seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morem reči, da je bilo prvič, ko sem vozila tako hitro, bilo pa je prvič ko sem vozila A160-nooorrrrooo dobro! a to unega tamalega mičkenga mercedeza A160 ??? hehe, pa sej to nikamor ne gre Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morem reči, da je bilo prvič, ko sem vozila tako hitro, bilo pa je prvič ko sem vozila A160-nooorrrrooo dobro! Contesa, malo je mimo teme, pa bom vseeno vprasal tukaj, ko si ze omenila.A ta avto (ce je od tistega, katerega mislim) res nima vgrajenih smernikov (zmigavcev) ali jih lastnik samo ne uporablja.Vozil zadnjic za njim ves cas, pa nic, ves cas nic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Aaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jih ne uporablja, se mu ne da! to pa je frajer, takega voznika bi z užitkom zrinil s ceste, potem bi se mu pa marsikaj dalo, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pa je frajer, takega voznika bi z užitkom zrinil s ceste, potem bi se mu pa marsikaj dalo, hehe To vidis.... strpnost, pa humanost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To vidis.... strpnost, pa humanost hmmm ja no, veš pri nas , pa ne sam pri nas, vse preveč debilov ima izpit, ampak dobesedno debilov, vsak debil ga naredi in ni čudno da je tako kot je na cestah... ma me moti full tole, da folk ne uporablja smernikov...strpnost gor al pa dol, en RED mora bit!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kaj bolje, če nakaže smer z roko? ja če je na kolesu al pa mopedu brez smernikov, potem itak! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kaj bolje, če nakaže smer z roko? Takim oslom bi jaz kaj drugega nakazala z roko!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hohoho, pa to ja ni lepo za eno lušno dekle! Se ne spodobi! Aja, sorry, bom drugič bolj vljudna, pa se bom v rit zaletela, ker pač folk ne uporablja smernikov! A še res ni dost nesreč pa smrtnih žrtev...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hohoho, pa to ja ni lepo za eno lušno dekle! Se ne spodobi! Aja? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, sorry, bom drugič bolj vljudna, pa se bom v rit zaletela, ker pač folk ne uporablja smernikov! A še res ni dost nesreč pa smrtnih žrtev...... Ko j... varnost važno je, da lepo zgledaš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ga moraš prehitet, zabremzat,stopit ven iz avta in mu eno primazat, to je bolj učinkovito, kot dvignjen sredinec! Pa še presenečenje je tolikšno, da te ne butne nazaj, če imaš srečo! hehe, si bom zapomnu tole, ampak ga bom tolk usekal, da bo sreča zanj, če se bo sploh še pobral hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, si bom zapomnu tole, ampak ga bom tolk usekal, da bo sreča zanj, če se bo sploh še pobral hehe En moj kolega je kij nosu s sabo v avtu..... Ce pa tazga razpizdis, pol pa........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> En moj kolega je kij nosu s sabo v avtu..... Ce pa tazga razpizdis, pol pa........ ah, pa kaj pol, nej ma kij al pa nož ma karkol, sam da nima pištole Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah, pa kaj pol, nej ma kij al pa nož ma karkol, sam da nima pištole To mam pa jz!!! Tako majhno na obesku za ključe!! http://www.ssfdv.org/forum/images/smiles/kladivo.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Bilo mi je zelo lepo, ko so mi izpulili prvi zobek Ful mi je blo dobro, ko sem prvič skočila s padalom-noooro Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 men je blo najbolj dobr ko sem bla u sendviču pa ko sva midve s frendico imele njega u sendviču the best ne veste kaj zamujate... ha ha ha Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 hm ajd nevem ce ustreza kriterijem ni bilo prvic, bilo pa je res noro... in nepozabno... hihi predvsem noro hja lih dovolj noro da bi se kdaj hihi i guess ni vsak dan nedelja... ma danes je hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 hitr umazane podrobnosti, ninč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 haha... podorobnosti sta pa sam za dve osebi..... hihi js se sam mal hvalim kok je blo fino sej sem se mal zaspan da bi se vredu spomnil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Sej, zate pa zame so podrobnosti, a ne? Una jih že itak ve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej, zate pa zame so podrobnosti, a ne? Una jih že itak ve. sem upal da bos postekala ja da zate pa zame hihi hehe (torej na stiri oka, ali pa na 20 prstov....) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Kva s pack...a uni povem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva s pack...a uni povem? hm ja una tud pravi da sem pacek... no ja pokvarjen ma mislim da šteje tko da povej rajš kej novga hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.