Liu 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 za vse nas, ki potrebujemo mal miganja od fishyke...... da bo na faxu slo vse gladko........ Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Se pridružujem tem željam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ribica mal zame pomigi, da se mi bo dal učit ... ne pa da, ko odprem knjigo, po ne vem kakšnem čudežu tkooo zaspana ratam ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ribica mal zame pomigi, da se mi bo dal učit ... ne pa da, ko odprem knjigo, po ne vem kakšnem čudežu tkooo zaspana ratam ... te pridem mal pocartat, boš vsaj kaj od spanja imela, če ne od učenja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ribica pomagi mi čimprej narediti ta izpit in diplomo. Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ribica zlata, pomagaj mi spet... za ta kolokvij! Naj mi ostane že kaj v glavi in naj mi jutri gre! Proooosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ribica, sem pri tvoji podružnici tu v moji sobi vprašal 2 želji upam da bo kaj s tega tnkju Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 el Nino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ti si najboljša ribica! Hvala ti! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Tnx ribica sicer še ne vem rezultatov ampak bo že vredu, jutri pa spet isti predmet druga vaja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 za vse: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ŠTALA!! Kr tko naprej ribca! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 za tinol, da bo danes razturala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 tnx ribek Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 za tinol, da bo danes razturala thanx tnx ribek Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 tnx ribek dobr se tole sliš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Riiibiii Ker si taka faca, pa vse zrihtaš... V ponedeljek bom potrebovala tvojo pomoč, lepo prosim, zlata naša ribica... Zdaj pa nazaj... P.S. Sončk ima tudi v ponedeljek, še zanjo, dve uslugi na en mah... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Fishy, jaz te tud rabim jutri.. ma v bistvu vas rabim cel akvarij Saj znam, sam preden skombiniram znanje jezika + znanje snovi mal traja.. Pa imena :xx!: Plis, tolk migej okrog mene, da se bom spomnila vseh imen, pa da ne bom rabla 5 miut, da bi se spomnila kake besede, ki mi bo v tistem trenutku ušla iz glave * če ta izpit nardim, bom tud faks nardila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Aliana, drži se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 pa men tut pomagi. Mam jutr izpit iz marketinga full nujno!!mr kr stiska v želodcuupam da bo šlo xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 tinal razturej jutri Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 tinal razturej jutri hvala... pondelk drugač Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Ribica zlata, proooosim, naj danes zdržim in jutri dobro opravim, prosim lepo. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 hvala... pondelk drugač upsi tinal mela mal pomesane dneve no kakor koli razturej jutr Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.