Skoči na vsebino

Saturn

RAKICA

Recommended Posts

Jaz imam Saturn v konjukciji z Venero na koncu 11. hiše. To je edini aspekt med planetoma.

Moram priznati, da mi je ta Saturn kar iznakazil mojo ubogo Venero.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prinaša veliko osamljenosti, večkrat iskane same od sebe. Tudi oskosrčnosti. Včasih sem še verjela v ljubezen (saj sem Rak), a zdaj sem bolj cinik, iščem bolj neodvisnost od čustev, mogoče sem celo egoist v neki meri (kar neki). Saj je Saturn Malefik in prinaša zlo, tako osebi ki ima aspekt z planetom, kot hiši ki ga poseduje...obenem, pa dela človeka z močnim Saturnom, izjemno hladnega, včasih tudi pokvarjenega, brezčustvenega. No, ne bom rekla da sem do te mere, saj sta planeta v Levu, kjer je Saturn v ekzilu.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Pomisli drugače. Venerca v enajsti je ful idealistična, pretirano celo najbrž, tk da ji manjka realnost. Realnost je pa važna za dosego ciljev. Tu uskoči Saturn, ki ti da v konjunkciji zdravo presojo, samodisciplino. To kar prav taka Venerca rabi, da doseže kar si je zadala.

Venerca v levu je v bistvu razduzdanka. No vsaj s pestrimi aspekti je lahko taka. Promiskuitetna, ljubosumna in preokupirana s seksom. S Satkotom v konjunkciji postane resna, predana, zvesta celo. Cilj ji je zaščita družinskega imena in časti.

Zdej zakaj sama sebe tko črno gledaš? Po mojem zaradi kakega drugega aspekta, kak kvadrat med Lunco in Neptunom lahko daja tako mišljenje.

Govorit o Satkotu da prinaša zlo, je pa malčk krivično. On predstavlja princip učenja. To, kar se pod njegovim vplivom naučiš, ne pozabiš nikoli. Je pa pot do pridobitve izkušenj lahko težka. Zato mogoče zgleda malčk neusmiljen. A mogoče pa druge poti ni. Mogoče je pot, na katero te on napoti edina možna, edina, ki te lahko prpelje do cilja. Načeloma je Satko nekdaj res veljal za neko zlo, a ne več. Res je le, da tam kjer se Satko nahaja, se lastnik charta počuti zlo nesigurnega in zato na tistem področju bije bitke da to dejstvo spremeni.

On v Levu predvsem zahteva samospoštovanje, daja znanje, da postaneš vodja. Zahteva pa prav to, o čemer pišeš. Da se naučiš pravilnega odnosa v ljubezni.

Satko je v ekzilu v raku.

Ne bo ti hudga. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Deli na socialnih omrežjih

Jaz imam Saturn v konjukciji z Venero na koncu 11. hiše. To je edini aspekt med planetoma.

Moram priznati, da mi je ta Saturn kar iznakazil mojo ubogo Venero.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prinaša veliko osamljenosti, večkrat iskane same od sebe. Tudi oskosrčnosti. Včasih sem še verjela v ljubezen (saj sem Rak), a zdaj sem bolj cinik, iščem bolj neodvisnost od čustev, mogoče sem celo egoist v neki meri (kar neki). Saj je Saturn Malefik in prinaša zlo, tako osebi ki ima aspekt z planetom, kot hiši ki ga poseduje...obenem, pa dela človeka z močnim Saturnom, izjemno hladnega, včasih tudi pokvarjenega, brezčustvenega. No, ne bom rekla da sem do te mere, saj sta planeta v Levu, kjer je Saturn v ekzilu.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Se ne strinjam, da je Saturn zlo,vse je odvisno od gledanja in od poguma soočiti se z njim. Imam veliko prijateljic s kombinacijo Venera Saturn, vesliko dvoma v odnos, ko ta je, globok strah, brez odnosa nekoliko lažje, če ni odnosa ni skrbi. Vendar imam tudi prijateljico, ki je na tem delala vse svoje življenje in je doživela srečo v ljubezeni po štiridesetem letu. Pri Saturnu je tako, če delaš, če se soočaš, s svojimi strahovi, če se zavestno odločiš, da ne boš pobegnil in ne verjel vsemu kar kričijo ali tulijo ali ječajo tvoja čustva, potem se da marsikaj narediti. In še to Saturn je v levu v izgonu in s tem ne ravno najboljši, še poglobi problematiko, seveda je potrebno gledati naprej Sonce, če je mogoče v znamenju, ki odgovarja Saturnu in kakšne povezave ima. Marsikaj je možno, če le ne gledamo črno belo na življenje in ne ločujemo na dobrotnike in zlobne planeta. Vsak planet ima pomembno nalogo.

Vse dobro,

Mihaela

Se globoko ne strinjam. Če pa ti misliš, da to zate velja pa... good luck v nadaljnje. :detelca:

:palec:

seveda odvisno od našega dela, pri Saturnu ni nič podarjenega

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pomisli drugače. Venerca v enajsti je ful idealistična, pretirano celo najbrž, tk da ji manjka realnost. Realnost je pa važna za dosego ciljev. Tu uskoči Saturn, ki ti da v konjunkciji zdravo presojo, samodisciplino. To kar prav taka Venerca rabi, da doseže kar si je zadala.

Venerca v levu je v bistvu razduzdanka. No vsaj s pestrimi aspekti je lahko taka. Promiskuitetna, ljubosumna in preokupirana s seksom. S Satkotom v konjunkciji postane resna, predana, zvesta celo. Cilj ji je zaščita družinskega imena in časti.

Zdej zakaj sama sebe tko črno gledaš? Po mojem zaradi kakega drugega aspekta, kak kvadrat med Lunco in Neptunom lahko daja tako mišljenje.

Govorit o Satkotu da prinaša zlo, je pa malčk krivično. On predstavlja princip učenja. To, kar se pod njegovim vplivom naučiš, ne pozabiš nikoli. Je pa pot do pridobitve izkušenj lahko težka. Zato mogoče zgleda malčk neusmiljen. A mogoče pa druge poti ni. Mogoče je pot, na katero te on napoti edina možna, edina, ki te lahko prpelje do cilja. Načeloma je Satko nekdaj res veljal za neko zlo, a ne več. Res je le, da tam kjer se Satko nahaja, se lastnik charta počuti zlo nesigurnega in zato na tistem področju bije bitke da to dejstvo spremeni.

On v Levu predvsem zahteva samospoštovanje, daja znanje, da postaneš vodja. Zahteva pa prav to, o čemer pišeš. Da se naučiš pravilnega odnosa v ljubezni.

Satko je v ekzilu v raku.

Ne bo ti hudga. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Tradicionalno je Satrun vladar tudi vodnarju, tako da je izgon tudi v levu, poleg raka. Drugače pa se popolnoma stinjam z napisanim. :palec: :palec: :palec:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Glede Allj...........vladar naravne desete hiše je Satko. Kje je pr njej Satko? V Četrti. Kaj ti to pove??? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/uhar.gifZakaj bolečina zaradi mame? Kaj ti pove vladar dvanajste v četrti? Pa severni vozu v kozorogu v njej?

A lahk, please, takšno razlago tegale da bi tudi laik razumel?...... ;-)

La vita è bella

"Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things."

A lahk, please, takšno razlago tegale da bi tudi laik razumel?...... ;-)

...po domače: xsingx mamica ni kakor sonček, srček njen ni zlat...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest Hekate

Se globoko ne strinjam. Če pa ti misliš, da to zate velja pa... good luck v nadaljnje. :detelca:

Sej ni treba da se strinjaš. Tukaj ni da se strinjaš ali ne...to je resnica. Sicer pa ti nimaš Saturna v konjukciji z Benefikom (Venero), zato težko modruješ o tem, ali se motim? Saturn je Malefik pa če je komu všeč ali ne. Tko je blo tisočletja, zdej pa nekaj filozofirajo ''ker kšnemu ni tko všeč''. Meni prinaša nesrečo, v širšem smislu. Na primer, vpliva negativno tudi na moje videnje ljubezni, skoraj cinično. Sicer pa imam kar good luck, ker me reši Jupiter v osrčiku Sonca.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

@ Omar

Saturn je v eksilu tako v Raku kot v Levu. Saj Saturn vlada Kozorogu in Vodnarju (temu skupaj z Uranom).

Tradicionalno je Satrun vladar tudi vodnarju, tako da je izgon tudi v levu, poleg raka. Drugače pa se popolnoma stinjam z napisanim. :palec: :palec: :palec:

Satko je enkrat bil vladar vodnarja. Dokler niso odkrili transcendentalcev. In od takrat ni več. Vsaj zame ne. Je kao nek podvladar, sovladar al kaj jst vem kaka jajca še............ A mene noben ne prepriča, da je lahko en Saturn, k je odgovoren, k je bog časa, k je discipliniran, k je ambiciozen, k je šef omejitvam na kratko, enakovreden vladar varovancem Urana. K Uran je živo nasprotje, je neobičajen, nepredvidljiv, je originalen, je intelektualen, je boemski, je egoističen, revolucionaren, individualen, nenaden, nepričakovan, vzor vsem kršiteljem pravil. V bistvu višja oktava Merkurja. Nekako tako kot Plutko, k je višja oktava Marsa.

Ne me basat.......http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

@ Omar

Saturn je v eksilu tako v Raku kot v Levu. Saj Saturn vlada Kozorogu in Vodnarju (temu skupaj z Uranom).

Ti itak poznaš moja stališča tk da bom rajš tiho. Kar pa ne pomeni da maš kakorkoli prou. Tubo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/frog.gif

Satko je enkrat bil vladar vodnarja. Dokler niso odkrili transcendentalcev. In od takrat ni več. Vsaj zame ne. Je kao nek podvladar, sovladar al kaj jst vem kaka jajca še............ A mene noben ne prepriča, da je lahko en Saturn, k je odgovoren, k je bog časa, k je discipliniran, k je ambiciozen, k je šef omejitvam na kratko, enakovreden vladar varovancem Urana. K Uran je živo nasprotje, je neobičajen, nepredvidljiv, je originalen, je intelektualen, je boemski, je egoističen, revolucionaren, individualen, nenaden, nepričakovan, vzor vsem kršiteljem pravil. V bistvu višja oktava Merkurja. Nekako tako kot Plutko, k je višja oktava Marsa.

Ne me basat.......http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Ja naučena sem , po šolsko, nisem o tem še razmišljala s svojo glavo, sem kar vzela to. Bom si vzela čas za premisliti. Vendar kljub temu Saturn v ovnu ali levu ne deluje najbolje, saj hromi enemu pogum, drugemu samozavest, se ti ne zdi.

Hekata, vem kaj je Saturn, tudi jaz ga imam in prav nič prijetno postavljenega, toliko enega truda je bilo vloženo v področja, ki jim vlada, in s katerimi je povezan preko aspektov, vendar se odločam verjeti, da me vsa ta izkustva učijo, če sem še vedno ujeta v določene like in zgodbe, sem vsaj toliko bolj vedna, da vem, da nisem edina, vsi imamo Saturn. Vendar če se odločiš, da zato, ker ti prinaša težke izkušnje, označiti ga za slabega, se ne boš prav veliko naučila iz tega, se ti ne zdi.

In videla sem ljudi, ki so z aspektom Venere Saturna doživeli ljubezensko zadovoljstvo, nekoliko kasneje. Splača se potruditi in videti, kaj se skriva zadaj. Življenje je tako zelo kratko, da če vedno iščemo vzroke za svoje tegobe drugje, potem smo ujetniki brez možnosti pomilostitve.

Vse dobro,m.

dnevni horoskop

se popolnoma strinjam tu z Omarjem:

xyesx

(*jaz ga imam v vodnarju in se mi zdi precej drugače kot če bi bil v kozorogu x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz jemljem samo plutona, tako kot pri vodnarju samo urana in pri ribah samo neptuna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx

kaj pa vem, meni se je tako najbolj obneslo in praviloma so te energije drugačne, višje frekvence, kot pravijo, je pa res, da se zdi da pri nekaterih pa se da morda pogojno rečt, da so 'marsovski škorpijoni' al pa 'jupitrovske ribe' itd.

Tudi odvisno kakšne aspekte sicer tvori Mars, no če je v 8., nek pridih sco že ima (pa čeprav tudi tu ne povezujem - hiše/znamenja)

Ok, resno ... z razliko od Hekate sprejemam karmično lekcijo mojega Saturna in mislim, da sem na dobri poti, da se nekaj konkretnega naučim iz tega. Zato ne gledam karte več tako determinirano.

:palec:

Itak.

v bistvu bi si moral chart vsakdo sam interpretirat, to diha, je živo, se skoz dogaja in skoz je priložnost za transformacijo.

Zato je treba max potegnit.

saj tud niso vsi enaki, ki se v enakih okoliščinah rodijo... pač vsak izsrka kar zna in lahko - iz tega kar *dobi*.

Picasso

aha se mi je zdelo.

aja Sonce tud?

(no ampak sej jaz ga imam pa v 4. in tud luno not, pa nimam nekega raka ful izraženega... no pri tebi se kar čuti ta... *temačnost* tudi malo... tko saturnovsko/plutonovske povezave... še dobr da maš še dvojčka xokx x;)x)

Picasso

ja samo ima vsakdo težke, pač na tem al onem področju...

tko kot praviš: vsi imamo saturne pa plutone pa neptune nekje.

ma men je saturn kar frend (tko kot Jankotu xDDx), edino kar me moti pri njem je, da nima smisla za humor. x:o)x x:)x

Picasso

Vendar kljub temu Saturn v ovnu ali levu ne deluje najbolje, saj hromi enemu pogum, drugemu samozavest, se ti ne zdi.

Si tela napisat v raku, ne ovnu.

Kaj vem, priznam sicer da če že mam na izbiro ga Satkota v levu ne bi lih vzel. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Ker res hromi samozavest tu. Pa še kaj druzga. Sam.......kaj vem, on itak vsake tolko kaj malčk ohromi, zamrzne, daja kako lekcijo pač, kjerkoli že je. Pa najbrž je to tut za neki dobro.

Vesolje najbrž že ve zakaj ga je naredilo, pa postavlo tm. Sej ljudje tut mamo lase, pa ne vem če jih lih tko nujno potrebujemo. Sam delo je z njimi, jih je treba prat, strižt, spletat in razpletat, barvat in sploh no.......Pa vseeno so in če jih kaka bejba lepo neguje najbrž marsikoga tut s tem omreži.

A praktično jih res ne rabmo......

Guest Hekate

se popolnoma strinjam tu z Omarjem:

xyesx

(*jaz ga imam v vodnarju in se mi zdi precej drugače kot če bi bil v kozorogu x;)x)

Tudi Strelcu in Ribim vlada Jupiter, pa sta drugačna. Saj je eden Ognjeni, drugi pa Vodni. Pa še Ribi ima Neptuna za vladarja (ima dva vladarja).

Seveda sta drugačna, ampak imata tudi nekaj skupnega, Jupiter. Jupiter tukaj skupno pomeni filozofijo, pa še kaj. Oba sta filozofa.

Taki velja tudi za Kozoroga in Vodnarja. Obem vlada Saturn, samo da Vodnarju tudi Uran. Oba imata skupno, da se zanimata za socialno življenje (Saturn), recimo politiko. Oba sta 'hladna in impersonalna' ko se gre za čustva. Sta pa seveda zelo drugačna. Eden je Zemlja (racionalnost), drugi Zrak (abstraktnost).

Prav tako velja za Ovna in Škorpiojona. Nimata skoraj nič skupnega, samo da obema vlada Mars. Škorpijonu pa tudi Pluton. Mars Škorpijona ima ponotranjeno, psihološko energijo (recimo karizmo, notranjo moč, ni pa agresiven navzven), Oven je energičen, fizično močan, ampak vprašanje kako je res psihološko močan oziroma pripravljen otrditi tudi notranjo energijo.

Sicer pa, da Saturn vlada tudi Vodnarju ni moja pogruvtavščina. Recimo, da tko velja v krogih pravih astrologov, pa če se mi strinjamo ali manj. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Guest Hekate

ma men je saturn kar frend (tko kot Jankotu xDDx), edino kar me moti pri njem je, da nima smisla za humor. x:o)x x:)x

Tukaj ze zopet motiš. Saturn oziroma Kozorog je eden znakov ki ima najmonejši smisel za humor. Ogromno humoristov ima močan Saturn ali Kozorog v cartu.

To tudi ni moja pogruntavščina, ampak statisično dokazano. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Sicer pa, da Saturn vlada tudi Vodnarju ni moja pogruvtavščina. Recimo, da tko velja v krogih pravih astrologov, pa če se mi strinjamo ali manj.

ja saj sistem equal houses je tud veljal v krogih pravih astrologov, pa se pol eni niso strinjal in zdaj je to redko privzet sistem.

Tukaj ze zopet motiš. Saturn oziroma Kozorog je eden znakov ki ima najmonejši smisel za humor. Ogromno humoristov ima močan Saturn ali Kozorog v cartu.

To tudi ni moja pogruntavščina, ampak statisično dokazano. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Potem pa jaz nimam smisla za humor.

In mislim da nisem edina, ki meni da Saturn ni ravno zabavljač.

Sicer je pa praktično nemogoče smisel za humor statistično dokazovat.

Picasso

(popravljeno)

Ma ja, saj pač... itak imaš še druge položaje. Kozorog tud ni hiter, pač pa je dvojček. x;)x

Itak pa nisem govorila o saturnovcih, pač pa o Saturnu in njegovi *šoli* in načinu delovanja, vplivu, ki pač NI humoren, pa če se vsi *pravi astrologi* na glavo postavijo.

Če pa oseba, ki je Kozorog ali močni saturnovec humorno gleda na kozorogovske teste in lajf sploh, pa je poleg saturn(ovc)a potem gotovo še kaj drugega, npr. uran(ovec), merkurj(evec) itd. tudi 'lunatik'...

Potem so pa tudi različni smisli za humor, če ostanemo pri tem.

Npr. meni 'naturalističen humor' ni preveč všeč, imajo pa 3 tipi s kombinacijo kozorog/dvojček tak humor: Jim Carey, Rowan Atkinson in John Cleese. **

In težko je presojati, kaj je *v resnici* smešno ali humorno.

... ni nujno, da je vsakdo, ki se ima za komika, tudi smešen.

Naj dodam še to, da pravzaprav so številni humoristi bili ali so v real lajfu v bistvu resne osebe, zelo pogosto so to ble žalostne oz. depresivne in osamljene osebe...

**

dodatek:

zdajle sem se spomnila, da sta menda tudi Stan&Oli kombinacija Dvojček/Kozorog, sicer v dveh osebah, pa vednar, kot bi šlo za en lik. ...

Tako da je res zanimivo, kako pogosta je taka kombinacija.

Popravljeno -> Marsa

Picasso

Tako da je res zanimivo, kako pogosta je taka kombinacija.

Tud jst mam to (kozorog, dvojček pa v asc.) in do zdele sem mislu, da je to ful redko... pa nekak bolj taka precej problematična & kontradiktorna kombinacija... Pa vidm zdej, da je še kej upanja zame http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

a tko... (za kozoroga se mi je zdelo da sem nekje zasledila)

no evo, lohk greš v humoristične vode... :party:

se ti bomo smejali in ti ploskali... x8Dx

Picasso

Tudi Strelcu in Ribim vlada Jupiter, pa sta drugačna. Saj je eden Ognjeni, drugi pa Vodni. Pa še Ribi ima Neptuna za vladarja (ima dva vladarja).

Seveda sta drugačna, ampak imata tudi nekaj skupnega, Jupiter. Jupiter tukaj skupno pomeni filozofijo, pa še kaj. Oba sta filozofa.

Taki velja tudi za Kozoroga in Vodnarja. Obem vlada Saturn, samo da Vodnarju tudi Uran. Oba imata skupno, da se zanimata za socialno življenje (Saturn), recimo politiko. Oba sta 'hladna in impersonalna' ko se gre za čustva. Sta pa seveda zelo drugačna. Eden je Zemlja (racionalnost), drugi Zrak (abstraktnost).

Prav tako velja za Ovna in Škorpiojona. Nimata skoraj nič skupnega, samo da obema vlada Mars. Škorpijonu pa tudi Pluton. Mars Škorpijona ima ponotranjeno, psihološko energijo (recimo karizmo, notranjo moč, ni pa agresiven navzven), Oven je energičen, fizično močan, ampak vprašanje kako je res psihološko močan oziroma pripravljen otrditi tudi notranjo energijo.

Sicer pa, da Saturn vlada tudi Vodnarju ni moja pogruvtavščina. Recimo, da tko velja v krogih pravih astrologov, pa če se mi strinjamo ali manj. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Se strinjam s Hekato, bolj kot razmišljam več je tistega kar potrjuje, da sta si Saturn in vodnar blizu in tudi Mars je še vedno bolj direkten vladar škorpijona. Res pa je da Uran vedno bolj deljuje v vsakodnevnem življenju, zaradi razvite tehnologije, s katero se dnevno srečujemo in s tem vsak trenutek močneje prevzema vladavino vodnarja. Če vidim, da je v neki karti Saturn slab, Uran pa dober, pa imamo pomembne točke v vodnarju, potem vedno svetujem, da se čim bolj vsakodnevno živi simboliko Urana, da vzamemo vsaj malo moči Saturnu in tistemu kar dolgoročno kliče.

To je moje malo mnenje in res ni kar pametno vse po vrsti spreminjati, saj ima tradicionalna astrologija izjemno trdne temelje, moderna pa nekoliko manj.

Vse dobro,

m

dnevni horoskop

Ko sem omenjala da se Saturn ne počuti dobro v ovnu, nisem govorila o vladavini, ali izgonu, govorila sem o tem, da se hladen Saturn ne znajde najbolje z vročim ovnom. Mislim, da je Saturn lahko spodbuden v zemlji in zraku, nekoliko težji pa je v vodi in ognju. Vodi prinaša boleča čustva, ogenj pa drži nazaj, mu jamlje pogum in drznost. To je vse, kar sem imela v mislih Omar.

dnevni horoskop

ja, štekam.

no kar se mene tiče, mi je dost logično in smiselno in ok si privzeti *novo*, če je preciznejše in *boljše* od starega, sicer se pa tud jaz strinjam, da čemu 'vse po vrsti spreminjati'.

No še posebej pa to velja za ta primer - Saturn in Kozoroga oz. Vodnarja (ko je ravno ta tema).

Sicer pa mislim da smo o tem že ravno nekako tako v eni temi govorili, menda ravno s tabo, Mihela.

(*a nimaš ti kar močnega Saturna? sicer pa mislim da si Tehtnica - če sem si prav zapomnila).

S tem kar si napisala v drugem postu (saturnov vpliv na zemeljske, vodne, ognjene in zračne znake) pa se kar strinjam.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...