cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 čestitam, El Nino, super si tole speljal a si boš privoščil kako nagradico? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ribica, pomagaj še meni - jutri (od 13:00 - 15:00 mam izpit) - naredila sem vse, kar je bilo v moji moči, zdaj pa je na tebi. Prosim, pomagaj mi, da pozitivno opravim izpit. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 se pridružujem Engličini želji jest si pa želim, da jutri uredim vse potrebno za prijavo na magisterij ribica-migica, prosim! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 uau, ribica, to si pa izvrstno naredila hvala ti! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 uau, ribica, to si pa izvrstno naredila hvala ti! in kdo je zdaj priden Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 saj vse, kar je bilo treba, je samo čakanje in potrpljenje nobene pridnosti, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Zlata ribica daj mi pomagaj, da naredim še ta zadnji izpit, in da se skoncentriram na to učenje Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 ribica v petek imam izpit 15.9. moj zadnji letos, hkrati pa najbomembnejši samo še ustni del imam pisni sem bil priden nemalo hvale tebi tu... zdej pa še maloooo prosim prosim za ustni :* Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Uf, ribi, men tud prosim pomagaj...zdele je šlo kot po maslu, pa kr nek filing mam, da bi lahko tole celo speljala in šla lepo v 4. letnik. K zdej sm pa že res mal stara....ne bi rada glih pr 30. diplomirala. Prosim, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 ribica, prosim te, da se mi letos vpis na vzporedni študij psihologije posreči...pa čeprav bom diplomiral šele pri 30 letih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 prooosim pomagaj malo...jutr bojo rezultati...nej nardim, ker sem se res prpravljala in mi je kr dobro šlo...pa me je vseeno takooooo strah da mi ne bo uspelo pa tut v torek, da bom mela malo več sreče kot prejšnjič, ko sem izmed 40ih vprašanj dobila ravno edini 2, na katera nisem vedla odgovora ...dej mi moči, da bom lahko še vstrajala... malo je še upanja v meni in strah me je, da ga ne bo zmanjkalo in bom obupala... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 teyka, zihr bo šlo, ker si ves bonus na smolo že pokurila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 teyka, zihr bo šlo, ker si ves bonus na smolo že pokurila cashy upam da maš res prav Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hvala, hvala in še enkrat hvala nardila sem izpit ...zdej pa še samo v sredo malo pomigaj z repkom , da se mi še pri tem malo nasmehne sreča pa bo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 prosim zlata ribica...malo pomigaj ob 10.00, si zaslužim opraviti ta izpit Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 za mano in njen izpit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Meni tudi, danes ob 13h in jutri ob 12h. Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 za Piko Pikico, cashy in za Mano, pa tut za moj izpit, ki je bil včeri Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Za vse, pa še zame jutr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 go go ribi še 12 ur pa migi za vse nas ki se bomo potili med izpiti ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 dajmo, ElNino, ti to zmoreš z nohtom levega mezinca Srečno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ribi, najlepša ti hvala za današnji dan na faksu, vse je šlo kot po maslu...hvala ti za vsa ta prečudovita leta študija...in hkrati te še prosim za naprej, za nadaljnih pet let, da bi lahko še nekaj doštudiral, kar si želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 za tisti izpit, na katerega rezultate čakam...naj mi uspe, naj mi uspe Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Prosim, zlata ribica, naj prebere moj mejl in me pomilosti! Prosim za izpit v petek. Prosim, prosim, prosim te za vpis v 3. letnik (letos)!!! Prosim, zlata ribica, pomagaj mi! Res potrebujem pomoč! In prosim, pomagaj še vsem na tem forumu in vsem študentom (kjerkoli in kakršnimkoli že) in hvala, ker si pomagala mojemu v ponedeljek. Hvala ti zlata ribica. Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.