Skoči na vsebino

za faks

flikca

Recommended Posts

Prosim, zlata ribica, naj prebere moj mejl in me pomilosti! Prosim za izpit v petek. Prosim, prosim, prosim te za vpis v 3. letnik (letos)!!! Prosim, zlata ribica, pomagaj mi! Res potrebujem pomoč! In prosim, pomagaj še vsem na tem forumu in vsem študentom (kjerkoli in kakršnimkoli že) in hvala, ker si pomagala mojemu v ponedeljek. Hvala ti zlata ribica. x:)x :vio: x:)x

LENUHA SE SLAMA NA RITI DRŽI,,,

OMAHLJIVCU PA POLŽ ZBEŽI,,,

RIBICA NE PODPIRA....

TAKIH PRELAGANJ ODGOVORNOSTI,,,

ah,sedaj bo pa ona odgovorna al kako...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pa saj nisem lena in omahljiva tudi ne. Naredila sem že vse kar se je dalo, a človek se včasih znajde v situaciji, ko tudi njegov maksimun ni dovolj, ko ni vse odvisno le od njega in lahko samo upa, da je tudi na drugi strani vse usmerjeno v njegov uspeh. Upati pa je menda še dovoljeno? :?:
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

Pa saj nisem lena in omahljiva tudi ne. Naredila sem že vse kar se je dalo, a človek se včasih znajde v situaciji, ko tudi njegov maksimun ni dovolj, ko ni vse odvisno le od njega in lahko samo upa, da je tudi na drugi strani vse usmerjeno v njegov uspeh. Upati pa je menda še dovoljeno? :?:

to, da se znajdeš v situaciji, ko stvari niso več odvisne od tebe same, ampak od ostalih, mi je še predobro znano, znano pa mi je tut to, da včasih znanje ni dovolj. upam, da ti bo uspelo matilda in da bo uspelo vsem nam! xcrossfingx :detelca:

upanje pa je vedno dovoljeno...sej veš kako rečejo- upanje umre zadnje!!! x:)x

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Hvala ti Teyka. Človek resnično včasih potrebuje spodbudne besede še od koga drugega. Jaz upam. Upam zase, zate in za vse, da nam uspe. Če smo pridno delali in se borili, si uspeh tudi zaslužimo, mar ne? Pozdravček tebi in ostalim, pa veliko sreče vsem skupaj. xgoldfishx
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

Ribica xgoldfishx prosim, prosim, jutri malo pomigaj enkrat po 10.30 še zame, malo pa tudi še prej za tisto drugo zadevo. Če bova skupaj migali, nama mora uspeti ribica naša zlata! xcrossfingx :mezik: xokx :D :rolleyes: Popravljeno -> Matilda

1000 x HVALA xgoldfishx !!!

Če lahko, pa prosim pomagaj še kolegom pri njihovih prošnjah.

Popravljeno -> Matilda

Draga zlata ribica xgoldfishx ...

prosim pomagaj mi, da cimprej oddam diplomo... vem da bo tudi moja mami vesela xsrcx

vsem ostalim srecno... :palec:

Only mediocrity is safe. Therefore, be the best and get prepared to be attacked/

Sólo la mediocridad es segura. Por lo tanto, sé el mejor y prepárate para ser atacado.(Paulo Coelho)

Draga zlata ribica xgoldfishx ...

prosim pomagaj mi, da cimprej oddam diplomo... vem da bo tudi moja mami vesela xsrcx

vsem ostalim srecno... :palec:

tut jest ti držim pesti pri tem Saintdolyna xcrossfingx :detelca:

xgoldfishx...tut moja prošnja je v zvezi z diplomo, in sicer brat ima v sredo zagovor diplomske naloge...zelo se je trudu, da je pršu tako daleč...prosim pomigaj in mu malo pomagaj, da bo uspelo...res si to zasluži xcrossfingx :detelca:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...