Skoči na vsebino

za faks

flikca

Recommended Posts

Angelčki, nadangel Uriel pomagajte da bom čimprej začela delati diplomo in da bom diplomirala najkasneje do konca septembra 2006, prosim
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Včeraj sem se vpisal :D tko da ribakica, :D naj bo letošnje študijsko leto bolj plodovito kot lansko in bom namesto 1ga izpita naredil morda 2. pa bog ne daj kake 4 :D al pa celo več hihi ;), pa ker lih prosim :D da bi en psiček varno prestal preizkušnje v novem okolju.... paa našel čimprej kakega ljubečega lastnika...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Men je tudi ratal, da sem se vpisala v zadnji letnik x:Dx Sem zelooooooooooo vesela :onfire: Tko, da ribica......se v tem studijskem letu morva tko dobr sodelovati, kot sva v teh dveh mescih x:Xx

Rses si Zlata ribica x:Xx xgoldfishx

Tistim, ki studirajo zelim zelooooooo uspesno studijsko leto :detelca: xcrossfingx

Ostalim pa tud zelim veliko srece, na tistem podrocju, kjer jo najbolj potrebujete.

Uspeh je drznim zagotovljen!

• 2 weeks later...

vso srečo, Michelle

fortes fortuna iuvet!

saj veš, kaj pomeni x;)x

Misty, tudi danes nisem dobil pošte z obvestilom s faksa x:(x

imam izredno slab feeling :cry:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hvala za želje, a ribica je na žalost premalo pomigala...

Če vas zanimajo detajli...

razpisanih mest za vzporedni študij psihologije je bilo 3. Prijavljenih je bilo 17.

od 130 možnih točk, jih je zadnji sprejeti imel 119.1. Jaz sem jih zbral 117.5.

to pomeni, da si v tekočem študiju moral imeti povprečje 8.91, moje je bilo 8.75...torej za 0.16 premalo, oz vsak 6. izpit bi moral narediti za eno oceno bolje. :vragec: :cry: :!!:

Nekdo "zgoraj" je trdno prepričan, da bi bil obupen psiholog :vragec: x:o)x x:Ix

še enkrat hvala za podporo, xsrcx

pogrešal bom utrip ljubljanskega študentskega vrveža, in še posebej več priložnosti, da bi vas spoznal v živo,

cashy

<{POST_SNAPBACK}>za eno oceno :eek: mogoce lahko kaj popravljaš za nazaj, ce si res želis to ne bi smel biti problem. :inocent: in potem še enkrat poskusiš. x;)x

aha- vsak 6. izpit, xrolleyesx  no mogoce se ni vse izgubljeno. x?x

Lp xsrcx

zdaj se ne da več popravljat, ko je vse v elektronskem indeksu...pogrešam stare dobre čase "papirja" x:o)x

pa tudi če bi popravljal, je letošnje leto izgubljeno...poskusil bom spet drugo leto, če si prej ne premislim o vsem skupaj x:Dx

se ti pa zahvaljujem za nasvet x:Xx

In Lejka, vso srečo pri diplomski...sva si na istem, tudi sam začenjam s pisanjem diplome x;)x x8Dx

mislim, da inskripcije in frekvence niso več pogoj za diplomo, vsaj pri nas na zgodovini je tko.

in všeč mi je tvoj avatar, tko pomirjevalno deluje x;)x

In Lejka, vso srečo pri diplomski...sva si na istem, tudi sam začenjam s pisanjem diplome x;)x  x8Dx

No če sva pa na istem, pol pa vso srečo tud teb. K mene tole res mori. Izpiti so šli z ko po maslu, sam diploma....zakaj tak strah...ne vem.

Upam, da se za oba dobro izteče x:)x

It's a dog eat dog world

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...