eley 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Tebi bo pa tudi,če maš moč za drug faks , je diploma samo en malo večji izpit do konca....A ne? Itak.Srečno x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Zlata ribica pomagej mi, da brez nadaljnih zapletov na referatu sprejmejo mojo diplomsko, da bo zagovor uspešen (da se mi nav glas tresu) in da ne bo pretežkih vprašanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Za vse, ki potrebujejo moc, zaupanje... pa se zame plisss za ju3, da bom skoncentrirana, z spominom 100% ne, da ga mi bo 99% zastekalo, pa se skrilo nekam v vrat, s katerim ne razmisljam, jaooo res prosim samo za ju3 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 kapica, sploh ne skrbi...bolj kot znanje bo na profesorja napravila vtis tvoja pojava in samozavest...seveda, če je izpit ustni pri pisnem imaš pa tako čas razmisliti, tudi ne bo problema Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 hvala ti, ves kako lepo pozitivno se tole trenutno bere ja najprej je pisni cez uro do dve so rezultati, in pozitivni ima-jo-mo se ustnga tko, da pride res koncna ocena... ale ca cao Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ni pomagala za 0,3 procenta je sfalila (mislm ni ribica sfalila, js sm sfalila) pa nebi se jezila kaj vem za 10%, 20% 30% 40%... ampak 0,3% , to je 0 pri zaokrozevanju??? brrrr... mah pa tud to mora bit za neki dobr... tk, da tnx vseen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Za Sanjo in zame, da bi naredili pogoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Se zame enga se moram nujno.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 pa 0,3 % mi je zmanjkal... pa pogoj je ta izpit! grrrrrrrrr res se mi fullll za mal zdi!!!!!!! 0,3% to to to ja ni to ni nic ni to, mah ribica naslednjic te pa, saj ves, vse tiste procente, kt do zdaj samo se 0,3% vec! aliana, macona Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Kapica, res škoda prepričan sem, da si ena izmed tistih, ki se ob neuspehih nauči več, kot ob zmagah, sploh ob takih tesnih, kot je bil ta. Vsaj veš, da ti ne manjka veliko za uspešno opravljen izpit in ti ne bo treba zato par mesecev (preveč) študirat Veliko uspeha želim vsem, ki jih še čakajo izpiti v jesenskem roku btw, a ma še kdo težave s smeškoti, ker meni se dostikrat sploh ne pojavi njihov seznam? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 uh Kapica, pa kak lahk, sam tolk mal a nimaš še kakega roka? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 men se tud božica prov smili Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kapica, res škoda prepričan sem, da si ena izmed tistih, ki se ob neuspehih nauči več, kot ob zmagah, sploh ob takih tesnih, kot je bil ta. Vsaj veš, da ti ne manjka veliko za uspešno opravljen izpit in ti ne bo treba zato par mesecev (preveč) študirat Veliko uspeha želim vsem, ki jih še čakajo izpiti v jesenskem roku btw, a ma še kdo težave s smeškoti, ker meni se dostikrat sploh ne pojavi njihov seznam? odvisn od kaksnih neuspehov, ja tle upam, da ne bo blema, mal ponovit pa mora bit! p.s.: glede smeskotov men dela vse oki, razn ko enga kliknem, mi vsi ostali nehajo "migat" el nino: jaaa to je ful mal, lih s tem se mal tezk sprjaznim, zato pa tle tolk tezim... ma je se en rok na zacetku septembra... tk da se s tem tud tolazm, ceprav se mi cist nc ne lubi (kako pa tebi gre) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 meni gre v k.... zgrešil nek za dostojnih 10% tk da mam zdej en rok brez tizga hehe jeseni šele pa matematko morem še jao jao... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 daj, El Nino, saj bo, ti obvladaš zadevo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ribica, naj naredim še te izpite, naj bom vztrajna in se učim... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 prosim te pomagaj mi v torek in sredo!! Da naredim ta dva izpita. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 5. september..!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ribica prosim pomagaj mi na izpitu v petek in v ponedeljek!!!! Dej mi moč da se ne bom zlomila Hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ribica, zlata ribica, prosim, da najdem moc in voljo v sebi, da dokoncam ta faks. Spodobno koncam, po moznosti. Saj se bom potrudila, res se bom! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Amen. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ribica...naj se pravilno odločim za fax...ribica...naj bo moja odločitev pravilna Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 hvala , ker si mi pomagala pri izpitu!!! Sem naredila hvala ti!!! Upam, da bodo rezultati pri drugem izpitu tudi pozitivni!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ribica..... za izpite..... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ajda....... *******************************************************************No ribica, potem pa še za mene letos malo pomigaj, da mi bo šlo vse v prvo kot do zdaj in seveda s takšnim povprečjem še v naprej........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.