tjama 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aha ampak sej nam bo zlata ribica pomagala, da nardimo super finish Vso srečo vsem! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja, jest tut vsem nam želim eno diplomsko, vredno Prešernove nagrade Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Kaj je zdej zalta ribica? A bo kej al ne? Nobenga odgovora.......sem nepotrpežljiva Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Zlata ribica pomagaj mi, da bom decembra naredila še tazanji izpit FK4 in da bom čim prej diplomirala, daj mi zagon in moč za učenjein za diplomo Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 vso srečo pri izpitu in diplomi...men je energije za diplomo pred pou leta zmankal...a jo posodiš malo, če jo boš imela kaj preveč? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 a si že naredila diplomo, misty? modelkaaaa mislim, da bo trajalo pisanje nekje do marca... kdaj je "dead line", da bi bila na isti podelitvi...sem pa filofaks, ja welcome in the club...kaj imava vse skupno (filofaks, kozoroga in dvojčka, ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ze zdaj ti povem, da se pripravi na 16.12 prosim Takrat imam makroekonomijo izpit namrec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 bomo držal pesti za vse ,no jaz sam pa takoj čez cesto na famaciji, Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kolokvij je v cetrtek. Najhujsi predmet - matematika.HELP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 dajmo, Michelle, dajmo, Michelle xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Hvala ribica, k si se končno zmigala za faks, oz sm se mogla kr sama Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lejka... vidš, vse je za neki prow, pa vse se uštima in ob svojem času! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lejka... vidš, vse je za neki prow, pa vse se uštima in ob svojem času! Ja vse je za nekej prov, sej si govorim to....uh sovražm ta stavk Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 prosim prosi prosimmmmmmm...lepo prosim, da bi mi jutri šlo...plisssssss Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 spet jaz...prosim prosim prosimmmmmmm, da bi danes tale kolokvij naredila..plisssssss, sem se ful trudla xrosex Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Draga zlata ribica, pomagaj nam ubogim študentom! Jaz te lepo prosim, pomagaj mi, da zrihtam vse zadeve in da pridem na zeleno vejo! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Meni pa pomagaj, da se bom ta teden kar največ še naučila, da bom v petek na izpitu znala, imela srečo, tako da bom na tem roku v petek 9.12.naredila pisni del izpita in bo to zadnji pisni izpit pred diplomo........................................... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Dajmo Nea, to boš opravila z levim mezinčevim nohtom na nogi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hvala Ti..............ko bi blo vsaj res......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 drži se, Nea. bom mislila nate... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja hvala ti, da misliš name.....se pa že dolgo nismo slišale.... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ribica dej plavej zame ob 11:30, res bi rabla mal sreče Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hvala ribica, si bla pa pridna Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Lejka, the best, kaj naj rečem Lahko si vzor marsikomu glede faksa, in česa drugega tudi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.