Skoči na vsebino

če bi imel nešteto keša kam bi šli med pučitncami

hipijevkaxxx

Recommended Posts

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jest že vem, kje je to x:Dx . Nekak mi ne sede, nisem ne cvičkar, ne metar, sem bolj traminčar in muškatar- štajerska nkapljica-mmmmmmm :palec:

Meni se zdi pri Javorniku fajn, pa še blizu od avtoceste je- 8km od izvoza za Ivančno gorico.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tud lahko, ja, bo še bolj toplo. A se vi med sabo čist vsi poznate? Jaz sem komaj pol leta tu na tem forumu pa v živo sploh ne poznam nobenega...

Jaz jih poznam zelo malo, ampak tiste, ki pa, pa so prav fajn, kot kaže so ostali tudi x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Bistvo je očem prikrito, a ne? Po moje igra na te strune... Saj res, kje pa je Mickeni? Pa o Todiki tudi ni nič za prebrat...

Milf, kdaj bo še kakšna fotka x:px  x:px  x;)x ?

Ma nimam digitalca, ko bom k baki šou bom kako postno. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx  x:)x  No, me veseli, da nisem edina, k nimam digitalca. Jaz mam tud tehno-bako, ki si je kupila CD player in to pri 84, da lahko posluša svojo klasiko... xrolleyesx  :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx za tehno-bake :palec: :palec:

Kok lusten se zgovarjate, fajn ko sem kuknila. ;)

<{POST_SNAPBACK}>Ej, super, sem že hotela predlagat tole, da bi se kje ob Krki dobil, ker je ful lepo (pa še čist blizu mam xokx  xg:Dx). Tudi meni narobe hodi tisti 7.maj. Recimo , če bi se dobil na kmečkem turizmu Javornik tik ob Krki- Marsa že ve, kje je to, obe pa veva, da imajo tam super postrvi...

Kaj menite?

Mete pa kolikor hočte, tam vsi kmetje še z njo postransko služijo x:Dx  :O:

Oj, kul, jasno, cist bliz, pol ure iz LJ. Kulazha. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jest že vem, kje je to x:Dx . Nekak mi ne sede, nisem ne cvičkar, ne metar, sem bolj traminčar in muškatar- štajerska nkapljica-mmmmmmm :palec:

Meni se zdi pri Javorniku fajn, pa še blizu od avtoceste je- 8km od izvoza za Ivančno gorico.

jaz sem pa cvickar oz. 'rdeckar'. x:px x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Tud lahko, ja, bo še bolj toplo. A se vi med sabo čist vsi poznate? Jaz sem komaj pol leta tu na tem forumu pa v živo sploh ne poznam nobenega...

Jaz sem ze od zacetka gor, pa poznam osebno kar nekaj folka, spet pa ne tolk kot bi si kdo mislil.

Mi smo bili na parih partyjih in na vecih tortozerkah, tko da tko se bolj poznamo, da smo se recimo 2x ali 3x videli.

No nekateri pa smo vzpostavili prava prijateljstva ze tule gor...

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mam tud tehno-bako, ki si je kupila CD player in to pri 84, da lahko posluša svojo klasiko... xrolleyesx  :inocent:

x8Dx x^x xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tud! xyesx

(*sem bila ziher da sem napisala, sem sla prav pogledat, pa sem sam madagaskar).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Peru, pa prijateljico bi v Tibet peljala, pa hčera si v Brazilijo želi, pa hiško na Pagu bi kupila, pa eno kočico nekje v hribih, pa z mami bi v Egipt šla, pa en dober čoln (beri dober)bi kupila in šla na križarjenje... a ma kdo kakšno željo? bi bila Božiček ;)

Če bi imela nešteto keša, bi šla živet tja, ne samo na počitnice, pogledat bi šla to sanjsko Novo Zelandijo, po fotkah sodeč, pa po knjgah brajoč (al kako se reče, braje?) mi je to od nekdaj sanjska dežela, ampak eno je to, drugo pa realnost, no če bi mi bilo fajn, bi se tam ustalila, drugač pa bi bila zadovoljna s kakšnim hribčkom nad KP ali Izolo ali Strunjanom, kaj pa vem, morala bi bil primorska kamnita hiška s pogledom na morje, ampak na hribčku, s soncem čez cel dan in terasastm vrtičkom, kjer bi sadila vse mediteransko rastlinje (ki ne vsebuje niklja) in ustvarjala vse živo - na morju sem bila ful bolj ustvarjalna kot sem zdaj. Ja, tja bi šla. To je realno. Če pa mal zabluzim - epet bi šla na Sri Lanko za par mesecev, pa rada bi šla po vseh krajih, kjer še ni razvit turizem ali vsaj da ni vse skomercializirano. Pa na eno križarjenje okrog sveta. V bistvu bi si privoščila ogled vseh dežel sveta. Ja to bi.

A je kdo bral knjigo BELO JADRO? No, na tako potovanje bi šla če bi mela neomejeno keša.....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Hm, jaz bi morala najprej denar vidt,... da bi sploh razmišljala o tem,... Do takrat bom vsa vesela, če bom sploh šla kam med počitnicami.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...