nea 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Angelčki, nadangel Uriel pomagajte da bom čimprej začela delati diplomo in da bom diplomirala najkasneje do konca septembra 2006, prosim Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Draga zlata ribica migaj jutri zame ob 9ih,ko bom imela ustni zagovor,prosim,prosim,prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 draga zlata ribica naj bo indeks jutri poln lepih ocen.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> .... zlata ribica, zelim si da bo (jutri) index poln lepih ocen iz predmetov drugega letnika valda, da bo! sam verjet je treba. no zmer si mors mal vec zelet, k zmer mal mn dobis. recmo jutr indeks se ne bo lih povhn, bo pa zato enkat v prihodnosti mislm, upam usaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja, najbolj, da si želiš 12, pol boš sigurn vsaj 8 dobila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Včeraj sem se vpisal tko da ribakica, naj bo letošnje študijsko leto bolj plodovito kot lansko in bom namesto 1ga izpita naredil morda 2. pa bog ne daj kake 4 al pa celo več hihi , pa ker lih prosim da bi en psiček varno prestal preizkušnje v novem okolju.... paa našel čimprej kakega ljubečega lastnika... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Men je tudi ratal, da sem se vpisala v zadnji letnik Sem zelooooooooooo vesela Tko, da ribica......se v tem studijskem letu morva tko dobr sodelovati, kot sva v teh dveh mescih Rses si Zlata ribica Tistim, ki studirajo zelim zelooooooo uspesno studijsko leto Ostalim pa tud zelim veliko srece, na tistem podrocju, kjer jo najbolj potrebujete. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ja, vsem želim uspešno študijsko leto...tudi tistim ki ne študirajo, da bi se samoiniciativno izobraževali Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ribica, od tebe sedaj pričakujem čudež, a MORA TI USPETI! prosiiiiim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 thanks, Diana Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Ajej ajej Ribi, pozabila sem se ti tukaj zahvaliti Hvala za nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je, a je? hmmm, če to mene sprašuješ, najbrž izvem šele jutri, a imam zelo slab filing :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 hvala, Mysti, , če pa slučajno ne uspe, ti pa dovolim, da usekaš z isto pestjo kakšno na referatu čez gobec Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Naj mi sklapa se tale faks prosim!Rabim to! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 vso srečo, Michellefortes fortuna iuvet! saj veš, kaj pomeni Misty, tudi danes nisem dobil pošte z obvestilom s faksa imam izredno slab feeling Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 hvala za želje, a ribica je na žalost premalo pomigala...Če vas zanimajo detajli...razpisanih mest za vzporedni študij psihologije je bilo 3. Prijavljenih je bilo 17.od 130 možnih točk, jih je zadnji sprejeti imel 119.1. Jaz sem jih zbral 117.5.to pomeni, da si v tekočem študiju moral imeti povprečje 8.91, moje je bilo 8.75...torej za 0.16 premalo, oz vsak 6. izpit bi moral narediti za eno oceno bolje. :!!: Nekdo "zgoraj" je trdno prepričan, da bi bil obupen psiholog še enkrat hvala za podporo, pogrešal bom utrip ljubljanskega študentskega vrveža, in še posebej več priložnosti, da bi vas spoznal v živo, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Zlata ribica, prosim naj sprejmejo mojo temo za diplomo... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica, prosim naj sprejmejo mojo temo za diplomo... xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>za eno oceno mogoce lahko kaj popravljaš za nazaj, ce si res želis to ne bi smel biti problem. in potem še enkrat poskusiš. aha- vsak 6. izpit, no mogoce se ni vse izgubljeno. Lp zdaj se ne da več popravljat, ko je vse v elektronskem indeksu...pogrešam stare dobre čase "papirja" pa tudi če bi popravljal, je letošnje leto izgubljeno...poskusil bom spet drugo leto, če si prej ne premislim o vsem skupaj se ti pa zahvaljujem za nasvet In Lejka, vso srečo pri diplomski...sva si na istem, tudi sam začenjam s pisanjem diplome Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mislim, da inskripcije in frekvence niso več pogoj za diplomo, vsaj pri nas na zgodovini je tko.in všeč mi je tvoj avatar, tko pomirjevalno deluje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 In Lejka, vso srečo pri diplomski...sva si na istem, tudi sam začenjam s pisanjem diplome No če sva pa na istem, pol pa vso srečo tud teb. K mene tole res mori. Izpiti so šli z ko po maslu, sam diploma....zakaj tak strah...ne vem.Upam, da se za oba dobro izteče Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 itak, da se bo še noben ni diplomske "pogrnu", če jo je delal pa čestitam za izpite. A nikoli nisi nobenga ruknila? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>itak, da se bo še noben ni diplomske "pogrnu", če jo je delal pa čestitam za izpite. A nikoli nisi nobenga ruknila? Priznam enga sem pa res, sam sm si sama kriva, k knjige tud od blizu nisem vidla sam nobenmu povedat Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zlata ribica pomagaj mi, da zberem toliko volje, da januarja naredim preostale izpite in se spravim diplomo pisat. Please help! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a ti si tud zdej na tej točki, sami diplomanti tuki Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.