allj 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 Živ, ma ne da bi ga gloficirala ....... za Saturna sem izvedela 2 dni nazaj........ pa da je 4. hiša hiša mame........ ne vem kaj naj si mislim, a celo življenje sva z mati... ne znam povedat ,... boli. Sem že v letih in lahko rečem le to da sem jo "prebolela" (je živa!)šele zdaj ... recimo nekak v zadnjem letu.... grozno, a šele zdaj sem se začela počutit svobodno...:-(( Citiraj La vita è bella"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 Živ, ma ne da bi ga gloficirala ....... za Saturna sem izvedela 2 dni nazaj........ pa da je 4. hiša hiša mame........ ne vem kaj naj si mislim, a celo življenje sva z mati... ne znam povedat ,... boli. Sem že v letih in lahko rečem le to da sem jo "prebolela" (je živa!)šele zdaj ... recimo nekak v zadnjem letu.... grozno, a šele zdaj sem se začela počutit svobodno...:-(( No....morm malčk popravit. Četrta hiša ni lih hiša mame, vsaj v tvojem chartu ne, je predvsem hiša doma. V ženskem chartu je hiša ki nakazuje mamo deseta, hiša ki nakazuje očeta pa četrta. Pr moških je obratno. Zdej Satko v četrti. Ker je on predvsem karmičen planet, ga je treba v četrti hiši malčk drugače gledat. Posebi še v tvojem primeru, ker ima tudi vladar četrte, Merkur, kvadrata na Lunine vozle. Satko daje v to hišo predvsem zelo veliko odgovornosti, daja možnost, da se izgubi stik z enim od staršev, da te namesto njega lahko vzgaja kdo od sorodnikov, veže lastnika charta da živi v domačem okolju predvsem zaradi preteklosti, zaradi tega, ker tako mora bit. Se pa s tako pozicijo Satkota svetuje, da se čimprej odpravi od hiše, da se nekje drugje zgradi gnezdece in tam najde srečo. Pa svobodo, kot si napisala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 No....morm malčk popravit. Četrta hiša ni lih hiša mame, vsaj v tvojem chartu ne, je predvsem hiša doma. V ženskem chartu je hiša ki nakazuje mamo deseta, hiša ki nakazuje očeta pa četrta. Pr moških je obratno. S tem se glih ne strinjam, od je od karte do karte različno. V mojem konkretnem primeru je četrta hiša, hiša mame in deseta očeta. Ženske bodo same videle, kje vidjo mamo in kje očeta, sploh se to vidi pri prehodu saturna čez eno in drugo hišo. V več primerih ženskih karti prav tranzit čez deseto hišo povzroči teževe z očetom, v mojem primeru je takrat tudi umrl. Mama je umrla pri močnem aspektu na četrto hišo. Sami skušajte ugotovit kje od staršev je kdo v vaši karti. Se pa s tako pozicijo Satkota svetuje, da se čimprej odpravi od hiše, da se nekje drugje zgradi gnezdece in tam najde srečo. Pa svobodo, kot si napisala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif To pa sigurno, kdor ima natalno saturna v četrti, tisti sigurno spoka hitro od doma, oz. stremi čimprej nekam na svoje. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 O glej jo, haj! (ps: res ni nujno, ampak lohk je kaka ločitev od staršev ali celo -zgodnja- smrt staršev - poznam nekaj takih primerov) ((ps2: pri meni se obnaša in se je obnašal zelo tipično za saturn v 3. hiši - sicer je pa v opoziciji z uranom (v 9.), ki pa je vladar tretje)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 Jah, pri meni ni nič od tega - ni ločitve, odtujenosti.še dobr! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 (ps: res ni nujno, ampak lohk je kaka ločitev od staršev ali celo -zgodnja- smrt staršev - poznam nekaj takih primerov) Jaz poznam tudi precej takih primerov, zato so nekateri spokali od doma, drugi občutili pri tem neko praznino. Sigurno pa dobro položen saturn v četrti kaže nasprotno, da spokaš od doma, prevzameš mogoče vlogo enega od staršev, več delaš doma, precej truda vloženega prav na tem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 ja, seveda, lahko pomeni tudi trdnost, dober background (od doma) itd.Itak je odvisno prvič, kakšni so ostali aspekti s saturnom in drugič, še ostali položaji in aspekti, lohk tadobri odtehtajo oz. v druge tirnice se zarolajo in imajo pol drugačne vplive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 "vsaj". saj. jaz pa ne vem, katerih se 'najbolj bojim'.Nobenih. Mogoče so mi najbl štraufenpahtske s plutonom (ker imam tud največ izkušenj s tem, ker se je zarad retro gibanja rolal skoraj desteletje po mojem Asc in to pa je bilo enih lekcij! ) pa še ima nekaj močnih in težkih aspektov, medtem ko neptun pa *same lepe*. saturn mi ni tolk grozn, pa čeprav je malo aspektiran in to slabo (razen sekstilčka z jupitrom, ki mal spašava zadeve) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allj 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Jaz poznam tudi precej takih primerov, zato so nekateri spokali od doma, drugi občutili pri tem neko praznino. Sigurno pa dobro položen saturn v četrti kaže nasprotno, da spokaš od doma, prevzameš mogoče vlogo enega od staršev, več delaš doma, precej truda vloženega prav na tem področju. ...no tukej nekje sem jaz povezala moj saturn v 4. hiši.... od doma sem šla pri dobrih 17, nikoli več živela doma. Živim na svojem, 100 km proč, velikokrat sem doma. Sicer doma vse O.K. (ni hujših bolezni, smrti, finančno O.K....), a jaz sem se od doma odcepila šele zdaj ..... bolečina pa je povezana z materjo .... zato sem mislila da je v 4. hiši...? Sem v stiski, ker se je situacija zasukala tako da je zelo realna varianta da se selim sto metrov od tega primarnega doma.... se borim z vsemi kriplji da ne - pa ne vem če ne bom klonila.... :-(((.... Na dnu srca sem prepričana, da če grem tja, bom v duši zdej pa umrla, propadla; če grem tja se bom pustila požreti, ker so tam neke sile močnejše od mene (jih čutim že cel lajf - sej sem šele komaj zdaj zadihala) včasih sem čist brez misli... Citiraj La vita è bella"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 Na dnu srca sem prepričana, da če grem tja, bom v duši zdej pa umrla, propadla; če grem tja se bom pustila požreti, ker so tam neke sile močnejše od mene (jih čutim že cel lajf - sej sem šele komaj zdaj zadihala) včasih sem čist brez misli...ah kje. morda je pa to super priložnost, da pokoplješ te negativnosti, da se spraviš s tem in zadihaš (še bolj)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 saturn je moj frend...poleg tega pa velika vesoljna avtoriteta, poštenjak da se reče in povrhu usega še zaščitnik ljudi iz obrobja, sploh tistih, k jim manjka kakšen kolešček. zadnjič swa mela eno debato... pa mal sva spila pa to... in se je čist raznežu.kr ni me mogu dost prehwalit, kako se mu dopade, da sem tko zelo strpen z odbitki, ki si pravijo astrologi 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allj 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 saturn je moj frend...poleg tega pa velika vesoljna avtoriteta, poštenjak da se reče in povrhu usega še zaščitnik ljudi iz obrobja, sploh tistih, k jim manjka kakšen kolešček. zadnjič swa mela eno debato... pa mal sva spila pa to... in se je čist raznežu.kr ni me mogu dost prehwalit, kako se mu dopade, da sem tko zelo strpen z odbitki, ki si pravijo astrologi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif :-))))) krasen si......... Citiraj La vita è bella"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allj 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 ah kje. morda je pa to super priložnost, da pokoplješ te negativnosti, da se spraviš s tem in zadihaš (še bolj)? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/up.gif ti si itak tko fajn...:-)) Upam da bi bilo to res .... predvsem ne smem jim pustiti blizu (sej se gotov čudn sliš)... ma čudno je že to da sem (pojma nimam kako) uspela doseči to "osvoboditev". Fenomenalno. Zato šele zdaj vidim za kaj (kakšne občutke) sem bila prikrajšana oz. se bojim da bi spet lahko bila. A vse je nekako odvisno od nas, anede? La vita e bella ;-) 1 Citiraj La vita è bella"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 A vse je nekako odvisno od nas, anede? La vita e bella ;-) no vidiš zakaj torej težiti saturnu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allj 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 no vidiš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifzakaj torej težiti saturnu? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif ...jst sem prišla sama s sabo nekako na čisto. No, zdej ko sem malo še astrološko stvari pregledala pa se mi zdi da bi še lažje reševala stvari (v bodoče in že v preteklosti), če bi mi bila tale astrološka karta znana že prej. Noro, ne? Zato sem tu in sprašujem ... recimo o Saturnu. Mi je pa čist fascinantno da mi astrološka karta pokaže nekaj takega kar se mi odvija odkar pomnim (no, upam da nisem po krivici te 4. hiše povezala z mamo...). In ne da bi saturnčka kej "obtoževala" .... če je moj, je moj - tu ni kej...;-)Nobena stvar, dogodek, .... mi v življenju ni predstavljal večje bolečine, potlačenosti, nemira,.... kot dom/mati.... bad bad bad Zato sem saturna povezala bolj negativno... upam da mu ne delam krivice (tudi poznam ga šele par dni - enkrat kasnej bom to gotovo videla v drugi luči)... verjamem v dejstvo da kar dajemo to dobimo ... še posebej zato so mi nekatere stvari uganka - recimo prejšnji stavek... Citiraj La vita è bella"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 S tem se glih ne strinjam, od je od karte do karte različno. V mojem konkretnem primeru je četrta hiša, hiša mame in deseta očeta. Ženske bodo same videle, kje vidjo mamo in kje očeta, sploh se to vidi pri prehodu saturna čez eno in drugo hišo. V več primerih ženskih karti prav tranzit čez deseto hišo povzroči teževe z očetom, v mojem primeru je takrat tudi umrl. Mama je umrla pri močnem aspektu na četrto hišo. Sami skušajte ugotovit kje od staršev je kdo v vaši karti. To pa sigurno, kdor ima natalno saturna v četrti, tisti sigurno spoka hitro od doma, oz. stremi čimprej nekam na svoje. Sočustvujem s tabo zaradi smrti tvojih staršev, a to kar si napisala kot argument temu, da ne drži kar sm zapisal lih ni nek argument. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ermm.gif Namreč ta teza, da se pr punčkah vidi mamo v deseti, pr fantkih pa v četrti ni lih moja. Jst ti jo lahko sam argumentiram, če hočeš, drgač je pa to trditev tradicionalne astrologije. Med drugim tut tebi, kar vem, dokaj cenjenega Duporja. Pa še od dost drugih, cenjenih, seveda. A najprej zakaj tvoje pisanje ni lih argument. Teza, da prehod Satkota recimo čez deseto nakazuje smrt očeta je milo rečeno kr neka trditev. Čeprav tvojga charta nikoli nism vidu, vem da konjunkcija na deseto hišo ni nujno edini aspekt ki ga Satko takrat dela. Poleg možnih sekstilov in trigonov, je tu tudi kak kvadrat na ascendenta, pa kak polkvadrat na osmo mogoče. Kar hočem povdart je pa to, da je tu vedno tut opozicija, ki jo dela na četrto. Ker sta pač hiši ena nasproti druge. ( a ni en komad "hiša nasprot sonca"? ) Nadalje močan aspekt Satkota na četrto je nakazal smrt tvoje mame. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gifLej, četrta je hiša doma, družine in tudi če je res tist aspekt nakazal izgubo v domu, to še zdaleč ne pomeni da četrta pr tebi nakazuje mamo. Saj je mama del doma, družine. Zato se bo treba malčk bolj potrudit, da me v tvoja prepričanja prepričaš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Še moji argumenti, ki sm ti jih obljubu. Tradicionalna astrologija pravi, da četrta hiša nakazuje naš dom in naše starše. Naše korenine iz katerih izhajamo. Oki, nakazuje tut dom, ki si ga bomo ko odrastemo ustvarili, pa tut kako bomo preživeli zadnja leta življenja, a oki, o tem zdej ne debatiramo.Konkretno kaže četrta hiša enega od staršev, tistega, ki na nas v rani mladosti najbolj vpliva. Ki nekako postavi temelje na katerih zgradimo naš karakter. No, in zdej je tu keč. Koga majo punčke raje v mladosti? Ponavadi seveda. Pustmo zdej izjeme. Na koga so bl navezane? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/uhar.gifPonavadi na tatiča. Kaj pa fantki? Na mamico. Seveda so izjeme, so take inu drugačne štorije in baldorije, so taki tut brez staršev pa jih babica in dedek vzgajata, pa taki s samo enim staršem, pa taki k majo divjo dominantno mamo, k vsak dan čaka s polentarjem bogega tatiča da pride domu............a so izjeme in o teh jst trenutno tu ne govorim. Kakorkoli, ponavadi lahko rečemo, da je tradicionalno tatič tist k da neko dominanto svoji hčerkici, k ji je mogoče za vzor, k ji je navdih. Vsaj tako je enkrat blo, ko se je še vedelo kdo je glava družine. Pr fantkih je pol malčk drugače, radi so vsaj malčk mamini sinkoti, radi se k njej zatečejo v zavetje, če je tatič preveč zahteven in strog. No in iz tega je nastala tradicionalna razlaga astrologije za četrto hišo, za to, koga se v tej hiši pr kakem spolu vidi. Ker je deseta hiša tut hiša enega od staršev, tistega tadrugega ki ga četrta ne nakazuje, je pol razlaga zanjo taka kot sm jo zapisal. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Zdej, v izogib raznim pametovanjem v stilu "jst sm pa punčka in sm vedno mela rajš mamo" že takoj vnaprej še ankrat pojasnim, da se gre tu za vpliv. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Povem pa lahk še kot zanimivost, da so teorije raznorazne, da je to, ker od staršev se v četrti vidi, odvisno tut od razmerja genov ki pr nekom prevladujejo. Če je večje število moških, pol četrta nakazuje mamo, če je večje število ženskih, pol pač tata. Zdej tisti, k ste kar naenkrat ugotovili, da Satko pr vas ne deluje......... Deluje, deluje..........sam še enkrat je treba mogoče prebrat kaj vse povzroča, pa malčk pomislit, pa mogoče bo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Glede Allj...........vladar naravne desete hiše je Satko. Kje je pr njej Satko? V Četrti. Kaj ti to pove??? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/uhar.gifZakaj bolečina zaradi mame? Kaj ti pove vladar dvanajste v četrti? Pa severni vozu v kozorogu v njej? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Kakorkoli, ponavadi lahko rečemo, da je tradicionalno tatič tist k da neko dominanto svoji hčerkici, k ji je mogoče za vzor, k ji je navdih. Vsaj tako je enkrat blo, ko se je še vedelo kdo je glava družine. Pr fantkih je pol malčk drugače, radi so vsaj malčk mamini sinkoti, radi se k njej zatečejo v zavetje, če je tatič preveč zahteven in strog. ...po teh dveh odstavkih sodeč je oče avtoriteta (avtoritete so 10.hiša) tako hčerkam, kot tudi sinovom... in moram reči, da jaz ugotavljam, da večinoma tako tudi je, če je avtoriteta mama, se to ponavadi vidi skozi druge pozicije (predvsem trdi aspekti saturna na vozelno os ipd., sicer pa zame kot astrologa (neprakticirajočega sicer), to niti ni bistveno kateri od staršev je kaj, če sem v dvomu preprosto vprašam... bolj bistveno je da vidim, kako je ta starš vplival na formacijo osebnosti... in v konkretnem primeru za začetek denimo vidimo tega Saturna v opoziciji z Neptunom (vladarjem 2. hiše - samozavest)ipd... kar je bistveno bolj pomembno, kot pa najti metodo za natančno določanje tega katerega od staršev predstavlja 10. in katerega 4. hiša... 1 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ...po teh dveh odstavkih sodeč je oče avtoriteta (avtoritete so 10.hiša) tako hčerkam, kot tudi sinovom... in moram reči, da jaz ugotavljam, da večinoma tako tudi je, če je avtoriteta mama, se to ponavadi vidi skozi druge pozicije (predvsem trdi aspekti saturna na vozelno os ipd., sicer pa zame kot astrologa (neprakticirajočega sicer), to niti ni bistveno kateri od staršev je kaj, če sem v dvomu preprosto vprašam... bolj bistveno je da vidim, kako je ta starš vplival na formacijo osebnosti... in v konkretnem primeru za začetek denimo vidimo tega Saturna v opoziciji z Neptunom (vladarjem 2. hiše - samozavest)ipd... kar je bistveno bolj pomembno, kot pa najti metodo za natančno določanje tega katerega od staršev predstavlja 10. in katerega 4. hiša... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifJa, se strinjam Samsonite, itak da na avtoriteto nakazuje deseta. In tut zlo res, da največkrat na vpliv kateregakoli od staršev pokažejo določeni planeti skozi razne aspekte v chartih. Al pa vladarji določenih hiš na določenih pozicijah in v določenih aspektih...... A tega bi blo zej ful za pisat, mogoče bi bo kar čisto novo temo o tem za odpret. Jst sm hotu sm malčk poenostavit in povedat kako je to tradicionalno urejeno, načeloma nekako in zakaj je temu tako. Ker pač starš, pa katerikoli, ni samo avtoriteta, ni samo nekdo k tolaži, ni samo nekdo k uči, tut ne samo nekdo k pomaga v lajfu, al k mu moramo pomagat. Je le kompleksnejša stvar in zato je vse skupi na konc koncev kompleksno. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ja to bi bla zanimiva spešl tema, v bistvu čudno da je še nimamo. če se bo komu dalo, jo lohk odpre... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Mogoče je foter bolj ali manj odsoten ali pač zaradi ribjega pusijevstva ( ) je doma, ampak kot da ga ni....tipična izjava za Saturna Rx... ali ga ni ali pa je pa je kot da ga ne bi bilo ali pa je tiran in bi bilo boljše da ga ne bi bilo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Jap Samo je bistvena razlika - kako oseba to dojema. Kot težavo, oviro ... ? Lahko pa tudi ne....seveda, vendar tale tvoj saturn RX je v kvadratu z Neptunom, ki je v 7. in vlada 11.(prejeta ljubezen oz. potreba po le-tej... dvom v loveability..), pri tem je v 11. tudi luna, kar dodatno odmeva... če se ne motim in mam še vedno pravo karto v glavi zate... tako da... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Ja, vse je res. S tem, da Neptun ni Lunin dispozitor, tud če je le-ta v 11. hiši.In zato tud pravim ... mene Neptun dosti bolj tepe. Pa še koten je pri meni. Dvom v lovability pa vedno. Skoz mam dvom v sebi, če me ima oseba dejansko rada .. v bistvu mam filing, da si ne zaslužim tega. Kvadrtat saturna z neptunom se mi pa zdi, da je preširok - 5°separativni.... po tem kar si napisala, ne bi rekel, da je preširok... treba vprašat življenje... 1 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Jaz imam Saturn v konjukciji z Venero na koncu 11. hiše. To je edini aspekt med planetoma. Moram priznati, da mi je ta Saturn kar iznakazil mojo ubogo Venero.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prinaša veliko osamljenosti, večkrat iskane same od sebe. Tudi oskosrčnosti. Včasih sem še verjela v ljubezen (saj sem Rak), a zdaj sem bolj cinik, iščem bolj neodvisnost od čustev, mogoče sem celo egoist v neki meri (kar neki). Saj je Saturn Malefik in prinaša zlo, tako osebi ki ima aspekt z planetom, kot hiši ki ga poseduje...obenem, pa dela človeka z močnim Saturnom, izjemno hladnega, včasih tudi pokvarjenega, brezčustvenega. No, ne bom rekla da sem do te mere, saj sta planeta v Levu, kjer je Saturn v ekzilu.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ma ne, ta je bla taka *saturnovska*. (s pridihom dasnašnjega plutona morda ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 fantastičn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.