češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ker drugače ne morem in mi ni dano,da bi se poslovila od nje....Bila mi je pri srcu,imela me je rada......tudi jaz njo..odšla je v trplenju....v najlepših letih.....Od nje se poslavljam z ribico in željo,naj jo ponese tja daleč na najbolj svetel,cvetoč travnik,.........opojno dišeč -spokojen...ZBOGOm................prižigam svečko v mislih za njeno dušo..zdaj je rešena........ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ej.........pssssssst..............ena fajn tema je......IN MEMORIAM...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 a res? je nisem videla..a glavno da sem si izlila dušo..... Hej,de ti mene mal roke vzami,pa nauč..heheh bi se ti pustila e mau,vidim da..kh.....da veš kak,kje je treba! ))))aaa? Mislim,se mi je misel utrnila......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.