Paris 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 No ribica pa še meni pomagaj da nrdim še vsaj tisti izpti za pogoj v 2. letnik, kr nimam več živcev za ta fax Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Diana in Paris, velik uspeha želim! Si zaslužita vsaka kako desetko v indeks xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hvala cashy , itq sm na koncu z živci s tem računovodstvom pa marketingom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ribica prosim pomagaj mi, da se bom naucila, da mi koncentracija za ucenje ne bo padala! Ker moram uspesno opraviti izpit! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Srečno vsem, ki se ubadate z izpiti! Michelle, tebi še posebej ... držim pesti, pa zlata ribica bo tud migala. xrosex Hvala! In hvala ribica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 raztur!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Hvala ribica, zaaaakon si bla zdaj pa prosim te še enkrat kihni, pa ti dam do januarja mir pliiiiiis super si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 pils uresniči mi željo, da nej nardim ta letnik-ker res se ne morem več živcirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Paris, enkrat se dobro zazri v nebo, zvezde, poglej okoli sebe na to neskončno moč življenja...kaj je letnik v primerjavi z vsem stvarstvom. Popolna malenkost. In tebe, kot neverjeten čudež stvarstva skrbi letnik faksa?! Lepo te prosim, no Če se pravilno spoprimeš s tem izzivom, ti sploh ne more spodleteti, tako zmogljive so tvoje moči samo zaupaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ribica migni z repkom zame! Daj mi moc, da uspem se v tem izpitu. Hvala ribica Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica migni z repkom zame! Daj mi moc, da uspem se v tem izpitu. Hvala ribica Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 zate, Diana, velja isto.Veliko uspeha ti želim, verjamem, da ti bo uspelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Zlata ribica, daj mi moč, da se končno začnem učiti, da delam stvari za faks sproti in da v roku dokončam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ribica migni z repkom zame! Daj mi moc, da uspem se v tem izpitu. Hvala ribica xrosex pa migaj se za vse ostale, ki potrebujejo tvojo moc Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 hvala ribca.......zdej pa se za ostale migej naprej tko k si zame dons Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Liu, upam, da ti je the best uspelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Hvala Ribica, sn naredu wuuhuuuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Ribica, sn naredu wuuhuuuu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Ribica, sn naredu wuuhuuuu ti si caaaar, El Nino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Če hočete da vam da mala ribica moč, jo morate spraviti po žrelu dol. "BLUP" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Ribica, sn naredu wuuhuuuu superca, veselo v nove znage! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 včeraj oddal po pošti vpisnico za vzporedni študij. Ribica prosim, da nisem česa pozabil vložiti in da bom sprejet na faks Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Samo še jutri stisni repek plizzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.