Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fajn si to opisala! A ne da.... Tkole pa dejansko farbam, k se mi to dogaja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Joj jaz pa sploh ne vem, kaj bi bilo zdaj prvic in posebno in se ful dobro!mensezdi da sem jaz bolj tko, da prvic ni glih ono... da je nek plutonovski moment, da so moji zacetki bolj kot nekaksne generalke, da je sele pol ok al kaj tacga... Pa velik stvari je, ki so ble prvic, vse je pac 1x blo prvic. No morda moja prva ljubezen na prvi pogled, res ono D (ko se sam spogledas in nic se ne zgodi (razen iskrice) in si 500 in vec km stran in ne ves, ce onemu tud dogaja... in pol ko ja, cisti trans in extaza in vse... dokler se seveda ne navelicas. ).Pa prvic trije stopat, je blo tud hecno (pol sem sla se veckrat na dolge razdalje v troje, jaz in dva tipa, to pomeni )...Pa prvi svoj koncert (ki se ga ne spomnim po dobrem).Pa prvo svojo voznjo, ko je 10 minut ulivalo in nevihta...Pa prvi svoj brezvezni sex...pa ko sem se prvic v Milanu na stacjionu zgubila (sem se pol 1x se drugic )...aja, in ko sem se prvic z letalom peljala, sem se tko, da so nas izgnali in nam placali pot z letalom (in se je moj tedanji tip ful bal voznje, jaz sem pa kao 'rukala', tkole tresla zic, kao zdaj se bo zato zrusilo letalo , oni pa ves prestrasen: NEHAJ! )pa svojega prvega popravnega iz matematike (imela sem pol se enega), ki sem ga naredila dobesedno z levo roko. To je blo pa res gud! aha, pa se nekaj, prvic (in zadnjic) ko sem vidla Pariz... to pa je res vtis name naredilo. Sem nekak si predstavljala , da bo to kao v bistvu mesto nekak pod ajflovim stoplom in pol ga pa sploh nisva najdla in pol je bil cist majhen!!! Totalno razocaranje!!! Brez veze... bolj me je fasciniral arc de triomph...Pac pa vse ostalo, filing!!! Hudo, lep mest, sam zivela pa ne bi. Uh, in seveda ko sem berlin , prek zic in vojske in vsega, uh, to pa je res naredilo vtis, pa nisem videla mesta (ki sem jih pac jaz vidla), ki bi mi bil blizje kot berlin v tistih cajtih, to je bilo pa nekaj najboljsega, no to sem sla tud obakrat v troje stopat.V Belrinu pa mroda bi zivela, je tak kot jaz (no zdaj je najbrz cist drugace vse) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Mene je vsakega prvič tako zelo strah, da s tem vse pokvarim. Še dobro, da obstajajo drugič, tretjič, četrtič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dobro, da obstajajo drugič, tretjič, četrtič... Obstaja en arabski pregovor, ki sem ga prebrala v Alkimistu in mi je vsec in je zato tud na LN pri modrih mislih: kar se zgodi enkrat, se morda nikoli vec ne ponovi. Kar se pa zgodi dvakrat, se gotovo zgodi tudi tretjic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Obstaja en arabski pregovor, ki sem ga prebrala v Alkimistu in mi je vsec in je zato tud na LN pri modrih mislih: kar se zgodi enkrat, se morda nikoli vec ne ponovi. Kar se pa zgodi dvakrat, se gotovo zgodi tudi tretjic. Poznam kar nekaj ljudi, ki se namerno izogibajo "drugič", ker so prepričani, da nikoli ne more biti boljše kot prvič in tistega prvič nočejo pokvarit Jaz jim pa vedno rečem, kako bojo vedli, da je blo prvič najboljše, če niso poskusili drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Hjoj, velik prvih zmenkov je k jih ne bom nikoli pozabil, prvih poljubov, prvih vtisov, then again, zelo redke so stvari ki se zgodijo drugič, pa se jih spomniš, ampak včasih je drugič tolk boljš.... da si pač tud zapomniš hja kdaj pa tud tretjič hm hja ja, tud za zadnjič si lahko kr zapomniš, ampak i guess prvič je tist kar najbolj šteje, tko kt horoskop, prvi vtis ki ga naredi nate vesolje, te spremlja dokler živiš, hjaja... so i guess, zihr nikoli ne bom pozabil prve ljubezni, neglede na to kolk je bla "napačna", pa wrong pa tko ... sam po drugi strani ane, pride kdaj pa kdaj, še kšna kje k je boljš, ki je tud ne pozabiš, hjaja ... Walk of Life, and everything begins with a first step... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 prva zaljubljenost,tko nedolzna in lepa....tooolk sem bla boga k me tip ni jebal 5% pa pol prvi seks z enim levim na ljubljanskem gradu v marjeticah,tip je bil nikakav,ampak marjetice so pa ble lepe no,pa prvic ko sem prisla na srednjo oblikovno solo....tko sem bila navdusena in hepi ,da sem milila da bom dol padla.....pa da ne govorim o moji 1.poroki,he he komi cakam drugo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:solo....tko sem bila navdusena in hepi ,da sem milila da bom dol padla.....pa da ne govorim o moji 1.poroki,he he komi cakam drugo Hehehe, nič, zgleda, da bo treba kako temo z naslovom npr. "snubitev" odpret.......k še nism nkol bil poročen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 danes nad vse lepo....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 men je blo pa full vznemirljivo, ko sm se prvič potapljal oz. potopil na globino 30 m(z opremo seveda in instruktorjem) , blo me je strah in obenem tudi zelo všeč,tist občutek ko lebdiš pod vodo in dihaš(kot bi letel še posebaj če je dobra vidljivost), hehe ne znam opisat, je pa full zanimivo, no zdaj pa mi je to čist navadno vsekakor priporočam lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Uf, men je blo vznemirljivo k sem se prvič z letalom peljal....v Bruselj......mal mam neprijeten občutek pred višinami, sam je blo pa kul ......še najbl k smo pristal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 prvich ...ja...vedela sem ,da bo bolelo,pol je pa on rekel naj mu zaupam,da bo nezen in da me ne bo bolelo,pol je pa kr celo roko noter dal ........-to je bilo 1.ko mi je zobar izpulil zob Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Heh, ko sm mogu delat avtopsijo tok so se mi roke tresle, nism vedu, a bom bruhu, dol padu,zbežu iz sobe(kr eni so) al vse troje! Nkol nm pozabu zvoka skalpela k zareže u kožo in zvoka žage s ktero odpreš prsn koš,fej,kok to smrdi :xx!: pa sm prežvel, sam nebi še enkrat! Sm raj zbral rojstvo kt smrt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Globoko sem vdihnil, zavpil na vso moč in obvisel z nogami navzgor. Bilo je prvič in zadnjič. To je dogodek, ki se ga sploh ne spominjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Globoko sem vdihnil, zavpil na vso moč in obvisel z nogami navzgor. Bilo je prvič in zadnjič. To je dogodek, ki se ga sploh ne spominjam. Sstane, ti si za štose! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, ti si za štose! Enega prvega sem pa pozabil, če se spomnim, ti ga opišem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hehe! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ko sem stopila izza odra in so me oslepili vsi reflektorji... WOWWW!!! ....kok si fajn tole povedala, se človek kar zlije v tvojo kožo.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe! Ampak ta je star sigurno več, kot ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, ko sm mogu delat avtopsijo tok so se mi roke tresle, nism vedu, a bom bruhu, dol padu,zbežu iz sobe(kr eni so) al vse troje! Nkol nm pozabu zvoka skalpela k zareže u kožo in zvoka žage s ktero odpreš prsn koš,fej,kok to smrdi :xx!: pa sm prežvel, sam nebi še enkrat! Sm raj zbral rojstvo kt smrt! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 noro mi je razbijalo , ko sem ga prvič videla v živo, iz oči v oči se rokovala z njim in bila strašno presenečena nad njegovo milino, dobroto in preprostostjo.... pri jezeru,na sprehodu....v našem raju... Paul Mc Cartney.. (in njegova žena ) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vsak prvic je razburljiv:wOOt: , saj ne mores vedeti kako se bo vse skupaj izteklo.Res pa me zadnje case zelo matra, da bi tudi prvic skocila s padalom, to mora biti res hudo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ko sem ga prvič zagledala iz oči v oči je bila to ljubezen na prvi pogled. prvič v lajfu se mi je to zgodil in sm bila kr nekak zadeta od tega... čist noro... ja pa še zdej je tko, čist isto... ne vem, nekakšna čarovnija ampak midva sva čist zaljubljena... prvič v Parizu - navdušena, še posebej Montmartre(ne vem, če je prav napisano) - tam bi pa res ostala... pa prvič v Barceloni... isto ful navdušena... potovanja so sploh neki najboljšga, veliko me še čaka... prvič z avionom - na tleh me je bilo precej strah, potem pa niti ne več... veliko je še teh prvič zadev... se bom še kej spomnila sigurno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 moj prvič.pr šestnajstih v vrtnicah z enim luštnim tipom.ne bi mogla rečt,da je blo sanjsko.kondom je poču,živcev je šlo ful..zgodil se je bl iz radovednosti.prvi trening gimnastike,prvi zlati delfinček,prvi pogled mojga lubija k sva se spoznala,prva droga,prva pijanosttega je tolk,da bi ceu dan rabla Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.