vsa ta prečudovita leta študija...

in hkrati te še prosim za naprej, za nadaljnih pet let, da bi lahko še nekaj doštudiral, kar si želim x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Prosim, zlata ribica, naj prebere moj mejl in me pomilosti! Prosim za izpit v petek. Prosim, prosim, prosim te za vpis v 3. letnik (letos)!!! Prosim, zlata ribica, pomagaj mi! Res potrebujem pomoč! In prosim, pomagaj še vsem na tem forumu in vsem študentom (kjerkoli in kakršnimkoli že) in hvala, ker si pomagala mojemu v ponedeljek. Hvala ti zlata ribica. x:)x :vio: x:)x
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...