druidka 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ... da bi ti čimbolje šlo na izpitu (danes in čez nekaj dni)zaupaj v svoje znanje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Joj ribica zadnč me nisi kej uslišala, ni ratalo dej plizz mal zamigu z repkom, da bo vsaj v 4 šlo plizzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Ribi, razturaš!!! hvala Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 8. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2006 ribica, za vse nas ki se še mučimo z zimskim izpitnim obdobjem da zrihtamo kar je treba!!! za moj izpit na valentinovo - a ni to lep dan za izpit nardit?! drži plavutke zame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Za mene ribica, prosim da bom nardila dans tako kot je treba! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ribica zlata, v sredo imam praktični in ustni izpit. Lepo prosim za pomoč, naj mi uspe! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 provati ni greh (vprašati tukaj..) mogoče pa kdo ve... a je kdo delal slučajno v zadnjem cajtu izpit za LICENCO ZA NEPREMIČNINSKEGA POSREDNIKA??? če "ja" bi me zanimalo kje (pri katerem podizvajalcu--> našla sem "Center za poslovno usposabljanje", Dimičeva 9, lj.. , jih je pa več..)pa predvsem kok imaš dela s tem izpitom (če si fajn utečen v predrkavanje teorij.. ha, ha). recimo teden??(ko imam vsega ful in ne vem naj se kar vpišem, ali naj prvo zaljučim ono kaj delam...) če se najde kak ki ni ribica, thanks... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 hvala, ribi, bilo je obupno, je pa bilo... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Hehe, spet jaz... Ribica zlata, še za petek prosim, da opravim, kakor je treba... prosim, prosim Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Hvala, ribi, razturaš!!! No, jaz sem svojo kariero v tej temi zaključila, s pomočjo ribice sem diplomirala!!! No, morda bom čez nekaj časa odprla temo "za podiplomca", razen, če že obstaja Hehe, super! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Hvala, ribi, razturaš!!! No, jaz sem svojo kariero v tej temi zaključila, s pomočjo ribice sem diplomirala!!! No, morda bom čez nekaj časa odprla temo "za podiplomca", razen, če že obstaja Hehe, super!Freia, čestitke!!! Pridna! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Freia, zakon si, res čestitam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 freia čestitke cashy ti pa začni diplomo pisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 freia čestitke cashy ti pa začni diplomo pisat imam feeling, da bom šele aprila začel ampak takrat pa čist zares, da bo do sredine maja končana...bom šel v Lj, pa brez službe, za diplomo potrebujem bit cel človek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Hvala, zlati ste! Cashy, kar pogumno... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 ribica, daj pomagaj da se spravim v red in začnam migat z... možgani pa če je še kdo taka lenoba postal kot jaz, dajmo skupaj zmigat malo pa se začet učit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 ribica, daj pomagaj da se spravim v red in začnam migat z... možgani pa če je še kdo taka lenoba postal kot jaz, dajmo skupaj zmigat malo pa se začet učit :)tole je pa direkt zame napisan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 zlata ribica zamigi z repkom, da vsaj nardim 2 izpita v tem roki,pa če je še kak lenuh tak kot sem jaz še za njega zamigaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 o vidim da nas je več takih, ki se nas je lenoba polastila...upam da bo sonček kaj pomagal! Kar pogumno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 o vidim da nas je več takih, ki se nas je lenoba polastila...upam da bo sonček kaj pomagal! Kar pogumno! sonček ponavadi podpira lenobo, ne pridnosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sonček ponavadi podpira lenobo, ne pridnosti He he, jst sem pa ponavad pridna k je sonček.... Ribi migej ta mesec, da bo šlo vse po maslu ta mesec, da bo ta diploma končno za mano Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 He he, jst sem pa ponavad pridna k je sonček.... Ribi migej ta mesec, da bo šlo vse po maslu ta mesec, da bo ta diploma končno za mano a ti si tud pri tem...tudi sam aprila in maja napišem diplomo, potem pa....no, ne vem še Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Jst jo mam že napisano, čakam na zagovor........aja še prej pa da mi temo odobrijo Ne morš vrjet kok časa traja da ti eno temo odobrijo. Jst že 2 mesca čakam, pa še nč, baje da bo 29.03 komisija. pol pa sam še obrazec za zagovor oddam, pa bo. Končat morm do 1.5., ker pol moje mentorce ni več, pride nazaj šele oktobra. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 tole mate pa hudo zabirokracirano mogoče si pa jest preveč preprosto vse predstavljam....sem razumel, da je treba samo prijavo za temo dat profesorju v podpis, napisat diplomo, in jo profesor odobri...(pri mojem ni zagovora), potem pa še nek obrazek na referatu izpolniš, in to je to...Lejka, upam, da ti uspe brez komplikacij vse narediti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.