Skoči na vsebino

BILO Mi je

češpljica

Recommended Posts

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne morem reči, da je bilo prvič, ko sem vozila tako hitro, bilo pa je prvič ko sem vozila A160-nooorrrrooo dobro! x:Dx  :palec:  x8Dx

Contesa, malo je mimo teme, pa bom vseeno vprasal tukaj, ko si ze omenila.

A ta avto (ce je od tistega, katerega mislim) res nima vgrajenih smernikov (zmigavcev) ali jih lastnik samo ne uporablja.Vozil zadnjic za njim ves cas, pa nic, ves cas nic :eek: :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>To vidis.... strpnost, pa humanost  :palec:  :vragec:  x:Dx

hmmm ja no, veš pri nas , pa ne sam pri nas, vse preveč debilov ima izpit, ampak dobesedno debilov, vsak debil ga naredi in ni čudno da je tako kot je na cestah... :vragec: ma me moti full tole, da folk ne uporablja smernikov...strpnost gor al pa dol, en RED mora bit!! x^x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Aja, sorry, bom drugič bolj vljudna, pa se bom v rit zaletela, ker pač folk ne uporablja smernikov! A še res ni dost nesreč pa smrtnih žrtev......  xrolleyesx

Ko j... varnost važno je, da lepo zgledaš x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Ne, ga moraš prehitet, zabremzat,stopit ven iz avta in mu eno primazat, to je bolj učinkovito, kot dvignjen sredinec! x:px  x:Dx  Pa še presenečenje je tolikšno, da te ne butne nazaj, če imaš srečo! x;)x  :vragec:

hehe, si bom zapomnu tole, ampak ga bom tolk usekal, da bo sreča zanj, če se bo sploh še pobral :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx hehe :vragec:

honor and respect

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

hm

ajd nevem ce ustreza kriterijem ni bilo prvic, bilo pa je res noro... in nepozabno... hihi :D predvsem noro :D hja lih dovolj noro da bi se kdaj hihi :D i guess ni vsak dan nedelja... ma danes je :D hehe ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D haha... podorobnosti sta pa sam za dve osebi..... hihi :P js se sam mal hvalim kok je blo fino sej sem se mal zaspan da bi se vredu spomnil... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...