Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 fishy, u must love me lately Tole dons je blo pa že kr predobr Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 V petek!!!!!!Prosim! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ribica, usmiljenje prosim! Naj mi uspe narediti ta letnik - ti veš, da sm pridna in vedno dam vse od sebe... Sam od letos ne morem več sam za faks delat... prosim pomagaj! Moram narediti letnik in moram končati šolanje. Pomagaj, prosim, prosim, prosim!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 dajmo, EnglBengl, ne obupat sedaj meter pred ciljem samo še čisto malo! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Zlata ribica pomagaj mi jutri ob treh na izpitu! Pomagi mi, da mi bo spomin zdržal vsaj tja do pete ure. Lepo prosim! xrosex Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 zlata ribica, daj mi kako idejo za koncept mag. dela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ribica, zlata naša ribica, lepoooo prosim - za ta teden, da dobro izpeljem! Res je pomembno, prooosim! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Hvala, prvi del je šel odlično... Le še sreda in četrtek, lepo prosim, ribica riba! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Oiii fiska jest bi pa rabla da me v bistvu edn mal v rit brcne zarad faxa, da bom mal bol pridna ratala, k zdele ga pa bluzim :xx!: Ce bo slo tkole naprej bodo plani za drugo leto padl v vodo, kar pa nocem x!x Tko, da pomigi mal al pa me brcn, da bom bl pridna Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 No, ribika, k boš glih pri Liu, pa še mene prosim zbrcaj, da boš dve muhi na en mah odpravla. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Oiii fiska jest bi pa rabla da me v bistvu edn mal v rit brcne zarad faxa, da bom mal bol pridna ratala, k zdele ga pa bluzim :xx!: Ce bo slo tkole naprej bodo plani za drugo leto padl v vodo, kar pa nocem x!x Tko, da pomigi mal al pa me brcn, da bom bl pridna No, ribika, k boš glih pri Liu, pa še mene prosim zbrcaj, da boš dve muhi na en mah odpravla. Hvala. K glih ribi nima nog....A vaju lahko jst mal....Ajde učit lenčine Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ej Lejka, pa sej se nimam trenutno za ucit, ampak eno glupo seminarsko za delat, k se mi pac ne da s kamero okrog skakat pa snemat :xx!: No je pa res, da se bom tud ucit mogla pocas zacet, tko da me lahko ze zdj mal brcas Hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kako se ti ne da s kamero okol skakat, pa tok lep vreme je, jst bi dala vse da sem zdrava, da me pluča ne bolijo, da lahko okol skačem. Te že brcam, a kej čutš No pa velik sreče pr seminarski, če ti pa lahko kako pomagam, pa sej veš, sam poklič! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ribica lepo te prosim meni tud pomagaj x!x (pa mal bl k zadnjič )Da se bom fajn naučila in rasturala na izpitu! PLEASE!!! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Hvala, ribica, RES si zlata!!! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Freia pa raztura, hudooooo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Fishy, dej to mojo mentorco v rt brcn, da bo že enkrat prebrala tist mail, pismo a si ne more vzet 5 min cajta. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 (popravljeno) joj pa še men mal pomagi, mi vse drugo po glavi hodi sm ucenje ne, nasledn teden pa se vse začne :xx!: Popravljeno 13. januar 2006 -> Paris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala ribica, pomagal je Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Stara, glede na to da sva si zlo bliz, dej nared kej da se bom več in z večjo motivacijo uču.. Čas namreč ni moj zaveznik.. Zdej grem pa počas mal pogledat kaj kej dugajate v Lj.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Hvalaaa zlata ribica, si zelo pridna! Prosim te pomagaj mi tud v ponedeljek! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.