primorc 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Kaj pa sploh pojmujete pod vero? Ko sem prebiral o biti veren nikakor nisem zasledil, da bi se kdor koli sploh dotaknil termina vere in enostavno nisem povsem prepričan o tem kaj je za vas vera. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ker me nisi bral ?pametno vprasanje Oh kako smo dvoumni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 A nimamo ze 100 tem o veri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Misli da je vera to da veruješ, oziroma verjameš v nekaj kar je močnejega od ljudi, naprimer bog. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 js mam vero v samega sebe in v vse kar vidim in čutim! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nimamo ze 100 tem o veri? Imam občutek da je večina tem o religiji in ne veri. Kar pa mislim da ni isto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misli da je vera to da veruješ, oziroma verjameš v nekaj kar je močnejega od ljudi, naprimer bog. Draga moja tammy, ali mi lahko obrazložiš, prosim, kaj oziroma kdo je ta bog za katerim se skriva toliko ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Zame je vera tisto kar mi drži "glavo nad vodo",ko to potrebujem,in tisto kar me pelje za rokico,ko sem "majčkena",ja in tisto kar me opogumlja,ko stopim na bananin olupek,da se spet poberem in grem naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam vero v samega sebe in v vse kar vidim in čutim! Aleluja. To se mi zdi prav. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame je vera tisto kar mi drži "glavo nad vodo",ko to potrebujem,in tisto kar me pelje za rokico,ko sem "majčkena",ja in tisto kar me opogumlja,ko stopim na bananin olupek,da se spet poberem in grem naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Vrba sej veš da je 10000x lažje reči jaz sem kristijan. Kot pa razložiti in povedati kako to doživljaš in zakaj tako veruješ. Seveda iz svojih primerov. Zame je še vedno narava in mati zemlja zakon... vesolje in energija pa se zadnje čase vklaplata v to mojo rahlo "pozabljeno vero". Nekateri na žalost skrenemo z pravilne poti/vere .... katera pa je prava za vsakega posameznika pa je že drugo vprašanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Vera v religioznem smislu meni pomeni verovati v Njega(boga) narava, Svetloba...ali karkoli že JE , ker verjamem v Obstoj nečesa Nad nami... Moja vera pa je Vera v Dobro , ki je skrito v vseh ljudeh,v Ljubezen, ki marikateremu manjka.... in vsi hrepenimo po njej...,v Poštenje, ki je vrednota, v Iskrenost , ko jo cenim....v Pogum, da se pobiram...v Sočutje, ki nekaterim pomeni vse darove sveta.. , skratka VSAk SAM je in Učitelj in Učenec življenja, vsak Posameznik Uči s svojim življenjem in se Uči... če le gleda z srcem in dušo.... Verjamem da smo vsi ENO..... Vrba te bimčkam... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V naravo mi ni treba verjeti, to jaz vem, da je narava... pa v svetlobo tudi ne, jo poznam tako jaz razumem besedo "verjeti" Kje pa si ti bila, sem ze mislila, da tvoj racunalnik ni prinesel vseh teh virusnih napadov. Ce pisem v forum, jih dobim sporadno najmanj 20 na dan...uh - tebe tudi, bimckanje je zdravo .ljubica moja te bimčkam zdaj letim se čujema na emailu MENE SE NE DA KAR TKO sem DIAMANT zbrušena, oklesana, utrjena..... pa pa se tipkava..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ufff... pa si me dobila... zadnje čase spoloh nism preveč razmišljal o tem... sem čisto v drugih zadevah... Čeprav me je ta teden pri spomladanskem simboliziranju čist šokirala. Hmmm..Če se pravilno spomnim je blo, če je slučajno podobno čemu kar poznaš mi prosim povej, ker bi me res zanimalo; voda -(rojstvo, obnavljanje)narava -življenjezemlja -močsonce -rast regeneracija, vesolje- energija Ozriroma nekaj v tem vrstnem redu. (mogoče je blo še najbol podobno kitajski varianti 5 elementov. Čeprav so ble to zame bolj stopnje pripravljenosti, dojemanja in izurjenosti... Uglavnemnarava kot življenje, lepota,Zemlja kot neskončno ponavljanje (moč, obnavljanje)vesolje neskončnost... energija Določeni pojmi, besede se neujemajo ker mi ni več jasno kam kej spada... Pač to je bila moja vera nekje od 3 let pa do 12, potem pa sm postal butast najstnik, še danes mi je žal za določenim znanjem, ki sem ga imel. Sam uprašanje če bi ga še znal uporabljat pravilno... Verjetno bolje da sem pozabil... Gandalf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nimamo ze 100 tem o veri? Ja, imamo.Ravno zato pa najbrz ni pretiranega odziva niti se nikomur ni dal iskat vseh stevilnih linkov in jih tule podajat (in itak jih ne bi upostevali in bi naprej pisali tu). Sicer pa - osebno menim, da ni cloveka brez vere. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Imam občutek da je večina tem o religiji in ne veri. Kar pa mislim da ni isto. Se strinjam. Vera meni pomeni, da nekaj verjameš in zato ne potrebuješ dokazov. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ni vecina tem - gre za splosno percepiranje. zato.teme so take - saj vidte, saj tudi TU se spregovori slej ko prej o TEM. naslov pa je vera - in vero ima vsak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 da. a ves kaj je upanje:ce 2 geya za otroski vozicek sparata Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Vrba TKM poznam v končni fazi sem maser (shiatsu, tuina) in nekako od vseh zadev, ki jih poznam je ta pač najbližja. Spomnit se pa nemorem v čem se je šlo ker sem pač živel tako, dokler nisem prišel v puberteto pol smo pa začel delat drgač, kao bolje. Razlagal sem to samo enkrat mislm da pr 5-7 letih k so tetke pa strički mel neko fiksno idejo da nej bi jaz končno začel v cerku hodt.... nakratko poslal sem jih nekam... in jim vse lepo razložil. Glede nato da sm bil takrat napol telepatske zmožnosti, pa mel dostkrat boljše odgovore od stokovnjakov (čeprav sem zadevo videl prvič), da so me mel vsi za 10 let starejšga kot sm bil v resnici, ker mulo pač tega nemore vedet. Zdej morm pa tudi kdaj kazat osebno, da me kam spustijo. Ker včasih res zgledam manj kot 18 čeprav mam skoraj 10 let več. Uglavnem če kdo pozna slučajno kak podoben sistem kot TKM ali pa arjuvedo mi naj to prosim sporoči... Še bolj bi me pa zanimalo tradicionalno slovensko verovanje in zdravilstvo??? A se komu kej sanja??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Verjamem že sam..o tem rahlo dvomim. Vsaj kolikor poznam sceno. Razn če bo država PRISILJENA to narest, (sicer dela na tem že 10 let, sam farmacija (predvsem) in dohterji so zaenkrat premočni) . V tem primeru pa se skor lahko pripravimo, da boš rabil skoraj medicinski fax. Plus vsemogoče specializacije. Dvomim da bodo našli dosti izobraženih ljudi pravih smeri, ki bi bili pripravljeni delat. Velika večina diplomiranih bioenergetikov, rediostezistov itd. ima malo vprašljivo šolsko izobrazbo. Sploh glede tega da v teh smereh uglavnem obstajajo tečaji in ne fax-i. Sploh pa ne v Sloveniji kar pomeni, da uradno v Sloveniji ni nobenega, ker ni zakona, ki bi jih sploh lahko podpiral. Vsekakor ko sem bil majhen nisem vedel niti kje je kitajska kaj šele kaj je akopunktura... tako da me res zanima s kje bi jaz lahko to sestavil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Gandalf, vse je odvisno, kaj zelis? V Sloveniji imas prakticno vse mozne zvrsti zdravljenja. Le da je malo dobrih bioenergetikov in se manj ljudi, ki res obvladajo zelisca! Sploh slednjih! Nekoc je bilo v Sloveniji kar nekaj dobrih zdravilarjev, vendar je obrt z leti izumirala....vendar ne izumrla! Osebno se zelo zanimam za to ze nekaj let in tudi kar nekaj vem, vendar sem si vedno zelel najti osebo, ki bi me bolj poucila. Pa sem slisal za nekoga iz prekmurja, sam nikoli nisem odsel tja! Sploh ker ucenje traja leta in ne par dni! Danasnja medicina se vedno bolj odpira in priznava alternativno medicino. Ne vem, kako je drugje, ampak v klinicnem centru Ljubljan sam vem za nekaj primerov, ko doktorji niso mogl nardit nic vec za bolnika in so dovolil alternativcem, da poizkusijo zdravljenje v KC!Morda se pocasi ortodoksna medicina pocasi umika novi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Alternativa bo priznana kot uradna tisti hip, ko bojo mladi dohterji pometali dol tastare, sploh tiste ki se oklepajo sistema iz leta dva pa tri. Kar se tiče zelišč tudi mene zelo zanimajo samo zaenkrat nimam časa.. baje pa ob petkih na nekem faxu v lj uči Terezija NIkolčič- Če ima kdo kake izkušnje že z jo naj mi prosim sporoči.Najdete jo na tržnici ali pa http://www.dobra-misel.net Glede tvojih tečajev, papirjev Vrba pa bi se lahko kdaj dobila, kakšne tečaje sploh imaš to?? Pa kje? Glede izobrazbe sem mislil na to da ima katerikoli Fax in po možnosti recimo diplomo, magisterij...Kar se tiče samih tečajev pahahahaha od tukaj potem izraz diplomiran bioenergetik hahahaha... to mi ni šlo v glavo ker tisti, ki so dejansko diplomirali na faxu ponavadi tega ne povedo. Če se ukvarjajo z bioenergijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Vera je ko veruješ v boga, vera je ko verjameš vase, vera je ko se veseliš življenja tudi kadar si čisto na tleh, vera je ko ne razmišljaš ampak enostavno veš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ne smemo sami sebi preveč verjeti, ker pogosto nimamo ne dosti milosti in ne razuma. Malo je svetlobe v nas in še to po nemarnosti hitro zgubimo. Dostikrat tudi ne opazimo, kako slepo je naše srce. Dostikrat slabo delamo, pa se še slabše izgovarjamo. Včasih nas žene strast, pa mislimo da je gorečnost. Majhne napake na drugih grajamo, svojih večjih pa ne vidimo. Dosti hitro čutimo in premišljamo, kaj nam je od drugih trpeti, a kaj drugi zaradi nas trpe, tega ne opazimo. Kdor bi svoja dela dobro in prav presojal, ne bi tujih ostro obsojal. LJUDJE VELIKO GOVORE, ZATO JIM JE MALO VERJETI.PA TUDI ZADOVOLJITI VSEH NI MOGOČE. DA NI VSAKOMUR VERJETI IN DA SE ČLOVEK HITRO PREGREŠI V BESEDAH. Kolikokrat nisem našel zvestobe tam, kjer sem mislil, da jo najdem.Kolikokrat sem jo spazil tam, kjer je nisem pričakoval. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.