češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Povdarek na res prvič....kadarkoli,karkoli k je bilo uhhhh..ahhhhh in sploh na stvar....da je trgala hlače....Da slišimo....naj bo to dogodek,trenutek....po želji.... nekaj kar nam je ostalo v spominu in bo tam ostalo zavedno...ampak naj usta spregovorijo..... poslušajte vsi.... mogoče kakšen uporaben ,uspešno preživet trik......nekar kar bi lahko koristilo nekomu za popestritev,kar se je dobro obneslo.... x!x ......nooooooo a si upate? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Vse razen prvega ljubljenja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 vse,tud prvo ljubjenje,če je bilo ooooooooohhhhh njammmmmm..heehhea si bil tak majster a kaj?No......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Mah, kaki majster, ultra lajbek Sam jaz sem bil srečen že, da sem jo sploh čutil, žensko, brez dvoma moj najlepši občutek v življenju. Hih, lani na neki čagi sm zvedu, da baje sploh ne ve, da mi je vzela nedolžnost......pa tak lajbek k sem bil. Škoda, da ni vedela, v bistvu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 hehehehehe:))) no ja....tale je dobra......sam eno vprašanje a teb sam sex po glavci hodi? Bi jest kej na to temo tvojo povedala..hahaha sem ušla domov,ko je bilo prvič ja... prvi itak ni v ponos niti ne v užitek...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Mah, glede na tvoje uvodne misli v novo temo, pa sem se res spomnu na to najprej. Mah, men hod po glavi ogromno stvari, tudi seks zelo pogosto........mogoče je čas za neka nova odkritja v moji spolnosti...... Prvič vozit več kot 200.........uaaaaaaaaa......to je tud blo neki. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 odkritja......v katero stran bi ti odkrival.....??? pa veš,da moraš najti prvo to osebo....razen,če te čaka že na lagerju... zakaj sem odprla temo,pismo ker se sploh ne spomnim,da bi ka takega doživela...hahah se sprašujem a se sploh živet že začela? zato čakam,da vi poveste,napišete,me spomnite....al pa zbudite.....)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Men je pa to ful prevec zmeden napisan?Kaj prvic? Karkoli? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 nekaj kar je bilo prvi,pa fantastično,.......he le kdo ni zmeden? Ti nisi nič? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Veš kaj je blo men še prvič fantastično? Ko sem prvič začel sam živet, v svojem stanovanju Ko sem brez vsakodnevnih pridig in v okviru neizogibnih obveznosti spal do kdaj mi je pasalo, bedel do kdaj mi je pasalo, jedel kdaj in kaj mi je pasalo, mjuzo poslušal kako na glas in kdaj mi je pasalo, kadil brez da bi mi vedno kdo težil, odhajal od doma in se vračal kdaj mi je pasalo, končno živel svobodno. In končno sem začel rad domov prihajat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekaj kar je bilo prvi,pa fantastično,.......he le kdo ni zmeden? Ti nisi nič? Ne, trenutno res nisem.Prvi sex ni lih za pohvalit Pa ne vem. Glede vecine stvari je tako, da mi je bilo vsec kasneje, ko sem veckrat naredila/dozivela. Kot je Mick rekel...izkusnja it prvic cez 200 je nekaj posebnega Pa ko sem sla prvic v Pariz Moje mesto Prav hitro sem se zaljubila. Vsa ta arhitektura, muzeji, galerije, slavolok, elizejske pa potem pod montmartrom tisto francosko zivljenje... Ma nic posebnega se ne spomnim Ce se bom, se javim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Toooooo, si me spomnila ja, potovanja......v Pariz pa sem želel letos, pa so mi spet drugi ukrojili, da ne morm it. Heh, Amsterdam, Praga, Istanbul......so mi bli prvič ful fajn. Pa ko sem prvič bil na Dolenjski Mah, pa še velik placov in dogodkov povezanih s potovanji..... Mam pa še veeeeeeeeeeeeeeeeeliiiik želj prvič kam it. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 a bi še šu na dolenjsko aa? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ja potovanja so res fajn. Ceprav tudi Pariz, ko sem ga videla drugic, tretjic...je bilo vedno bolje V Pragi si bil? Ma sem ti fous Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ja, češpljica, Dolenjska mi je res ljuba V Pragi sm bil večkrat. Ti pa sploh ne, mich???? Ej, pa tam je skor v centru stadion Strahov in okol vse polno študentskih domov s poceni prenočišči. Od tam pa se s tkim. cablecarom direkt v center pripelješ, pred popularno švejkovo pivnico.......pol pa sam pičiš Privošči si to, super je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ahhh.... pri meni pa je bilo prvo ljubljenje ful special... točno tko kot sem si želela... ....nisem še vozila čez 200... :xx!: ...premal vozim.... Ful sem bla happy, ko sem končno šla prvič v šolo.... ...pač vedoželjen otrok... ...mah teh prvič loh naštevam v nedogled.... ......vse je enkrat prvič ne? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, češpljica, Dolenjska mi je res ljuba V Pragi sm bil večkrat. Ti pa sploh ne, mich???? Ej, pa tam je skor v centru stadion Strahov in okol vse polno študentskih domov s poceni prenočišči. Od tam pa se s tkim. cablecarom direkt v center pripelješ, pred popularno švejkovo pivnico.......pol pa sam pičiš Privošči si to, super je. Letos misliva it s prijateljico. UPAM, da bo koncno uspelo. Ker to pa nacrtujem in nacrtujem in se kar ne izide. Takrat te bom pa se enkrat uprasala za vse napotke Joj, Katja, si me spomnila.Prvic v solo, enako kot ti. Pa potem prvic na faks. Vsa zaljubljena v zgradbo, v pozitivne besede profesorjev...hehe, hitro sem padla v realnost, ampak vseeno je kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Oki doki. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A res Mich? Ker jaz pa sem mela prow krizo za faks... uno.... 1. september.... jaz pa ne grem več na gimnazijo.... smrk... .........sej prvi dan gimnazije je bil tudi grozen.... (keri GEEKi in WIERDOWi!! Jaz ne grem več v šolo!!) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Prvič ful lepo? Ko se z nekom poljubljaš...pa ne prvič, ampak prvič, ko se zaljubiš vanj....to je pa tolk svetsko...sploh pa, če se zna poljubljat tako, kot ti paše....enkratno....ponovljivo sicer, ampak gate trga....v trebuhu maš kr en metuljčke pa treseš se in tok ti je lepo, da bi lahko tisti trenutek kar umrl! No...to fuuuuuuuuul pogrešam....rada bi bla zaljubljena do ušeš in še čez in vsa zmešana bi okol hodila (no, to tko al tko že delam...), pa tist, ko dobiš msg, klic, lupčka...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kdaj? Kdaj? Kdaj?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvič ful lepo? Ko se z nekom poljubljaš...pa ne prvič, ampak prvič, ko se zaljubiš vanj....to je pa tolk svetsko...sploh pa, če se zna poljubljat tako, kot ti paše....enkratno....ponovljivo sicer, ampak gate trga....v trebuhu maš kr en metuljčke pa treseš se in tok ti je lepo, da bi lahko tisti trenutek kar umrl! No...to fuuuuuuuuul pogrešam....rada bi bla zaljubljena do ušeš in še čez in vsa zmešana bi okol hodila (no, to tko al tko že delam...), pa tist, ko dobiš msg, klic, lupčka...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kdaj? Kdaj? Kdaj??????Fajn si to opisala! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš kaj je blo men še prvič fantastično? Ko sem prvič začel sam živet, v svojem stanovanju Ko sem brez vsakodnevnih pridig in v okviru neizogibnih obveznosti spal do kdaj mi je pasalo, bedel do kdaj mi je pasalo, jedel kdaj in kaj mi je pasalo, mjuzo poslušal kako na glas in kdaj mi je pasalo, kadil brez da bi mi vedno kdo težil, odhajal od doma in se vračal kdaj mi je pasalo, končno živel svobodno. In končno sem začel rad domov prihajat..... Jooooooooj, kako mi je to dobro znano in kako pogrešam ta lajf! Vse, kar si opisal se mi zdaj spet dogaja, ko živim pri starših (da kao)zmanjšam stroške. pa bajta, pa lep vrt, na videz ko v pravljici, v resnici pa eno samo teženje. Brrr, je bilo v zanikrnem bloku v dvosobnem flatu ko v raju... kaj je kajenje zvečer ob prižgani sveči in družbo frendov poleg, sploh ne vem več.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Dans sem pa prvič po zelo dolgem času vidla mojega prvega v katerega sem bla prvič zaljubljena pa prvi ki mi je breakal dobesedno.... pa sej uglavnem, z njim je blo velik taprvih stvari - lepih in grdih pravzaprav .....aja pa skor bi rekla, da mi prvič ni več srček poskoču sam damn, ta taprvi je pa edini človek pri katerem skače srček kot prvič vsakokrat ehja.... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvič ful lepo? Ko se z nekom poljubljaš...pa ne prvič, ampak prvič, ko se zaljubiš vanj....to je pa tolk svetsko...sploh pa, če se zna poljubljat tako, kot ti paše....enkratno....ponovljivo sicer, ampak gate trga....v trebuhu maš kr en metuljčke pa treseš se in tok ti je lepo, da bi lahko tisti trenutek kar umrl! No...to fuuuuuuuuul pogrešam....rada bi bla zaljubljena do ušeš in še čez in vsa zmešana bi okol hodila (no, to tko al tko že delam...), pa tist, ko dobiš msg, klic, lupčka...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kdaj? Kdaj? Kdaj?????? Mmmmmmmm, krasno si to opisala, res! Prav po dvojčkasto. No, tudi jaz imam pol planetov tam, pa podobno doživljam tole. Ampak je kratkega roka in me hitro vse mine, če mi npr. kdo krati svobodo .Ampak prvič je bilo pa res . pol pa je ratalo...hm....malo pravniško... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 prvi spust po shtriku v brezno....GRADISHNICA...200m...pa podn se vid adrenaliiiiiiiiiiiiinnnnn........ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.