Skoči na vsebino

če bi imel nešteto keša kam bi šli med pučitncami

hipijevkaxxx

Recommended Posts

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Definitivno Jamajka pa Kuba najprej, pa cela J Amerika...

Skoz bi se muvala...kje bi se pa ustalila...Hm...tam ko bi mi blo najbolj vsec...zaenkrat se ne vem, kje bi to blo. :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

kaksen dober naslov - nesteto casha! :palec: xDDx

Jaz bi sla na madagaskar, pol pa na aljasko. :P

Tud v kako kalifornijo bi zavila se mal usput. :P

al pa na kak hud otok, un za tabogate, da je vse tvoje in si car.

sam brez 500-tih sluzabnikov, pliz, ker me zivcno dela tolk folka skoz okol mene nekaj, da se mota. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa bi kar po celi Dalmaciji šibala :palec: ... nekje bi ostala mal več časa, nekje manj.... obstajajo pa že kraji v Dalmaciji, kjer bi bila idealna lokacija za mojo "hiško" x:)x - tako hiško, ki bi lahk sprejela moje frende pod streho x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa bi kar po celi Dalmaciji šibala  :palec: ... nekje bi ostala mal več časa, nekje manj.... obstajajo pa že kraji v Dalmaciji, kjer bi bila idealna lokacija za mojo "hiško"  x:)x - tako hiško, ki bi lahk sprejela moje frende pod streho  x8Dx

Imam precej podobne želje, ja.

Pa še južna Italija, pa Provansa in Toskana.

Vsekakor pa bi moralo bit v bližini morje. x:)x

MMM jaz pa bi šla lepo v neko slovesko dolenjsko vasico , ob Krki bi se utaboraila in uživala, uživala, uživala ...... kot to počnem skoraj celo poletje .....mmmm, kakšna krasota .....kakšni ljudje ......kakšne žurke ..... aja .....ups....saj zato pa ne rabim biti neznansko bogata ,........ hahahahahhahaha bom to počela še naprej .... x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx xsuperx xokkx xcheersx :hepko: :hepko:
Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>MMM jaz pa bi šla lepo v neko slovesko dolenjsko vasico , ob Krki bi se utaboraila in uživala, uživala, uživala ...... kot to počnem skoraj celo poletje .....mmmm, kakšna krasota .....kakšni ljudje ......kakšne žurke ..... aja .....ups....saj zato pa ne rabim biti neznansko bogata ,........ hahahahahhahaha bom to počela še naprej .... x:Ix  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  xsuperx  xokkx  xcheersx  :hepko:  :hepko:

Samo za to pa rabiš samo šest čekov pa je x:Dx x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

ma ne nooooo, nič ne rabiš , lastnica je ena stara gospa (heheh moje tetka Roza) , ki ji daš na dan 500 tolarjev na osebo, imaš zraven mali termalni bazenček , prekrasno naravo (heheh če rabite dobrega vodiča , sam povejte hehhehehe) če si priden dobiš še kak deci cvička .... mmmmmmm življenjeeeeee........le kaj bi rada še več ....jaz nič hahahah x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x :kiss: :kiss: :kiss:
Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>ma ne nooooo, nič ne rabiš , lastnica je ena stara gospa (heheh moje tetka Roza) , ki ji daš na dan 500 tolarjev na osebo, imaš zraven mali termalni bazenček , prekrasno naravo (heheh če rabite dobrega vodiča , sam povejte  hehhehehe) če si priden dobiš še kak deci cvička .... mmmmmmm življenjeeeeee........le kaj bi rada še več ....jaz nič hahahah x:o)x  x:o)x  x:o)x  x:o)x  :kiss:  :kiss:  :kiss:

Evo, pa imamo novo lokacijo za lunin party :palec: x:Dx

Sam datum povejte , jaz sem za ......organizacijo rade volje prevzamem , sem jo navajena ... Itaq sem en mal preveč odšetkana hahahah ....lahko vprašate moje otroke hahahah le 14 in 15 maja ne , kati takrat bom čist preveč osebno prizadeta ...... hahahahahah x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sam datum povejte , jaz sem za ......organizacijo rade volje prevzamem , sem jo navajena ... Itaq sem en mal preveč odšetkana hahahah ....lahko vprašate moje otroke hahahah le 14 in 15 maja ne , kati takrat bom čist preveč osebno prizadeta ...... hahahahahah x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Jaz sem za 28.5., ker me 7. na obalo zarad službenih obveznosti ne bo :C:

No, meni je prav.........ampak za zasvojenost z krajem in METO ne odgovarjam :)META zdravju škodljiva hahahha :hepko: :fool: :hepko: :fool: :hepko: :fool: :hepko: :fool: :hepko: :fool: xsuperx xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>No, meni je prav.........ampak za zasvojenost z krajem in METO ne odgovarjam :)META zdravju škodljiva  hahahha :hepko:  :fool:  :hepko:  :fool:  :hepko:  :fool:  :hepko:  :fool:  :hepko:  :fool:  xsuperx  xsuperx

Meta na lastno odgovornost x:Dx x:Dx Lej, če je plac na voljo, potem postni v temo lunin party, da nas žicaš na fešto x:)x, in da vidimo odziv, morda pa bo kaj interesentov x:)x

Ej, super, sem že hotela predlagat tole, da bi se kje ob Krki dobil, ker je ful lepo (pa še čist blizu mam xokx xg:Dx). Tudi meni narobe hodi tisti 7.maj. Recimo , če bi se dobil na kmečkem turizmu Javornik tik ob Krki- Marsa že ve, kje je to, obe pa veva, da imajo tam super postrvi...

Kaj menite?

Mete pa kolikor hočte, tam vsi kmetje še z njo postransko služijo x:Dx :O:

<{POST_SNAPBACK}>Ej, super, sem že hotela predlagat tole, da bi se kje ob Krki dobil, ker je ful lepo (pa še čist blizu mam xokx  xg:Dx). Tudi meni narobe hodi tisti 7.maj. Recimo , če bi se dobil na kmečkem turizmu Javornik tik ob Krki- Marsa že ve, kje je to, obe pa veva, da imajo tam super postrvi...

Kaj menite?

Mete pa kolikor hočte, tam vsi kmetje še z njo postransko služijo x:Dx  :O:

Postni predlog v Lunin party :palec:

No, jaz poznam nekaj še bolj naravnega kot je turistična kmetija javornik .... Mal nižje je ........... če ste za seveda ....Hheheheh kar se mete tiče , je pa postranski zaslužek bolj slab hahahahha ker vsak ki jo nekrat proba imam pol še nekaj časa amnezijao hahahah META je domaće zdravilo , pa huda za pijančevanje ..... meni osebno pa je brrrrr me kar strese ob spominju nanjo ...sem bolj cvičkarca hahahah xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...