ZVEZANI 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Prosim, zlata ribica, naj prebere moj mejl in me pomilosti! Prosim za izpit v petek. Prosim, prosim, prosim te za vpis v 3. letnik (letos)!!! Prosim, zlata ribica, pomagaj mi! Res potrebujem pomoč! In prosim, pomagaj še vsem na tem forumu in vsem študentom (kjerkoli in kakršnimkoli že) in hvala, ker si pomagala mojemu v ponedeljek. Hvala ti zlata ribica. LENUHA SE SLAMA NA RITI DRŽI,,,OMAHLJIVCU PA POLŽ ZBEŽI,,,RIBICA NE PODPIRA.... TAKIH PRELAGANJ ODGOVORNOSTI,,,ah,sedaj bo pa ona odgovorna al kako... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pa saj nisem lena in omahljiva tudi ne. Naredila sem že vse kar se je dalo, a človek se včasih znajde v situaciji, ko tudi njegov maksimun ni dovolj, ko ni vse odvisno le od njega in lahko samo upa, da je tudi na drugi strani vse usmerjeno v njegov uspeh. Upati pa je menda še dovoljeno? Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pa saj nisem lena in omahljiva tudi ne. Naredila sem že vse kar se je dalo, a človek se včasih znajde v situaciji, ko tudi njegov maksimun ni dovolj, ko ni vse odvisno le od njega in lahko samo upa, da je tudi na drugi strani vse usmerjeno v njegov uspeh. Upati pa je menda še dovoljeno? to, da se znajdeš v situaciji, ko stvari niso več odvisne od tebe same, ampak od ostalih, mi je še predobro znano, znano pa mi je tut to, da včasih znanje ni dovolj. upam, da ti bo uspelo matilda in da bo uspelo vsem nam! upanje pa je vedno dovoljeno...sej veš kako rečejo- upanje umre zadnje!!! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Hvala ti Teyka. Človek resnično včasih potrebuje spodbudne besede še od koga drugega. Jaz upam. Upam zase, zate in za vse, da nam uspe. Če smo pridno delali in se borili, si uspeh tudi zaslužimo, mar ne? Pozdravček tebi in ostalim, pa veliko sreče vsem skupaj. Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Hvala nardila sem izpit. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 (popravljeno) Ribica prosim, prosim, jutri malo pomigaj enkrat po 10.30 še zame, malo pa tudi še prej za tisto drugo zadevo. Če bova skupaj migali, nama mora uspeti ribica naša zlata! Popravljeno 21. september 2006 -> Matilda Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 (popravljeno) 1000 x HVALA !!!Če lahko, pa prosim pomagaj še kolegom pri njihovih prošnjah. Popravljeno 22. september 2006 -> Matilda Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saintdolyna 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Draga zlata ribica ... prosim pomagaj mi, da cimprej oddam diplomo... vem da bo tudi moja mami vesela vsem ostalim srecno... Citiraj Only mediocrity is safe. Therefore, be the best and get prepared to be attacked/Sólo la mediocridad es segura. Por lo tanto, sé el mejor y prepárate para ser atacado.(Paulo Coelho) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Draga zlata ribica ... prosim pomagaj mi, da cimprej oddam diplomo... vem da bo tudi moja mami vesela vsem ostalim srecno... tut jest ti držim pesti pri tem Saintdolyna ...tut moja prošnja je v zvezi z diplomo, in sicer brat ima v sredo zagovor diplomske naloge...zelo se je trudu, da je pršu tako daleč...prosim pomigaj in mu malo pomagaj, da bo uspelo...res si to zasluži Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 za vse sveže diplomante Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ... dans je bad bratove diplome... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Zlata ribicaprosim prosim pomagaj mi d zrihtam še tele izpite Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 hvala ! brat diplomiral lanja...držim pesti Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Allright Ribica! HVALA! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 opa, ElNino zgleda, da ti je uspelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.