Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ribica zdajle grem na izpit... drži pesti zame Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica zdajle grem na izpit... drži pesti zame veliko sreče, držim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Mystica, nathy in ribica hvala je pomagalo - sem znala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ribica...jst te pa za jutr prosim, da mi bo uspel zrihtat tole informatiko...plizzzzzzzz Hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Please help! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ribica, pomagaj Katji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ribica, še zadnji izpit Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 upam, da vam je danes šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ribica, fizika danes mam kolokvij pomigaj mal tam okrog 16 pa do 18 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ribica plis, nič več neumnosti na Lentu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Plissss...jutr za izpitplissss...v torek za izpitplissss...v četrtek za izpit Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, fizika danes mam kolokvij pomigaj mal tam okrog 16 pa do 18 Ninči, držimo pesti zate..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 prosim, prosim za jutri.....pol sm pa na konju...mislm, v 3. letniku!!!! Joj, joj, joj, ..... tenk juuuuuuuuuu!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Še tukaj za vse, ki rabijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Please help! xrosex <{POST_SNAPBACK}>Ribica, pomagaj Katji Hvala ribica, zlata si!!!! Selene tudi tebi hvala... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 končno nekaj vzpodbudnega... hehe jst bom pa kmal eno libico vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, fizika danes mam kolokvij pomigaj mal tam okrog 16 pa do 18 Wuhu, naredu naredu hvala ribica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wuhu, naredu naredu hvala ribica Nismo zastonj držali pesti zate. TO! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Jutr pa spet... ob devetih zjutraj izpit... Heeeelp wibiy rabm pomoc.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ribi, saj veš, kdaj, kako in za koga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 ribica, da ne bom samo prosila - hvala, hvala, hvala!!! in verjamem, da si še naprej z mano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica, da ne bom samo prosila - hvala, hvala, hvala!!! in verjamem, da si še naprej z mano... hehe, imaš šele 2 posta...me res zanima, kje si "samo prosila"...je pa hvaležnost zelo čedna vrlina...kar tko naprej... ribica, tudi jaz se ti zahvaljujem za vsa 4 leta faksa, ko mi je šlo vse po načrtih, sedaj te prosim, da zberem dovolj moči za diplomo in septembra, da se mi uspe vpisati na drug faks prosiiiim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 tudi jaz se zahvaljujem za 3.5 letnike narejene.Imam še deset izpitov do konca in diplomo. Ribica pomagaj mi, samo še s tem, da bom spala mal več kot 2-3 ure pred izpitom ne tako kot se je dogajalo zadnje čase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Dajmo, eley, uspelo ti bo!!! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.