Anubis 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Sicer sem zasledil par pogovorov o astralni projekciji, nisem pa našel konkretne teme. Torej tukaj je, povejte svoje izkušnje, kako ste prišli do astralne projekcijem, kakšne vaje ste uporabljali itd.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Jaz sem prišel do AP prek enega bednega foruma (www.carovnice.org :xx!: ) in sem probaval en mesec in mi je skoraj uspelo, sam potem so me vibracije zmotile in sem prenehal, potem pa sem probaval še en mesec in nikakor mi ni spet uspelo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Kakšen je postopek? Oz kaj se sploh dogaja? Men o tej astralni projekciji vsak govori druge buče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 jah postopek je tak, da ti skušaš uspavati telo a zavest ostane budna. Potem pa ko je telo v dovolj globokem spancu se lahko tvoje astralno telo odcepi in lahko gre kam čes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 Meni je tut skorajda uspelo. Tudi sam sem prenehal in od takrat (tega je že skor leto) se tut približat ne morem več tistmu kar mi je uspelo takrat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 CCastaneda je najboljše opisal za kaj se gre. Tam gor imamo natančno misijo, trening in celo prijatelje ene sorte, atančno število vajencev in natančne prO5tore na tem in onem svetu kjer se materijaliziRAmo. http://neodruid.tk je pravzapRAv inicijacija v O5 Bogeyman, tehnika v kateri Vas treniram na astralu čeprav se nikoli nismo srečali. Seveda zadeva ni za vse, pa je. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Zanimivo ko odgovarjam na tole da je prav anubis.html dokument na sajtu http://neodruid.tk jer imam informacije o inicijaciji. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 Hmm.. zanimivo. strani nisem sicer še nikoli prej odprl. Nick Anubis sem si izbral naključno, mogoče je imelo kaj pri tem to, da se poleg vesolja zanimam tudi za Egipt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Sem v preteklosti nekajkrat probal in tudi uspelo mi je, nekaj dni nazaj sem se pa v polsnu zbudil ali pa samo sanjal, ne vem, videl sem moje telo , ki je bilo na tleh, malo pokrčana kolena, na hrbtu (nič posebnega, prav tako kot največkrat ležim na kavču samo da sem bil na nekem tapisonu ali nekaj podobnega), sam sem bil pa v nekem prijetno svetlo plavem objemu svetlobe, nekako žameten občutek, vem, da sem kakor nekaj gruntal ali naj grem nazaj ali ne, nato sem rekel, ni še čas in se vrnil.....tako se spominjam, koliko je pa v tem sanj in resnice pa ne bom nikoli ugotovil.........je samo izkušnja...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je tut skorajda uspelo. Tudi sam sem prenehal in od takrat (tega je že skor leto) se tut približat ne morem več tistmu kar mi je uspelo takrat.. enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 No sedaj bi pa prosu tiste k jim je to vsakodnevno opravilo da nama kaj priporočajo. Rad bi prišel v astral, pa nikakor ne morem. Pa sprobavam oz. se trudim že več kot leto. S kakšnimi vajami pridete do astrala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No sedaj bi pa prosu tiste k jim je to vsakodnevno opravilo da nama kaj priporočajo. Rad bi prišel v astral, pa nikakor ne morem. Pa sprobavam oz. se trudim že več kot leto. S kakšnimi vajami pridete do astrala? iz alfa stanja.....saj v bistvu, ko si vse pobrišeš si že tam......alfa stanje ti pa verjetno uspeva..če ne lahko na kratko, za začetnike vležeš se na hrbet razširiš noge za par cm, roke spustiš ob telesu odmaknjene nekaj cm obrnjene z dlanmi navzgor........umiriš dihanje tako, da pri vzdihu usmeriš notranji pogled v predel tretjega očesa. pri izdihu pa pogledaš navzdol. Ko je dihanje umirjeno počasi začneš radirati sam sebe, najprej eno nogo od prstov preko podplatov do mennožja, pa drugo, nato eno roko do ramen in drugo, pa preko prednjega dela telesa nazaj čez grbet, naenkrat ne čutiš več sebe, ker si se zradiral....po kakih par desetih poizkusih bi ti moralo ratovati tudi brez radiranja že samo če si rečeš alfa stanje si že v njem ......seveda moraš pri tem vse misli pustiti da gredo preko tebe, da se pri nobeni ne zaustaviš....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Taki feeling sm mel ko sem kot mulc kukija probal , ampak se ne zajebavam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 No jaz bi rad prišel do tega sam, brez pomoči raznih škodljivih in "skrajno bedastih" sredstev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No jaz bi rad prišel do tega sam, brez pomoči raznih škodljivih in "skrajno bedastih" sredstev.No, jaz sploh nisem hotel prit do tega stanja niti brez initi s pomočjo kukija (niti te ne silim in ti odsvetujem, kakor vsakemu), men se je pač zgodilo takšno stanje, samo to sem želel komentirat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No jaz bi rad prišel do tega sam, brez pomoči raznih škodljivih in "skrajno bedastih" sredstev. čak ne razumem te...pa ti v resnici veš kaj hočeš., če že naprej odklanjaš nekaj kot bedasto in škodljivo. Sam dosegel...ja kdo pa misliš, da bo namesto tebe....... Sam velikokrat koristim alfa stanje za konkretne namene, predvsem takrat ko nimam časa spati ali če me kaj zabaše, pol ure alfa stanja mi nadomesti celo noč spanca (na primer pri dolgih vožnjah z avtom), čeprav je cel spekter možnosti koriščenja le tega, pač v tisto kar nekdo potrebuje, prav vsi pa potrebujemo tu in tam sprostitev, da vse odklopiš in, da si v resnici samo sam z sabo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 že kar nekaj časa je od tega, ko sem "obiskovala" tisti svet, ki pa zame ni bil preveč drugačen od tega..sem pa lahko letela, ni me bilo več strah višine, lahko sem šla čez zidove..nisem srečala nobenih bitij, ker sem b vistvu s tem precej hitro končala.na AP sem se pripravlajla s pomočjo neke angleške kjige, ki je v bistvu govorila o odpiranju čaker, "delanju" svojega dvojnika, ki ga potem pošlješ kamor hočeš.. Po približno mesecu teh vaj sem se prvič srečala z AP, vendar ne zavestno, v sanjah. Te sanje so drugačne od t.i. živih sanj, da ne bo pomote. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ja sej, ta platz kje si ti bila so bile kao tvoje sanje. Meni pa ni lih prec to. Nimam nobene koristi od tega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anubis 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 Tomazslo.. Mislim da se nisva razumela.. Odklanjam in ne maram doseči ASTRALNE PROJEKCIJE z raznimi drogami in podobnimi zadevami, to se mi zdi neumno ne pa astralna projekcija sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej, ta platz kje si ti bila so bile kao tvoje sanje. Meni pa ni lih prec to. Nimam nobene koristi od tega sej, zato sem tud jest nehala s tem..itak je fora v tem, da je astral le prva stopnja na poti do "nirvane" ne vem, ni se mi dal več s tem ukvarjat. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Aja tp je to... jaz zmer neham poslušat kadar se pogovarjajo o tem kako dosežeš takšno in drugačno stanje....ker ima itak vsak svojo varijanto! Jest jih mam mislim da ene 5 odvisno kaj hočem narest, pa nism glih zihr da so vse variante alfa stanje. Uglavnem gledanje sebe mi je brezveze zato mam špegu. Sam sem bolj uporabljal to za zaščito hiše ter v službi dokler sem imel še nočne (ker sem lahko v miru spal). Nažalost pa nisem prišel do tega da bi lahko popisoval registrske kar iz kabine... smrk... No po ene pol leta sem nehal ker mi je stvar ušla izpod nadzora. Preveč sem se zajebaval še z gledanjem avre itd... Ubistvu sm se bol ustrašil novega napredka, predvsem pa čiščenja pred tem. Uglavnem ni mi blo ravno všeč, da sem videl ponoči z odprtimi ali pa zaprtimi očmi, pa vsak avto k je šel na šihtu ponoč v garažo, čeprav nisem delal... Jaz sem s tem začel na varianto razbiranja in lociranja predmetov ter njihov zapis v svoji sobi. Mislim da sm to pobral od Brennanove, nisem pa več zihr. MOgoče bo poleti bolje sedaj spet treniram vendar dosti bol počasi in predvsem bolj specifično... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Mene, kot pri vsaki stvari zanima zakaj se nekaj uporablja, čemu je namenjeno in kaj s tem dosežeš. POnavadi samo s temi odgovori vem tudi pot. Razen če ni preveč zakomplicirano. Kar se tiče AP nimam pojma zakaj bi jo uporabljal oz čemu je namenjena. Upam da bi mi lahko to kdo razložil. Saj se mi dostikrat dogaja da "padem" notri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Heh...Z astralno projekcijo lahko naredis skor vse.Ampak to je tko... clovk lahk ma nek predmet, pa neve kok ga nj uporabi, in mu nic ne nuca... Drgac pa, gre za potovanje po Astralni sferi (sfera sanj - po domace. =) )To je tud prva druga dimenzija po smrti, torej, ko si ti v AP, mas stik z vsemi dusami, ker je vsaka na nek nacin v AP, sam nezavedno....Ker si pa ti takrat ZAVEDNO tam, se pa lahko pogovarjas z njimi, ceprav oni v fizicnem telesu sploh nevejo zato, opravljajo delo, spijo, hodijo po mestu.... ampak informacije se jim vtisnejo v "spomin". Lahk npr. razresis konflikte s kom, komu kj narocis, kj priznas... kar koli.In on clovek ma pol nek filing k ga spominja na to, ampak se direktno ne zaveda od koda ga je dobu. Tko nekako.... =) zelo na kratko. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah postopek je tak, da ti skušaš uspavati telo a zavest ostane budna. Potem pa ko je telo v dovolj globokem spancu se lahko tvoje astralno telo odcepi in lahko gre kam čes To je potem isto kot pri hipnozi <{POST_SNAPBACK}>Heh...Z astralno projekcijo lahko naredis skor vse.Ampak to je tko... clovk lahk ma nek predmet, pa neve kok ga nj uporabi, in mu nic ne nuca... Drgac pa, gre za potovanje po Astralni sferi (sfera sanj - po domace. =) )To je tud prva druga dimenzija po smrti, torej, ko si ti v AP, mas stik z vsemi dusami, ker je vsaka na nek nacin v AP, sam nezavedno....Ker si pa ti takrat ZAVEDNO tam, se pa lahko pogovarjas z njimi, ceprav oni v fizicnem telesu sploh nevejo zato, opravljajo delo, spijo, hodijo po mestu.... ampak informacije se jim vtisnejo v "spomin". Lahk npr. razresis konflikte s kom, komu kj narocis, kj priznas... kar koli.In on clovek ma pol nek filing k ga spominja na to, ampak se direktno ne zaveda od koda ga je dobu. Tko nekako.... =) zelo na kratko. L. p!sces dobr si tole napisal. Tole sem pa ze jaz pred parimi dnevi prebrala v Potovanju dus, vendar mi je ze malo uslo iz spomina. Sam kokr tam pise se dusa lahko sprehaja iz tega sveta v astralni svet nemoteno in kadarkoli, vendar se to konca nekje pri 6-7 letih. Potem pa baje, da lahko tja dusa odhaja le se ko spimo, meditiramo, smo hipnotizirani.... Obstaja kaksna knjiga o tem kako tako stanje dosezemo Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ne ni kot pri hipnozi. Pri hipnozi deluje samo tvoja pozdzavest, pa čeprav se zavedaš kaj delaš in to lahko prekineš. Hipnoza je samo nekako da lažje dostopaš do svoje podzsvesti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.