Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si skor ne upam, k me lohk sstane za ušesa sstane mora itak biznis po celi Sloveniji delat, tak, da v vsakem primetu mora prit Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Jest že vem, kje je to . Nekak mi ne sede, nisem ne cvičkar, ne metar, sem bolj traminčar in muškatar- štajerska nkapljica-mmmmmmm Meni se zdi pri Javorniku fajn, pa še blizu od avtoceste je- 8km od izvoza za Ivančno gorico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 No, Milfi, a čmo pol še eno rezervno lokacijo in termin predlagat, za tiste, ki 7. maja ne morejo v Izolo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, Milfi, a čmo pol še eno rezervno lokacijo in termin predlagat, za tiste, ki 7. maja ne morejo v Izolo?jaz sem za, lahko pa tudi v začetku junija 4.6. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Tud lahko, ja, bo še bolj toplo. A se vi med sabo čist vsi poznate? Jaz sem komaj pol leta tu na tem forumu pa v živo sploh ne poznam nobenega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud lahko, ja, bo še bolj toplo. A se vi med sabo čist vsi poznate? Jaz sem komaj pol leta tu na tem forumu pa v živo sploh ne poznam nobenega...Jaz jih poznam zelo malo, ampak tiste, ki pa, pa so prav fajn, kot kaže so ostali tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Mene pa ful zanima , kako zgleda Mick, k se noče na fotki pokazat- zate že vem, da si ful kjut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa ful zanima , kako zgleda Mick, k se noče na fotki pokazat- zate že vem, da si ful kjut Sej jo je že pokazal, samo jo sname barabin takoj dol Oh, hvala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej jo je že pokazal, samo jo sname barabin takoj dol Oh, hvala Bistvo je očem prikrito, a ne? Po moje igra na te strune... Saj res, kje pa je Mickeni? Pa o Todiki tudi ni nič za prebrat... Milf, kdaj bo še kakšna fotka ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bistvo je očem prikrito, a ne? Po moje igra na te strune... Saj res, kje pa je Mickeni? Pa o Todiki tudi ni nič za prebrat...Milf, kdaj bo še kakšna fotka ?Ma nimam digitalca, ko bom k baki šou bom kako postno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma nimam digitalca, ko bom k baki šou bom kako postno. No, me veseli, da nisem edina, k nimam digitalca. Jaz mam tud tehno-bako, ki si je kupila CD player in to pri 84, da lahko posluša svojo klasiko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, me veseli, da nisem edina, k nimam digitalca. Jaz mam tud tehno-bako, ki si je kupila CD player in to pri 84, da lahko posluša svojo klasiko... za tehno-bake Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Kok lusten se zgovarjate, fajn ko sem kuknila. <{POST_SNAPBACK}>Ej, super, sem že hotela predlagat tole, da bi se kje ob Krki dobil, ker je ful lepo (pa še čist blizu mam ). Tudi meni narobe hodi tisti 7.maj. Recimo , če bi se dobil na kmečkem turizmu Javornik tik ob Krki- Marsa že ve, kje je to, obe pa veva, da imajo tam super postrvi...Kaj menite?Mete pa kolikor hočte, tam vsi kmetje še z njo postransko služijo Oj, kul, jasno, cist bliz, pol ure iz LJ. Kulazha. <{POST_SNAPBACK}>Jest že vem, kje je to . Nekak mi ne sede, nisem ne cvičkar, ne metar, sem bolj traminčar in muškatar- štajerska nkapljica-mmmmmmm Meni se zdi pri Javorniku fajn, pa še blizu od avtoceste je- 8km od izvoza za Ivančno gorico.jaz sem pa cvickar oz. 'rdeckar'. <{POST_SNAPBACK}>Tud lahko, ja, bo še bolj toplo. A se vi med sabo čist vsi poznate? Jaz sem komaj pol leta tu na tem forumu pa v živo sploh ne poznam nobenega...Jaz sem ze od zacetka gor, pa poznam osebno kar nekaj folka, spet pa ne tolk kot bi si kdo mislil.Mi smo bili na parih partyjih in na vecih tortozerkah, tko da tko se bolj poznamo, da smo se recimo 2x ali 3x videli.No nekateri pa smo vzpostavili prava prijateljstva ze tule gor... <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam tud tehno-bako, ki si je kupila CD player in to pri 84, da lahko posluša svojo klasiko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hipijevkaxxx 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 a.se vi večkrat tko dubivate... Citiraj puzdravla vas noben drug...kot vaša hipi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 jaz bi pa šla na Novo Zelandijo pa bi verjetno kr tam ostala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 jaz tud! (*sem bila ziher da sem napisala, sem sla prav pogledat, pa sem sam madagaskar). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Peru, pa prijateljico bi v Tibet peljala, pa hčera si v Brazilijo želi, pa hiško na Pagu bi kupila, pa eno kočico nekje v hribih, pa z mami bi v Egipt šla, pa en dober čoln (beri dober)bi kupila in šla na križarjenje... a ma kdo kakšno željo? bi bila Božiček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 a Nova Zelandija? ja res je kr za tam ostat - ni sam propaganda. preizkušeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 (popravljeno) dokaz - Nova zelandija Popravljeno 10. maj 2005 -> simmsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 komaj mi je uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 res je lepo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Če bi imela nešteto keša, bi šla živet tja, ne samo na počitnice, pogledat bi šla to sanjsko Novo Zelandijo, po fotkah sodeč, pa po knjgah brajoč (al kako se reče, braje?) mi je to od nekdaj sanjska dežela, ampak eno je to, drugo pa realnost, no če bi mi bilo fajn, bi se tam ustalila, drugač pa bi bila zadovoljna s kakšnim hribčkom nad KP ali Izolo ali Strunjanom, kaj pa vem, morala bi bil primorska kamnita hiška s pogledom na morje, ampak na hribčku, s soncem čez cel dan in terasastm vrtičkom, kjer bi sadila vse mediteransko rastlinje (ki ne vsebuje niklja) in ustvarjala vse živo - na morju sem bila ful bolj ustvarjalna kot sem zdaj. Ja, tja bi šla. To je realno. Če pa mal zabluzim - epet bi šla na Sri Lanko za par mesecev, pa rada bi šla po vseh krajih, kjer še ni razvit turizem ali vsaj da ni vse skomercializirano. Pa na eno križarjenje okrog sveta. V bistvu bi si privoščila ogled vseh dežel sveta. Ja to bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 verjetno z raketo v vesolje.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A je kdo bral knjigo BELO JADRO? No, na tako potovanje bi šla če bi mela neomejeno keša..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Hm, jaz bi morala najprej denar vidt,... da bi sploh razmišljala o tem,... Do takrat bom vsa vesela, če bom sploh šla kam med počitnicami. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.